12433
  • stargatelost
    Nézzed csak, beindul az. Meg hát dínóóóók!!!
  • Calver
    ok.

• grebber
    Az új Peimeval után mondom elkezdem nézni a régit.

Ha ha megköveznek se értem az hogy élt meg 5 évadot az újat meg miért kaszálták!
  • ForzaInter
    én most néztem meg. jó volt, de ez még tényleg csak amolyan bevezető volt. jó lesz ez
  • NovaTerra
    Megnéztem a Vikings első részét. Még bármi lehet belőle. Első részben még nagyon ismerkedés van csak, de már körvonalazódik merre is halad majd a történet. És a későbbi konfliktusok is fel voltak vezetve.
  • Monoton
    Na megnéztem a 3. részt is :D Kész vagyok, akkora baromságok vannak benne, hogy a fejem fogom :D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Tök érdekes, hogy Vincent a fél világon át simán magával hurcolja a csajt :D Az FBI-os csaj,hogyan találta meg a "dokit" és Vincentet? :D De a legnagyobb ez a táblaleolvasás volt :DDD

Én általában sok mindent (mármint ami hatalmas baromság) elviselek egy sorozatban (Revolution, Last Resort), de ez, ezen már nevetnem kell. Ki az aki írja a forgatókönyvet, ki az aki engedi ezt ebben a formában műsorra tűzni? (mondjuk valakinek már megjött az esze és cancelolt egyet)
  • Bulykin
    Ezen én is gondolkoztam már amúgy :D

Ha bárki csinálna itt szívesen bannert a topiknak, az nyugodtan linkelje be! Ötleteket is szívesen várok :)
  • Calver
    Woody (bár ez minden jelenetére igaz)
    meg a szegény Blueberry/Cranberry
  • passatgt
    Psych végre, kurvajó:D
  • Monoton
    Zero Hour 3 rész után cancel. Nem is csodálkozom, pedig az alapötlet nagyon jó.
  • ldavid
    hát ez kész, pont most gondoltam erre én is ahogy megnyitottam a topicot
    esetleg lehetne egy random képcserélő script is
  • stargatelost
    Félig off:

Bulykin kollégától kérdezném, hogy nem lehetne valamit kezdeni ezzel a flashes képmozgató, sokszöveges fejléccel? A sorozatok egy része amúgy is idejét múlt :) És a gyengébb gépet is belassítja. A képfelismerő játék se pörög már ősidők óta, inkább ilyen nyugis sorozat kidumáló lett, de ez nem is baj :)
    Esetleg valami egyszerű bannert be lehetne rakni, a legalapabb sorozatok összemontázsolva, vagy a sorozatok logói... valami :)
  • Calver
    jó lett a végére, de a kezdés elképesztően gáz volt, és gondolom baromira nem kapott rá ennek hála a nép. ilyen szempontból érthető a kasza - ettől függetlenül kár érte, tényleg kurvajó lett az évad második fele.
  • stargatelost
    Ez most épp kanadai sorozat volt, szóval több volt a remény, hogy túléli... de hát úgy látszik még így is kevesen nézték...
  • grebber
    Pff atyaisten én tényleg nem értem a debileket ez nem az első jó sorozat amit lelőnek!
  • stargatelost
    Áhh, kaszát kapott sajnos.
  • grebber
    Primeval New World : Mondjátok hogy lesz több rész /évad!!!!! ÁÁ így vége lenni kettéfejelek mindjárt valamit!
  • Bulykin
    ez a Cult beteg egy sorozat így az első rész alapján :D
    de kurvára megfogott, nagyon jó!!!
  • passatgt
    hát szerintem nem ezen kell fennakadni, annyi faszság volt ebben a részben ezen kívül:D

de mindegy, majd a következő remélem vicces rész lesz, azokon mindig röhögök:)
  • ldavid
    tényleg szar volt.
    sok egyéb mellett az volt még érdekes hogy Beckett csak úgy felrúg valakit székestől, persze (látszólag) következmények nélkül
  • Calver
    úristen az a greenscreen, nekem égett már miatta a pofám
    tipikusan úgy nézett ki az egész, h az íróknak volt egy jó ötlete az elejére, aztán pár hétnyi körömrágás és bambán bámulás után inkább megkérték juliska nénit h írja már meg a második felét

esküszöm nincs másik ilyen sorozat, mint a Castle... ha sima heti részek mennek, jók, sőt, sokszor kiválóak - de ha lecsap a sweeps vagy évadnyitó/finálé van, előszedik a legfosabb, legidiótább kliséhegyeket.
  • [HUN]FaTaL
    A második rész elég tré volt :D
  • passatgt
    hát a végére lett belőle egy ZS kategóriás akciófilm übergáz greenscreen-nel:D
  • karajjj
    annyira jól meg lehetne ezt csinálni, de most én is csalódtam benne egy kicsit :S
  • Monoton
    Zero Hour második rész: ÚÚÚristen mekkora gagyi ez az egész. Kik írják a forgatókönyvet? :D
    Az alapötlet zseniális de a kivitelezés még a B kategóriát sem éri el. Nagyon gyenge, és a vészhelyzetes dokit sem tudom megszeretni ebben a szerepben, egyszerűen nem illik bele.
    Meg az ilyenek, hogy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a gyűjtőnél eredeti felvételről nézik meg a filmet, aztán laptopon nézik vissza. WTF! Már be is digitalizálták? :D Meg persze a srác perfect német, a fbi csaj perfect hindi. A pap is milyen gyorsan gyógyul, és még ő is nagy szakértő :D
    az őrületbe kergetnek. És ez csak pár dolog a sok marhaságból.
  • passatgt
    azon gondolkodtam egyébként, hogy ez a rész akár egy sorozat pilotja is lehetett volna:)
  • [HUN]FaTaL
    Jaja fasza rész volt. :)

Suits évadzáró is jó volt. :)
  • passatgt
    Poi megint mekkora állat részt hozott, zseniális ez a sorozat:)
  • Calver
    végre, már lassan a falat kapartam Psych hiányomban

ellenben... mi lesz veled Community? Dan Harmon-t okosan kivágtak, most meg (kellő mértékű fanservice ellenére is) egyre gyengébb részekkel jön
  • FZoleee
    én meg a following első részét untam el és nyomtam ki, míg az americans bejön :) ízlések és pofonok:D
  • karajjj
    hoppá: Az FX berendelte a The Americans 2. évadját.
  • Bulykin
    nekem az nem tetszett, 20 perc után kinyomtam :/
    A Followingra vagyok most nagyon rákattanva!
  • karajjj
    megnéztem az Americans első részét, engem meggyőzött annyira, hogy bevállaljam a másik hármat is belőle, aztán majd meglátjuk...
  • passatgt
  • Bulykin
    :D:D

remélem van nézettsége és nem lesz kasza :D
  • Calver
    úristen, Justified-ben a csajszi
  • karajjj
    én utána, mikor a csaj benyögte, hogy "grab dat anakonda" vagy mi és böszme nagy ausztrál akcentusa volt, a csávó meg ausztrál részére benyögte, hogy fújj, mennyire utálja az ausztrálokat :D

két sikítós rész volt még nekem: mikor az elsőben lehúzták a nadrágját és szájba csapta a farka, ami még a nyelvéhez is hozzáért... meg az ötödik végig, mikor kirabolták őket
  • Bulykin
    az kegyetlen XD
    szakadtam azon amikor webcamszexelt a csajjal :D:D
  • karajjj
    én tegnap daráltam le a Legit 5 részét, nagyon nagyon nagyon... janem, megvan a helyes szó: kibaszottul beteg sorozat... :D
  • Calver
    Castle duplarész ami drámázós és jó?
    ilyen se történt a Tick, Tick, Tick... / Boom! óta, de eddig nagyon királynak tűnik