12433
-
Nézzed csak, beindul az. Meg hát dínóóóók!!! -
ok.
-
Az új Peimeval után mondom elkezdem nézni a régit.
Ha ha megköveznek se értem az hogy élt meg 5 évadot az újat meg miért kaszálták! -
én most néztem meg. jó volt, de ez még tényleg csak amolyan bevezető volt. jó lesz ez -
NovaTerra #7614 Megnéztem a Vikings első részét. Még bármi lehet belőle. Első részben még nagyon ismerkedés van csak, de már körvonalazódik merre is halad majd a történet. És a későbbi konfliktusok is fel voltak vezetve. -
Monoton #7613 Na megnéztem a 3. részt is :D Kész vagyok, akkora baromságok vannak benne, hogy a fejem fogom :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tök érdekes, hogy Vincent a fél világon át simán magával hurcolja a csajt :D Az FBI-os csaj,hogyan találta meg a "dokit" és Vincentet? :D De a legnagyobb ez a táblaleolvasás volt :DDD
Én általában sok mindent (mármint ami hatalmas baromság) elviselek egy sorozatban (Revolution, Last Resort), de ez, ezen már nevetnem kell. Ki az aki írja a forgatókönyvet, ki az aki engedi ezt ebben a formában műsorra tűzni? (mondjuk valakinek már megjött az esze és cancelolt egyet) -
Ezen én is gondolkoztam már amúgy :D
Ha bárki csinálna itt szívesen bannert a topiknak, az nyugodtan linkelje be! Ötleteket is szívesen várok :) -
Woody
(bár ez minden jelenetére igaz)
meg a szegény Blueberry/Cranberry
-
Psych végre, kurvajó:D -
Monoton #7609 Zero Hour 3 rész után cancel. Nem is csodálkozom, pedig az alapötlet nagyon jó. -
ldavid #7608 hát ez kész, pont most gondoltam erre én is ahogy megnyitottam a topicot
esetleg lehetne egy random képcserélő script is -
Félig off:
Bulykin kollégától kérdezném, hogy nem lehetne valamit kezdeni ezzel a flashes képmozgató, sokszöveges fejléccel? A sorozatok egy része amúgy is idejét múlt :) És a gyengébb gépet is belassítja. A képfelismerő játék se pörög már ősidők óta, inkább ilyen nyugis sorozat kidumáló lett, de ez nem is baj :)
Esetleg valami egyszerű bannert be lehetne rakni, a legalapabb sorozatok összemontázsolva, vagy a sorozatok logói... valami :) -
jó lett a végére, de a kezdés elképesztően gáz volt, és gondolom baromira nem kapott rá ennek hála a nép. ilyen szempontból érthető a kasza - ettől függetlenül kár érte, tényleg kurvajó lett az évad második fele. -
Ez most épp kanadai sorozat volt, szóval több volt a remény, hogy túléli... de hát úgy látszik még így is kevesen nézték... -
Pff atyaisten én tényleg nem értem a debileket ez nem az első jó sorozat amit lelőnek! 
-
Áhh, kaszát kapott sajnos. 
-
Primeval New World : Mondjátok hogy lesz több rész /évad!!!!! ÁÁ így vége lenni kettéfejelek mindjárt valamit! -
ez a Cult beteg egy sorozat így az első rész alapján :D
de kurvára megfogott, nagyon jó!!! -
hát szerintem nem ezen kell fennakadni, annyi faszság volt ebben a részben ezen kívül:D
de mindegy, majd a következő remélem vicces rész lesz, azokon mindig röhögök:) -
ldavid #7599 tényleg szar volt.
sok egyéb mellett az volt még érdekes hogy Beckett csak úgy felrúg valakit székestől, persze (látszólag) következmények nélkül -
úristen az a greenscreen, nekem égett már miatta a pofám 
tipikusan úgy nézett ki az egész, h az íróknak volt egy jó ötlete az elejére, aztán pár hétnyi körömrágás és bambán bámulás után inkább megkérték juliska nénit h írja már meg a második felét
esküszöm nincs másik ilyen sorozat, mint a Castle... ha sima heti részek mennek, jók, sőt, sokszor kiválóak - de ha lecsap a sweeps vagy évadnyitó/finálé van, előszedik a legfosabb, legidiótább kliséhegyeket.
-
A második rész elég tré volt :D -
hát a végére lett belőle egy ZS kategóriás akciófilm übergáz greenscreen-nel:D -
karajjj #7595 annyira jól meg lehetne ezt csinálni, de most én is csalódtam benne egy kicsit :S -
Monoton #7594 Zero Hour második rész: ÚÚÚristen mekkora gagyi ez az egész. Kik írják a forgatókönyvet? :D
Az alapötlet zseniális de a kivitelezés még a B kategóriát sem éri el. Nagyon gyenge, és a vészhelyzetes dokit sem tudom megszeretni ebben a szerepben, egyszerűen nem illik bele.
Meg az ilyenek, hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az őrületbe kergetnek. És ez csak pár dolog a sok marhaságból.a gyűjtőnél eredeti felvételről nézik meg a filmet, aztán laptopon nézik vissza. WTF! Már be is digitalizálták? :D Meg persze a srác perfect német, a fbi csaj perfect hindi. A pap is milyen gyorsan gyógyul, és még ő is nagy szakértő :D -
azon gondolkodtam egyébként, hogy ez a rész akár egy sorozat pilotja is lehetett volna:) -
Jaja fasza rész volt. :)
Suits évadzáró is jó volt. :) -
Poi megint mekkora állat részt hozott, zseniális ez a sorozat:) -
végre, már lassan a falat kapartam Psych hiányomban 
ellenben... mi lesz veled Community? Dan Harmon-t okosan kivágtak, most meg (kellő mértékű fanservice ellenére is) egyre gyengébb részekkel jön
-
én meg a following első részét untam el és nyomtam ki, míg az americans bejön :) ízlések és pofonok:D -
karajjj #7588 hoppá: Az FX berendelte a The Americans 2. évadját. -
nekem az nem tetszett, 20 perc után kinyomtam :/
A Followingra vagyok most nagyon rákattanva! -
karajjj #7586 megnéztem az Americans első részét, engem meggyőzött annyira, hogy bevállaljam a másik hármat is belőle, aztán majd meglátjuk... -
-
:D:D
remélem van nézettsége és nem lesz kasza :D -
úristen, Justified-ben a csajszi
-
karajjj #7582 én utána, mikor a csaj benyögte, hogy "grab dat anakonda" vagy mi és böszme nagy ausztrál akcentusa volt, a csávó meg ausztrál részére benyögte, hogy fújj, mennyire utálja az ausztrálokat :D
két sikítós rész volt még nekem: mikor az elsőben lehúzták a nadrágját és szájba csapta a farka, ami még a nyelvéhez is hozzáért... meg az ötödik végig, mikor kirabolták őket -
az kegyetlen XD
szakadtam azon amikor webcamszexelt a csajjal :D:D -
karajjj #7580 én tegnap daráltam le a Legit 5 részét, nagyon nagyon nagyon... janem, megvan a helyes szó: kibaszottul beteg sorozat... :D -
Castle duplarész ami drámázós és jó? 
ilyen se történt a Tick, Tick, Tick... / Boom! óta, de eddig nagyon királynak tűnik