12433
-
Arrow is nagyon jó. 666 Park Avenue is jó volt, de kaszát kapott.
Sajnos elég kevés jó országos sorozat fut jelenleg.. Kábelen viszont jobbnál jobb minőségi sorozatok mennek. -
Monoton #7697 Scandal is nagyon jó, csak a szerelmi szál nem kellene bele. -
a rivert láttam...ahhoz képest, hogy ki találta ki, nem volt rossz
resort pilot megvolt, chicago, már a leírásnál látszott, hogy ez nem nekem való.
sherlockot láttam, hannibal-davinci, belenézek, de nincsenek nagy reményeim, hogy bármi jó sül ki belőle... -
Na szerintem...
Elmúlt két évben indult jó sorozatok /országos/: The River, Awake, Last Resort ("természetesen" kaszát kaptak), idén nekem megmaradt nézősnek a Chicago Fire, de igazából ez csak guilty pleasure-nek jó, Cult se világmegváltó.
Elmúlt két évben indult jó sorozatok /kábeles vagy brit/: Homeland, The Killing, Sherlock, Wilfred, Utopia, Banshee, plusz a francia Les Revenants. Bates Motel még nagyon ez elején van.
Jön majd a Hannibal, Da Vinci's Demons, Defiance, Hemlock Grove.
Broadchurch, Mayday, Top of the Lake még érdekesnek tűnik (főleg az utóbbi, de még nem vettem rá magam, hogy belekezdjek valamelyikbe :D) -
tudom, csak nincs kedvem mindgi leírni..:D -
Monoton #7693 Hát de, kinek mi a jó, érted? :D -
ami jó is? nem... -
Pedig rengeteg van. :) -
Monoton #7690 Kabeles upfronts datumok is vannak, valahogy iden ezek jobban erdekelnek. -
lehetne valami jó sorozat....a PoI-t leszámítva csak sitcomokat találtam jónak az elmúlt években....lehetne már valami jó sorozat... -
Várós, a jaws mellett ez a legjobb sorozatos esemény az évben :D (Magukat a sorozatokat nem számítva :D ) -
Monoton #7687 2013 May Upfronts
May 13, 2013 NBC New York Morning
May 13, 2013 FOX New York Afternoon
May 14, 2013 Univision New York Morning
May 14, 2013 ABC New York Afternoon
May 15, 2013 CBS New York Afternoon
May 16, 2013 The CW New York Morning -
Cult 1x05: Na megnéztem én is. Még mindig az a gondom, hogy a sorozatban lévő Cult egy foshalmaz klisétenger sorozatnak néz ki (legalábbis annyiból, amennyit láttunk), egy ilyen műsorért senki az ujját nem mozdítaná, nemhogy szekta alakuljon meg gyilkolás, rejtett üzenetek ide, vagy oda. Főleg nem egy első évados sorozatnál. (Persze van sorozat, ami már kult lesz első évadával, lásd: Utopia)
Maga a sorozat az fasza, bejövős, tetszik a nyomozgatása Jefféknek, és érdekesen alakulnak a dolgok (mostani rész vége). Jessica Lucas egyébként baromira bejövős, már ismertem korábbi filmjeiből, szerintem rettentően szép, főleg a szemei
Ja és még valami... az autókázás kurva gáz, annyira kilóg az odavetítés, hogy mintha mennének kocsival, közbe meg nem, csak egy zöld vászon van az ablaknál, és utólagos :D Kurva béna :D -
Monoton #7685 Majd fényezem neked a sorozatot :D -
ha nagyon jókat írnak róla talán majd befejezem, de nem sok esélyt látok rá.:D -
Monoton #7683 Azért annyira nem indult be, de rohadt kíváncsi vagyok a végkifejletre. Már ha kapunk egyáltalán :D -
Monoton #7682 Na ezt meglesem majd :) -
persze mikor már kaszáltam egyből beindul:D -
in the flesh-t nézi valaki? angol zombis sorozat. 1 részt néztem meg, tetszett. csak 3 rész az 1. évad. -
Monoton #7679 Na kezd alakulni ez a Cult, az 5. rész már egész érdekes volt :D -
Monoton #7678
-
Jaja, a keretes tetszetős, mehet az :) Fasza lett amúgy mindegyik. -
Monoton #7676 Nekem a keretes jobban tetszik, de majd a többiek is megszavazzák aztán küld el a kódot és beteszem. -
ldavid #7675 én csináltam két verziót -
tökéletes -
Monoton #7673 Na eddig így áll, majd folyamatosan teszem be bannereket meg a linkeket még.
Ja, ilyenre gondoltatok? :D -
-
Monoton #7671 Beteszem az összeset egymás alá bannernek
-
Meg akkor már... :D
-
Psych-ot meg Justified-et is kérünk 
-
Hmm, oké, akkor itt a maradék :D
-
ha úgy lesz, mint az anime topikban, akkor minél több, annál jobb...nincs olyan hogy kevés :D -
Szerintem ne a képen legyen a "sorozatok", csak eltakarná :) Meg szerintem Bulykin-t is várjuk meg, mégiscsak ő a házigazda :)
Itt van még néhány a listáról, de mondjátok, ha valamit hiányoltok és alapsorozat :) Meg nemtom mennyi lenne, ami már sok lenne :D Ez így 20 együtt, és akkor még ki is hagytam párat :)
-
ldavid #7665 itt is úgy csináltam, meg akár ennél is lehetne valami "sorozatok" felirat rajta
majd holnap összedobok valamit -
Monoton #7664 Jók ezek a bannerek szeintem, csak úgy kellene megoldani, mint az Anime topikban. Oldalfrissítésre mindig másik töltődik be. -
ldavid #7663 én megcsinálhatom
ha kell készítek is hozzá képeket csak mondjátok mi kell -
Visszatérve a banner/fejléc dologra... Tud valaki ilyen váltogató képes kódot írni, vagy megoldani ezt? Talán tényleg ez lenne a legjobb, hogy frissítéskor mindig más látszódjon. :)
A honlapoknál maradhatna a Sorozatjunkie, eztv, de inkább feliratok-info legyen, és whatnext.eu
http://thetvdb.com/ <-- Ezen az oldalon van egy rakás banner, én átnéztem pár netes listát, mik a legelismertebb/legnépszerűbb sorozatok, ez alapján szerintem ezek lehetnének: (próbáltam nem saját ízlés szerint gyűjteni, meg van olyan, amit én se nézek :) )
24, Arrested Development, Buffy, OZ, Lost, Stargate, The Walking Dead, Friends, Big Bang Theory, Game of Thrones, Breaking Bad, The Shield, Sons of Anarchy, House, The Sopranos, The Wire, Dexter, Friends, X-Files, Battlestar Galactica, Firefly, Star Trek, Doctor Who, Sherlock, Scrubs, Six Feet Under
Ilyesmik:
Na mit szóltok? Valaki meg tudja csinálni? :) Vagy más legyen? :) Ja sorozat biztos maradt ki, de direkt inkább kritikailag is elismert alapsorozatokat gyűjtöttem :)
-
Monoton #7661 
Egyébként a sok szüneten lévő sorozatot akkor hagytam abba, mikor a Lostot és csak azért nem folytattam eddig mert lusta voltam/vagyok kikeresni hol tartottam :D -
Lostot mindenképp nyomasd végig, best sorozat. Én most darálom újra, a második évad eszméletlen ütős volt még így másodszorra is, te jó ég :D
24-ben Kimet még beleerőltették a második évadba, aztán utána már csak visszatérő lett jóval kevesebb szerepkörrel (és kevésbé idegesítően). Szóval azt is folytasd nyugodtan :D
SGU meg alap, mert Stargate, én mondjuk elfogult vagyok vele, a kedvencem a 3 közül, de mások is azt mondják, hogy a második évad sokkal jobb, jobb sztorival. -
Monoton #7659 A Lostot (2. évad környékén) mikor abbahagytam, akkor minden mást is mert semmi időm nem volt, aztán még nem vettem rá magam a folytatásra. A 24 második évad elején számomra Kim (azt hiszem így hívják Jack lányát) iszonyat idegesítő karakter lett, és inkább nem néztem :D
Az alapsorozat és az Atlantis után nem azt vártam az SGU-tól amit kaptam és inkább pihentetem, de nemsokára újrakezdem/folytatom mert nincs egy normális sci-fi amit nézhetnék :D