12433
-
Hannibal-t én meg se néztem, hidegen hagyott már akkor amikor olvastam róla. Tényleg olyanokat nézek amik fullra lekötnek. Aminél már a leírás se fog meg abba bele se nézek. Ezért nem láttok sokat kritizálni. Na meg a másik, hogy nagyrészt a fantasy-scifi sorozatok amik igazán vonzanak, a többi stílusú nálam alapból hátrányból indul. Hiába áradoznak a Breaking Bad-ről, Dexter-ről vagy mittomén még miről, egyszerűen nem tudnak lekötni, képernyő elé szegezni. Persze van azért fantasy-scifi-n kívül is amit nézek, pl. Chicago Fire és kíváncsi vagyok a most induló rendőrös spinoffra is. Nézem az NCIS-t is. :D
Nem tom még mi van így hirtelen ami nem fantasy.. ja igen a Hell on Wheels-t nagyon várom. -
semmi baj nincs ezzel szerintem :) nem lehet minden embernek ugyan az az ízlése
mondjuk azért néha-néha lehetnél kritikusabb egy-egy sorozattal szemben, persze nem miattunk, hanem magad miatt... mert annyi sorozat van, és ha a közepeseket is 10/10 -nek nézed akkor egy idő után azt veszed észre hogy túl sok sorozatot fogsz nézni :)
én ma már simán cancelezek 1-2 rész után sorozatokat ha úgy érzem, hogy nem jön be... legutóbb pl a Hannibalt... junkien is áradoztak róla, itt sg -n is... de nekem nem jött be, nem is bírtam sokáig aztán cancel lett a vége... és a nézettség alapján kinéz neki egy nagy kasza :D most nem azt mondom, hogy én vagyok a tuti megmondóember :D
majd idővel rájössz magadtól is hogy muszáj szelektálni és a középszerűre is azt mondani hogy köszönöm inkább nem (vagy max ledarálom vmi uborkaszezon alatt) -

Pont, hogy egy új szemléletet hoztam ebbe a hipster topikba.
-
Na rátaláltál erre a topikra, eddig minőségi sorozatok kibeszélése folyt, most elárasztod a gagyikkal 
-
Mai Warehouse13 és Revolution rész is 100/100-as volt!
Warehouse-ban tetszett ez a régi film stílus, jó sztorit is kerekítettek hozzá. -
Foxról: Almost Human, Gang Related, Wayward Pines, és természetesen 24 folytatás!!!!! -
én asszem 2 rész után hagytam abba a Revolutiont
úgy látom jól tettem... :) -
-
egy nagy foskazal a followingel együtt:D -
mondjuk engem szinkronosan érdekelne :D
-
Foxtól:
Álmosvölgy - Ichabod miatt főleg. Bár Orlando is húzónév ebben az esetben.
Rake - Kinnear miatt...
Brooklyn 99 - Samberg, Crews. Még jó is lehet...
Enlisted - a témából még jó is kisülhet...
Dads - Green, Ribizli...
Us & them - Alexis miatt :D -
Engem nem érdekel, milyen jeleneteket raknak bele addig, amíg 1. nem néznek hülyének, 2. nem süt róla a logikátlanság, 3. meggyőznek, hogy épeszű emberek úgy, abban a helyzetben tényleg úgy cselekednének, 5. a történetvezetést nem a kliséiskola első leckéjéből húzzák elő. A Revolution pedig ezeknek a pontoknak nem tud eleget tenni, és épp az ellenkezőjével tuszkolják tele a részeket. The Following hasonló cipőben jár, de az azért egy fokkal jobb. -
Nem. Egyszerűen egyesek nem tudják megemészteni, hogy kevesebb benne a lelkizős, karakterépítős jelenet. -
ennyire kibaszottul szörnyű Revolution?
Billy Burke nagyon belopta magát a szívembe Freaky Deaky című filmmel (mert kurvajó volt, gyakorlatilag Raylan Givens a 70-es években, tekintve h az is Elmore Leonard regényből készült), és egyre jobban viszket rá a mancsom, de mindenütt azt hallom, h az utóbbi évszázad legbutább sorozata, ami azért... kurvanagy teljesítmény
-
Monoton #7884 Jó jó ismerjük a véleményed, nem kell minden második kommentben hangoztatni. -
Már az évad első felében bejelentették. Nevetséges amúgy. -
A Goodwin Games engem is érdekel, de állandóan tologatják. New Girl nem tetszett, pár részt megnéztem. Followingot még nem próbáltam. -
Monoton #7881 New Girl + The Following ami nálam FOX. Ja meg jön nemsokára a Goodwin Games. -
A két sorozat, ami érdekelt volna :D De majd megnézem mégegyszer a kínálatot. Bár a Boneson kívül egy darab fox sorozatot nem nézek, mert lelőtték az összeset, amit néztem (House, Lie To Me pl.) -
Monoton #7879 Ejj de sajnálom, hogy ezt a kettőt nem rendelte be a FOX :(
Boomerang
Egy családi vállalkozásról. Egy bérgyilkos családi vállalkozásról, akik az amerikai kormány megbízásából dolgoznak.
Delirium
Egy futurisztikus társadalomról, melyben a tiniket 18 éves korukban kigyógyítják a szerelemből, mert csak így maradhat biztonságos az életük – egy kormány által választott társ mellett. Egy lány azonban 95 nappal a kezelése előtt szerelmes lesz. És elkezd kérdezősködni.
/sorozatjunkie/ -
yeeeeeeeeeeeee -
Monoton #7877 Folytatódik a Following
-
Én a Chicago PD-t várom és belenézek majd a Dracula-ba. -
Crisis, Blacklist, ezeket fogom bepróbálni jövőre eddig, aztán majd meglátjuk a többi csatorna mit alkot. :) -
Neeeeeeeeeeeeeem!!!! Akkor sem adjuk fel, Revolution 4ever!!!
-
Haha, Revolutiont elpakolták a Voice mögül, jöhet a kasza! 

Amúgy nálam így elsőre Crisis, Chicago PD (muszáj, mert nézem az anyasorozatot...de amúgy is járőrös féleség lesz), Crossbones. -
Monoton #7872 A pénteki Grimm - Dracula duó jónak tűnik :D -
Monoton #7871 What?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
egyedül az Abrams féle (asszem ezt most ő is rendezi) Believe meg a Malkovich Crossbones érdekel. A többi nagyon gyenge így első blikkre. Blacklist nagyon hannibalra hajaz...:D
Meg persze Fox, a többi sitcom nagyon gagyinak tűnik...
am melyik csatorna az az NBS? :D -
Monoton #7869 NBC upcoming
Dracula, Blacklist várós, de a tolószékes nyomozós annyira nem hozott lázba. Sitcomokból jöhet az összes, főleg a MJF
Mideseasont még nem néztem át. -
thx, ezt is felírom a "megnézni hogy mi ez?" listára :D -
broadchurch -
thx, meglesem őket! -
Monoton #7865 Köszönöm
-
ldavid #7864 ott van még a deadline.com is vagy a bulvárosabb tvguide.com
#7863 Friday night dinner, Hebburn, Bad education (mind angol) -
ajánljatok már valami sorozatot darálásra így az uborka szezonra :)
legutóbb az Utopia -t néztem és a Moone Boy -t, mind a kettő eléggé bejött a saját kategóriájában :) -
Részemről The Futon Critic, esetleg Hollywood Reporter, meg amiket írtál, na meg pár twitter csatorna. -
Monoton #7861 Egyébként milyen külföldi sorozatos oldalakat ismertek, ahol rendszeres napi hírek vannak? Mit érdemes követni?
tv.com, tvrage, spoilertv, tvline amit úgy ismerek. -
ezen a képen Coulson olyan...olyan Horatios :D -
Monoton #7859 Egyedül Coulson az aki miatt belekezdek majd, ez a tini osztag nem fogott meg.