12433
  • [HUN]FaTaL
    Miért nem az elejéről nézed a sorozatot? :D
  • LasDen #7937
    POI 2 rész után...ez a Root csaj kibaszott idegesítő. Pofán törölném egy lapáttal...:D
  • Calver
    nálam is beelőzte egy Warm Bodies finálénézést, nagyon szörnyű lett, vagy csak tipikusan Castle finálé szörnyű?
  • Monoton
    Én most kezdem folytatni a Castlet (2x11). Anno minden sorozatot abbahagytam idő hiányában és régiekre nem tértem vissza. Na de majd most :D
  • FZoleee
    A Goodwin Games részei felkerültek a netre, Hulu-n például egy kis trükközéssel meg lehet nézni, ha valakit érdekel.
  • [HUN]FaTaL
    Még nem láttam, el vagyok maradva pár résszel :D
  • Narxis
    Hááát nem tom, nekem inkább Ziva és Vance reakciói miatt tűnt drámainak. Meg mert őket "ismerem" jobban ezért sajnáltam is.

De a lényeg akkor is, hogy már rutinból megy minden, mindenki megszokott mindenkit, nincs konfliktus, teszik a dolgukat stb. Hol van már egy olyan "főgonosz" mint Ari... :)
  • Monoton
    Én a szereplők miatt nézem, mert hihetetlen jól építik fel részről részre őket. És a mellékszereplőket is "remekül" írják bele egy-egy részbe. Vegyük csak Vance feleségét vagy Ziva apját.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Alig szerepeltek, de a haláluk valami elképesztő drámai részt hozott.
  • Narxis
    Igen én is ezt éreztem, sajnos nem sok dolog történt.
  • ldavid
    "menjünk ki a játszótérrek, mert ott olyan jól fogunk kinézni a hintában ülve"
    amúgy volt már rosszabb is, viszont ezek után szerintem már az utolsó évadnak kellene jönnie
  • passatgt
    Castle évadzáróról vélemény?:D
  • Calver
    történt abban a sorozatban valami is az elmúlt 2 évadban? 9. évadig néztem, aztán ott pár rész után szimplán... ráuntam. annyira mozdulatlannak érzett az egész, hogy az ijesztő, pedig első pár évadot nagyon szerettem, és utána is szállított elképesztően jó részeket, de 9. évad környékére nagyon kifogytak a szuszból...
  • Narxis
    Jó évadzárója volt az NCIS-nek, bár talán lagymatagabb mint a korábbiak.
  • kill3r21

Egykis lost vidi régen csináltam
  • [HUN]FaTaL
    Ez várós. :) Foxról még a Rakere leszek kiváncsi, abcről pedig a Mind Gamesre. :)
  • Narxis
    woow ez zsír lesz
  • LasDen #7922
    8 szar sorozat, ami tovább bírta, mint az Arrested Development...

régen a Charmedet én néztem tv2-n...egyértelmű miért :D
  • stargatelost
    Első évad kibaszott jó, úgy kell nyúlni a részek után, mint egy drogos. Második évad meh, harmadik szerintem megint fasza lett, a negyedik viszont kritikán aluli fos baromság. A lezáró film elment. Szóval ha PB-ről van szó, az első évad alapvetés.
  • kill3r21
    Prison Break-et csipáztátok?
  • kill3r21
    bizony fain, alig várom a 3.évadot :)
  • kill3r21
    Pontosan....és eléggé érthetően is kivan fejtve...:)
    Epic sori volt...
  • ProGabe #7917
    Azt a kurvaélet, ez nagyon jónak ígérkezik!

• [HUN]FaTaL
    Az rendben van, csak az egész nem az én világom, ettől még lehet nagyon jó sorozat (és biztosan az is) :) Megnéztem az első két részt és nem tetszett, ennyi.
  • stargatelost
    Ha két részt láttál, akkor nem láttál semmit. Csak annyit mondok, hogy a Lostban láthatjuk a legzseniálisabban ábrázolva az időutazást.
  • Monoton
    Annyit beszéltek róla, hogy mindjárt én is folytatom :D
  • stargatelost
    Igazából a top 3 sorozatom a Lost, a Stargate franchize, és a Breaking Bad, de történetvezetésben a Lostot semmi nem veri :-) De mindkét sorozat másban zseniális.

Annak meg örülök, hogy el fogod kezdeni, majd updatelj, kíváncsi leszek a véleményedre :-)
  • [HUN]FaTaL
    A lostot rengeteg sorozat megeszi, nekem abból 2 rész bőven elég volt :D
  • ldavid
    az is nyomozós lesz, fiatalok közül sokan válthatnak majd. de érdekes lesz azért.
  • Monoton
    A S.H.I.E.L.D. sorozat az NCIS sávjában kapott helyet. Valaki nagyon tud valamit, vagy nagyon hülye :D
  • Narxis
    :O

Kíváncsi vagyok, hogy ehhez mit fog szólni stargatelost... :D
  • precision
    a Breaking Bad megeszi a Lostot reggelire szerintem :)
  • Narxis
    A héten vizsgám lesz, elég volt megnézni az aktuális sorozatokat de a Lost-ba mindenképp belekezdek, le van töltve az első évad.

Más:

INFINITY: Javier Grillo-Marxuach, a Lost és a The Middleman producere készíti, és ott kezdődik, hogy egy idegen flotta jelenik meg a Plútónál, mi meg elküldjük ellenük egyetlen működő csillagközi űrhajónkat, amit még a hatvanas években felfedezett idegen technológia segítségével épített egy milliárdos. A csata közben a hajó egy féregjáratba kerül és valahol a messze távolban lyukad ki belőle, ahonnan értelemszerűen vissza akar jönni. Ha ugyanolyan őrült sorozat lesz, mint a The Middleman, akkor máris megvettük.

Farscape? :o
  • stargatelost
    Lostot se látta :-)
  • FZoleee
    én nagyon akartam szeretni a Hannibalt, de 2 rész után felfüggesztettem, adok neki azért majd egy második esélyt nyáron, ha lesz következő évad (bár szerintem kasza lesz)
  • Monoton
    Huhh az MJF előzetes megvett kilóra :D
  • Narxis
    Jah, sejtettem, hogy csodálkozni fogtok. :D
  • precision
    ha nem nézel Breaking Badet akkor nem láttál még sorozatot... és most nem túlzok :)
  • Monoton
    Nem gagyizzuk az NCIS-t.
  • [HUN]FaTaL
    Egy gagyi NCIS-t nézel, egy Breaking Badet meg nem? :D
  • ForzaInter
    a Hannibal nagyon jó.

minőségi kábeles szintű dráma. végre egy kiemelkedően jó országos dráma sorozat.

remélem nem lesz kasza.