12433
-
A Psych nagyon jó, de nem tudnám a Jóbarátokkal összehasonlítani, más stílus
Black Books-ban annyi pozitívum volt, hogy a 4. részben találtam ananászt :D
Viszont örülök, hogy eddig nem néztem a Psych-ot, így legalább jó sokat láthattam egyszerre, mondjuk ilyenkor a negatívumok is jobban kijönnek (szerintem), de szerencsére a pozitívumokból jóval több van, zseniális. :D -
Monoton #8057 Kicsit erőltetett volt nekem, de amúgy néztem volna én is tovább. -
most néztem meg a zombieland pilotot. sztem marha jó volt, nagy kár, hogy nem lesz belőle sorozat:( -
Monoton #8055 Na meg 4 resz a Zero Hourbol :D -
NCIS: LA finálé, gyááá, arra én is jól reagáltam
-
Monoton #8053 Nekem meg pont hogy az évad második fele jött be :) -
jól indult de utána kicsit leült szerintem. az első pár rész 8/10 utána már csak egy erős 6-7 pont volt nálam a sorozat. de amúgy összeségében jó volt. a főszereplő csaj meg
-
Monoton #8051 Orphan Black is ku*va jó volt
Komolyan néha elfelejtem, hogy Tatiana Maslany több szerepet játszik, annyira jól csinálja.
Felix meg lassan szállodát nyithatna.
-
Monoton #8050 De g*ciseg igy felbeszakitani egy evadot, mint az NCIS:LA es a Da Vinci's Demons finalekat.
-
Fúúú a mai Warehouse vége 2-szeres WTF-et tartalmazott. -
Monoton #8048 Megnéztem a Wedding Bandet is. Nagyon sajnálom, hogy cancel lett, mert remek, minőségi, szórakoztató sorozat volt a műfajában. Még a zenék is el voltak találva.
-
na, Traffic Light lezúzva (most kivételesen szépen lassan komótosan), ez tényleg ász volt, főleg az utolsó pár rész, elég sűrűn szomszédébresztő hangerővel röhögtem nézése közben
meg kurvajó volt a "chemistry" a karakterek között. kár, h nem rendeltek be belőle több részt :C
-
Monoton #8046 Már a hülyeségek miatt is érdemes nézni :DDD -
Vadász, te szopni jársz ide!? :D -
Monoton #8044 Nem tudok elmenni az mellett, hogy ne oltsam ezt a szerencsetlen Zero Hourt :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!5. resz vegen az FBI-os csajt lelovik Paraguayban valahol a dzsungel kozepen. 6. resz meg ugy kezdodik, hogy mar az USA-ban rohamkocsival erkeznek a korhazba. WTF?
:DDDD -
én abbahagytam... :) az alapötlet nem lenne rossz na de a megvalósítás... -
Monoton #8042 Ez a Zero Hour (ep04) még mindig siralmas, ahogy fel van építve az egész egyszerűen borzalmas. Na de ezt a pár részt azért már megnézem. :D -
Mai Warehouse 13 rész is jó volt bár ez a Steve és az expasija kicsit erőltetettnek tűnt. :D -
brit és elborult is jöhet? Black Books-ot emlegettem már sokszor, mert ász, bár 18 rész az egész, szóval nem valami hatalmas dara. (kis The IT Crowd utánérzése is lesz, egyik készítő ugyanaz, és Roy gyakorlatilag Bernard Black NAGYON visszafogott kiadása)
akkor ott van Green Wing, kórházas, de kb az egész sorozat alatt kétszer láthatsz benne beteget (meg amikor véletlenül eltalálnak valakit a színészek, mert egy működő kórházban forgatták), ellenben tevét, végtelenített tartarmú táskát, és náciként beszélő karaktereket annál többször.
50 perces, első évad kurvajó, második... nem az. szerintem.
kicsit visszább ott a Red Dwarf, az már 8 évadot megért (meg most volt még egy nekifutás, azt spec nem láttam), első 6-7 jó is
ha meg ki vagy békülve a klasszikusokkal, Monty Python's Flying Circus még mindig kibaszottul zseniális.
ezeken kívül szintúgy emlegettem már többször Todd and the Book of Pure Evil-t, horror/komédia, és kibaszottul jó
trailer e!
meg második évados is van -
ldavid #8039 The Increasingly Poor Decisions Of Todd Margaret megvolt?
mostanában néztem az első évadot, elég beteg -
EVH Chris? -
Moone Boy -t ajánlom akkor :) IT Crowd -os fazon van benne -
alap sorozatokat ne írjatok:) -
The IT Crowd
legjobb :) -
Sitcom daráláshoz ajánlás? The Office és Parks & Recreation-hez hasonló érdekelne -
Az AD-nek kell egy pár rész. Nekem se jött be az első rész, sőt, eléggé elvesztettem a fonalat közben, de aztán később kitisztultak a dolgok. Nálam nem lett kedvenc, de kellemes dara volt. -
hmm...kinek mi
(de úgy látszik, akkor nem tudod mi a jó :D) -
hát, első részt nem bírtam végignézni:) -
Gonosz ember vagy :D
Amúgy nem,nem szúrják,beteges ízlésem van :)
ha már gay film akkor holnapra megkeresem neked azt amitől sugárban ömlött belőlem a cukormáz
-
ldavid #8029 régen én sem szerettem amúgy, de az első évad végére már egész megkedveltem
viszont Jennifer Coolidge...
-
Kat Dennings agyarai nem szúrják néha át a képernyőt nézése közben? 
brr, nagyon utálom azt a rozmárképű izét, bár erről nagyban Nick and Norah's Gayfinite Gaylist (említettem már, hogy...?) című szörnyűség tehet... amit komikus módon most látom, h épp emlegettél filmes topicban
rossz szokásom félig megírni egy hszt aztán átmenni [apro]Attention Deficit... Ooh, Shiny! üzemmódba
[/apro]
-
ldavid #8027 vannak azért alja poénok is benne, de a szöveg miatt érdemes nézni :D -
2 Broke Girls
Kicsit lányos, de én hahotázok rajta.
nincs klisé poénokkal teletűzdelve és a ló az fergeteges benne :D -
na zsír, most P&R-t darálom, de lassan végére érek, akkor jöhet az, thx:) -
olyasmi. de nincs az a dokumentarista dolog. a kettő közül az AD magasan a legjobb :D -
az arrested development olyan mint a parks & recreation? -
79. Monty Python’s Flying Circus
79. hetven. kilenc. HETVENKILENC!
^2
-
Mad Men engem is hidegen hagy, de a Sopranos-t kihagynod nagy hiba lenne. Nálam a Breaking Bad mellett a legjobb sorozat amit eddig láttam. A Wire, Dexter és a többi csak utánuk jön nálam.. -
Érdekes lista, az első tízből egyet sem láttam.
De a Wire már sok éve tervben van, az mindenképpen meg lesz. A többi meg régi cucc, az nem érdekel, Sopranos és Mad Men meg a téma, környezet miatt hagy hidegen.
Viszont jó, hogy elől van a Breaking Bad, Arrested Development, Six Feet Under, Lost(!), BSG... -
101 legjobb sorozat