12433
-
Monoton #8098 http://www.blu-ray.com/news/?id=3343
http://www.avsforum.com/t/1466636/the-shield-on-bluray-why-sony-should-consider-a-release -
the shield-ből hd verzio nincs? -
Nagyon rossz, de tényleg. -
hát sztem kurvajó volt a pilot.
méltó utódja lehet a sorozat a dexternek. színészek, sztori, hangulat minden adott csak később el ne basszák. -
még mindig nézed? :D
én első pár rész után kiszálltam... :D -
Monoton #8093 Az alapsztori jó lenne, csak az egész megvalósítás katasztrófa. :D -
ez tényleg ennyire szar? nézni kéne, de nincs kedvem ilyen hülyeségekre elpazarolni az időm :DD -
csinálhattál volna live commentaryt, miközben nézed :D -
Monoton #8090 WTF!? Zero Hour e11
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egy kishajóval ment ki az FBI elkapni "Istenhívőket"
Sírok :DDDDDDD -
ha valakit esetleg érdekelne, Royal Pains s05e03-ban elég sok Budapest van:) -
de nem ám!
Féltem attól hogy elszabják,de eddig tetszik. -
Monoton #8087 Ja akartam is írni, hogy igen azért szerepel ő is, de persze mellékszereplő. És igen itt is aranyos :D -
ez a ray donovan meg olyan semmilyen, egyáltalán nem tetszik:S -
de legalább Addison Timlin sokat szerepel?
-
Monoton #8084 Én már csak azért is nézem végig mert ilyen "szarcsi-foscsi" :D Egyébként inkább butának nevezném a sorozatot, annyi hülyeség van benne, hogy látni kell mert nem hinné el az ember :D Megjegyzem a sorozat a második felére egész érdekes lett. Összvissz 13 rész ha jól emlékszem, ha nincs más ki lehet bírni. :P -
Zero Hour mennyire szarcsi-foscsi? sima kalapnyi, vagy párral alattam említett vadász vadász mértékű? most láttam h játszik benne ez a csajszi, aki eddig mindenütt ahol láttam elképesztő jó és hihetetlenül aranyos volt, most hirtelen elkezdte baszcsizni a fantáziámat
-
nem volt rá időm, de lent van, majd sort kerítünk rája -
Crossing Lines pilotot nézte már valaki?
Alex Mahone a Prison Break-ből, Jaqen H'ghar a Game of Thrones-ból, Donald Sutherland...
Csupa epic szereplő, a történetnek van egys kis Hannibal feelingje, nekem jónak tűnik eddig. -
Under the Dome első része sem volt rossz, írtam is a totyigjába. -
De legalább jó hosszú az első szezon. Így uborkaszezonra pont jóak.
Jah, meg megvan a White Queen első része is, majd belenézek (áttekerni már áttekertem itt-ott, amolyan csajok-csajoknak történelemlike). -
A vegas kasza volt -
Mi, a Vegas? Asszem nem. Kasza tán. -
Monoton #8076 Kapott 2. évadot? -
Szvsz. még véletlenül sem sima nyomozós, mivel a főszál szorosan benne van minden részben és az nem az a kimondott "sima nyomozós". :D Ez inkább maffiás-kábojos. Ennyi erővel az xatkák is sima nyomozós.
Jelzem én a krimiket nem szeressem (még serlokholmszosat se). -
hát engem azzal elriasztottak, hogy elsősorban egy sima nyomozós sorozat. az alapötlet és a színészgárda az nagyon fasza, de ez tipikusan az a sorozat ami kábelre való. -
Amúgy aki nézte az Avengers rajzfilmsorozatot a két szezonost, annak jó hír, hogy már megy az Avengers Assemble sorozat, már legalább két résszel kint is van. Sajnos más lett a főcím, meg a rajzok, meg a zene, de azé nem rossz. Régi 1xűbb volt, de valahogy a stílusa jobban bejött. Viszont Black Widow egész jóféle lett. Csak Hulk pofázik túl sokat, meg az íjjász lett buzis, nem is beszélve az új tagról, Falconról.
Persze ez nem egyértelmű szoros folytatása az EMH Avengers-nek, de közel jár. -
A Mátrixos Trinity meg az ügyész. -
Monoton #8071
Megnézési listámon nekem is fent van.
-
ez a vegas nem is rossz, bírom az ipsét, de a maffiás tag is baró, a kopasz a shield-ből... -
Inkább a könyvekkel kezdd, ha már belekezdesz, az fényévekkel jobb. -
egybefüggő történet, nem epizodikus, szóval elejétől érdemes kezdeni. -
Hello, a Tronok Harcat elso evadtol erdemesebb inkabb nezni vagy jo ugy is ha a harmadiktol kezdem? Vagyis az elso evadnak a folytatasa a 2 vagy annyira kulomboznek hogy nezheto kulon is? -
Én is rendszeresen írok el ilyesmit úgyhogy nem vagy vele egyedül :D -
Monoton #8065
-
ledaráltam=ledaráltál, el nem tudom képzelni h tudok ilyeneket elírni
-
Jó sok sorozatot néztek. -
Under The Dome:
hihetetlen állati jó lett! SK fanatikusként magas volt a mérce,de újabb sorozat megy a nézendők listájára. -
Tyűűű a mai Warehouse 13 rész.... nagyon zsír volt. Na nézzük a Defiance-ot. -
Critics' Choise Televison Awards, legjobb női főszereplő, dráma kategória :) csak kérni kellett :D megérdemelte! :)
-
ledaráltam 7 évad Psych-ot? derék
és tényleg zseniális.
Black Books-ból nálam 3x02 Elephants and Hens kb a legviccesebb szitkom rész amit valaha láttam (bár 1x03 Grapes of Wrath se marad le sokkal mögötte), eddig kb 20-szor végignéztem, nem bírom megunni
"You always know you're in for a good night when there's a polar bear bleeding on the label."