12433
-
köszi az ajánlásokat!
elsőből megvolt 4 rész mire elfogadtam h ez kurvára nem az én sorozatom (már első résznél tudtam, de mindenki istenítette, vártam rá egy kicsit... semmi), Les Revenants is megvolt, Broadchurch kocog lefelé. Hannibal valahogy tőlem már leírás alapján távol áll (na meg ezt a témát országos adón? hah), Bates Motel-t passzolom.
Rectify milyen Breaking Bad-hez viszonyítva? vagy ég- és föld a kettő?
másik kettőről megint már kapásból tudom h nem az én ízlésem, reality-ktől (még ha nem is az, de annak... bah, érted
) főleg visítva menekülök 
...és most csapott le a realizáció, h talán mióta House véget ért, szinte semmi országos csatornán menő cuccot se nézek, max szenvedésből (Castle...) vagy csak a gigantikus bukását várva (Under the Dome)
ok, NCIS: LA a kivétel -
Én ezeket nézem nyáron: ugye Continuum, FS, Under the Dome, ezeken kívül:
Futurama, Wilfred, Dexter, Skins, valamint lentebb írtam a Deviuos Maids és Siberia. Valamint még a The Killing fut, de azt darára gyűjtöm.
Ezek közül neked hááát, szerintem a Siberia-val tehetsz egy próbát, alattad írtam milyen. Futurama nem érdekel?
Vagy esetleg darálni pl. Supernatural? Csodálkozom is, hogy nem nézed, szerintem az bejönne neked.
-
Mondjatok már jó sorozatokat, teljesen kifogytam nyárra. Nézem a Continuum-ot, Falling Skies-t és az Under the Dome-t és kész. Első kettőből már nincs is sok hátra, majd kezdődik a Hell on Wheels és NINCS MÁS! :(
Heti 2 sorozatom lesz, még sosem néztem ilyen keveset. -
Utopia, Les Revenants, Broadchurch, Hannibal még tavaszról, esetleg Bates Motel, de az szerintem nagyon ellaposodott a második felére. Rectify is megérhet egy próbát, de elképesztően lassú, viszont annál különlegesebb.
Most nyáriak közül:
- Under the Dome: szerintem már pofára esett. Rengetegen kaszálják sorban, mert szarok a karakterek, és nem azzal foglalkoznak, amivel kéne. Szerintem is gyengül, de még simán kitartok. Csak ne lennének annyira ostobák a karakterek!
- Devious Maids: ez az igazi guilty pleasure, nekem nagyon bejön. És tele van latina szépségekkel, már csak ezért is megéri nézni :)
- Siberia: szerintem ez nagyon jó lett, egy realityről szól, de rendes sorozat. Szibériai vadon, rejtélyes szörny, közben áskálódás egymás ellen. Szerintem baromi jó móka, és kellően adagolják a rejtélyeket is. Kíváncsi vagyok, mi sül ki belőle. -
rápislogok asszem, mennyire komor/sötét/nyomasztó/stb hangulatú?
rémlik h te sok ilyet szeretsz, (Shadow Line és társai), amik tőlem nagyon-nagyon messze állnak, azért kérdezem
másik: Shetland-ről vélemény? főszereplőt bírom Primeval miatt (bár biztos vagyok benne, h felirat nélkül egy megszólalását sem fogom érteni), még abból vakartam le az első részt.
és akkor már a négyes másik két tagja se maradjon ki, Mayday és Top of the Lake rövid vélemény, valaki? mindig a hangulat a fő kérdés, kb minden stílussal össze tudok "haverkodni", de ha valami arcátlanul nyomasztó, abba inkább bele se kezdek, úgy is kasza lesz pár rész után. -
Broadchurch darának kivűló
sima kriminak a kanadai Motive elég jó, érdekes mert rögtön az elején mutatják ki volt a gyilkos és van sok flashback -
Orphan Black letudva, kellemes volt, bár azóta is minden velem szembejövőben Tatiana Maslany-t látom 
még aztán egy rövidke Banshee-t is végigdaráltam, az is határozottan bejött, de... megértem h skinemax meg minden, de 10 percenként dugás/rémálomjelenet/kettő kombinációja teljesen öncélúan és különösebb értelem nélkül, hátööö na.
valami említésre méltó maradt még idei évből?
bájdövéj, Under the Dome-ról mi a vélemény, hány részt adtok még neki mielőtt pofával előre belecsattan a padlóba?
főleg aki még emlékszik Jericho-ra, az is hasonló témával játszogatott, szintúgy országos adón, még hasonló (papírmasé) karakterekkel is, és a teljes érdektelenség nagyon finom kifejezés arra, amilyen élménnyé pár rész alatt vált.
-
IXEMGabeo #8131 Biztos Detroitra gondoltál...
Egyébként már minden oké -
USA és Kanada a földdel vált egyenlővé, minden a médiából csak humbuk. -
IXEMGabeo #8129 Mi a faszom történt, hogy egyetlen egy sorozat nem jön be sehonnan se?
se a zixshare, se az indavideo, se a dailymotion semmi:S:S -
Jaja, nagyon fasza cucc, nézzed csak :) -
Kiváló. -
EnxTheOne #8126 yo,
misfits jó sorozat? -
inkább zseniális volt sztem:) -
ldavid #8124 "A sorozatot lezáró rész végét meg nagyon hülyén oldották meg szerintem."
na ja. az már egy hírhedt dolog lett, még az is ismeri aki nem nézte (pl. én) -
alfa73 #8123 A maffiózók valahogy kimaradt az életemből. Most sikerült megnézni mind a 6 évadot. Az első 5 évad az etalon volt, de szerintem a 6-dik évadra teljesen kifulladt. A sorozatot lezáró rész végét meg nagyon hülyén oldották meg szerintem. Nagyon nagy veszteség, hogy a James Gandolfini ilyen hamar elment, RIP. -
no, én is belekezdtem az Orphan Black-be, eddig szinte csak jót hallottam róla (kivéve sorozatjunkie Fringe-hez hasonlítása, bár szerintem ők azt is pozitívumnak szánták), harmadik résznél tartok, és tényleg kifejezetten élvezetes, no meg iszonyatmód pörög
bár morcos voltam blu-ray borítóra, egy laza mozdulattal ellő valamit ami második rész végén derül ki...
viszont bírom "nagybácsik" milyen kreatívak, blu-ray rip release-nél kicsit át lett nevezve a sorozat...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!daa-somegirlplayinglotsofroles
-
no-no-no, neki azért kellett meghalnia, mert egy kibaszott idióta volt 
...and there was much rejoicing.
amúgy is, ha jó halálokat akar a kétlábú, nézzen Primeval-t, csak ne ragaszkodjon nagyon a karakterekhez, mert eddig a főszereplők minimum felét kiirtották
-
Én nem értem az izgulást??? Ő is új kari volt anno, még emléxem rá, most majd kapnak egy/x új ügynököt, oszt haller (just like IRL). Biztos lesz majd valami nagyon durva meghalós/mártíros része, mert minden szezonban valakinek nagyon murván meg kell halnia, hogy lássuk, hogy komoly és akkor még ezer rész szólhat róla, hogy milyen törést okozott ez a többiek életében és hogy milyen erőfeszítéseket tesznek a gyilkosainak a felszámolására.
Ned Stark-nak is meg KELLETT halnia, hogy lássuk, EZ komoly! :DDD -
Monoton #8119 Na ez biztos nem fog megtortenni :-) -
ldavid #8118 tökéletes alkalom, hogy viszahozzák Sashát - a halálból - vagy... Gibbs felébred és csak álmodta az egészet :DD -
na neeeeeeeeeee -
Monoton #8116 Na kora reggeli K.O.
NCIS
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Cote de Pablo kiszáll a sorozatból, mert nem újítja meg a szerződését. Ősszel még visszatér, hogy rendes lezárást kapjon a szerepe (gondolom megkapjuk a TonyZiva álompárt de ugye nem dolgozhatnak együtt ...), de csak ennyi. -
ldavid #8115 kanadait én már többet el sem kezdek... :) -
Engem hidegen hagy a sorozat, de azt olvastam, hogy a második évad dupla hosszúsága miatt eszméletlen nyögvenyelős szar lett. -
Monoton #8113 Szóval ez a Lost Girl csak jobb lesz az első évad után, ugye? Mert nagyon sokan istenítik, de eddig nem jött az a wtf érzés. -
Monoton #8112 Nem láttam még :D -
Ma este, vagy holnap. -
ml85ml #8110 luther 3x1-hez szerintetek mikor lesz magyar felirat? -
Gyerekek a Warehouse 13 évadzárója BRUTALIS volt! Egyszerűen mesteri. Remélem egyetértesz Mono :D -
asszem én is két rész után kaszáltam el... amennyire tetszett a műfaj annyira nagyot csalódtam benne mint "film" -
Szeretni akartam a Zero Hourt, de nálam pont az alapsztori vágta el. Pár napja kezdtem bele, de 2 rész után kukáztam. Ebben a témában (kincskeresés) talán pont öngól egy ennyire szerializált koncepció, ami ráadásul csak egy kultúrkörre épít (kereszténység). Engem itt vesztettek el, nem tudnak érdekelni a vallásos dolgok, főleg nem e témában.
Aztán amikor elolvastam junkien, hogy mit is keresnek, na ott kaszáltam a picsába :D Relic Hunter, Veritas - The Quest is azért volt jó, mert nagyon sok mindenből merített, és alapjában véve epizodikusok voltak. Ha jól emlékszem, a Veritasban még a piramisokat is megtalálták az Antarktiszon. Azért a sorozatért kár, ezért nem; nem csodálom, hogy hamar lekerült a műsorról. -
Sírva röhögős:) -
+1:) -
Ez a Ray Donovan hatalmas jóság. Pont annyira fucked up, amennyire vártam. Hozzáteszem, ez sokaknak a dögunalom kategória, de ez is tipikusan az a sorozat, amiben csak 20 percenként történik igazán valami, de olyankor odabasz! -
Monoton #8103 Igen, igen es igen :-) De az alapsztori vegig jo :D -
Első két epizódhoz képest később változik valamit? Mint pl dialógusok ugyanolyan buták, színészek ugyanolyan nullák, történetvezetés ugyanolyan nevetséges? :) -
Monoton #8101 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Jajj, a legfontosabb meg lemaradt! Hát már megint milyen véletlen szerencséjük volt azzal, hogy a pap eppen beugrott es VELETLENUL rapillantott a Greene doktor alomnaplojara. Ha nekem ennyi szerencsem lenne :(
-
Monoton #8100 Na megnéztem a Zero Hourt, hát epic sorozat mindenkinek ajánlom. 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A vegere csak sikerult a happy end. A botanikusbol lett genkutato (aki mellesleg "tars tomeggyilkos") is vegre visszakapta regi szerelmet. O csak azert volt az istenhivokkel, hogy megirhassa a vilagnak a true storyt. Ja, meg o is csak aldozat. :D Epic fail. A korozott terrorista is megvilagosodott es a nema kisfiuval karoltve eli tovabb a hetkoznapokat. A gonosz boszorkany elnyerte melto bunteteset, lesulytott ra Isten haragja pobt pont pont Mondenki elnyerte a megbocsajtast, hurra.
Az utolso resz egyebkent meg a tobbit is tulszarnyalta. A rozsafuzeres shotgan szerzetesek odabasztak rendesen, ahogy a kapupuzzles jelenet is. DINAMIT nem volt keznel sajnos na :D
Megjegyzem, pont a Bible c. sorozatot nezem ezzel parhuzamosan es hat mit mondjak, meg csak hetfo van, de csodakkal mar tele a hetem :D
-
fuck:(