12433
  • passatgt
    vége üt:)
  • ldavid
    ez pl.?
  • Monoton
    Van olyan oldal, ahol rendszerbe vannak szedve egy helyen, hogy mikor kezdodnek az uj sorozatok? Igy nyaron teljesen el vagyok veszve.
  • ldavid
    én ma fogom befejezni, és tényleg baromi jó szerintem
  • Monoton
    Megnéztem a pilotot, de annyira nem fogott meg, viszont kíváncsi vagyok rá mit hoznak ki a sorozatból.
  • passatgt
    ue mint a weeds egyébként, mármint nagyon látszik, hogy 1 ember csinálta mindkettőt
  • ldavid
    és tök jó poénok vannak benne
  • passatgt
    kurvajó:)
  • Bulykin
    Én most az Orange is the New Black-re vagyok kíváncsi, a Weeds írójának új sorija :P
  • Monoton
  • ForzaInter
    nekem a 6 volt a kedvencem, mikor a lakókocsival utaztak össze-vissza:D
  • Monoton
    Hát lehet, hogy elfáradt a végére a Weeds, de az utolsó három évad nekem nagyon tetszett. Nagyon megszerettem a végére a sorozatot és szereplőket is.
  • Calver
    első évad egynek elmegy, második tényleg kurvajó, harmadiknál újra rákezdtek az előzőből szerencsére hiányzó militarista verbális faszcibálásba, és kibaszottul nevetséges volt... "I'm a soldier, soldier, hurr durr durr, follow orders herp derp, soldier soldier soldier soldier soldier"

pedig szórakoztató akciósorozat is lehetne, de ez a propagandaszagú faszlengetés nagyon nem tett jót neki... na jó, meg az sem, h harmadik évad azért (első 3 rész alapján, ahol azt mondtam h köszi, ebből ennyi elég volt) erőteljesen gyérre sikeredett.
  • Monoton
    Igen az nagyon jo sorozat
  • Bulykin
    Elkezdtem nézni a Strike Back-et, mindenkinek csak ajánlani tudom! Akciódús, fasza és érdekes sztori :)
  • Monoton
    A fenebe is de rohadt jo lett a Lost Girl a 3. evadra. :D
  • Monoton
    Trakt.tv-n használ valaki ilyen nyomkövetőt? Ha igen, melyiket érdemes feltenni? Xbmc-t próbáltam, de se az oldalon nem mutatta, se face/twitter-en nem írta ki az aktuális részt amit néztem. Az oldalon elvileg a beállítások jók.
  • passatgt
    ez tényleg fasza, köszi a tippet:)
  • precision
    legyen egy kis változatosság és vállad be a Breaking Bad -et is
    nem fogod megbánni, hidd el :)
  • Narxis
    Supernatural már tuti :D
  • Malakai
    Smallvilleben játszottak mindketten. :)
  • ldavid
    ez mekkora buli lehet már. ha az egyik másnapos, elmegy helyette a tesó dolgozni :D
  • Monoton
    Én eddig abban a tudatban éltem, hogy a Warehouse 13 és a Following sorozatokban ua. a személy játszik. Nézegetve az IMDB-t aztán kiderült, hogy ikrek :D
    Shawn és Aaron Ashmore
  • cylonflatus
    Nem igazán lesz lassan mit néznem, amiket rendszeresen nézek azok most pihennek, de amik most mennek azok is lépnek szünetre lassan. Szóval kellene valami, amit rendszeresen elő tudok venni, és nem lenne baj, ha még nem láttam volna. Van egy amivel szemezek már jó ideje, ami kb megfelelne -így látatlanba, minimális ismeret alapján- az elvárásaimnak és nem is láttam még az a Supernatural. Eddig valahogy kimaradt, tudnátok egy-két mondatot szólni róla mielőtt letölteném az első évadot? Köszi előre is!
  • precision
    majd írd le mit/miket választottál :D
  • Narxis
    Oké kösz mindenkinek, most már van mit csekkolnom.
  • Monoton
    Ha már NCIS:LA! Spoileres lehet.
    :DDD
  • Monoton
    Aki az alapsorozatot néni annak alap az LA is. Az első évad még nem az igazi, de utána nagyon beindul :) A Supnat pedig az egyik legjobb sorozat, főleg az első 5 évad. És a Futuramat én is ajánlom.
  • ldavid
    amúgy a múltkor már ajánlottam neked a Sarah Connor Chronicles-t meg a Firefly-t is, azok szerintem tetszenének neked

+az előbb írtam, az Orange... is jóféle, főleg ha kedveled a lesbo action-t
  • stargatelost
    Ilyen reális drámákat ne ajánljatok Narxisnak, nem fogja nézni
  • [HUN]FaTaL
    Suits, The Killing, ezeket még talán nem láttad.
  • precision
    a Burn Notice -t is ajánlom, most megy épp az utolsó évad belőle és lesz elvileg rendes lezárás
  • precision
    The Killing, Breaking Bad, The Big Bang Theory, IT Crowd
  • [HUN]FaTaL
    A legjobb dráma, inkább így aposztrofálnám, de egyébként egyetértek. :)
  • Narxis
    Ajaj, csak az első 6 részt töltöm most az első évadból, remélem az elég lesz, hogy megkedveljem. :D
  • Calver
    NCIS: LA amúgy meglepően jó, csak adj neki egy pár részt (vagy évadot?), mocskosul nehezen rázódnak bele. sőt, akár kezdheted második évad elejétől is, akkor talált igazán magára a sorozat, meg lett teljes a csapat Deeks behozásával. (aki NAGYON kellett)

na meg ne vedd túl komolyan, elődjével ellentétben karakterközpontű akciósorozat (nem krimi), szerintem ha valaki venné a fáradtságot és összeszámolná a négy évad alatt főszereplők által kilyuggatott kétlábúakat, könnyen meglehet h négy számjegyű lenne
  • ldavid
    Orange is the New Black is egész jó (2 részt láttam eddig)
  • passatgt
    országoson jelenleg legjobb sorozat a Person of Interest, nagyon magasan:)
  • Narxis
    NCIS: LA na ebbe akartam még belenézni, főleg most, hogy nincs NCIS, kösz, hogy eszembe juttattad. Na ennyi elég is lesz egyelőre. :D
  • Narxis
    Futurama és Supernatural jók de valahogy sose vettem rá magam, hogy megnézzem az első résztől. Mindig 1-1 részt kaptam el a TV-ben, sőt a Battlestar Galactica-val is így voltam, de az azért se tetszett mert inkább egy ilyen űroperának láttam mint scifinek, elég dárkosnak tűnt.

Lehet ezekbe belekezdek aztán meglátjuk. A Siberia-ból megnézek valami trailert de reality lévén már felejtősnek tűnik.