12433
  • ldavid
    én most töltöttem 316 MB-ost gond nélkül
  • [HUN]FaTaL
    Ezért kell zárt torrentoldalakt használni, ahonnan "csorog" mindig max sebességgel. :)
  • Calver
    serienjunkies többek között oda tölt, linkeket bevágod jdownloader-be, szépen lekapkodja 300 KB/sec-el, kényelmes, seggedet se kell megemelned. alternatívaként ott van torrent, ahonnan perpill csorog észveszejtő... 25 KB/sec-el.
  • [HUN]FaTaL
    Minek használod azt a fost? :D
  • Calver
    köszi mindenkinek
    a netload-nak meg nagy szeretettel küldöm ezennel a Belga Egy-Két-Há című számát, 150 megás fájlhoz prémium acc, anyátokat.
  • [HUN]FaTaL
    Szerintem jó. :) Egy próbát megér, főleg az első évad.
  • Calver
    negyedik fal piszkálgatásával semmi gondom

stílusában laza, humoros jelzők kb stimmelnek?
  • ldavid
    csak akkor kezdj bele, ha nem zavar hogy beszél hozzád a szereplő
  • passatgt
    nekem nem jött be, 1 részt láttam csak
  • Calver
    House of Lies rövid és gyors vélemény, valaki? [bociszemek]
  • ldavid
    és ha már felhoztuk megint: pár érdekesség a sorozatról

#8206 az valami fake reality szerű dolog
  • ForzaInter
    nekem nagyon bejön az oitnb, ugyanaz mint a weeds stílusra. a börtön téma meg alapból kedvencem.

ez a siberia milyen sorozat? itt pihen a pilot már régóta a gépemen de még nem volt rá időm, már jó pár rész lement belőle. csak annyit tudok róla, hogy reality stílusú sorozat.
  • ldavid
    jövő nyárig ráérsz vele szerintem, de nem érdemes húzni :)
  • Jim Morrison
    Megnéztem Orange is the new black első részét, annyira mondtátok :D igazából nem tudom miért néztem meg, mert megnéztem az AHS első évadát, és lehet a második évadra nem lesz időm, erre meg végképp. De ha lesz időm szerintem még nézni fogom, egy rész alapján nem ítélek, de szerintem az egész évadot végig fogom nézni (majd, valamikor :)) De egyelőre jónak tűnik, első 5 perc alapján azt gondoltam, hogy spartacus (sok csöcs : D ).
  • Calver

de tényleg a faszkivan már velük :C
  • Bat2
    Szerintem már az első Szuperhősös marvel filmnél, ahol megjelent Samuel L Jackson, már tudták, hogy ez lesz a vége. Már rég megtervezték.
  • Malakai
    Persze, de mint az már sokszor bebizonyosodott a megfelelő nézőszám elérésére nem elég csak a képregény geekekre alapozni, a mindennapi (casual) TV nézőt kell megnyerni, aki pedig különösebb előismeretek nélkül csak a filmet ismeri.
  • Monoton
    Ha az Arrowban jo felvezetest kap Flash, akkor jovore abbol is lesz sorozat.
  • Narxis
    Ja az jó de jöhetne több is. Engem egyáltalán nem zavarna, aztán meg egy film közös szerepléssel. :D
  • Monoton
    Ott az Arrow
  • Narxis
    Neeeeeee
  • Calver
    mondanám h teljesen érdektelen, de igazából halkan reménykedek, h végre kipusztul az egész szuperhősös műfaj

Orange Is the New Black első rész megnézve, jónak jó, meg igazából érdekelne h mi fog még benne történni, de ez kurvára nem az én sorozatom :C
  • Narxis
    Akkor úgy mondom, hogy 8 pontot megelőlegezem neki. :D

De szuperhősös sorozat? Már alapból 5 pont nálam. :D The Dark Knight óta sírok egy ugyanilyen hangulatú, stílusú batmanes élőszereplős sorozatért.
  • Monoton
    Neked ezentúl kötelező egy 10-es skálán kifejezni magad, mert neked minden jó :D
  • Narxis
    Tyűűű ez jó lesz!
  • LasDen #8193
    azért van elég szuperhős, akit komolyabb pénz nélkül be lehet hozni. Iron Fists, Luke Cage, Penge, Black Panther vagy akár Frank Castle.
    de a gonoszokból is lehet találni eleget, mint Puppet Master, stilt-man vagy Wilson Fisk...szóval lehet még akár jó sorozat is belőle...
  • Malakai
    Szerintem sokan fogják túlzottan a filmet várni tőle, nagy hősöket, meg sok látványos csihi-puhit, amire úgysincs keret sorozatnál és láthatóan nem is úgy tervezik.
  • ldavid
    ironman meg a thor jók, a többiért én nem voltam oda annyira
  • ForzaInter
    sztem meg nagy siker lesz. engem érdekel, bár előtte jó lenne megnézni az avengerst meg a többi filmet:D
  • Monoton
    Tőlem az esélyt megkapja, de szerintem bukás lesz a sorozat. Nem hiszem, hogy maga a cím elég lesz a sikerre, főleg nem az ABC-n.
  • passatgt
    Kifejezetten hidegen hagy
  • Bat2
    Na ehhez mit szóltok?

• Monoton
    Nálam ezt a sorozatot a flashbackek és Michael Harney menti meg. Utóbbi a Weedsben is rohadt jó volt :D
  • Monoton
    A Lost Girl első évada elég közepes, mert lassan indul be, a második a hossza miatt kicsit erőltetett, de vannak jó pillanatok, a harmadik viszont epic.
  • Calver
    amikor friss és ropogós volt, akkor néztem első évadig, szóval már nem igazán de majd belelesek asszem.
  • passatgt
    Weeds megvan? Kb ua az arány
  • Calver
    láttam ajánlgatásokat, inkább komédia vagy nyomasztó oldal felé húz?
    Mayday-t szerintem kihagyom, már kicsit túlcsordultam nyomozósokkal (bár így is nézegettem Top of the Lake felé )

másik: Lost Girl-ről mi a véleményetek? vállalható és szórakoztató, vagy...?
  • passatgt
    vagy Mayday, kb az mint a broadchurch
  • passatgt
    orange is the new black:D
  • Calver
    no, Broadchurch lezúzva, kifejezetten kellemes volt attól függetlenül h *baromira* nem az én stílusom, David Tennant akcentusától meg szerintem több kilométeres körzetben bugyik nedvesedtek.
    utána még egy Shetland-et is lenyomtam (2 kőkemény rész, ehh), az is jó. és pacsi a castingosnak a főszereplő tinilányáért, egyik legkönnyebben elbaszható szerep, itt nagyon jól sikerült belőni.

...és akkor mit nézzünk most