12433
-
A legjobb sitcom a tbbt. Mi az, hogy az aláröhögés hiba? :D Élő közönség előtt veszik fel, teljesen normális. :)
Ray Donovan nekem is tervben van, le is töltöttem már. -
az újak előtt ledaráltam a TBBT 6. évadját. Tudom sokan nem szeretik már, meg a színvonal, de nekem évek óta ez az egyetlen futó sitcom, ami igazán megtud nevettetni. Sok hibája van, kezdve az aláröhögéssel vagy a z ismétlődő poénokkal. De ezektől függetlenül még mindig sokszor tudok nevetni rajta. Penny és Bernadette miatt pedig külön jár a piros pont :D Bár Bernadette az egyik kedvenc szereplőm, de igazából pont eleget szerepel. :D
Elkezdtem a Ray Donovant is (2 rész eddig). Végre. Végre egy drámai sorozat, ami igazán tetszik. Már régóta nem találtam olyat, amit tudnék élvezni is. A POI v a Hawaii50 1 évad után ment, de ez úgy érzem maradni fog. Nagyon bírom Liev Schriebert, és itt is jól játszik. Aki különösen bejön az viszont Terry. Olyan átütő erejű a karakter számomra, hihetetlen. Megfáradtság, fásultság tükröződik rajta. Remélem lesz majd valami hatalmas jelenete :D -
Dads tényleg kegyetlen rossz, bár én 12 percet bírtam belőle. B99 viszont tényleg jó volt. -
nekem bejött. ha nem is nevettetett meg hangosan folyton, de végig ültek a poénok. Diazért meg külön piros pont jár :D -
Monoton #8292 Brooklyn Nine-Nine: Ez így elsőre nekem gyenge és erőltetett. Vagy csak fáradt vagyok már és nem volt hozzá hangulatom? A következő héten kiderül. -
thats how i roll... :D -
ne basztasd már azt a szegény időgépet
-
egy 18. századi sleepy hollow sorozat érdekelt volna, de így... -
Monoton #8288 Sleepy Follow még nem győzött meg, de a sztori rohadt jó. -
B99 - hozta amit elvártam. Jó kis sorozat lesz ez, csak tartson is ki legalább egy szezonra.
Dads - Ez nagyon gáz. 5 percig bírtam, annyira nem vicces. Te peig szorítottam neki, mert Ribisit és Greent is nagyon bírom. :(
jövő héten várom még Blacklist, Shield, Crazy ones és J.Fox show... -
Monoton #8286 Idén sem fogok unatkozni (nem teljes) -
Sleepy Hollow-ra kiváncsi vagyok. Elég jókat írnak róla, állítólag nagyon elborult sorozat.:) -
Monoton #8284 Kezdooodik a szezon!! Vegre ;) -
Aki látta a Brooklyn Nine-Nine előzeteseit az majdnem teljes egészben látta az első részt, de azért jó volt. :) -
Monoton #8282 Na elmennek a picsába a Cult készítői egy ilyen befejezessél. 
-
A Banshee részről részre jobb pedig. Nálam az idei év egyik legjobbja. -
Nekem most a Broadchurch jött be nagyon, eddig 2 részt tudtam megnézni, de hangulatilag is meg mindenhogy nagyon fasza, odatapaszt a tv elé :P -
Nekem a Banshee nem jött be, lehet hogy nem volt hangulatom hozzá pont :P
A Defiance nekem nagyon bejött, igaz vanna kicsit laposabb részei de összességében nagyon jó, érdekes, a Continuum is, viszont azzal megálltam időhiány miatt :P -
banshee nagyon jó.
continuum erős közepes -
Jóóó hát most na :D -
EnxTheOne #8276 meg a defiance is :D -
EnxTheOne #8275 yo,
banshee és continuum jó sorozat? -
Ha a kedvenced volt, igazán tudhatnád, hogyan kell írni a nevét! :D -
Nekem is. Legsokkolób halál amit eddig egy tv sorozatban láttam.:( -
Tegnap este néztem meg a Son of Anarchy 5.évad 3.rész...sokkot kaptam :o
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Oppie volt a kedvencem
-
Monoton #8271 Haha, a Strike Back-ben nem szaroznak a készítők. :D -
Anno én is néztem, jó is volt, de vmiért az 1. évad közepén abbahagytam. Átraktam felfüggesztett kategóriába, később meg a kasza kategoriába.:D Túl sok jó sorozat van amik megelőzik a sorban.
Most a SoA után (legjobb sorozat a Breaking Bad után jelenleg, csak ajánlani tudom mindenkinek. A téma ne riasszon el senkit) a Justified-et kezdtem el darálni. Mikor ellezdték ezt is néztem, de szintén abbahagytam. Nagy hiba volt mert nagyon jo sorozat. Az 1. évadot néztem meg eddig. Az elején még epizodikus a sorozat, addig egy 10-es skálán nálam 6-7 között ingadozott, de miután koncepciot váltottak és lett egy átívelő szál sztem sokkal jobb lett. Walton Goggins nagyon jó benne, zseniális a karaktere.:D -
első évad jó, második kiemelkedően kibaszottul kurvajó, aztán nagyon hullámzó lesz, hatodik konkrétan gyász volt :C -
Én most rákaptam tegnap a True Blood-ra. Nagyon faja az első évad első pár része, bár a csaj odabasz. -
hneili #8267 Ma böngésztem a neten, mert kerestem pár kedvenc filmemet DVD-n, és a Media Markt webshopjában most nagy akciók vannak. Ha valaki épp vásárolna DVD-t, nézzen fel oda, mert sok jó áron van, plusz ingyen kihozzák házhoz. :)) -
áá és milyen vége lett...a kiscsajnak meg minden díjat adjanak oda azonnal, megérdemli :) -
Monoton #8265 Véletlenül nem Angliában élsz? :) katt -
xem #8264 opera-mozzila-chrome-slimbrowser nálam semmit nem hoz be, oldal nem elérhetőt ir ki, mivel tudnám életre kelteni? -
Monoton #8263 Igen az. -
xem #8262 eztv.it? nálam üres oldalt ad fel. -
Monoton #8261 Nekem mukodik. -
xem #8260 Hali valaki tudna adni valami tippet, hogy az eztv oldal helyett valami hasonlót? Vagy majd 1* ujra indul az eztv? -
Monoton #8259 Igen, várjuk a 2. évadot :)