12433
-
dregnarr1 #8416 Sehol nincs, mert "nagyon régi" sorozat, maximum az utolsó két évadnak lenne valamilyen változata, de kétlem, hogy úgy kiadnák, hogy a korábbi részei nem olyanok. -
Valaki valahol látta a The Shield-et normális verzioban? HD? :) A kölcsönzöbe ahova járok nincs sajnos... :( -
Nagyon szar ez a sorozat, én nem értem mit esznek rajta.... -
én is sokat nézem CC-t, vagyis sokszor van, hogy míg elindul játék, betölt stb. addig kép a képben az szokott menni a sarokban. himymet is így nézem már csak. Ami van ismétlés, néha maradok rajta. De többnyire csak a rajzfilmeket szoktam nézni.... -
én is abbahagytam a HIMYM-t valahol a 4.évad közepe fele, ellaposodott nagyon :/
Talán ha egyszer nagyon nem lesz mit néznem - ami úgyse lesz - akkor előkerülhet :D -
lemongrass #8411 szar, gyenge , "kitaposott bohóccipő". nem is értem a topic-jában miért vannak egyesek oda-vissza érte /még most is./
ha évadonként van 1 jó rész, az már soknak számít... (mondjuk ezeket többször megnézem, ha már az évad többi epizódja botrányos)
/kb ilyen volt a S07E20 - Barney erkélyfingós rész...a trilógiás rész/ és gyorsan visszapörgetve most a fejemben, hirtelen csak ez az 1 jut az eszembe...
max 1-2 jelenet. ->
a Ted neje meg, aki lesz... botrányosan ocsmány...
a negyedik évad még emészthető... de az 5-diktől vakvágány... nem mondom, hogy épp ideje befejezni, mert azt sokkal korábban kellett volna... /hol vannak már az olyan részek, mint a Ted Mosby - Architect... vagy a pineapple incident, vagy a drumroll please./
visszatérve a Comedy Central-ra. barátnőm örül, mert a DIGI-hez hozzácsapják... (neki is elérhető lesz) vázoltam neki, h ami értékelhető volt, azt már látta nálam... -
ja mondjuk ezt kicsit félreérthetően írtam... kritikáikban lehúzzák ők a picsába, azért annyi jóízlés még van arrafelé, csak aztán junkie awards-on a pórnép szinte mindig fellöki az első-második helyre, amikor is előbb említett jóízlés halkan zokogva elvonul a sarokba, feketére festi a haját és szép csendben elkezdi magát egy borotvapengével vagdosni mély depressziójában
-
sorozatjunkie értékelések szempontjából ilyen Bermuda-háromszög. Engem is sikerül mindig meglepniük. :/ -
uhh, HIMYM, azon még mindig halkan zokogok, amikor kapja sorozatjunkie-n a "legjobb szitkom" díjakat... mivan? mire? első pár évad vállalható és szórakoztató volt, de aztán... uhh. én ötödiknél mondtam azt, h ebből egy percet se vagyok hajlandó még nézni, de akkor sejtésem szerint jól döntöttem, semmit nem javult azóta. -
lol -
akkor én vagyok az elborult lehet,de én mindent nézek ami a CC-n megy :D -
attól már nekem is herótom van :D -
lemongrass #8404 Comedy C. elment rossz irányba... életem értelmei, férjek gyöngye, elvárt gary... ezektől a hideg ráz.
"te kemény leszel, én meg alád dolgozom..." ha 400x nem hallottam ezt a "poént" az ajánlókban, akkor 1x sem... -
én is CC-n láttam, de szerintem szörnyen nem vicces.... -
Nekem tetszett, Merlin feeling volt valahogy. :D Bár olvastam, hogy kifejezetten a Merlin helyettesítésére készítették csak kicsit dárkosabb lesz. :D -
Hostages...ebből hogy akartak esetlegesen több évadot kihozni az rejtély (bár vannak ötleteim)
A túszejtők szimpatikusabbak, mint a túszok, nem sajnálnám egyiket se, ha kinyírnák :D -
Monoton #8400 Pedig elég gyenge lett az első rész :D -
Elvált Gary-t nézi itt valaki? :D Comedy central függő vagyok,de még eddig nem néztem ezt a sorit,na mondom ideje belenézni,és gecire jól döntöttem,az első évadot mindjárt ki is végzem :D Nagyon bejövős,kár hogy két évad után kaszát kapott :/ -
A BBC új Atlantis sorozata lett a kedvencem. Nézzétek ti is, valaki nyithatna egy topikot neki. -
lemongrass #8397 kimaradt a Sleepy Hollow. az eddig igencsak bejövős. -
lemongrass #8396 nálam ez így fest...
- vagy véget ért (The Killing)
- vagy még nem kezdett (Californication)
- vagy még nem fejeztem be (The Following)
- vagy fos, és csak azért nézem, mert már beleöltem X évet (How I Met Your Mother) /S09E02 hozta az 5-dik évadtól látott színvonalat... szánalmas/
- vagy fos, és csak szöszmötölés mellé nézem (Castle)
- vagy animáció/rajzfilm, amiben soha nem csalódtam még (Family Guy, The Simpsons)
amikbe belenéztem, de kár volt azt a pár részt végigszenvedni SoA, Episodes, New Girl.../az elsőnél nem kaptam el a feelinget, az utóbbi kettő meg úgy szar, ahogy van... pláne az Igenemberes csajos... na azt ilyen 15éveseknek találhatták ki./ (egyszer a Dexter S01E01-et is próbáltam...)
viszont, amit éjféltől lesek a prizmán, az egy old skool -> Miért éppen Alaszka?... az annyira sz*r, hogy már jó... -
Almost Human kezdődhetne már. -
We Are Men – Egy picit azért leengedett egy részen egy 20 perces pilotban, ami ad némi aggodalomra okot, de összességében jó volt, szereposztás különösen jól sikerült, a pov karakter picit lapos volt, de majd belejön, ha kap elég részt. -
vicces h így szeptemberbe eljutottam oda, h mindent amit nézek
- vagy véget ért (BB, Axter)
- vagy még nem kezdett (Psych, Justified, Archer)
- vagy fos, és csak szenvedésből/gép előtt szöszmötölés mellé nézem (Castle, Mentalista, bár még nem láttam az évadkezdést utóbbiból)
- vagy szitkom
- vagy az NCIS: LA, bár még az évadnyitó nem győzött meg
gah... hová tűnt a mostani The Unusuals? a jelenlegi The Goods Guys? a kibaszott Terriers? a The Finder folytatás? [ökölrázás az ég felé] (vagy a gyermeki naivitás, amikor minden csillogó dolog lekötött :C) -
Monoton #8392 Mert jó mert jó mert jó ! :D -
Castle, Castle... mi a faszért nézem én még mindig ezt a szart... -
Blacklistben a CGI büdzsé remélem hamar elapad:D -
de az vagyok. nagyon erősen szelektálok, nem nézek meg mindent. Ha a plot summary felkelti az érdeklődésem megnézem az első részt - de ha már az sem, akkor nem érdekel, és vagy folytatom vagy nem (ált nem). Ilyen heti nyomozgatósak szóba sem jöhetnek már...
És minek nézzem meg minden idők egyik legjobb sorozatát, ha már láttam a legjobbat? :DD -
nem igazán érdekel :D nálam nincs visszaút... -
nem vagy finnyás, az első két évad rettenetesen lassú, ami elég gyérré teszi. DE! érdemes "végigszenvedni" (még ha csak kisablakban nézed, én úgy toltam), mert a harmadiktól iszonyatosan beindul, és tényleg minden idők egyik legjobb sorozatává növi ki magát. -
Hát kb pont utána indul be. Ahogy olvasom sokan elkaszálták az 1 évadban és utána a hype miatt folytatták és nem bánták meg.. Az 1 évad még csak az út eleje, rengeteget változnak utána a karakterek folyamatosan, és a nagy dolgok is az 1 évad után történnek. Nekem tetszett az 1 évad is.. -
MIndnehol csak a breaking bad. Nemtom, engem 1 évad után elvesztettek...nem volt különösebben jó vagy rossz, de engem semmi nem fogott meg. Egyik karakter sem ragadott meg vagy húzott volna be a sztori...
De hát én már csak ilyen finnyás vagyok, nem lehet könnyen meggyőzni...:D -
Ja, kb, talán. :) -
lemongrass #8383 ez a Khedira-s hasonlat üt! :D -
Az a sorozatok Khedirája, pont azok látják jónak, akiknek nem kéne! 
-
Monoton #8381 Na, nekem a Blacklist tetszik, szerintem korrekt kis első rész volt. :) -
Monoton #8380 Idén eddig a New Girl a legjobb a sitcomok kozott szerintem :) -
Hozzáteszem később kevesebb Zooey pillanat van és a három csávó több szerepet kap, ami szerintem is jót tett a sorozatnak nagyon, amellett, hogy nekem nincs bajom Zooey stílusával. :) -
Monoton #8378 New Girl, bár itt sokat számít szerintem, hogy mennyire kedveled a főszereplőt alakító Zooey Deschanelt. -