12433
-
Pedig az anno egy elismert jó sorozatnak számított amerikában ahogy a Hercules is.:D -
lemongrass #8455 Masters of Sex jónak tűnik... (első rész alapján)
ugyanezt nem tudom elmondani a Hello Ladiesről. -
Azoknál hogy???????????? Főleg a xenánál?!?!?!!?!? Csak belegondolok abba, hogy lehet valami szarabb annál és elkap a hányinger :D -
Azthiszem ezt megszépítik az emlékek. :)
Egyébként kb egy szinten van azokkal, vagy a Merlinnel, kis aranyos blődi. -
Monoton #8452 Szerintem meg sokkal gyengébb egy Xena vagy egy Herkulestől :) -
-
Na megnéztem az Atlantis első részét, hát nekem bejön :D
Maga a sztori kurvajó, érdekes és misztikus, a karakterek könnyen szerethetőek. Kicsit a Merlin-re emlékeztetett, viszont szerintem jobb annál! -
-
:D
-
Arra nem nehéz :)
Készülj fel egy-két nagyon-nagyon durva szarkavarásra :D -
én most szokom rá a sons of anarchyra (inglis onli) -
Nagyon jó volt a 2. rész is és jónak ígérkezik a 3. is. Jó kis Merlin pótlás lett ez a sorozat. :) -
Megérkezett az Atlantis 2. része. Nézzétek, nézzétek! -
szerintem nagyon jó volt végig, sőt a végére indult csak be igazán :) -
Még mindig nagyon jó a Parks and Rec. :D -
Monoton #8441 Holnap már lesz szerintem. :) -
a magyar nem izgat, de nincs angol felirat a 3.-hoz. -
Monoton #8439 Amennyire jól kezdődött az Orange Is The New Black annyira gyenge fostalicska szappanopera lett a folytatás. :( -
Monoton #8438 Készül, csak aki lefoglalta az hozzá sem kezdett és a napokban jelentkezett egy tag aki vinni fogja.
-
waddafak. Fox Showhoz mé nincs felirat??? -
Ja így már értem. :D -
Ez tényleg az. :)
Akinek esetleg nem esik le, a Broadchurch még megy az angoloknál, jövőre jön a köv évad, így egyszerre fogja játszani ugyanazt a szerepet a két sorozatban. :) -
" nap szereposztó híre megérdemel egy külön posztot, mert annyira szürreális: David Tennant skót színész elvállalta a Broadchurch című brit sorozat amerikai remake-jének főszerepét is"
LOL :D -
Breaking Bad vége összefoglalva:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
szomorú, mindegy akkor elkezdem megint SD-ben :) -
Én valószinüleg hetiben folytatom, szóval majd még írok róla, pl ha változik a formátum. -
akkor bele se nézek...
köszi -
Van átívelő szál, de abszolút epizódikusnak tűnik így 3 rész után, lényegében MotW formátum. -
Monoton #8428 Az sírós jelenetet leszámítva nekem kifejezetten tetszett a Mom 1x01. -
lemongrass #8427 folyamatos story van... -
-
ldavid #8425 a múlthetiben a nyúlsütésnél szakadtam :D -
Bad Education -
mennyire epizódikus Álmosvölgy? -
lemongrass #8422 bizony... és a harapnivaló pittyú lány sportmelltartóban az álom előttt.... jujj, de kedvemre való! :D -
Jó kis sori ez a Sleepy Hollow. -
hja, közben meg is találtam, csak befosott ugye oldal alján kereső, aztán így kicsit nehéz előkeríteni.
#8097 hsz a tiéd, #8098-ban pedig a bölcs válasz. -
Én kérdeztem.:D -
ezt nem h kérdezted már egyszer errefelé? vagy máshonnan rémlik?
mindenesetre nincs, asszem 1 részt vettek fel összesen HD-ban. no meg emlékeim szerint valahol olvastam, h a dvd kiadások is elég szarcsi-foscsik belőle -
dregnarr1 #8417 Mármint HD nincs:) A neked-en fent van a sima.