114
Mirror\'s Edge
-
#114 ez pcn akkor volt, ha nem eredeti verzióval toltad -
#113 xboxon vagy ps3-on? -
ifyougenius #112 nekem belassul a 'heat' pályánál a csaj. minden más rendesen mozog. nem tudjátok mi lehet a baj?
-
Zozo76 #111 Nyomtam en ott mar mindent kinomban, valahogy tulmentem rajta. Most mashol akadtam el. :) -
Hoz_Hun #110 Gondolom azóta már rájöttél, de ha mégsem...:
Semmi trükközés. Azt a gombot kell használni amivel lefegyverzed az ellenfelet, csak nagyon jól kell időzíteni. Mikor rohan feléd a nagydarab mókus, egy pillanatra pirosan felvillan az a rúd a kezében, ne akkor kell gombot nyomni. Kicsi gyakorlás és menni fog. -
Zozo76 #109 Sziasztok!
Sikerult elakadnom azon a reszen amikor kimegyek egy lepcson az epulet tetejere es egy oltonyos pasas ledob a tetorol. Utana mikor magamhoz terek, o is leugrik es egy vascsovel jon felem. Namost latom a YouTube-n hogy valahogy vedekezni kene, de egyszeruen nem jovok ra hogy hogyan kene. Mindig az a vegeredmeny hogy ledob a tetorol es game over. Valami kombinacio kene ott nyilvan, de fingom nincs mi. Ja en az XBOX360-as verzioval jatszom.
Ez az a resz, 8:00 utam van:
http://www.youtube.com/watch?v=3h59AxlNx6M&feature=channel -
#108 de állítólag jópár embernek is akinek megvan eredetibe azoknak is van ilyen gondjuk -
#107 Amúgy van megoldás, csak be kell menni a legközelebbi játékboltba/tescoba/mediaba stb, és ott figyel a polcon :) -
#106 De miért a konzolhoz írod. gondolom neked PC-s van. lol -
#105 hello... nekem is jól jönne az a mentés ([email protected])vagy vmi megoldás hogy mér csinálja ezt...
köszi -
tekknopit #104 üdv!
Lenne egy kérdésem a hallgatósághoz.
Save error problémával találkoztatok-e a játékban?
Mert nekem volt egy...kiléptem a játékból majd ujra megcsináltam azt a részt ahol gond volt, utána mentett a gép simán probléma nélkül.
Lehet játék hiba?
Ha valaki tud válaszolni nagyon megköszönném! -
Cris8 #103 Sziasztok
Nekem is kellene a második liftöl a mentés, mert engem sem enged tovább a játék!!
email cím:[email protected]
Előre is köszi -
#102 Külföldről netezek mobilról nagyon drágán, sokba fog ez neked kerülni:( elküldtem mégegyszer.
de már igyis 10 ezer felett van a számlám xboxra 600 megás fájlt kell feltölteni mert konzolon annyit foglal a mentés! -
krisz242 #101 kérlrk küld már el mégegyszer a mirrors egeben a második liftől a mentés mert nem jött meg. Erre: [email protected] -
civic4ever #100 bocs kicsit nemide de pls help:D na van egy xbox 360 om és a hlózati kábelja nem a normál 2 dugós hanem iylen 3 lábú szar és azt ugye nemtudom bedugni a konektorba!ha kicserélem hagyományos hálózati kábelra ami pl van a számítógépnél,meg a monitrnál akkor lessz vmi? vagy van vmi átalakytó? -
#99 elküldtem -
krisz242 #98 Szevasztok második lifnél amikor belépek vissza ad a főmenübe. Ha valaki el tudja küldeni és a következő pályán van akkor küldje már el a mentését.
Erre a címre [email protected]
-
#97 Itt kérdezd meg. -
petyulka12 #96 Nem eredeti mert töltöttem.akkor nem lehet valamit tenni vele hogy ne menjen be a főmenübe a liftesnél? -
#95 1. nem eredeti a játékod
2. ez nem PC, hanem XBOX topik.
akarom mondani konzol:) -
petyulka12 #94 sziasztok nekem is ugyan ez a problémám az 1.liftet még átvittem de a 2. liftnél amikor jönnek a kommandósok és őket el kell kerülni baloldalon, bemegyek a liftbe ott egy csávó beszél valahonnan ezután kilép a főmenübe és amikor rámegyek a játék folytatására akkor valahol a közepén kezdi el.
Nagyon kérem a tudja hogy kell megoldani ezt a problémát az írjon, mindennap nézni fogom a fórumot hátha ír valaki.nagyon köszönöm előre is aki csak a liftes pálya utáni mentést tudja megadni azt kérem hogy küldje el erre az e-mail címre:[email protected]
előre is köszönöm. -
pite man #93 sziasztok van egy eredeti bontatlan folias mirrors edge ps3ra palos
10ezer ftért ha valakit érdekel
[email protected]
üdv -
#92 jah eléggé szánalmas. -
#91 Little Big Planet Mirrosr Edge pálya :) -
#90 Ez itt a KONZOLOSOK fóruma, szerinted itt foglalkozunk ilyennel? -
Sörmókus #89 Sziasztok! Úgy hallottam, hogy ez a liftes dolog csak warez hiba, igaz ez? Mert akkor nem tudom, szomszédnak milyen eredeti dvd-je van (pedig tényleg eredeti), de egyszerűen kidob a menübe a lifteknél! Az 1.-nél még továbbjutottam, de aztán már csak előlről kezdi a pályát állandóan!
A másik... Ezt állítólag a patch javítja... Namost, tényleg uninstallálni kell a játékot és telepítés után rögtön fel kell tenni a patchet?PLS segítsen valaki!
Előre is köszönöm! -
#88 karcos a lemez!? vidd vissza botlba ahol vetted, hátha kicserélig:S -
balcsi3 #87 Csak az a baj ,ha beszállok a liftbe és elindítom akkor kidob menübe.
És amikor rámegyek ,hogy folytatás akkor kezdhetem a közepétől.
Olyan ,mint egy végtelen ciklus. -
#86 youtobon tele van végigjátszással, könnyen végig lehet vinni. -
balcsi3 #85 Kár ,hogy nincs meg a pendrivod. :S
Máshol nem találok mentést és nem tudok tovább menni Mirror's Edge - ben.
-
#84 Hát nemtudom, nincs meg a pendrivom sajna, xboxon meg csak ugy tudnám elküldeni ha arra mentenék és le tudnámmásolni:)
vagy gamertagon is vannak mentések? -
balcsi3 #83 Sziasztok!
Nekem is ugyan az a problémám, mint CsuCsu1991.
Ha megkérhetnélek nekem is eltudnád küldeni a 2. végén lévő mentést?
Az e-mail címem: [email protected] -
#82 elküldtem. -
CsuCsu1991 #81 nem tudnátok megmondani,hogy miért van az a 2. pálya végén,hogy be kell mennem a liftbe,ahonnan előtte kijöttek a zsaruk,fel kellene vinnie,benyomom a gombot,meg egy kis ideig a lift és elkezd betölteni aztán pedig bejön a főmenü.ha pedig ott rányomom,hogy játék folytatása,a játék közepétől folytatja.nem tudjátok miért van ez?vagy nem tudna esetleg valaki küldeni a 2. pálya végétől egy mentést ide:[email protected]
-
#80 Boxon nincs, semmi sem. :( -
#79 :O -
#78 Van egy új map a Store-on ingyé! -
matter #77 köszi müködik
-
#76 nekifutsból, az utolsó pillanatba ugorj el, használd a lassitást még az ugrás előtt.
esetleg ugrás után nyomj gugolást hogy behúzd a lábad, de nem mindig segit.
-
matter #75 Elakadtam légyszives segítsetek :/
Nem tudok sehogyan sem átugrani oda pedig olyan könnyűnek tűnik :S