7
-
#7 Ez talan abbol adodhat, hogy a cikkben a Microsoft es a Yahoo ugyerol van szo nem a Google-rol. -
Glaady #6 A googli is ezt csinalja csak sunyibb modon, ot meg senki sem fikazzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa -
Gabe Dearborne #5 Na, gyerekek, nekem most kezd kurvára bűzleni minden. Mert ha ez nem monopólium-építés, akkor én leszek a következő pápa. -
ihateworkdays #4 "A piac farkastörvényei."
Vagy mondhatnám azt is, hogy a nagyhal bekapja a kishalat, a kishal meg bekaphatja a nagyhalét.;)
-
#3 Ilyet.A Microsoft ilyet tesz. -
#2 Nekem is ez volt a gyanum mikor a cikket olvastam. De oszinten, ugye nem ez az elso, hogy ilyet lattunk toluk?
Ez volt ez a nagy csend, eddig ment a barna kavaraszasa. A Romai Birodalom modszerei, ma MS modszernek hivjuk: "nem hajolt meg akkor megyunk hatulrol". Letettek par dollart az asztalra, megmozgattak a kapcsolataikat, par embert sarokba szoritottak a vezetosegnel majd beultettek a sajat embereiket a helyukre. Most pedig oltony + nyakkendo aztan leulnek az asztalhoz, hogy elegedett mosoly mellett "meg tudjanak egyezni" a sajat embereikkel. -
JL666 #1 és ezt így lehet?! Sztálin is ezt csinálta, nem? Aki úgy gondolta számára konkoruencia vagy az ő pozicióit veszélyeztette azokat eltávolította. Más kérdés, hogy ő ki is nyírta őket. Bár ki tudja a picipuha mire képes a yahoo-ért...