Fable 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy magyar nyelvű GOTY kiadást keresnék :) Nagyon hálás lennék érte :)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
I want to be a mighty pirate ever!
Kérlek valaki segitsen épp most a fable 2 ben a végzet kincses szigeténél tartok ahol nem tudok továbjutni egy ajton mert nem tudom hogy kell kinyitni
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
U.a. a tartalma, gyûjtõnek lehet max érdekes, hogy milyen a borító, meg hányadik kiadás.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nagy kedvencem a játék, sokat játszottam már vele. Viszont gondoltam beszerzek egy olyan változatot is, amiben már alapból benne vannak a dlc-k is (Knothole Island, See the Future).
Két változatot is találtam. Az egyik a Fable 2: Game of the Year Edition (GOTY), és a Fable 2 Classics. Ezek miben különböznek egymástól? Ha a Classics változat is tartalmazza a kiegészítõket akkor meg mért olcsóbb a sima Fable 2-nél? Ezt nem értem...
Megvette ma Fable 2-t német nyelven ,de azt mondták van rajta magyar felirat . Hol lehet azt beállítani ? Rajta kell lennie a dobozon valami utalásnak arra,hogy magyar feliratosa játék ?
Köszi
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
Most kezdeném el a játékot. Tudtok nekem linkeket adni, amit ha elõbb végigolvasok, ügyesebben játszom majd a játékot? (Végigjátszás, tippek, trükkök, rejtett küldetések, okosságok)
Elõre is köszi és Üdv!
----Ncore---- [X-BOX 360 SLIM ] X-Box live Gamertag: kazuma19890605
----Ncore---- [X-BOX 360 SLIM ] X-Box live Gamertag: kazuma19890605
köszönet!!!
PSN ID.: Beegabor
PSN ID.: Beegabor
a vízkõpõkel mit kell csinálni?
Bele is vágnák a közepébe.Miután már végigvittem a játékot és megvettem a Fairfax kastélyt, majd minden ott lévõ küldetést megcsináltam (Fairfax sírbolt, Lady Grey sírja), utána megházasodtam és lett egy gyerekem. Na eddig jó is volt. De amikor beadta elsõdleges küldetésnek azt, hogy "A megmentés", amiben a gyerek betévedt valamilyen barlangba és megkéne keresnem a feleségemet. Rendbenvan, de már elegem van mert NEM TALÁLOM! Az a világító nyíl pedig akárhová megyek a Fairfax kertjébe vezet vissza. Már körbejártam a kastélyt vagy 5-ször és Lady Grey illetve a Fairfax sírboltban is voltam vagy 2-szer. De nem találom. És mivel elsõdleges küldtetés, az archeogusosat sem engedi. Tehát kérlek, segítsetek, hogy holé van az az átkozott asszony vagy a gyerek, mert már elegem van. Ja és ha az számít, ott a végén amikor lehetett választani akkor én ott a kutyát meg a családot választottam. Elõre is köszönöm =)
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=M-wLOfjVfVc
egy élmény így játszani
uouiu
http://www.dirtywindows.ucoz.ru/news/szabad_ut_a_kinect_hackereknek/2010-11-20-563
de csúnya nem tetszik ha jó leszek akkor megváltozik a dolog?
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
- SZAJHA SZOKNYA az egyik eleme és VÉRKÕBEN találod meg az ott levõ szabónál.
- A másik egy egyszerû farmer kalap szerûség, amit Tölgymezõi ruhaárusnál vehetsz meg... nem farmerkalap a neve, hanem úgy néz ki, mint valami süveges összetákolt valami.
köszönöm elõre a jelentkezõnek
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
köszi szépen!
hogy kell a kutyát meggyógyítani?
Azt vettem ki, hogy kutyaelixirre lenne szükség, de sehol nem találok!
Hol lehet kapni?
Elõre is köszi!
A