Space Siege
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
It's possible that some files have been accidentally deleted or corrupted or a patch procedure has failed .Please reinstall from the cd to resolve this issue ,or contact Gas powered games technical support for further help.És amikor elinditom ezt irja ki .Kérlek ha nektek sikerült elinditani segitsetek nekem is.köszi
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
kedvcsináló <#buck>#buck>