Space Siege

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

P4 amd athlon 2000+,ati radeon 9800 pro,1024 mb ram.
gépigény?
Sziasztok.van egy kis problémám,kérlek segitsetek.Nekem ezt irja ki:Critikal error:Some resource files haven't been copied to the hard disk (or I can't find them),which prevents space siege from running.

It's possible that some files have been accidentally deleted or corrupted or a patch procedure has failed .Please reinstall from the cd to resolve this issue ,or contact Gas powered games technical support for further help.És amikor elinditom ezt irja ki .Kérlek ha nektek sikerült elinditani segitsetek nekem is.köszi
zorrobomber
vicceltek-bolondoztok <#idiota>

Prince23
Na kipróbáltam, ezt a játékot biztos nem szerzem be.

[Jakuza]
Ez az az ubergagyi AI-vel rendelkezo jatek ahol mikozben csapod az enemyt az a fal fele fordulva varja, hogy leold. LOL

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Prince23
Azt mondják, h játékdemókat nem jó felrakni a gépünkre, mert fagyásokat okoz... nos ez igaz lenne????? 😮

zorrobomber
tépem lefele, bár ilyenkor mindig félõ ha jó a cucc akkor sok lesz az a 3 hét <#szomoru1>

Megjött a demo

wedge31
Egy nap késésel de itt a demo.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

zorrobomber
<#eljen><#pias>

wedge31
Hétfön állitolag jön egy demo.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

zorrobomber
így ni <#buck>

Prince23

Loál János
<#smile> Én várom, csak gépem nincs alá. <#zavart2>

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

zorrobomber
látom sok embert érdekel <#idiota>

zorrobomber
1 hónap múlva jön a game <#buck><#email>

thx

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

zorrobomber
http://www.gamesradar.com/video/v-20070718142258461014

direkt link esetleg?

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

zorrobomber
lenne, ha mûködne ez a szar flash tag

zorrobomber
vicces Chris Taylor interjú

zorrobomber

Pepsi Twist
izé nekem kicsit a HL-ra hasonlít de tetszik

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

zorrobomber
A poszt csak kedvcsináló, egyébként meg bizonyos oldalak fogalmazása alapján ez egy erõsen átgyúrt Dungeon Siege standalone kiegészítõnek is tekinthetõ. Így szerintem elég evidens mivel lesz dolgunk. Space Siege=Dungeon Siege -csapat +kibernetikus implantok +többféle befejezés +bõvebb sztori rádión keresztül +SPACE <#idiota>

Kori
igen csak kicsit túl tömör összefoglaló

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

ScarY MAN
ha megnézted a videot akkor ott le volt irva minden.

...

zorrobomber

Megjelenés: 2008 aug. 22.

Kori
bõvebben

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

<#eljen><#eljen><#eljen>

zorrobomber
Egy kis
kedvcsináló <#buck>

← ElőzőOldal 3 / 3