133
Space Siege
-
#53 A Mario-nál azért bonyolultabb, a topik meg már most látszik hogy nem fog pörögni.. -
#52 Én még csak a demóval játszottam, ki sem jött még a teljes! -
joe1980 #51 Figyu neked elindult a játék?És ha igen akkor mond már el kérlek mien file-t hiányol mert nekem kiir az inditásnál vmit: Critikal error:Some resource files haven't been copied to the hard disk (or I can't find them),which prevents space siege from running.
It's possible that some files have been accidentally deleted or corrupted or a patch procedure has failed .Please reinstall from the cd to resolve this issue ,or contact Gas powered games technical support for further help .és ha megvan neked azok a fileok kérlek küld már el msn-en:[email protected] -
#50 Ha nem fog 5 giga + helyet foglalni a telepítője, akkor talán még adok neki egy esélyt... de ez nagyon minimális lesz... majd meglátom, h fog pörögni a topik azt döntök. -
#49 nekem ez nem jött be annyira, túl egyszerű, legalábbis a demóból nekem ez jött át. -
#48 Valószínűnek tartom hogy legtöbben nem fogják tudni megállni, és magukra aggatnak majd mindent(én is). Egyébként meg azt mondják hogy a játék végefelé lesz jobb sora a humánusoknak, ha jól rémlik. -
#47 Nagyon rövid tényleg de nekem tetszik várom a fullt.
A humanity dologra leszek kiváncsi mert nekem a demo alapján ugy tünt hogy több elönye van az implantoknak mint hátránya. -
#46 PM ment. -
joe1980 #45 figyelj ha neked megvannak azok a fileok amik hiányoznak,légyszi küld már el kérlek,mert kétszer felraktam és ugyanezt irta ki amit leirtam. -
#44 nem -
#43 nekem csak 5 percem volt reggel kipróbálni, nem rossz kis hentelős téma -
csgj #42 Még egy kép (már végigtoltam a demot, marha rövid volt...):
2 implanttal, és egy jó kis minigun-al :D
-
csgj #41 Ja, még mielőtt vki úgy téved be ide, hogy nem tud semmit demóról, vagy megjelenséról, annak leírom ide, hogy ez a DEMO :) -
csgj #40 Sztem az ati radeon 9800 pro a probléma. Az még sm 2.0-ás, nem? Sztem ehhez 3.0 kell... :S
Btw, nekem eddig bejött, bár elég tipikus kis akció rpg... (Ha jól tom minden maxon van, és így néz ki. Nem nagy cucc a grafika, de ez nem is olyan fontos, teljesen jó ez így is)
-
#39 Egy vagy több fájl hiányol. Rakd fel újra. -
#38 Lehet, hogy nem bírja a géped. -
joe1980 #37 amikor elinditom -
joe1980 #36 igen
mert ezt irja ki:Critikal error:Some resource files haven't been copied to the hard disk (or I can't find them),which prevents space siege from running.
It's possible that some files have been accidentally deleted or corrupted or a patch procedure has failed .Please reinstall from the cd to resolve this issue ,or contact Gas powered games technical support for further help -
#35 Mi? A demót? -
joe1980 #34 legyetek szivesek segitsetek már hogy tudtátok elinditani szépen kérlek titeket! -
joe1980 #33 P4 amd athlon 2000+,ati radeon 9800 pro,1024 mb ram.
-
ricsa008 #32 gépigény? -
joe1980 #31 Sziasztok.van egy kis problémám,kérlek segitsetek.Nekem ezt irja ki:Critikal error:Some resource files haven't been copied to the hard disk (or I can't find them),which prevents space siege from running.
It's possible that some files have been accidentally deleted or corrupted or a patch procedure has failed .Please reinstall from the cd to resolve this issue ,or contact Gas powered games technical support for further help.És amikor elinditom ezt irja ki .Kérlek ha nektek sikerült elinditani segitsetek nekem is.köszi
-
#30 vicceltek-bolondoztok -
#29 Na kipróbáltam, ezt a játékot biztos nem szerzem be. -
#28 Ez az az ubergagyi AI-vel rendelkezo jatek ahol mikozben csapod az enemyt az a fal fele fordulva varja, hogy leold. LOL -
#27 Azt mondják, h játékdemókat nem jó felrakni a gépünkre, mert fagyásokat okoz... nos ez igaz lenne????? :O -
#26 tépem lefele, bár ilyenkor mindig félő ha jó a cucc akkor sok lesz az a 3 hét -
Kimi23 #25 Megjött a demo -
#24 Egy nap késésel de itt a demo. -
#23 -
#22 Hétfön állitolag jön egy demo. -
#21 így ni
-
#20 -
#19 Én várom, csak gépem nincs alá. -
#18 Egynek el fog menni, trailer alapján... -
#17 látom sok embert érdekel -
#16 1 hónap múlva jön a game -
Thanatos #15 thx -