133
Space Siege
  • Prince23
    Azért csak játék, és aktuális is! Szal kéne egy banner. én már szóltam, h tegyék be: ezt
    de semmi
  • Nagylaci
    Kár ebbe még a banner is... :)
  • Prince23
    Valaki csináljon már egy bannert!
  • zorrobomber
    zsír...
  • Nagylaci
    Hát most már azt is tudom jelezni, hogy bazi rövid az egész. Csak, hogy még teljesebb legyen a kép... :( Amúgy feltűnt valakinek, hogy minden tele van felrobbanó, szétdurranó, repkedő, lökdöshető dolgokkal?! Ez annyira nonszensz, hogy szerintem ez egyszerűen egy AGEIA PhysiX demó tulajdonképpen.
    A vége amúgy pont olyan érdektelen mint maga az egész játék egyébként. Látszik, hogy az elején az intro tényleg csak beetetés akar lenni!
    Véleményem szerint maga a multi is csak az átverés része mert mi értelem lenne egyáltalán az egésznek amikor mindenkinek tök egyforma karaktere van?! A kibernetikus "alkatrészek" beültetése szinte alig változtatja meg ugyanis a karaktert. Ha kiborg vagy akkor használhatod a játék két legerősebb fegyverét, ha ember akkor felvehetsz egy igen erős skill -t. Ha jól értelmeztem akkor ennyi az egész...

Egy kép a full kiborgról a játék legerősebb fegyverével:

Kiborg Gauss Gun -al.
  • Nagylaci
    A Witcher -t ezzel az "izével" egy napon (fórumban) emlegetni merő tiszteletlenség! :D
    A görénység az, hogy a látványos intróval és a nyilván szándékosan félrevezető előzetes játékinfókkal abba a hitbe ringatták a lehetséges vásárlókat, hogy ez egy Dungeon Siege lesz az űrben.
    A címről már nem is beszélve!!!
    Megkockáztatom, hogy azok akik megveszik nagyrészt emiatt a félrevezetés miatt teszik majd. Más kérdés, hogy ekkora nullát ilyen undorító módon eladni mekkora presztízsveszteség lesz a cégnek?
  • Gubberx
    na na a Witcher azért egy igen jó játék :)
  • bgabor
    Az intro sokszor félrevezető.

Emlékxem anno milyen jót röhögtem a Witcheren, amikor a tízperces, látványos harcművészeti elemeket felvonultató verekedős-ugrálós intró után kiderült, hogy a harc kizárólag a balgombnyomogatásra korlátozódik, és még ugrani se lehet a játékban.

Jót röhögtem, aztán le is törtöltem az egész szart a fenébe.
  • Neoncsoves
    haver meg itt tegnap istenítette :D meg is akarja venni... mondtam neki, hogy még leszedni sem éri meg... :P
  • Nagylaci
    Hát ez a játék egy teljes és totális bukás! Meg sem közelíti a Gas Powered eddigi játékait. A demó alapján azt hittem, hogy az űrhajó valamiféle első pálya lesz, esetleg csak a tutorial. De nagyon úgy néz ki, hogy az egész játék végig itt játszódik. Én már eljutottam odáig, hogy csak az agy nincs lecserélve mesterségesre és megszereztem azt a kiborg gépágyút is ami a demóban is benne volt. Azonban még nem láttam semmiféle egyéb helyszínt mint a szürke, árnyékos folyosót.
    Ellenfelek tekintetében pont ilyen silány a helyzet alig párfélét számoltam oszt' kész. Inventory egyáltalán nincs szóval felszerelési tárgyak gyűjtögetéséről, folyamatos tápolásról senki ne is álmodjon. A megszerezhető képességek többnyire átgondolatlanok, használhatatlanok. A harcok igen gyorsan pörögnek erre eleve egy csomó skillünk lassú mint a tetű. Mire használod félig halott vagy. Azt az egy-két használhatót ami van viszont úgy tudod megszerezni, hogy egy csomó vacakot ami a sorban előrébb van szépen megszerzed muszájból. Egyéb karaktertulajdonságok úgymint erő, ügyesség, stb. szintén nincsenek úgyhogy ezzel sem kell külön foglalkoznunk... Kár, hogy így ebben a játékban a jobb egérgomb őrült nyomkorászásán kívül semmivel sem kell foglalkoznunk. :(
    A robot kísérőnk egész jó poén, kár, hogy őt sem lehet többféleképpen fejleszteni. Így meg, hogy csak költjük rá a nyersanyagot és az meg fejlődik hát baromi unalmassá válik ez a lehetőség is.
    Fegyverek szintén fantáziátlanok, egyszerűen egyre csak erősebbek és kész.
    Azért az disznóság, hogy ehhez az egészhez kanyarítottak egy olyan intrót ami alapján azt hinné az ember, hogy egy baromi összetett, komoly történettel rendelkező játék lesz ez. Szép nagy átba...ás asz egész.

Egy kép:

• Gubberx
    ma telepítem én is délután, hamachis multi jó lenne :P
  • balee4
    este is jó nekem. majd megbeszéljük.
  • csgj
    délután csak 4-ig... délelőtt egyáltalán nem, este meg 8-tól :P
  • balee4
    Holnap délután, ha hazaérek, megpróbálhatjuk a multit hamachin. Fent lesztek?
  • Kicsimix
    Krealtam is egy szobat ---> SpaceSiege neven a jelszo pedig ---> sg.hu ... Egy probat meger hatha elindul coopban...
  • csgj
    Hopp, na azt most nemtom... :D
  • Kicsimix
    Hamachin enis megprobalnam .. Hanyan lehet tolni multiba?
  • csgj
    Sztem nagyon jó... És nem annyira unalmas a nagy gyepálás, mert egész normális küldik kötik össze. Ja, és ki lehetne majd próbálni hamachin :)
  • Prince23
    Sztem is jó gém lett, a demó alapján meg mien szar volt már. Én csak akkor kezdem el, ha kijön hozzá a magyarítás. Legenddel is így vagyok :)
  • balee4
    és jó is lett a game szvsz. holnap kezdem.
  • saxicola
    Bocsánat, elrontottam. Kép beszúrásra mentem rá, de nem úgy sikerült ahogyan szerettem volna.
  • saxicola
    Pár screenshot a demó változatból:

http://screenshots.gportal.hu/picview.php?prt=398423&gid=2409475&index=12
    http://screenshots.gportal.hu/picview.php?prt=398423&gid=2409475&index=7
  • zorrobomber
    "A game szénája" Brilliáns szókapcsolat :D
    Este én is bepróbálom, a demó igazából engem sem vett meg, ilyen párórás kattintóbajnokságnak tűnik.
  • saxicola
    A demó alapján nekem nem jön be a játék. A Dungeon Siege-k jók voltak, de ez az új környezet nekem nem tetszik. Bár nem csak én vagyok így, mert a gamerankings-on is elég rosszul áll a game szénája.
  • Maxtreme
    Hát ez így a képekről ítélve tiszta shadowgounds.
    kell! :)))
  • CalebJoe
    Csináltam néhány képet a full-ból.
    Maxon van minden mégis elég csúnya képeket csinált a fraps.

• Thanatos
  • Seth
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    "Space.Siege-RELOADED"

Space Siege (c) Sega

08/2008 :..... RELEASE.DATE .. PROTECTION .......: Safedisc Serial
    1 :.......... DISC(S) .. GAME.TYPE ........: Action/RPG
    2,11GB
  • Petko
    egy külön külső progi futtatja a gpg játékaihoz kapcsolódó multiplayer szolgáltatásokat... olyan mint a battle.net, csak ez egy külső különálló és elcseszett égetnivaló hulladék kliensprogival működik, ami használhatatlan
  • Prince23
  • zorrobomber
    bővebben kifejtenéd ezt a lobbyrendszert?
  • Petko
    csak mint fogyasztó a fogyasztónak szeretnék szólni minden leendő space siege játékosnak, hogy mivel ezt is az áldott jó gpgneten fogják multiban üzemeltetni, - a supcomosok ismerik jól azt az istenverte elkúrt förmedvény lobbyrendszert, ami csak arra jó hogy ellehetetlenítsen bármilyen játékot, és megkeserítse annak az életét aki megvette... szóval ha valaki azért megvenné hogy multizzon majd, legyen ennek tudatában mielőtt megbánná a pénzkidobást
  • ricsa008
    lehet honap v.hután fel kerül ha hinni lehet a GameFAQslistájának
  • balee4
    jó lett! :)
  • zorrobomber
  • Prince23

ez csak minta
  • Esrohnoil
    Ha másnál elindul, de nálad nem, akkor nem a demo a selejt, hanem... :)
  • zorrobomber
    1. nem néz ki jól
    2. attól hogy a demo nem indul el a gépeden, még lehet jó game
  • joe1980
    Na én ugy veszem észre hogy ez a játék hiába jól néz ki vhogy számomra alapból selejt,crtitical error mikor elinditom ettöl már hánynom kell.Ugyhogy már nem érdekel egyáltalán!
  • joe1980
    Ok nekem is a demo nem indult el.ezt a demo irta ki nekem