Space Siege

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gubberx
ma telepítem én is délután, hamachis multi jó lenne 😛

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

balee4
este is jó nekem. majd megbeszéljük.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

délután csak 4-ig... délelõtt egyáltalán nem, este meg 8-tól 😛
balee4
Holnap délután, ha hazaérek, megpróbálhatjuk a multit hamachin. Fent lesztek?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Krealtam is egy szobat ---> SpaceSiege neven a jelszo pedig ---> sg.hu ... Egy probat meger hatha elindul coopban...

Hopp, na azt most nemtom... 😄
Hamachin enis megprobalnam .. Hanyan lehet tolni multiba?

Sztem nagyon jó... És nem annyira unalmas a nagy gyepálás, mert egész normális küldik kötik össze. Ja, és ki lehetne majd próbálni hamachin 😊
Prince23
Sztem is jó gém lett, a demó alapján meg mien szar volt már. Én csak akkor kezdem el, ha kijön hozzá a magyarítás. Legenddel is így vagyok 😊

balee4
és jó is lett a game szvsz. holnap kezdem.

saxicola
Bocsánat, elrontottam. Kép beszúrásra mentem rá, de nem úgy sikerült ahogyan szerettem volna.

www.gportal.hu/bioshock

saxicola
Pár screenshot a demó változatból:

http://screenshots.gportal.hu/picview.php?prt=398423&gid=2409475&index=12
http://screenshots.gportal.hu/picview.php?prt=398423&gid=2409475&index=7

www.gportal.hu/bioshock

zorrobomber
"A game szénája" Brilliáns szókapcsolat 😄
Este én is bepróbálom, a demó igazából engem sem vett meg, ilyen párórás kattintóbajnokságnak tûnik.

saxicola
A demó alapján nekem nem jön be a játék. A Dungeon Siege-k jók voltak, de ez az új környezet nekem nem tetszik. Bár nem csak én vagyok így, mert a gamerankings-on is elég rosszul áll a game szénája.

www.gportal.hu/bioshock

Maxtreme
Hát ez így a képekrõl ítélve tiszta shadowgounds.
kell! 😊))

CalebJoe
Csináltam néhány képet a full-ból.
Maxon van minden mégis elég csúnya képeket csinált a fraps.

<#eljen>

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Seth
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Space.Siege-RELOADED"

Space Siege (c) Sega

08/2008 :..... RELEASE.DATE .. PROTECTION .......: Safedisc Serial
1 :.......... DISC(S) .. GAME.TYPE ........: Action/RPG
2,11GB

PSN ID.: Beegabor

egy külön külsõ progi futtatja a gpg játékaihoz kapcsolódó multiplayer szolgáltatásokat... olyan mint a battle.net, csak ez egy külsõ különálló és elcseszett égetnivaló hulladék kliensprogival mûködik, ami használhatatlan
Prince23

zorrobomber
bõvebben kifejtenéd ezt a lobbyrendszert?

csak mint fogyasztó a fogyasztónak szeretnék szólni minden leendõ space siege játékosnak, hogy mivel ezt is az áldott jó gpgneten fogják multiban üzemeltetni, - a supcomosok ismerik jól azt az istenverte elkúrt förmedvény lobbyrendszert, ami csak arra jó hogy ellehetetlenítsen bármilyen játékot, és megkeserítse annak az életét aki megvette... szóval ha valaki azért megvenné hogy multizzon majd, legyen ennek tudatában mielõtt megbánná a pénzkidobást
lehet honap v.hután fel kerül ha hinni lehet a GameFAQslistájának
balee4
jó lett! 😊

zorrobomber
<#eljen>

Prince23

ez csak minta

Esrohnoil
Ha másnál elindul, de nálad nem, akkor nem a demo a selejt, hanem... 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

zorrobomber
1. nem néz ki jól
2. attól hogy a demo nem indul el a gépeden, még lehet jó game

Na én ugy veszem észre hogy ez a játék hiába jól néz ki vhogy számomra alapból selejt,crtitical error mikor elinditom ettöl már hánynom kell.Ugyhogy már nem érdekel egyáltalán!
Ok nekem is a demo nem indult el.ezt a demo irta ki nekem
zorrobomber
A Mario-nál azért bonyolultabb, a topik meg már most látszik hogy nem fog pörögni..

Prince23
Én még csak a demóval játszottam, ki sem jött még a teljes!

Figyu neked elindult a játék?És ha igen akkor mond már el kérlek mien file-t hiányol mert nekem kiir az inditásnál vmit: Critikal error:Some resource files haven't been copied to the hard disk (or I can't find them),which prevents space siege from running.

It's possible that some files have been accidentally deleted or corrupted or a patch procedure has failed .Please reinstall from the cd to resolve this issue ,or contact Gas powered games technical support for further help .és ha megvan neked azok a fileok kérlek küld már el msn-en:[email protected]
Prince23
Ha nem fog 5 giga + helyet foglalni a telepítõje, akkor talán még adok neki egy esélyt... de ez nagyon minimális lesz... majd meglátom, h fog pörögni a topik azt döntök.

copass
nekem ez nem jött be annyira, túl egyszerû, legalábbis a demóból nekem ez jött át.

zorrobomber
Valószínûnek tartom hogy legtöbben nem fogják tudni megállni, és magukra aggatnak majd mindent(én is). Egyébként meg azt mondják hogy a játék végefelé lesz jobb sora a humánusoknak, ha jól rémlik.

wedge31
Nagyon rövid tényleg de nekem tetszik várom a fullt.
A humanity dologra leszek kiváncsi mert nekem a demo alapján ugy tünt hogy több elönye van az implantoknak mint hátránya.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Evin
PM ment.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

figyelj ha neked megvannak azok a fileok amik hiányoznak,légyszi küld már el kérlek,mert kétszer felraktam és ugyanezt irta ki amit leirtam.
zorrobomber
nem

zorrobomber
nekem csak 5 percem volt reggel kipróbálni, nem rossz kis hentelõs téma

Még egy kép (már végigtoltam a demot, marha rövid volt...):
2 implanttal, és egy jó kis minigun-al 😄

Ja, még mielõtt vki úgy téved be ide, hogy nem tud semmit demóról, vagy megjelenséról, annak leírom ide, hogy ez a DEMO 😊
Sztem az ati radeon 9800 pro a probléma. Az még sm 2.0-ás, nem? Sztem ehhez 3.0 kell... :S

Btw, nekem eddig bejött, bár elég tipikus kis akció rpg... (Ha jól tom minden maxon van, és így néz ki. Nem nagy cucc a grafika, de ez nem is olyan fontos, teljesen jó ez így is)

Evin
Egy vagy több fájl hiányol. Rakd fel újra.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

ffxi
Lehet, hogy nem bírja a géped.

Fákjúal!

amikor elinditom
igen
mert ezt irja ki:Critikal error:Some resource files haven't been copied to the hard disk (or I can't find them),which prevents space siege from running.

It's possible that some files have been accidentally deleted or corrupted or a patch procedure has failed .Please reinstall from the cd to resolve this issue ,or contact Gas powered games technical support for further help
ffxi
Mi? A demót?

Fákjúal!

legyetek szivesek segitsetek már hogy tudtátok elinditani szépen kérlek titeket!