Virtual Grand Prix 3

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
A full-ban is ki van kapcsolva a tores (de bekapcsolhato a cfg fileban). Eso nincs.
Akkor szerintem, ugyan az, csak a plusz palyakat nem lehet hasznalni. Es mivel demobol mindig kiadja a legfrissebb verziot, igy nagy veszteseg nincs.😊
A demo-ban a törés és az esõ ki van kapcsolva és csak egy pályát lehet használni. A mod-ok is mennek.
Gondolom a full-ban van törés. Esõ is van?

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Alexease
Igen, megvettem amikor megjelent. Nem tudom, miulyen korlatozasok vannak a demoban, de a teljesben lehet hasznalni az osszes megjelent hjivatalos palyat, a modderek altal keszitett palyakat (nem sok van, altalaban fantasy😛), van palyaeditor (eleg "egyszeru" es jo), lehet hasznalni a modokat (van F1 kinezetu fantasy, van F3-as stb.), mukodik online (bar nagy tumultus nincs😛).

Ha megveszi az ember, akkor ezeket hasznalhatja korlatlanul. De az "elofizetesnek" van 1 eves korlatja is, mert utana mar "csak" hasznalni lehet, nem lehet az oldalukrol letolteni a frissiteseket.
Alex! Te megvetted a VGP3 -at?
Ha igen, akkor milyen pluszok vannak a demo-hoz képest?

pointer4
Kétlem, hogy az a játék okozott volna sebeket 😄 Inkább a marhák, akik szimnek istenítették 😄
lac coo
Mûködik én mentem rajta ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Köszi! Imola helyett, úgy tûnik, hogy mûködik, bár még nem mentem rajta.

Próbáljuk az F1 2010 okozta sebeket gyógyítgatni a lelkivilágunkban... <#zavart1>

pointer4
Igen, nézem a hsz fejléceket ahogy görgetek lefele, ma ma ma tegnap tegnap tegnap tavaly tavaly tavaly tavalyelõtt tavalyelõtt tavalyelõtt lapalja 😄 😄
Alexease
Kitermeljuk az eves hozzaszolasmennyiseget;D
pointer4
Na mi van itt ? 😄
lac coo
Kösz!

Sajnos nem lehet kiválasztani, majd megpróbálom felülírni imolát....

Alexease
lac coo
Külön pirospont, hogy végre egy játék ,ahol jól mûködik az ütközésmodell a gumiknál !Ha összeérnek repülés van 😊

Alexease
A kijelolt utvonal (szfalt) szent es serthetetlen, onnan csak akkor megy le, ha a lendulet es a fizika is ugy akarja😉
lac coo
Még egyszer hozzám nem értek !!!
Próbából leszorítottam egyet, de csak az ut széléig engedett utána már összeakadt velem.

Alexease
Igen, kicsit agressziv, kicsit kapkodos, ideges tipus, de legalabb nem rombol;D
lac coo
Most így ha már szembe jutott mentem vele pár karikát, hát tuti ez az AI!
Nem balfaszoskodik mögöttem, az életemet megeszi állandóan a tükröt kell figyelnem, hogy éppen hol dugja be magát a köcsög !!! 😊))

De ha nem fér be akkor is ijesztget folyamatosan ! 😊))

Demo van nekem is, abban az Imola van.
Hungary jöhetne, meg a Monza is... 😉

lac coo
Hungary jöhet 😊

Bár nekem is csak demom van ...

Alexease
http://www.vgp3.com 😊
De szerintem a demo-val nem lehet belepni a letoltesekhez.
Milyen palya(i)d van(nak) meg?
Ezek vannak egyelore: barcelona, hungary, imola, indianapolis, interlagos, monza, silverstone.
Egyet-egyet fel tudok tolteni, valszeg mukodni fog😉
Pályákat honnan tudok letölteni?

Alexease
Nem, elszamoltam magam, rosszul tippeltem, a hozzaszolasok es a megnyitas ideje alapjan, meg 10.5 ev...😄DDDDDD
Alexease
Nem vagyok hazigazda, nem tudok semmit betenni😄
Csak 500 hozzaszolas utan lehet hazigazdaskodni, az meg odebb van - a jelenlegi nepszerusegi index alapjan, meg 3-4 ev... ;DD
lac coo
Valami bannert összedobhatnál, nem találom a játék honlapját 😊))

Alexease
A VGP3 eleg toppos, mar a VGP2 is jo volt (hasznaltuk vagy 5-en😄DDD).
Ez is egyemberes, raadasul multisystem (PC/MAC), nulla liszenszel, vagyis a szuper grafika, latvany, effekt stb. hanyagolos, de vezetesielmenyre eleg jo. A felulet kicsit "egyedi", de kiismerheto, az FFB-beallitasok eleg jok. Erezni, hogy ez is fizikabol szamolja az autot, felfuggesztest, FFB-t stb., ugy mint az LFS, nKP, iR. Folyamatosan keszulnek hozza a palyak, most 7 van osszesen.

Van hozza ingyenes palyaeditor, eleg egyedi, curve/poly/nurbs-os. Szabadon modolhato. Letoltheto hozza F1-szeru kiegeszites, de van hozza F3-as is (azt hasznalom)😉

Az AI is eleg jo, egyedi megoldasos, valoban tanulo tipus! Nullarol epitett palyanal SEMMILYEN infot nem kell adni az AI-nak, "felismeri" az aszfaltot, kerekvetot stb., az alapjan lovi be a koreit. Kell neki 5-10-20 kor😉 De le lehet torolni az AI file-t, amit versenyrol versenyre frissit, es megnezni, hogy mennyire benaznak eloszor😉))) Alig tudnak korbemenni, korzepen mennek, keresik az iveket, alig gyorsitanak, padlot fekeznek kanyar elott stb.) Aztan korrol-korre eloszor masodperceket, aztan tizedeket, es vegul szazadokat javitanak.

Vagyis jonak jo lenne, de az egyemberes jellege miatt ez sem lesz nepszeru soha (foleg, hogy meg "draga" is - evi 6000 HUF?!).
WOW! Ez nagyon tetszik!
Olyan mint az Lfs-ben a formula autók, csak fullos AI-val.

Alexease
Van😉 P-gomb.
lac coo
Replay van ebben? Vagy csak én nem találom ? 😊)))

Alexease
Milyen kormanyod van?! Elvileg ha ha latja, aktivnak kellene lennie a Joystick resznek.
ArsenalForever
De ott nem enged választani a felsõ 3 gomb közül, csak a mouse-t tudom konfigolni és ott a kanyarodást nem, csak az összes többit. Vagy nagyon béna vagyok 😄

Alexease
Az Options/Input reszben be kell allitani a kormanyt (Joystick kivalasztas es utana kattintgatassal hozzarendelni a dolgokat)😊
ArsenalForever
Kipróbálnám a demot, de nem enged csak egérrel játszani, ami enyhén szólva is gány, fõleg az én egeremmel. Nem tud valaki valami megoldást?

Alexease
Megjelent a Formula Fantasy 2009 MOD is:
- F1 stilusu autok
- 16 pilota, 8 csapat, 2 fele kasztni
- mukodo KERS
- Engine Mapping, reszletesebb beallitasok, fordulatok, osszehangolt KERS mukodessel
- J-Damper (F1 Renault style😛)

http://www.drivingitalia.net/forum/index.php?showtopic=44237

Alexease
Megjelent a 0.80 Alpha verzio, nehany ujdonsaggal, frissitessel:
- konnyebb MOD-olhatosag
- jobb shaderek
- postprocess effektek
- optimalizalas
Alexease
Lassan fejlesztgetik, lesz benne minden (elvileg). A "DevKit megjelent, mar csak emberek kellenenek, es lenne hozza palya is boven😉 A fizika szerintem teljesen OK - nem most kezdte😊 -, bar mas mint a tobbi (igazabol nincs ket egyforma😛), de nem rossz, vannak benne jo dolgok.

Igaz, hogy nem valami szep, de legalabb jo gyors (es persze multiplatform - PC/MAC). De van offline es eleg jo az AI (a palyakat valoban maguktol tanuljak😊 Erdemes kiprobalni: a \Circuiti\"palya_neve"\Config konyvtarbol kitorolni az ia_*.* kezdetu cuccokat, aztan menni versenyre offline😊 Persze, elotte erdemes archivalni!
Danecay
Nos kipróbáltam én is DEMO-t, és azt kell mondanom tetszetõs. Én grafikailag kevesebbre számítottam, de szerencsére pozitívan csalódtam. Na jó a pálya, aszfaltcsík melletti dolgok, lehetnének kidolgozottabbak, szebben textúrázva, stb., de összességében nem rossz. Ami a fõ, pedig a fizika, ami szerintem nagyon élvezhetõ. Lehûlt gumikkal, TC nélkül pedig, egyenesen embert próbáló 😄 Ha jól tudom akkor akarnak esõt is rakni a játékba, azt hogy dinamikusan változó lesz e az idõjárás vagy sem azt nem tudom. Ha nagyobb community alakulna ki a játék körül, biztos születnének említésre méltó alkotások.

Danecay
Csak lesz aki lát majd benne fantáziát. A modellezéssel minden esetre nem kell majd túl sok idõt tölteni, kiindulva abból, hogy mennyi modell létezik pl. az rFactorhoz, és, hogy ezeket lehet importálni, exportálni, stb. Igaz ehhez a részéhez a dolognak annyira nem értek, de biztos egyszerûbb, mint nulláról kezdeni.

Alexease
Igazabol profi szim lehetne, nagyon jo a palyaszerkesztoje, most mar modolhato is rendesen, de hat kinek van erre is ideje?!😊
Danecay
ObjectConverter Relased

The first beta of ObjectConverter is now available from the Download section for VGP3!

The ObjectConverter utility can be used to convert 3d objects and models from popular 3d formats (currently 3ds and lwo objects supported) to the VGP3 internal format.
ObjectConverter is the natural companion of TrackDesigner3, enabling the track editor tool to import external objects allowing for rich content creation in the development of new tracks, but it can be used as a standalone application to change any existing VGP3 3d shape such as cars or helmets.
Így már lehet az autómodelleket is piszkálni😊

Alexease
Nem probaltam a demot, de szerintem csak 1 palyat lehet benne hasznalni.
Az lenne a kerdesem, hogy a demoban mennyivel kevesebb dolog van benne, mint a megvett beta programban?

Alexease
A palyakeszito mar megjelent hozza (hivatalosan), eleg jo, egyedi. Az autokat is lehet piszkalni (szoveges file az egesz, csak egyelore Olasz😊 Modelt meg nem lehet berakni, de valszeg lesz azis.
emericovsr
Hát de ha modolható, mégha bonyolult is, akkor egy ligának akár érdemes vele kezdeni valamit. Mivel ez egy személy, akár meg is kereshetem az arcot, hogy adjon nekem mondjuk 20db licenszet olcsóért. Na jó elõbb kipróbálom 😊

///////////////////////////////// http://www.simcompany.net http://www.vsr.hu

Alexease
Igen, van. De mivel 1-200 embernek van meg (de ennek csak a toredeke hasznalja😛), igy nem kell szamitani semmi komolyra😉
emericovsr
Végig olvasgattam az oldalt, de nem találtam egyik kérdésemre választ. Ebben van multiplayer?

///////////////////////////////// http://www.simcompany.net http://www.vsr.hu

Alexease
Megjelent a VGP3 F1 2008 CarSet (festesek, sisakok, gumik, eroviszonyok stb.)
Regisztracio utan toltheto: http://www.siniscope.com/vgp3evo/screenshots.html
lac coo
Hát a kavicságy az itt valóban kavicságy ! 😄DD
Ha megálltam benne még soha nem tudtam kikeveredni onnan !😊)))<#eljen>

lac coo
Az jó !

Oldal 1 / 3Következő →