23
  • thomascs
    Nem tudja vki, hogy az indiánoknál hogy kell teljesíteni a küldetéseket?Mert írja, hogy free promotion valami, ha teljesítem.De mit kell teljesíteni?
    A másik kérdésem, az, hogy ha az indián faluba kell vmi, pl.:puska, rum, stb, akkor abból mennyi kell nekik?Ezt hol találom meg?Mert mikor dumál, akkor ír egy összeget, de utólag ki emlékszik rá 2 nap múlva.
  • a.carkey
    Amúgy megjelent ...
  • a.carkey
    Baromja. Anno biztos nem hallott az eredeti verzióról. Le se esett neki, hogy mennyire régi a játék. :D
  • Aquli
    Ez egy idióta fasz, de az eredeti cikkében pár-száz kommentben meg is kapta a gyalát az emberektől ^^.
  • Ford Prefect
    ezek is már nem tudják min reklamáljanak a jó dolgukban. majd ha korbáccsal csapkodom őket a gyapotföldön akkor lesz okuk reklamálni :)
  • Szefmester
    szintén... legközelebb ha egy kissebbségi megtámad, és elkapják feljelentem rasszizmusért.. tuti azért engem mert nem vagyok se zsidó, se arab, se fekete, se cigány, de még csak kínai sem.., és még a rámerőszakoltavllásom sem gyakorlom.. fujj milyen ember vagyok, és akkor még ilyen Colonization nevű játékokkak is játszom.. hát ez tényleg undorító..
    ez már a egyenlőség azon része amikor "minden ember egyenlő, de néhányan egyenlőbbek a többinél"..
  • Sanyix
    én is a nagyon rendszeres tvnézők szerint homofób, náci, szélsőjobbos, elmebeteg vagyok, mert nem azt gondolom amit kell gondolni ;)
  • TheRaven
    én homofób,náci,szélsőjobbos,rasszista,antiszemita,randalírozó,alkoholista stb ember vagyok az ideális világodban(azaz a tvben):P
  • szotyikaa
    Mocskos BUZIK!!
  • NEXUS6
    Nekem úgy tűnik, hogy a XXI. szd törvények szerinti ideális világban először is mindenki nő, aztán nemzetiségére nézve néger/cigány/stb, és vallására szerint minimum zsidó, emellett homokos vagy leszbikus, gyógyíthatatlan testi és lelki betegségben szenved és valamelyik tulájdonságának minden héten valami felvonuláson ad hangot.

Legjobb tudomásom szerint a fentiek közül egyik sem vagyok, de ugyan azt nem érték el, hogy az ilyen emberek boldogok, azt viszont igen, hogy lassan én is olyan szarul érzem magam, mintha a fenti hátrányok közül néhányat birtokolnék.
  • galocza
    első mondatod nem világos. a második sem.
    kérlek, magyarázd meg.
  • dronkZero
    "De ha egyszer sikert érnének el és megszűntetnék a sajtószabadságot,"

Öööö, és akkor tilos lenne fórumban kommentelni? (Írott médium ez is, még ha webkettőpontnullás, meg onlájn is...) Ha mégis, akkor tarkólövés?
    Tényleg, asszem én is ezt akarom... Egy kalap alatt megvonhatnánk még a szólásszabadságot is, a választójogot és megszüntethetnénk az egyenjogúságot(mondjuk ezt már elértük itt Mo.-n), és akkor gond egy szál se...
  • dronkZero
    De könyörgöm! Legalább a leghalványabb fogalma lenne a dologról!
    Egyetlen fekete és egyetlen rabszolga sincs a játékban! Pont ezért kapta a legtöbb kritikát a játék(még az eredeti), hogy nem elég hiteles, hogy a gyarmatosítás gazdasági rendszerének meghatározó része volt a rabszolgatartás.

Fritz úr politikailag korrekt fehér seggébe egy félméteres rasszista fekete faszt!
  • bvalek2
    Ez úgy hangzik mint egy jó kifogás egy rest elme részéről... Téged olvasva elgondolkodik az ember hogy mi lehetett a náci/kommunista könyvégetések valódi oka
  • galocza
    sok(k) is volt. halálosan untam 8).
  • FoodLFG
    egy bohóc ez az ember :DD
  • wolruf
    Szegény te... Próbálkoztál már pszichiáterrel? Nagy sokk lehetett fiatal, zsenge, fejlődő, bimbózó lelkednek :)
    Nekem, mikor kicsi voltam, elmesélték a Piroska és a Farkas című horrort. Azóta félek a folyóparton (is)
  • galocza
    velem kötelezőként elolvastatták a tamás bátya kunyhóját. rohadt rasszisták.
  • JTBM
    Az ilyen balfékek még a történelemkönyvekből is kiíratnák a nekik nem tetsző eseményeket...
    Az egészben az az irrónikus, hogy az ilyen balfácánok csak azért írhatják szabadon a baromságaikat, mert létezik sajtószabadság. De ha egyszer sikert érnének el és megszűntetnék a sajtószabadságot, utána nekik is betiltanák pl. a nácik, hogy írjanak és nem kellene a baromságaikat olvasgatni... De azon nagyon felszívnák az agyukat és valószínűleg fel sem fognák, hogy ők csinálták saját maguknak az egészet...
  • Cat 02 #4
    Ha barna lesz, akkor támadnak meg a rasszisták.
  • Molnibalage
    Rabszolgaság nincs megjelenítve semmilyen szinten a játékban viszont tudok sorolni párat ahol volt. Például a CIV4 és A CIV3 is emélkeim szerint. Egyes RTS játékokban is lehet az ellenfél workereit asszem elfogni, szóval az is rabszolgaság.

Kismilló JÁTÉK ellen lehetne tiltakozni kismilló okkal és az értelmes emberek 99,9999% helyesen nem is teszi....
  • kicsibicska
    Lassan fingani sem merek, mert ha nem fehér szagja lesz akkor beperelnek rasszizmusért.
  • KekszNET
    lol