Veszélyes az LCD-monitorok gyártása?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mégegyszer köszi waterman, és neked is dez. 😊
ha például csak tv nézésre használod, akkor per pill tök felesleges venni a nagy szélesvásznú lapos tv-t, mert a harmadát úgyis fõként két fekete/szürke csík fogja elfoglalni. viszont ha filmezel rajta és már eleve ott van a tv mellé kötve a számítógéped, akkor jó választás egy 90 centi környékén lévõ lcd.
lcd vagy plasma? a mai lcd-knek van olyan jó képe, aminek nem kell szégyenkeznie a plasma mellett. ha sokat nézel tv-t rajta, akkor meg egyértelmûen lcd, mert a plasma ugyanakkora méretben általában többet fogyaszt.
még valami: ha ilyen hülyeazértnemvagyok helyeken vásárolnál, akkor ragaszkodj hozzá, hogy ne csak bluray forrásból mutogassák neked a tv szépségét, hanem valamelyik kábeles csatornát is kérjed, mert lehet hogy a nagy felbontású anyagból szép képet mutató készülék elvérzik a kis felbontású, zajos, vacak analóg jelen. aztán még 4 évig nézni a vacak minõséget, arra jó a régi crt is.
\"The voices are back... Excellent.\"
Egyébként mit - hogy érdemes venni/csinálni miután már nálunk is lejár ez a digitális átálásos idõ? Úgy értem, hogy LCD, Plazma vagy a jólbevált katódcsöves TV, a régi TV mondjuk egy DVBT beltéri egységgel?
Módosított LCD: a három alapszínt kiegészítik egy negyedikkel a fehérrel. Ekkor a mesterséges háttérvilágítást lejjebb lehet venni, nem kell olyan erõsre, fogyasztás csökken. Ígéretes...papíron! Igazából fene se tudja, hogy most lelõtték ezt a projectet? Vagy mi van evvel?
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Ez baromság. A katódsugárcsöves tv-k azok, amik kevesebbet fogyasztanak az LCD/plazma tv-kel szemben.
\"...lámák kíméljenek.\"
Zseni ez az ember! <#wow1>#wow1>
Ha olyan gyors lennél, amilyen hülye, megdöntenéd a relativitáselméletet Én nem vagyok tökéletes. Én maga vagyok a TÖKÉLET!!!
Ha olyan gyors lennél, amilyen hülye, megdöntenéd a relativitáselméletet Én nem vagyok tökéletes. Én maga vagyok a TÖKÉLET!!!
Love Sign: MASTAAAAA~ SPAAAAAAAAAAAAAAAARK!!!