8043
A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
-
#77 Az következik ebből, hogy nem csak a nőknek vannak irreális elvárásaik a férfiakkal szemben, hanem a férfiaknak is a nőkkel szemben. -
#76 kocka lányok? az mittud? ^.^
na igen, lehet hogy általános (neurotipikus? :D) szempontból mélypont, de egy kocka srácot [27/8 a gép előtt/mellett/-nél létezik] nem nagyon visel el más hosszútávon.. -
#75 És akkor mi következik ebből?!??!? :D -
#74 A nők felé is hasonló elvárásokat támasztanak a férfiak. Dolgozzon napi 8 órát, nevelje a gyerekeket, végezze el a házimunkát, de azért mindig legyen a topon kinézetileg és fizikailag is, hogy azért villogni is lehessen vele. LOL -
#73 Szexhez mióta kell gondolkodás? -
#72 Ez statisztika. Ergó lehet, hogy órákig nem gondolsz rá (ez mondjuk lehetetlen). :D
Ez amúgy sem "gondolkodás", már ha érted mire gondolok... :DD:D::D:D -
haxoror #71 Ezt már én is hallottam de ez szerintem hülyeség, ha valaki 50 másodpercenként a szexre gondol az azt jelenti hogy minimum 50 másodpercenként gondolkodik, ez lehetetlen! -
#70 Hát kérem, manapság a metrószexuálisok és űberszexuálisok korát éljük (gyk. buzik). Ma egy férfi legyen érzékeny és ápolt és empatikus és segítsen a házimunkában, a gyereknevelésben, nézze az Elfújta a Szélt, imádja a hüvelygombareklámokat, legyen ott apás szülésnél és blablabla (mint a legolcsóbb hímringyó), de ugyanakkor gombnyomásra válljon macsótaplóvá és hajtsa meg a nőjét mint Zinger a varrógépet! ÉS ezek után más nőre rá se nézzen, azokkal viselkedjen aszexuális eunuchpalántaként! Na ja. Biztos. :D -
#69 Szerintem ebbe az erősebbik nem dologba ne kezdjünk bele nagyon. Amióta a nők kiharcolták az egyenjogúságot nincs okuk, alapjuk és joguk ilyen kijelentést tenni. -
#68 Nálad a pont.
A normális emberkék nem nagyon járnak discoba ugyanis a normális emberkék normális zenét hallgatnak, nem ezt a csörömpölő zajvackot.
Így sok lehetőség nem marad, max a netes ismerkedés, ami meg anonim, zsákbamacska, ráadásul a kocka lányok a totális mélypont :-D
Persze vannak olds clubok /nagyon ritkák!/, de oda meg a relatív fiatalabbak nem mennek be. -
#67 Szvsz. a nőkkel csak a gond van. Mindenki el tudja dönteni, hgoy mennyi nyűglődést ér meg neki az adott nő és ha nem éri meg, nem kell vele foglalkozni. Ez persze a nők részéről is igaz (lenne). -
#66 Igen, egy férfira lehessen számítani. Mégiscsak ő az erősebbik nem, nem igaz? -
#65 nekem nincs bajom azzal, ha egy hétig csak a bótba megyk ki a lakásból, de attól még szoktam levegőt venni :D -
#64 "Kibontanád a befőttes üveget?" fílíng ? =DD -
#63 Persze. Megint a férfiak a hülyék... Mi nem értünk meg semmit.
De ha valamit el kell intézni akkor mégis mi csináljuk. -
#62 Pl kocka aki 5-6 óránként lép ki a szobájából levegőt venni -
#61 Jah sry, hogy még nagyobb omg legyen. Az illető nőstény. x) -
#60 óemgé :O Az úgy súlyosnak tűnik. Érdekes módon engem pl. zavar ha túl nagy a körmöm, kezdek koszolódni [ragadok, stb..] .. lehet, hogy más jobban bírja :D -
#59 Kérek mindenkit, hogy "a férfi büdös" témáról szálljunk már le, mert ez már számos másik topikban ki lett tárgyalva és baromi uncsi. -
#58 WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ A:SD:ASD:AS:DA:DS:ASD:A:SD -
#57 Félrenevelés ftw. Van olyan ismerősöm aki 24 éves de az anyjától még mindig hallani hogy "csináld meg az ágyad, moss fogat, vágd le a körmöd" ^^ -
#56 Ritka rendes fiút találni. -
#55 naponta fürdeni? az ilyen betegség lehet :0)
sose hittem volna, hogy az ápoltság egyátalán kérdés lehet. azért jó, hogy 2008ban néhányaknak ezt külön ki kell emelni. mondjuk ki tudja, hogy mikor lesz a myvip-en vagy a loveboxon ilyen paraméter, hogy "hány naponta fürdik?" :XC -
#54 Jedi, ThisZip, homelsess nagyon tetszik (x
jó vonalat húztok... -
#53 Te félreérted a topik lényegét!
Nem a tökéletes férfit keressük, hanem a normálisat.
És mint már mondtam, nem a saját magánéletem drámája miatt irogatok ide, hanem azért, mert érdekel a téma.
Egyébként meg van párom a további félreérthető beszólások elkerülése végett irányomban. És normális. -
#52 #39-nél és #49-nél a pont. Csak azt nem értem, hogy 30 évesen vki, miért pont itt akar sg-n találni megoldást ilyen komoly problémára? -
#51 Minden férfi egy disznó, ez instant! Merthogy amúgyis, felmérések szerint egy férfi átlag 50 másodpercenként gondol ARRA naponta, ergó disznó! :D Mégis mi a halálra gondolna egy egészséges kanállat?! Azt tesszük, amit a természet reánk szabott. A többi csak civilizációs máz (vagy még annak is gyenge). :DDD -
#50 igazából nincs manapság ideális ismerkedős hely. talán iskola/kollégium illetve ilyen egyéb táborjellegű népsűrűsödések. diszkó mára már sajnos = 20 kiló arany 20 izomtömegnövelő .. 20 IQ. -
#49 No igen. Ez is igaz. Amelyik nő 3x felé már nem állapodott meg, nincs konkrét családja, gyermekei, vagy nincs kilátásban a baba, annak már nagyon nehéz, ha nem lehetetlen. Tapasztalat, hogy harminc felé az ember már nagyon begyepesedik, magának való lesz és egyre kevésbé alkalmas az együttélésre/kompromisszumokra. Ez természetes folyamat és nehéz átlépni a határokat. Ha valaki berendezkedik és szép kis élete van egymagában, mondhatni a maga ura (pláne anyagilag, egzisztenciálisan), az nehezen adja fel ezt a szabadságot és az elvárásai is az egekig emelkedhetnek. Ezzel sincsen semmi baj, csak el kell vele tudni számolni.
Az külön ront a dolgon, ha az ember görcsösen akar ezen változtatni. Pont visszájára fordul minden próbálkozása... -
#48 Rendben.
Keresgéld csak a tökéletes férfit. Aztán rájössz, hogy 37 éves korodban még mindig egyedül vagy, de egy gyerek is kellene már.
Feladod eddigi elveidet mert rájössz, hogy túlokoskodtad az életed. Összeállnár már bárkivel aki egy cseppet is csak közelít az addigi elképzeléseidhez de kiderül, hogy már mindegyik megtalálta az élete párját.
Ezután vagy egyedül maradsz és savanyú uborka leszel, haragszol a férfiakra és kijelented, hogy mindegyik egy disznó.
Vagy összeállsz valakivel egy gyerekért és ha megszületett akkor kirugod az apját, bepereled gyermektartásért és kijelented, hogy minden férfi egy disznó.
-
#47 oh helló :D ezek mindig isteni topikoknak ígérkeznek ^-^ instant +fav/+rss :D -
#46 És a legnehezebb személyiségek is egyben.. Kiszámíthatatlanok érzelmileg. -
#45 Ne haragudj, de ez baromság... mondjuk nem a diszkóban kéne keresni ;-)
Ja, amúgy éljenek a Halak... legszerethetőbb nők, szigorúan szvsz -
#44 Nem azért nyitottam a topikot, mert én partnert keresek.
Csak azért, mert ez a téma adta magát, a "ritka rendes lányt találni" topik után. És meg kell hallgatni a másik oldal véleményét is.
Az meg nem igaz, hogy a rendes lányok biztos, hogy találnak maguknak rendes pasit, mivel, hogy ők is mellényúlhatnak nem is egyszer. -
#43 Igen, csak ha küzdök érte és nem kapom meg akkor miért nem érdemeltem meg ? 4 év után feladtam mert megtörtem.. akkor én nem érdemlem meg a boldogságot. Tehát vannak ellentmondások de erőteljesen eltérünk a témától lassan. ^^ -
homeless #42 "Nem a pénz számít!"
Úristen mekkora közhely. Kb akkora hülyeség, mint a nem a külső számít szöveg. Te pl összeállnál egy olyannal, aki 30 évesen még a tescóba árufeltöltő vagy mekibe robotol minimálbérért. Meg az anyjáékkal él, mert még albérletre sincs pénze. Aztán a pénztelenségből jön az igénytelenség is és hagy ne soroljam tovább. Ha nincs pénz akkor a családról is le lehet mondani... Persze nem a pénz számít:) kb 500 éve még tényleg nem az számított. -
Thanatos #41 Léteznek-e olyan férfiak, akik belsőleg és külsőleg is kibírhatók?
NEM.
további szép napot :D -
#40 Ha küzdesz és eléred amit akarsz, akkor pontosan azt kapod amit megérdemeltél. Ez a lényege. A karmád elől nem menekülhetsz. (még szerencse) :D -
#39 Kedves Rita,
Attól, hogy jövőre 30 leszel, nem dől össze a világ.
Egód szülte elvárásaidnak pedig baromi nehéz bárkinek is megfelelni, lévén csak a Te fejedben léteznek, senki sem ismeri azokat. Ja, és az elvárásoknak való megfelel(tet)és köszönőviszonyban sincs a kapcsolattal, együttéléssel, pláne a szerelemmel.
Ellenben, ha párat eltörölsz belőlük (persze a legjobb lenne mindet elfelejteni), akkor kizárólag kellemes meglepetések érhetnek, amikből bizony akármi kisülhet, akár életfogytig tartó boldogságot is találhatsz.
Kapuzárásipánik-, és elvárásmentességet kívánva,
Zsánó -
#38 "mindenki azt kapja amit megérdemel..." résszel nem igazán értek egyet mert ha képes valaki küzdeni azért amiben hisz vagy amit szeretne akkor elérheti azt. Én sem vagyok annyira optimista mert 4 év plátói szerelem kicsit lerendezte a lelkivilágomat de arra jó volt hogy képes legyek küzdeni azért amiben hiszek és amit igazán szeretnék.