8043

A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
  • BaliBoy
    Akkor ebben nem fogunk egyetérteni. Ez egy tévképzet, vagy urban legend. :DD Szeritnem te vagy a saját, vagy a partnereid adottságaival nem vagy tisztában. :)) Az utolsó felvetésedre már válaszoltam is: [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1215332834&no=282]#282[/URL]

Általánosságban a biológiát tekintve nem a szépség a meghatározó, de ha csak az embereket nézzük akkor igenis rendkívül meghatározó tényező.
  • Jacky
    Jé Rita, elindítottad ezt a topicot, csak most látom!
    Itt a helyem, mint rendes fiúnak
  • Pretorian
    Hát...te nem tudom honnan jössz, de én ha körülnézek, ezt látom, ezt tapasztalom. Én sem vagyok attraktív külsejű pali, mégis mindig jó csajokkal voltam körülvéve...
    A nőknél a humor, a kiállás, a temperamentum is nagyon sokat nyom a latban, ezt mindennap tapasztalom.
    Nem tudom, tapasztaltál-e már olyasmit, hogy találkoztál valakivel, aki külsőre nem igazán volt szimpi először, majd amikor elkezdett beszélni, teljesen a hatása alá kerültél...és utána észrevetted, hogy "bazzeg, milyen szép szeme van", vagy hogy, "de szép a haja", stb...
    Egyébként a biológiában a túlélés mércéje nem a szépség, ezt te sem gondolhatod komolyan....:)
    A gyakorlat ugyanis nem ezt mutatja...
  • TothLaci
    Szerintem egy betű téves, de pssszt! :D
  • BaliBoy
    LOOOOOL :D
    A 2-et nem is értem, hogy miről szól. Behever? :DDDD
  • Narxis
    OMG
  • TothLaci
    Na akkor íme pár hozzászólás két darab témanyitótól egy női fórumon. Csak saját felelőségre!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

1. Sziasztok lányok!

Elsősorban az érdekelne, hogy aki ódzkodik az análszextől miért teszi annyira mereven? (Meg sem akarja próbálni) És aki benne van, attól azt szeretném kérdezni, hogy valóban intenzívebb orgazmusa lehet, mint egy hagyományos pozitúrában?

2.
    Tudjátok, lehet ez elvetélt ötlet, lehet hogy hozzászólás sem lesz, de miért olyan nehéz néha beheverni, mikor a csaj is sejti, meg én is, hogy előbb útobb úgy is megtörténik? Tudom én megtört szív érdekesebb, de szerintem a lányok néha túl ,,sokáig" ellenállnak. Gondoltam ha kiheverni meddig tart, akkor előbb be kellett heverni. Olyasmire gondolok, hogy hamar szex és mégis jó lett a vége, vagy fordítva. Ha irtok, köszönöm, ha nem irtok, rossz a téma

Hát rossz!
  • Narxis
    xDDDDD
  • Narxis
    Akkor most a fiúk és a lányok egymást zavarják el, mint az óvodában. :D
  • TothLaci
    Bocsánat a fogalmazásért, és abban lévő hibákért. Reggel van még...
  • TothLaci
    Ez egy informatikai fórum? Mit lehet várni. Menjetek a Nő lapja Cafe fórumra, vagy "t*k*m tudja", milyen népszerű női fórumok vannak, ott rengeteg lányt találtok. Csak azok a témák, a színek, sokszor a helyesírás..., elzavarnak minket.
  • BaliBoy
    amik=amíg; ...SG: (reggel van még :D)
  • BaliBoy
    Ezen miért csodálkozol? Ezeknek a topikoknak egyébként annyira nincs értelmük amik a nemek aránya ez az SG-n? Fiúk: 89% Lányok: 11%
    Az aktív lány fürumozok aránya meg még kevesebb. Ezeket csak akkor lehetne jól megbeszélni ha a másik nem is nagyobb számban képviseltetné magát. Ráadásul néhányan sportot űznek abból, hogy még azt a maradék lányt is elüldözzék az SG-ről.
  • TothLaci
    Hát azért ez sem FELTÉTLENÜL igaz.
    Azért valóban vannak olyan lányok, akik nem ilyenek.
    Arról nem is beszélve, hogy egyre több egyedülálló lány van a mai világban.

Ja, és egyszerű válasz a topic headerben feltett "Léteznek-e olyan férfiak, akik belsőleg és külsőleg is kibírhatók?" kérdésre: például én. Meg én. Vagy még én. Esetleg én. :DDD
  • TothLaci
    xDDD
  • savior
    hulye kurva az osszes. a vak is latja. amelyik meg nem az, abbol az lesz
  • Lord Nomak
    Gondolom ezt 14-15 évesen biztos nagy élettapasztalattal mondod. =) Mert több nem lehet egy ilyen kijelentéssel. =)
  • savior
    a csajokat csak az erdekli, hogy jol meglegyenek baszva. kar ragozni
  • Titan
    "Léteznek-e olyan férfiak, akik belsőleg és külsőleg is kibírhatók?" Elgondolkodtatsz!
    A kérdésed szerlezete/tartalma tükrözi a vágyad/igényed! Egyszerű és felszines! Így a válasz is az: Jah!
    Konzekvencia a "problémádra": Az életed végéig tartó érzelmi kiteljesülést, boldogságot elfelejtheted!
  • soulhunter
    nah, akkor szépen definiálnék, hamár ugyse tok aludni :)

rendes férfi: aki tenyerén hordozza a nőt, kinyalja még a hátsobbik fertáját is, és nemcsak dolgozo marhát + nemi aktivitásra alkalmas bikát tud produkálni, de még nem szol 1 szot se, ha önmagának kell a nője helyett takaritani, mosni, etc etc, mer a nője nem ért rá megnyomni a mosogatogép gombját, mielőtt az ugye beszállt a pasija 10 millios BMW-jébe, hogy elmenjen árkádba, plázába, etc etc drága helyekre vásárolgatni :)

belsőleg kibirhato: lásd előbb :)

külsőleg is kibirhato: kinek mi jön be... van akinek Brad Pitt, van, akinek Bruce Willis, meg van, akinek Colin Farrel, meg van, akinek etc etc...

nah, ennyit a definiciokrol :)

én már rég bezártam vna a topicot, ha modi lennék, mer ez nagyon gáz, h ahány ember, annyi féle tématerelés, mer senki nem meri megirni azt, amit valojában gondol :)

nameg ha már 1x amugy is "női topic", hol vannak a nők, akik rácáfolnának a definicioimra? :P xD :P
  • gameplusz
    Mindkettő, oc.
  • MaSzKa
    érdekes a topic címe

most rendes kell vagy szép is legyen?
  • magus
    ja, a gazdaság meg dübörög
  • Mirk
    nem is igaz mert legalább 27ezer női fórumozó van
  • magus
    um, egy olyan fórumon ahol van összesen 10 nőnemű (meg pár magát nőnek álcázó dagadt kocka) annyira nem jósolnék nagy jövőt ennek a topicnak
  • Sir Quno Jedi
    A rendes az olyan mint én (konkrétan én vagyok csak egyedül), a többiek azok a többi-félék... _DDD
  • Molnibalage
    Skacok, eddig még senki nem definiálta topicban sem, hogy mi az, hogy "rendes".
  • MoSFeT
    ott a pont
  • Mirk
    Én már csak a címet nem értem.
    "Ritka rendes fiút találni". Miért nem "Nehéz rendes fiút találni", vagy "Ritka a rendes fiú" esetleg "Ritkán találsz rendes fiút"

A témához csak annyit hogy minden lány rendes fiút szeretne, de azon nem gondolkozik el, hogy ő rendes-e. És minden fiú rendes lányt akar, de azon nem gondolkozik el, hogy ő rendes-e.
    Mindenki megtalálja mások hibáit ugye, de a sajátjait leszarja. Ennyi.
    Akinek meg nagyok az igényei, az egy pólóvásárlást is 3 óra alatt intéz el mert nem találja meg a "megfelelőt". Akkor mégis mihez tudna kezdeni egy fiúval?
  • extramagascsaj
    ezért nyitottunk neki topikot -.-
  • soulhunter
    hmmm... csak most látom ezt a topicot, mivel du. dolgom volt, és kb fél orája értem haza.

a véleményem: "külsőleg is kibirhatók" - na ennyit arrol, h nem a külsőre utaznak a mai ribik :)

amugy van 1 csetes ismim (a csetes nevét szivesen megadom, privizni vele úgyis képtelenség, csak olvassa el bárki az infoját), na ő külsőre Vin Diesel, belsőre meg... ha az általa kiszemelt csaj tuléli a 2 havi tesztsorozatot (megbizhatoság, őszinteség, stb stb), akkor maga a kánaán a csajoknak :)
    1 baja van, h csoro, mint állat, és erről verset is irt a hülye :)
    nála ez az 1etlen baki, ugyh sztem az alcimet át kéne irni a kövire:

"Vannak-e olyan pasik, akik belsőleg és külsőleg is okék, és még gazdagok is?"

na, csak azé irtam, h a tényekkel szoljak a témához is, mer szvsz se a guminak, se a tabinak nincs köze a topichoz...
  • degenerator
  • rvn
    nekem is jó elsö partnerem volt ha már arrafelé megy a téma..
  • Narxis
    Bázz mekkora ték. :D

Amúgy csak fel akartam dobni a témát, de nem sikerült. :(
  • n3whous3
    Elrontottad a Trabant téket!!!!
  • n3whous3
    Ehhez a témához szólva, ha már felvetettem, én meg 22 :-| De utólag nézve örülök is, hogy azzal történt meg, akivel...
  • rvn
    semmisemmi
  • n3whous3
    Hm? :)
  • rvn
    szöve az van:D
  • n3whous3
    :DDDDDDDDDD

Az a lényeg, ha tudja az ember használni, nem a gigászi méret. Bár jó, páran arra esküsznek, de több azért az ellenpélda az elmondások alapján.