8043

A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
  • n3whous3
  • Kovács legény
    ez már motorba csapott át:)
  • gameplusz
    Brum-brubrummm!
  • Narxis
    Tolok egy barnát. :D
  • Kovács legény
    barnamedve?:)
  • gameplusz
    (Barna szemű maci)
  • Pretorian
    :D
    Van róla némi fingom, mert casting ügyintézőként dolgoztam egy modell ügynökségnél majdnem két évig, szóval a torz, teljesen asszimetrikus arcú embertől a mesebeli szépjányig találkoztam már a szépség/csónyaság minden formájával :)
    Akkor inkább úgy mondom, hogy számít a külső, de a csajoknak általában nem a szépfiúk jönnek be. Az erősebb vonások biztonságot, határozottságot sugároznak, ahogyan pl. a sötét szem is, vagy éppen a "macis" testalkat. Ezeket nem azért írom, mert én egy torz arcú, sötét szemű dagadt gnóm vagyok, hanem azért, mert így tapasztalom, ezt látom. Az, hogy mit mond a biológia a túlélésről, az egy dolog.
    Ha agyakorlat mást mutat, az akkaor valószínűleg már nem pusztán biológia, az már az elme tudományára tartozik.
  • SötétBarom
    Őszinte részvétem a szar életeddel kapcsolatban..
  • Kovács legény
    fogsz te még rohangálni
  • gameplusz
  • BEAST #667
    pedig nem nehez :)
  • n3whous3
    Tudom magamról meg másoktól is, hogy jó megjelenésű vagyok és utánam lófasz se járt, szóval ez nem megy.
  • n3whous3
    Úgy az nem fog menni.
  • Rita79
    Ilyen fiatalon meguntad a lányok utáni járkálást? Nem semmi.
  • n3whous3
    Magabiztosság ELŐNY, nemhogy nem hátrány. Ha van olyan dolog benned, amit lehet tisztelni, vagy szeretni, akkor jöjj rá és mindent tudasd magadban. Egoista dolog, de máshogy nem nagyon megy. És ha ez megvan, akkor lesz egy olyan hozzáállásod és kisugárzásod, amit lehet magadon nem veszel észre, de más meglátja benned és imponál neki.
  • Narxis
    Itt csak a domináns hímnek terem babér.
  • Rundstedt17
    hülyeség.időpocséklás.már nem járok senki után.ha akar majd jár utánam a csaj ha nem akkor nem.engem nem érdekel:D
  • Mirk
    :D
  • soulhunter
    ez 1 vicc
    akkor az élet is 1 vicc, mivel az életbeli tapasztalatokat látva irtam a viccet :)

kár, h én nem tok nevetni az életen, mer olyan szar :)
  • Kovács legény
    hülyeség is meg nem is.
    A rövid, egy estés kapcsolatoknál nyerők a "patkány" pasik amúgy nem
  • Rita79
    Ahogy érzed, egyébként meg a remény hal meg utoljára.
  • BEAST #656
    Ezek szerint van meg szamomra is remeny
  • Rundstedt17
    így van.a lényeg hogy legyen dumája+elszórakoztasa őket.amúgy akármilyen idióta is bolondulnak érte.
  • Rita79
    Na neeeeeeeeeeeeeee!
  • Rundstedt17
    akárhogy is a külső nagyon számít az egy dolog hogy nem ítéled meg jól vagy talán ritkán van kivétel de...
  • Rundstedt17
    jah ökörséget beszélnek.általában az igazán jó csajok patkányokra buknak,tehát jelemtelen lusta megbízhatatlan férfiakra.
  • Rita79
  • Pretorian
    Biztos hogy nem fogunk, mert itt párkapcsolatokról van szó a gyakorlatban, nem biológiáról :)
    Én azt mondom, amit látok, amit tapasztalok. Te meg azt, hogy a biológia szerint hogyan kéne lenni :)
  • Rita79
    A magabiztosság nem hátrány!
  • Narxis
    :DDD
  • Kovács legény
    és amióta pakson dolgozol még kisugárzásod is van
  • SötétBarom
    Azt nem tettem hozzá, hogy irgalmatlanul hatalmas arc vagyok, kegyetlenül vicces, és botrányosan jóképű, nem is beszélve a magasan fejlett szegzuálizs kultúrámról. Plusz, én elviszem Manson koncertre, nem úgy mint a sok puhapöcsű diszkópatkány :DDDDDDD
  • BaliBoy
    Az! :D
    A ritka kivételek egyikét képezitek. :)
  • Rita79
    Tehát!
    Engem speciel a kisugárzás fog meg egy pasiban, nem a kinézet.
    Felőlem lehet olyan szép, mint egy modell, meg lehet egy halom lóvéja, ha nem mozdít meg bennem semmit.
    Tehát egy férfinél szerintem a magabiztos kiállás a fontos, nem a külsőségek.
  • Rita79
    Üdv Jacky!
    Elindítottam, de nem gondoltam volna, hogy ennyire pörögni fog.
  • SötétBarom
    Nem kifejezetten értem, honnan szívjátok ezt a sok ökörséget.. Ez egy vicc..
  • magus
    hordozd csak, úgyse értékelik, már rég kipusztultak volna ha nem nőnek ravaszul hozzá a pinához.
  • SötétBarom
    Dagadt vagyok, tapló, és lusta.. A csajom méretei 89-62-91, szöszke, kék szem.. Általában problémát jelent, hogy túl sokan bambulják a seggét/melleit, tehát gyanítom nem csak nekem tetszik.. Kieg: nem vagyok gazdag, sőt -.-

Ez akkor egy biológiai paradoxon?
  • Aspyrin
    Mintha az én számból hangzott volna :)
  • tigerbácsi
    nagyon igazad van! ezek a yooo definíciók! csak az ezzel a bajom, hogy nem felelek meg e definíciónak! már tudom hogy mért nincs barátnőm így 27 évesen!
    mondjuk a gombot megnyomom a gépen, de az a *** BMW az nincs!