8043
A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
-
#717 jah taktikázás,megjátszás az sosem jön be hosszútávon -
#716 Túl sok esetben és ennek okait lehetne hosszan fejtegetni... -
#715 Valóban nem értem a női lelket, annak ellenére, hogy az utóbbi években sikerült némi tapasztalatra szert tennem.
Én teljesen máshogy gondolkodom, mint ők, ha elhív valaki egy vendégségbe, egy programra, egy baráti sörözésre vagy egy üzleti megbeszélésre (nemtől, kortól függetlenül), én elmegyek és megnézem, hogy mi lesz ott, hátha kisül belőle valami jó.
A csajok meg úgy veszem észre, hogy nagyon szeretnek pl. suliban, suli után dumcsizni, de ha már kezdeményez az ember, akkor kevés kivételtől eltekintve elutasítás az eredmény. -
extramagascsaj #714 Sajnos ilyen is van...sok esetben...de azt mondom,h ott a választásoddal lehetett a gond -
n3whous3 #713 Lehet azért, mert a férfi vágyik a nőre mindig, ha egyedül van, a nő meg arra vágyik, akit kinézett magának... Általában véve. -
#712 A nőknek is.
Én nem egy másik nőt keresni a metrós k*cs*g*kben. -
n3whous3 #711 Szerintem nem a figyelmességre érti, hanem a taktikázás, hogy érdekes legyen mindig a dolog köztük... Mit mondjak nekem se fekszik azért a dolog, hogy így viselkedjek esetleg néha, de... -
#710 Én általában mindig beégtem, amikor elhívtam egy csajt valahová, mondjuk egy kávéra vagy egy vacsira.
Volt azért kivétel természetesen, de általában ez a gesztus volt a sokat ígérő kapcsolat vége.
Én az a vicc, hogy pont ilyenkor voltam 100%-ig udvarias és gáláns.
Mindig tovább jutottam olyan csajokkal, akikre oda sem figyeltem, még beszélgetést sem kezdeményeztem. -
#709 ez is tipikus probléme, a nőnek férfi kell a férfinak meg nő.
Ha egy nőt nőnek tekintesz, nőnek fogja érezni magát melletted és nő lesz és fordítva ugy így.
Nem hiszem hogy apróbb figyelmességek mimelések lennének. Ez olyan mint amikor kinyitod egy nőnek az ajtót és előre engeded. Tanult szokás. Megkell tanulni bánni a másik nemmel. -
n3whous3 #708 Hát az tényleg öröm, amikor látja az ember, hogy a másik is örül :) -
#707 Úgyértem, feltételezem, h tapasztalati úton van ennyi fogalmad a dolgokról... :D -
n3whous3 #706 Én se akarnám úgy, majd ha befejeztem az egyetemet, akkor lesz miből ellakni... -
#705 Hát itt nagyon jól leírtad, h mi a helyzet... Látszik azért h nem mai gyerek vagy... :D -
#704 én gyakorlatilag 2hét után költöztem össze a barátnőmmel, ennek majd 6éve. Ha adhatok egy tanácsot szülökhöz NE!!! Akármennyire is édesek meg aranyosak a szülök, árt a kapcsolatnak és nem kicsit. Inkább albérlet. -
#703 Én nem szeretek mímelni. Olyan vagyok, amilyen. Term. tudok hazudni, mint a vízfolyás, de miért tenném, ha nem fizetnek érte?! A nőkkel való játszadozás meg végképp hidegen hagy. Neki is épp úgy szüksége van férfira, mint vica-versa, ergó vallja be (magának is), mit akar és akkor kevésbé fogjuk félreérteni egymást. Ha pedig ennyi intelligencia sem szorult bele és mégiscsak játszadozni akar, akkor menjen a gyps. haverjaihoz, vagy azokhoz a tipikus kúróbogarakhoz, akik a szemébe hazudják, amit hallani akar, aztán eldobják, mint egy csikket! Agyő kis kurvinyek! :FFF
Van aki a saját kárán SEM tanul. A nők ebben többnyire élen járnak. :D Term. tisztelet a kivételnek! -
#702 muszáj!
meg jó látni ahogy örülnek:) -
n3whous3 #701 hát jah, EGYSZER, de KIZÁRT 1,5-2 éven belül az is tuti :) -
n3whous3 #700 jah ezt én is tudom és alkalmazom is :) -
#699 egyszer gondolom összeköltöztök:) -
#698 ja adni, a nők kimondottan igénylik, hogy kapjanak, nem nagy dolgokról van szó, kis apróságokról, figyelmességekről amiket váratlanul kapnak.
És persze ezt sem szabad túlzásba vinni:) -
n3whous3 #697 Hm, ez esetben mivel nem lakik olyan közel barátnőm, akaratlanul is nagyrészt így van a dolog :) -
#696 nem szabad rámászni a másikra, kell levegőt hagyni, saját dolgai legyenek, nem kell mindenhol ott lenni, mindenbe beleszolni stb stb. mindenkinek szüksége van megánéletre még akkor is ha kapcsolatban van. -
n3whous3 #695 mert egyébként így van, adni is kell meg nem is... -
n3whous3 #694 A távolságot tartani dologgal nem vagyok teljesen még mindig tisztában, ha esetleg kifejtenéd bővebben -
#693 -
#692 Látszik, hogy nem érted a női lelket (én sem teljesen) ez amúgy igaz mind két nemre:
A túlzótt rajongás alapból elrémiszt, elveszi az izgalom, kihívás lehetőségét. Meg kell találni az arany középutat, hogy éreztesd a másik féllel az érzéseidet, de érezze ha nem küzd érted elveszíthet. Ez a legnehezebb egy kapcsolatban, adni,hódolni és távolságot tartani.
Ezért van az hogy egy kapcsolatban szinte sosem ugyan azok az érzései a feleknek. Egyik mindig jobban szereti a másikat. És mint írtam már a vagány beleszarok macsó figurák csak kalandra jók, így fordítva a buta csinibabák is. Komoly kapcsolathoz mindenki értelmes (saját szintjéhez képest) odaadó normális embert keres. Persze a külső számít, ez is elég tág fogalom, mi a szép, kinek mi, a lényeg hogy az ember számára visszataszító emberhez nem megy oda ismerkedni. -
#691 Gimme a break..
Olyan nehéz eljárni haverokkal néha sörözni? -.- -
extramagascsaj #690 én is jöttem már össze netes fickókkal szóval én is ajánlom, de talán new jobb példa -
Jacky #689 Off - Na nézd már egy Beast! De rég volt az L2! - Off vége
Run, nem szabad feladni, mert egyedül halsz meg elhagyatva! Nem fog megtalálni a szerelem, ha nem adsz esélyt.
Legalább annyit tegyél meg, hogy eljársz társaságba ha teheted, vagy szórakozóhelyekre.
Ha esetleg ez nem jön be, akkor még mindig ott a netes társkereső.
Higgyétek el, vannak ott rendes lányok és fiúk is.
Én tuti
Volt már viszonylag hosszabb kapcsolatom netes társkeresőből és ahogy láttam newhouse is netről ismerte meg a barátnőjét. -
#688 Ezt alá tudom támasztani.. Amí még extrém sportot űztem és közbe szartam bele mindenbe nagyon arattam :DDDDDDD -
extramagascsaj #687 legyen vagány a pasi, de ne szarjon le mindent...
nem negatívum, ha elhívtok minket...örülünk neki (de ehhez mondjuk mindenki másképp áll hozzá, pl. h ki fizet, stb.) -
#686 Annyiban számít, hogy egy csúnya figurával nem áll le egy jó csaj (az esetek többségében).
Ha már megismerték egymást, akkor talán a szerelem kialakulásánál már nincs olyan nagy szerepe a külsőnek. -
#685 Azért én nem sajnálnám a csajokat, de tény (és egyben nagyon furcsa és érthetetlen számomra), hogy miért negatívum a lányok szemében, ha meghívják őket ide-oda, illetve a kedvükben próbálnak járni.
A tapasztalataim szerint a lányok többségének a macsós, "szarok bele mindenbe" hozzáállás tetszik, és inkább ők szeretnek futni a fiúk után. -
#684 Nagyon igaz. -
#683 a színház és az imponálás azért nem ugyanaz... -
n3whous3 #682 Így van, de nem 100%-ban szabad hagyatkozni arra, hogy "majd megtalál valaki". -
#681 így van!
én sem kerestem már elég rég óta és most mégis van barátnőm.
minél jobban erőlködik az ember, annál nehezebben megy! -
#680 nem szorulok senki szánalmára, részvétnyilvánitására, meg ugy alapbol semmi ilyesmire.
nah, holnap még ha lesz időm, és erőm, akkor irok, aztán utána csak augban, ha minden jol megy :) -
#679 Rundstedt17-nek igaza van.
Az ember egy idő után belefárad a színházba.
Az állandó akarás, kiöltözés, saját magunk megcsalása hogy a másikat megnyerjük, üres bájcsevegés, a másik kedvének állandó keresése stb stb... nagyon fárasztó és hosszú távon fenntarthatatlan.
Végeredményként oda jutottam, hogy hagyom az egészet magától alakulni.
Vagy összehoz valakivel az élet, vagy nem.
És vagy elfogad az a valaki színház nélkül, vagy nem.
Akarásnak beszarás a vége. -
n3whous3 #678 Itt is fenntartom azt a bizonyított tényt, hogy egy bizonyos értelmi szint felett kevésbé hatnak az emberekre a berögzült prehisztorikus genetikai maradványok... Ugyanígy a kevésbé értelmes embereknél a nonverbális gesztusok (sokkal) többet vannak használva, mint az "okosabbaknál".