8043

A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
  • Taranov
    Még annyit hozzáfűznék ehhez, hogy a régimódi konvenciók szerintem nem feltétlenül rosszak, pont ez a szép az udvarlásban, hogy megadja a módját mindkét fél.
    Ezek azok a dolgok, amiket nyugodt szívvel át lehet venni az őseinktől...szerintem.
  • Taranov
    Ez érdekes, de ez megintcsak egy olyan dolog, amit nem lehet előre látni, szóval lehetséges, hogy nekem egyszerűen le kell tennem az ilyen csajokról. (Ugyanis a másik típus meg pont nem ezt igényli, mert megriasztja, ha pl. vitatkozik az ember, pedig az a legtermészetesebb egyébként, hogy nem egyezik a véleményünk valamiben)
  • SZilaJMaGGoT
    Jah én ezt tapasztalatból tudom... XD
  • salsoul
    Magadért változtass, semmi másért.
    Ha másért változtatsz, akkor amint kiesik a más a motiváló ereje visszaesel.
  • SZilaJMaGGoT
    És ki miatt bukott a dolog?? nemakarok bunkó lenni csak érdekel...
  • n3whous3
    Bőven van ilyen, de az, hogy éreztesd, hogy nő az olyan, hogy... nem kell úgy kezelni, hanem ha te vagy a vezető és mondjuk fáradt napon megmasszírozod a hátát este, az is egy ilyen dolog :)
  • Pretorian
    Az udvariasságról és a gáláns viselkedésről annyit, hogy az sem jön be mindenkinek...nekem volt dolgom olyan lánnyal, aki tuti, hogy megetette volna velem a virágcsokrot, ha azt viszek magammal randira...ő pl. pont azért bírt, (megmondta) mert nem játszok szerepet, nem akarok valamiféle kikent dzsigoló lenni, és mindenről van határozott véleményem, aminek hangot is adok, még akkor is, ha az konflikthelyzet kialakulásához vezet a társaságban.
    Emellé mondjuk elég vad is volt, az a fajta csaj, amelyik szereti, ha éreztetik vele, hogy nő. Nem volt egy "cicás" típusú lány, mégis képes volt éreztetni velem, hogy szeret...
    Az a fajta volt, akivel el kell menni sörözni, meg nagyokat röhögni, utána ücsörögni a Dunaparton, és időnként egy jó alaposat dugni.
    Mégis aranyos volt, és nőies, annak ellenére, hogy leszarta ezeket a régimódi konvenciókat...
  • n3whous3
    így van (Y)
  • Kovács legény
    van amiért érdemes megváltozni, nem a születésedtől kezdve vagy olyan amilyen, folyamatosan formált a külvilág,halálodig változol nem szégyen változtatni egy nőért vagy akármiért ha az a javadat szolgálja. Szerintem
  • SZilaJMaGGoT
    Persze nemszabad általánosítani, meg mondjuk ez a kor függvényében biztosan változik... Mert végülis ha beszippantja az embereket a meló, meg a hétköznapok, akkor kicsit átértékelődnek a dolgaik, és akkor nem a hétvégék, a buli, meg a kaland lesznek az elsődleges dolgok, hanem inkább a biztonságos és kényelmes hétköznapok...
  • n3whous3
    én is, nice to meet you :D
  • Taranov
    Nem hiszem, hogy különösebben számít a pénztárca.
    Az alap, hogy az első randin, első moziban a férfi fizet, ha együtt mennek valahová, akkor nem kéri el a benzinpénz felét, de nem hiszem, hogy a csajok drága autót, nagy lakást, drága pezsgőt igényelnének.
    Ha nem jönnek össze átlagos pasikkal a jó csajok (ha így van - én nem vagyok biztos benne), akkor az azért van, mert az átlagos, rendes pasikat unalmasnak találják, nem pedig szegénynek.
  • Kovács legény
    iwiwen van kép, nem lesz nehéz megtalálni;)
  • salsoul
    A színházat úgy értem, hogy megjátszod magad.
    Pl általában rendetlen alak vagy, mindent szétszórva hagysz ám hogy imponálj rendet raksz, és mivel nem magadért raktál rendet hazudsz magadról.

"Hiába selyem, bársony, ékszer, hajviselet, pirosító, fehérítő, feketítő, mosoly, hiába az egész bolondító farsang, hiába és hiába."

---

"Ha egy szép test látására
    A szíved benned habot vet,
    Ne hajts sokat kis habjára,
    S ne fonj neki kötelet:
    Oh! mert ez még nem szerelem,
    Csak csalóka érzemény,
    Csak buborék gerjedelem,
    És habként eltűnő kény,
    Egész életed pályályára,
    Minden napod nyugalmára
    Egy kis vérhab nem elég,
    Egy tenger kell ahhoz még."

• BEAST #743
    kepet vagy nem hisszuk! :d
  • Kovács legény
    és jó srác vagyok és jó nőm van:)
  • Taranov
    Nagy igazságokat fogalmaztok itt meg, nekem is pont ezek a tapasztalataim és az elképzeléseim, csak nem tudom ilyen jól megfogalmazni, mint itt egyes beszélgetőtársak.
  • Kovács legény
    most ilyen, érezze magát egy kicsit elhanyagolva, hogy már nem szereted (ez független attól hogy szereted e vagy nem) máris változik a felállás
  • MrSpock
    Lehetsz akármilyen rendes srác..azt tudni kell,hogy a nőknek nem ezek a pasik jönnek be!Lehetsz te udvarias,vagy bármilyen kedves,jólelkű..Eztmondják,ilyen férfiról álmodnak,hameg ottvan előttük..izéé..akkor már nem.Ja hozzáteszem ez a felállás csak akkor nyerő,ha azért a pénztárca is vastag,vagy van a hitelkártyán fedezet.
    Mert ritka,hogy egy "jó"nő mondjuk átlagosabb palival jönne össze.
    Mondjuk egy normális srác nem is az ilyen "jó"nőket keresi:-)
  • n3whous3
    Nagyon kevesen, de van, aki nem ilyen. Ismerek jópár olyan csajt, aki él-hal azért, hogy foglalkozik vele a barátja minden tekintetben és soha el se gondolkozott azon, hogy esetleg unalmas a dolog. Barátnőmmel nem régen vagyok együtt, de ő is kb. ilyen, meg még lehetne sorolni jópár olyan tulajdonságát, ami nem jellemző a mai fiatalokra.
  • Kovács legény
    idővel úgyis kubuknak a kapcsolat hibái és vagy változtok vagy vége
  • Nandusz
    De aki egy nőt helyén tud kezelni, az rendelkezik is akkora önbizalommal (jobb esetben), meg kellő vagánysággal, hogy ne legyen unalmas egy nő számára. Itt jön be az a sztereotípia, hogy egy kapcsolat alakulása java részt a férfiakon múlik. (Ha megunható, akkor azért bukó, ha meg nem akkor azért nyerő)
    Meg szerintem ez a "kifizetődő" szavacska is érdekes....úgy hangzik, mintha ez egyfajta befektetés lenne, aminek fenntartásához szükséges készlet elfogyhat az emberből.
  • Taranov
    Akkor már csak az a gond, hogy ez nincs rádírva, és nehéz lesz meggyőzni erről a csajokat :D
  • n3whous3
    Hát ez az, részemről a figyelmesség meg a hasonlók az természetesen jön, de nem tudok másmilyen lenni magamtól...
  • extramagascsaj
    na jah
  • SZilaJMaGGoT
    Akkor egy all-in?? :D
  • Kovács legény
    azt mondtam, hogy megkell tanulni ezeket a dolgokat, hogy természetes legyen, mint az ajtó kinyitása,normális embernek ez nem egy megörltető udvariasság,abszolut természetes dolog. A megjátszásal van gond
  • SZilaJMaGGoT
    Szerintem ez egyáltalán nem kifizetődő... Erről már volt szó, és osztom azt a véleményt, ha egy nő mindent megkap akkor egy időután unalmas alaknak fog tartani, és keresni fogja az olyan kalandokat, ahol tudja hogy a primitív bunkó összevissza vetít neki ezt azt csak hogy megdughassa, és akkor pont ez fog kelleni neki, h valaki belerúgjon...
  • Zetorg
    pedig jobban tennéd, ha próbálkoznál idősebbekkel.
    nekem 2 éve, 20 évesen volt "kalandom" egy 28 éves nővel. teljesen más kategória, mint az én korosztályom. sokkal egyszerűbb volt vele minden.
  • extramagascsaj
    nem lehet tudni...próbálkozni kell...
    van aki a kártyában szerencsés, van aki a szerelemben...én a kártyában...
    már nem is izgatom magam rajta...meg van szokva
  • n3whous3
    Ó akkor én vagyok a lottó 5-ös
  • Kovács legény
    22-nél fiatalabb csajjal kezdeni...hát max rövid távra, fiatalok azok még egy tartos kacsolathoz. Ahogy iskolát váltanak,elkezdenek dolgozni felfedezik magukban a nőt és már mást akarnak.És nem a jelenlegit megváltoztatni hanem teljes lecserélni mindent,eldobni minden régi dolgot. (kegyetlenek a nők:D)
  • grizzly21
    most hogy ilyen topik is van kiderult hogy nemcsak lanybol de fiubol is ritka a rendes..nagy meglepetes? mellesleg ettol nem lesz tobb:)
  • Nandusz
    A normális férfi olyan, aki meg tudja testesíteni magában egy nő minden vágyát. És tudja tenni ezt lazán, természetesen, csípőből. Nem pedig egyfajta kötelesség tudatból. Egy igazi női lélek meg olyan mint egy gyermeké: igényli a gondoskodást, a szeretet gyakori kifejezését iránta, kényeztetést, biztonságot, stb. Aki ezt minden erőlködés nélkül tudja biztosítani párja számára, na az az olyan ffi/fiú, aki nemhogy kibírható, hanem kész főnyeremény egy nő számára.
  • n3whous3
    Aszondod mégis, hogy a majdnem állandó figyelmesség a férfi részéről nem okos dolog és néha legyen kicsit távolságtartó. De most meg, hogy nem jó. Hogy is van? :-|
  • Taranov
    Na most ez a legutóbbi eset pont többhónapos ismeretség (a barátság túlzás) után alakult ki.
    Jól megértettük egymást, jól eldumálgattunk.
    Amikor elhívtam egy programra, rögtön meglépett.
  • Kovács legény
    tapasztalat az van... sajnos/nem sajnos
  • Taranov
    Könnyen lehet.
    Vagy a túl fiatal volt a csaj. (Bár többször is megtörtént az eset, de most a legutóbbiról írtam)
    Lehetséges, hogy a 25 évnél idősebb csajoknál jobban menne a dolog, ők már azért tudják, mit akarnak.
    Csak én sem vagyok még túlságosan benne a korban, de még ahhoz képest is a fiatalabb csajok tetszenek. Mindig is a 15-20 év közötti csajok vonzottak, hiába volt mondjuk egy 20 fölötti csaj elérhető közelségben, még csak meg sem próbáltam (sajnos).
  • MrSpock
    Nem ritka,csak ezek a fiúk túl "normálisak"egy nőnek.
  • Kovács legény
    nőknek több idő kell ahoz hogy úgy gondolják ahogy te, vagy első látásra belezuhan a csávóba vagy több hónapos barátságból alakul ki