8043
A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
-
#837 :D -
#836 Igen nehéz elképzelni, mivel ilyet még nem is hallottam, hogy akik kapcsolatban vannak, azok külön élnek hosszú távon.
Ezt inkább "nyitott kapcsolatnak" definiálnám. -
#835 A randizgatás tudod mi? Találkozgatunk, elmegyünk ide meg oda, jól érezzük magunkat, és néha dugunk is. Semmi több. -
#834 XD Neked is, de ebbe inkább ne menjünk bele...
Híd alá, mi? :D
Külön lakunk, egyszer ő jön át hozzám, egyszer én hozzá.
Olyan nehéz ezt elképzelni? Ez sajnálatos....:D -
#833 Ha majd elég érett lesz ahhoz a kapcsolat, hogy be merjük vállalni, akkor természetesen lehet szó együttélésről is... -
#832 Akkor az már nem együttélés te!
Hanem csak randizgatás.
És a maradék pár napon hova küldöd a nődet a híd alá?
Vagy mind a ketten fenn tartotok egy külön kéglit magatoknak?
És, ha gyereketek lesz?
Érdekes egy felfogásod van. -
n3whous3 #831 Ez való igaz, hogy érdekesebb, de ne mondd már, hogy majd örökké ezt fogjátok élni barátnőddel. "Mint akik függetlenek, de közbe nem" féle felállás. Csajok egy idő után meg főleg vágynak egy "komolyabb kapcsolatra", tudok pár ismerőst, aki azért szakított a másikkal, mert unta azt a gyerekes módit, hogy nem mert belemenni az együttélésbe a férfi... És már jó ideje együtt voltak és volt OK is, hogy együtt éljenek, de a "férfi" nem volt férfi... -
#830 Wehh...nem erre gondolok, hanem arra, hogy nem kell állandóan együtt lenni, jó ha van hol lazítania az embernek. Ezzel elkerülhető a megszokás unalma is...
Nem kell szerződés se, meg semmi ilyesmi...
Ha heti 3-4 napot együtt vagyunk, az pont jó, nem kell állandóan egymás nyakán lógni... -
#829 Persze csak, ha normális lányt akarsz kifogni. -
n3whous3 #828 Mibe, hogy azokról beszélsz, akiket te kinéztél esetleg magadnak... Van millió és egy csaj, akikkel te nem foglalkozol és lehet, hogy ők a normálisak.
Ha valaki csak buktába fut bele, az azért, mert rossz dolgot keres egy csajban. Más oldalról kell nekiállni és olyan csajt keresni, aki más erényekkel rendelkezik, mint amit eddig néztetek. És azok közt is találtok olyat, aki tetszene nektek ÉS lehet, hogy köztük nem 80% ez a mennyiség... -
Rundstedt17 #827 ronda nem kell. -
#826 Mi ez a höjeség?
A jó csajok 80%-a egyéjszakás "luvnya"?
Akkor a ronda nők között keresgélj! -
Rundstedt17 #825 jah kb a jó csajok 80%-éka:D -
#824 Való igaz, hogy a világban haszon és érdek nélkül nem történik semmi, ám nem törvényszerű, hogy ennek állandóan így is kell lennie.
Ha a te személetedet nézzük akkor a párkapcsolat nem más mint érdekközösség, egoista szeretet.
De visszatérve a változáshoz, az igazi változás az, ha te magad látod be hibáidat és te magad változtatsz rajtuk.
Pl nem azért szoksz le a vedelésről mert különben nem fogod elnyerni barátnőd kegyeit, vagy mert ő kérte azt, hanem azért mert magadtól rájössz, hogy nem jó a vedelés és ezért változtatsz.
Ha erre nem jössz rá, és pusztán a barátnőd miatt változtatsz: az baj.
Csak a független, már külön-külön is boldog emberek élehetnek boldog kapcsolatban.
Azok akik már megtalálták boldogságukat és nem egymástól várják azt, nem egymásban látják azt. -
n3whous3 #823 "Ez kamu, rengeteg az egy éjszakás luvnya."
Igen, az luvnya. Ő meg NORMÁLIS nőkről beszélt... Capiche? :) -
#822 A normális nő neked egyenlő a "luvnyával"? -
#821 minden normális nő az együttélésre hajt.
Ez kamu, rengeteg az egy éjszakás luvnya. -
#820 "ami előbb-utóbb valszeg bekövetkezik, ha nem, az tök jó, csak nagyon ritka"
Azért sok családot ismerek ahol jól élnek egymás mellett. Szóval van remény. -
#819 Hát akkor te miféle kapcsolatot akarsz egy lánnyal együttélés nélkül?
Kiváncsi vagyok meddig fogsz keresgélni, míg találsz egy ilyet, de az biztos, hogy egy antinő lesz, mivel minden normális nő az együttélésre hajt. -
#818 Nem tudom, lehet csak nekem fura ez az egesz. Miert vennek el valakit akiben annyira sem bizok meg hogy mindenfele szerzodesekre lenne szuksegem... persze ertem en hogy a szerelem vak meg minden es akar rosszul is jarhatok, de eleve mar a hazassag is egy tulertekelt dolog szvsz :d -
#817 -
csoola #816 nagyon rendes fiu vagyok -
#815 én pl. nagyon rendes fiú vagyok -
#814 Lehet szerződést kötni, hogy ki, mit visz be a házasságba és ezzel meg is van oldva a probléma ezen része. Mindenkinek ez a legjobb, legtisztább megoldás. -
#813 Én nem akarok megházasodni, mert a válással (ami előbb-utóbb valszeg bekövetkezik, ha nem, az tök jó, csak nagyon ritka) olyan gondok szakadnak az ember nyakába, amit senki sem kívánhat magának...kié legyen a gyerek, a macska, a vagyon, a ház, az autó, áhh...nekem ez nem kell...
Sőt, még csak élettársi viszonyban sem szeretnék élni csajjal, egy háztartásban, mert annak majdnem ugyanez a vége, ha elromlanak a dolgok... -
#812 egyetértek. Ha nem tudja eldönteni mit akar, akkor nem számít a dolog...
Ha meg mérlegelget, meg proba elé állít akkor bukta. Eleve az, hogy győzelmi díjnak, trófeának tekinti magát... ha most te nyersz lehet, hogy holnap is jön valaki és akkor is küzdeni kell... ez igy elég vicces dolog
A legszánalmasabb szerintem ha valakik csak játszák a boldog párt, közben érdek az egész, vagy végig veszekednek, elképzelhető hogy közömbösek egymsá iránt csupán a látszat a fontos... és simán egymás pofájába hazudnak... mert ugye jobb ma egy eröltetett kapcsolat mint holnap egyedül...
-
extramagascsaj #811 NOsza? -
#810 Ha már küzdeni kell, akkor legyen inkább a Tekken, mi?! -
#809 Most erre mit mondjak? Nosza? :) -
#808 az a rész már nem neked szólt:) -
Mirk #807 Egy szóval sem mondtam hogy nem érdekelnek. Az utánuk futkorászás meg az ehhez kapcsolódó dolgok nem érdekelnek -
#806 Ilyen is van nagyon sok.
Ezért kell körültekintően választani társat egy életre.
Ha meg úgy alakul, hogy el kell válni, akkor jobb a válás, mint tovább élni egy olyan emberrel, akit kiismertünk az évek során és rájöttünk, hogy nem ő életünk párja.
Egy válás után is még ott a lehetőség, hogy találjunk egy normális társat magunknak. -
#805 Mivel jómagam jófiúnak számítok, ergó egy nagy balek vagyok és annak is néznek a nők, ha jobban megismernek, így talán érthető az óvatosság. Ebben csakis én veszthetek, mert nem én leszek a genya fél! :D
Így máris más a lehányzó fekvése ugyebár. -
#804 Egy ido utan unalmas csalodni :) ... tul nagy ez a vilag hogy csak keresgeljek -
#803 Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem -
#802 Pedig elhiheted, hogy sokan vannak így, hogy vakon megházasodnak, aztán 5-10-15 év után egyik fél ráeszmél, hogy vak volt, hitegette magát, reménykedett, végül kiderült, hogy a partnere egy önző disznó... -
#801 TÉK -
#800 Hááááááát -
#799 Aki meg csalódott már, az nyugodtan keressen tovább, mert nem minden lány "hülye pics@". -
#798 Nem jó, egyáltalán nem szeretem az embereket, borzasztóan idegesítenek. Miattuk nem kaphattam fegyvert a pszichológiai vizsgálat után.