8043
A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
-
n3whous3 #877 hehe :DDD -
n3whous3 #876 mondjuk igaz :) -
#875 Vagy 17 és 37. -
#874 A 17 és 22 nem ugyanaz, mint a 15 és 23. -
n3whous3 #873 Bnőm 17 én 22 és még véletlenül sem azért vagyok vele, mert punci kell, hanem mert Ő kell. Minden tekintetben. -
#872 Hát persze, de nem a pénz, kocsi, kéró miatt... A szerelem vak -
#871 jöhet a golyó a fejembe... -
Rundstedt17 #870 megzokott már pedig hogy 17esnek 25 felettije van egyre gyakoribb -
Rundstedt17 #869 pont -
Jacky #868 Jó is lenne, ha feleakkora lenne a hasam! De mit csináljak, ha nem akar csökkenni a térfogata? Lusta vagyok edzőterembe menni. Most is akkora eső esett, hogy szétáztam volna odafelé hehe -
#867 Ez már durva. -
Jacky #866 Hajni! Jobb ha tőlem tudod: a szex miatt kellesz neki. Ennyi és pont. -
cucma #865 Naiv vagy kislány... -
#864 A nagy szerelemben időnként nem árt bevetni a józan ész erejét -
Rundstedt17 #863 hát persze itt mindenki az aki annak vallja magát:D.de valójában még a fele sincs:D -
Jacky #862 Jól van, akkor már 3-an vagyunk! -
Rundstedt17 #861 igen egyre durvább....az apja lehetne... -
#860 ja hát rájöttam arra, hogy olyan hogy egyidős barát, vagy esetleg fiatalabb... ááááá hogy képzelitek... az szégyen... megszolnak érte...
15évesen még okés a 18-20 éves aztán ahogy idősödik a lány ugyre egyre jobban hatváynozodik a barát életkora is...
(tudom, mert tapasztalom. 4 éve vagyok lány osztályban, 2 fiú 25lány, jó szar mielött valaki még cserélni akarna) van olyan osztálytársam akinek 17 évesen 37 éves nevezd aminek akarodja van... csávonak persze van két lánya az idősebb 11 éves :) ari mi...
Persze vannak kivételek, haverom 2,5 ével fiatalabb barátnőjénél... náluk ez nem akadály... persze nem is látszik rajtuk hogy ki az idősebb.... -
n3whous3 #859 [elő példa] -
#858 Szerintem túl idős hozzád, más kell neked. -
Rundstedt17 #857 nem kétséges:D -
#856 végülis ide is jó..mert pont arra értem hogy rendes fiu volt :)
(mások szerint csak impotens...) szóval lehet valaki annyira szerelmes hogy 20 évesen nem azért csajozik..vagy van barátnője :) -
#855 Hát, bukni fogod. -
Rundstedt17 #854 korán kezdted -
#853 hoppá topikváltás .bocsika xDDD -
#852 (nekem legutóbbi barátom 20 éves volt (9 hónapig jártunk)a következő meg úgynézki 23 éves lesz, mindenki beszól érte..(én is 15 vagyok)meg egyből hogy majd csak arra kellesz neki, szerintem nincs ez így..ha meg megismerném és tényleg ilyen lenne úgysem maradnék mellette.ez a véleményem :D lehet lehurrogni :) ) -
n3whous3 #851 Hát akkor te egy ritka ember vagy. Meg én is mondjuk
De rita is az eddigiek alapján egy normális jó csaj :) -
Jacky #850 Na de mégse, hiszen itt vagyok én! Belsőleg elfogadható, hát izé, külsőleg öööö talán
De volt már aki elfogadott!
Kell az a pár ősz hajszál, kopaszodás meg egy kisebb pocak.
Mind a nők miatt van! -
n3whous3 #849 köszönöm
Mit nyertem? -
extramagascsaj #848 Ön nyert -
n3whous3 #847 pontosan -
Jacky #846 Hát akkor le is zárhatjuk a topicot. -
n3whous3 #845 Mindkettőből ritka a normális, kész, vége, ennyi. -
#844 De a lényeg még mindig: ritka rendes lányt találni :P -
#843 Hihi...vicces kérdés! Ha megakarjátok válaszolni akkor egy darabig még a leglátogatottabb topic lesz :D Am érdekes h átváltott a téma a nőkre :D h a nők hány %-a CÉDA meg egyéjszakás, etc. Attól függ amúgy ez az egész h ki mien életet akar magának...aki stresszmenteset annak mindig is jók lesznek a féléves kapcsolatok, aki pedig inkább családcentrikus az úgyis meg fog szenvedni míg megfelelő párt talál! De azért vicces h valaki komoly kapcsolatot szeretne 16 évesen/évessel! :D [Bölcs és sokat tapasztalt arckifejezéssel és és némi öniróniával leüti az entert.] -
extramagascsaj #842 ike...meg magas is -
n3whous3 #841 :DDDDD -
n3whous3 #840 :DDDDD -
Mirk #839 kik azok a hormonok? :O -
#838 mormonok