8043
A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
-
#960 Sajnos egyesek elüldözik őket, a csajszikat, a bunkó stílusukkal. -
#959 Igazan leallithatnad mar magad. -
#958 A picsába, sry, nem ide. -
#957 onaldinho is helyet kapott a pekingi olimpiára készülő brazil labdarúgó-válogatott 18 fős keretében. A szövetségi kapitány, Dunga némi meglepetésre hívta meg az FC Barcelona támadóját, aki utoljára 2007 novemberében szerepelt a selecaóban. A 28 éves aranylabdás játékos rendkívül gyenge szezont tudhat maga mögött, ráadásul erőnléti gondokkal is küszködik.
A játékosként világbajnok Dunga Ronaldinhón kívül Robinhót, a Real Madrid csatárát, és Thiago Silvát, a Fluminese védőjét jelölte túlkorosként az olimpiára - a játékokra csak 23 év alatti futballistákat lehet nevezni, három kivétellel. -
#956 Nem te vagyok. Szerencsére. ^^ -
#955 Bocs, rátenyereltem a billentyűzetre. -
#954 ggsjhgogbygbnylbvybvynbnswrszzrwrozwrozlnbcl nbc -
#953 jah jó lenne több nő álláspontját, tapasztalatait megismerni -
dzsozefo #952 az a baj, h több csaj nem ir ide :) és sokan vagyunk rád főleg h van barátod... " partnered " -
#951 Higgadtságban higgadtnak lenni nem nagy ügy. -
#950 -
#949 Azzal leszek higgadt, aki a topik témájával kapcsolatban ír, aki nem, az hanyagolja ezt az oldalt a nem ide illő mocskos hsz-eivel, vagy nyisson magának egy mocskolódó topikot, ha a moderek engedik. -
#948 Rita, nem kell mindenre ugrani.
Fő a higgadtság -
dzsozefo #947 F igyelmes, férfias
É letrevaló, édes
R agaszkodó, rámenős
F iatalos, fütött erotikájú
I ntelligens, illemtudó!
ennyi:) -
#946 Te meg olvass vissza!
A családi állapotomról már írtam egy párszor, a közhelyekkel meg mindenki tisztában van. -
#945 Tudod mit, inkább te állj odébb innen, mert már nagyon flusztrált lettél és rombolod a topikot!
Viszlát! -
dzsozefo #944 Léteznek-e olyan férfiak, akik belsőleg és külsőleg is elfogadhatóak?
Rita, persze! Csak keresni kell, ebbe a nagyvilágba nyitott nak kell lenni és ismerkedni kell, csalódni mindenki csalódik, kikerülhetetlen de ha megtalálod az igazit akkor tudni fogod ;) -
dzsozefo #943 nah mi van itt meséljetek? -
Rundstedt17 #942 jah már dühöngés megy -
#941 látom gyülnek a gyökerek:/ -
extramagascsaj #940 Mivan picim...menstrálsz? -
Mirk #939 Azér nem kell eldurvulni -
Nandusz #938 Miért te is ide írogatsz b@lf@sz józska.... Vagy te inkább a informatika-tudomány területére szeretnél lámer hsz-eket odaböffenteni? Gondolom pár szaktopikból már kifütyültek mi? -
#937 Jaja, nem kell a rizsa, azért elég durva már az is, hogy az SG-n akarsz egy ilyen témát megvitatni. Visszamennyé' a nők lapja fórumára. -
#936 Mármint rabszolgám, több nem is kell. -
#935 De lesz, te -
#934 Azért benn hagyom a hsz-edet, legalább látja mindenki, hogy magad sem tudod mit beszélsz. -
#933 Akinek olyan hajlama vagy késztetése van, hogy meg akar gyilkolni, vagy erőszakolni egy nőt, az ne ide irogasson be jelentkezőket keresve, hanem keressen fel egy pszichiátriát.
A hsz-e azonnal törölve lesz!
"Kedves" torrente: -
#932 Ne gyere már ide erősködni, hanem keress magadnak valami más "játékot".
Viszlát! -
#930 Rita nem keres senkit, de ha keresne is, akkor meg tudná válogatni, hogy kivel kezdjen, mivel itt elég erősen látszik, hogy ki a normális pasi és ki egy t@pló! -
#929 Neked soha nem lesz barátnőd, csak rabszolgád! -
#928 elnézést, rohad késő van alig látok, ezt visszaszívom mert nagy hülyeséget írtam! -
#927 a mai 18 de még azt mondom hogy 20 és alatti csajok megérdemlik hogy kihasználják őket ahányszor csak lehet és eldobják mint egy darab rongyot ha annyi esze van amennyi!! -
#926 nálunk van egy 19-20 év körüli csaj aki kb egy 40-45-ös fogorvosnak a kis ribanca, nem is a pénz érdekli, és ezt mindenki tudja kicsiny városunkban -
#925 ott akkor a csajok agyával nincs valami gond vagy pedók:D -
#924 Túltengett benne a tesztoszteron. :P Amúgy nekem 8, nem védem, csak szerintem nem mondta komolyan. Remélem.. -
#923 Vannak dolgok amikkel nem poenkodunk... -
#922 Szerintem csak poénkodott. :) -
#921 A kérdésedre te magad válaszolsz: "elvetemült"-ek.
Egyébként mélyen a leki világodba gázoltam a #915-el? -
#920 OFF
"felnőtt férje százezreket költ számítógépre azért, hogy zöld nyálkás szörnyeket gyilkolászhasson..."
Khöm, külfödön az elvetemült szobapilóták 60'000-120'000 DOLLÁRT adnak ki leselejtezett igazi vadászrepülő kabinokért amiket alávarázsolnak PC szimeknek. Többük a saját kis kezével építi meg ezeket, lienáris motorokkal mozhatják az egészet stb.. Róluk mi a véleményed? Ezek az emberek finoman szólva is kreatívak csak fura a hobbijuk (+ megengedhetik maguknak...).
ON