8043

A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
  • Rita79
    Sajnos egyesek elüldözik őket, a csajszikat, a bunkó stílusukkal.
  • BEAST #959
    Igazan leallithatnad mar magad.
  • Narxis
    A picsába, sry, nem ide.
  • Narxis
    onaldinho is helyet kapott a pekingi olimpiára készülő brazil labdarúgó-válogatott 18 fős keretében. A szövetségi kapitány, Dunga némi meglepetésre hívta meg az FC Barcelona támadóját, aki utoljára 2007 novemberében szerepelt a selecaóban. A 28 éves aranylabdás játékos rendkívül gyenge szezont tudhat maga mögött, ráadásul erőnléti gondokkal is küszködik.
    A játékosként világbajnok Dunga Ronaldinhón kívül Robinhót, a Real Madrid csatárát, és Thiago Silvát, a Fluminese védőjét jelölte túlkorosként az olimpiára - a játékokra csak 23 év alatti futballistákat lehet nevezni, három kivétellel.
  • Narxis
    Nem te vagyok. Szerencsére. ^^
  • Narxis
    Bocs, rátenyereltem a billentyűzetre.
  • Narxis
    ggsjhgogbygbnylbvybvynbnswrszzrwrozwrozlnbcl nbc
  • Kovács legény
    jah jó lenne több nő álláspontját, tapasztalatait megismerni
  • dzsozefo
    az a baj, h több csaj nem ir ide :) és sokan vagyunk rád főleg h van barátod... " partnered "
  • salsoul
    Higgadtságban higgadtnak lenni nem nagy ügy.
  • Rita79
  • Rita79
    Azzal leszek higgadt, aki a topik témájával kapcsolatban ír, aki nem, az hanyagolja ezt az oldalt a nem ide illő mocskos hsz-eivel, vagy nyisson magának egy mocskolódó topikot, ha a moderek engedik.
  • salsoul
    Rita, nem kell mindenre ugrani.
    Fő a higgadtság
  • dzsozefo
    F igyelmes, férfias
    É letrevaló, édes
    R agaszkodó, rámenős
    F iatalos, fütött erotikájú
    I ntelligens, illemtudó!

ennyi:)
  • Rita79
    Te meg olvass vissza!
    A családi állapotomról már írtam egy párszor, a közhelyekkel meg mindenki tisztában van.
  • Rita79
    Tudod mit, inkább te állj odébb innen, mert már nagyon flusztrált lettél és rombolod a topikot!
    Viszlát!
  • dzsozefo
    Léteznek-e olyan férfiak, akik belsőleg és külsőleg is elfogadhatóak?

Rita, persze! Csak keresni kell, ebbe a nagyvilágba nyitott nak kell lenni és ismerkedni kell, csalódni mindenki csalódik, kikerülhetetlen de ha megtalálod az igazit akkor tudni fogod ;)
  • dzsozefo
    nah mi van itt meséljetek?
  • Rundstedt17
    jah már dühöngés megy
  • Kovács legény
    látom gyülnek a gyökerek:/
  • extramagascsaj
    Mivan picim...menstrálsz?
  • Mirk
    Azér nem kell eldurvulni
  • Nandusz
    Miért te is ide írogatsz b@lf@sz józska.... Vagy te inkább a informatika-tudomány területére szeretnél lámer hsz-eket odaböffenteni? Gondolom pár szaktopikból már kifütyültek mi?
  • Narxis
    Jaja, nem kell a rizsa, azért elég durva már az is, hogy az SG-n akarsz egy ilyen témát megvitatni. Visszamennyé' a nők lapja fórumára.
  • Narxis
    Mármint rabszolgám, több nem is kell.
  • Narxis
    De lesz, te
  • Rita79
    Azért benn hagyom a hsz-edet, legalább látja mindenki, hogy magad sem tudod mit beszélsz.
  • Rita79
    Akinek olyan hajlama vagy késztetése van, hogy meg akar gyilkolni, vagy erőszakolni egy nőt, az ne ide irogasson be jelentkezőket keresve, hanem keressen fel egy pszichiátriát.
    A hsz-e azonnal törölve lesz!
    "Kedves" torrente:
  • Rita79
    Ne gyere már ide erősködni, hanem keress magadnak valami más "játékot".
    Viszlát!
  • Rita79
    Rita nem keres senkit, de ha keresne is, akkor meg tudná válogatni, hogy kivel kezdjen, mivel itt elég erősen látszik, hogy ki a normális pasi és ki egy t@pló!
  • Rita79
    Neked soha nem lesz barátnőd, csak rabszolgád!
  • HUNMarcus
    elnézést, rohad késő van alig látok, ezt visszaszívom mert nagy hülyeséget írtam!
  • HUNMarcus
    a mai 18 de még azt mondom hogy 20 és alatti csajok megérdemlik hogy kihasználják őket ahányszor csak lehet és eldobják mint egy darab rongyot ha annyi esze van amennyi!!
  • HUNMarcus
    nálunk van egy 19-20 év körüli csaj aki kb egy 40-45-ös fogorvosnak a kis ribanca, nem is a pénz érdekli, és ezt mindenki tudja kicsiny városunkban
  • HUNMarcus
    ott akkor a csajok agyával nincs valami gond vagy pedók:D
  • Narxis
    Túltengett benne a tesztoszteron. :P Amúgy nekem 8, nem védem, csak szerintem nem mondta komolyan. Remélem..
  • BEAST #923
    Vannak dolgok amikkel nem poenkodunk...
  • Narxis
    Szerintem csak poénkodott. :)
  • salsoul
    A kérdésedre te magad válaszolsz: "elvetemült"-ek.

Egyébként mélyen a leki világodba gázoltam a #915-el?
  • Molnibalage
    OFF

"felnőtt férje százezreket költ számítógépre azért, hogy zöld nyálkás szörnyeket gyilkolászhasson..."

Khöm, külfödön az elvetemült szobapilóták 60'000-120'000 DOLLÁRT adnak ki leselejtezett igazi vadászrepülő kabinokért amiket alávarázsolnak PC szimeknek. Többük a saját kis kezével építi meg ezeket, lienáris motorokkal mozhatják az egészet stb.. Róluk mi a véleményed? Ezek az emberek finoman szólva is kreatívak csak fura a hobbijuk (+ megengedhetik maguknak...).

ON