8043
A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
-
n3whous3 #1001 de szép ték volt :) -
n3whous3 #1000 Intéztem hozzád 1-2 mondatot, erre te leszólsz engem. Van nekem is modorom, van neveltetésem és véleményem is. És mivel racionálisan gondolkodom és nem csak magamból hanem ismerősökből is kiindulok, nem 1-2 tapasztalatból, ezért valószínűleg több értelme is van a véleményemnek. -
#999 Ha nem vetted volna észre, akkor a 992. hsz-nél tartunk, azóta egy pszichopata nőgyilkos hsz-ét töröltem, azonkívűl 3 embernek szóltam be, amelyikből az egyik bizony te vagy!
Olvasd vissza a topikot az elejétől és akkor majd meglátod, hogy mikor szóltam be valakinek!
A trágárságot nem viselném el akkor sem, ha nem lennék házigazda.
Eddig itt nem volt gyűlölködés, csak mióta betoltad ide a képedet a többi flamekeltő haveroddal együtt. -
Jacky #998 Csak azokat küldi el akik "picsáznak", rombolják a topicot. Én is elküldeném őket.
Miért nem lehet normálisan hozzászólni valamihez? Ja, hogy nem tud? Akkor inkább fogja be! -
n3whous3 #997 Nem haragszom, csak általában nem elég 3-4 ember véleménye arra, hogy elküldjön egy potencionálisan flémkeltő embert a topikból és melléjük álltam. Kb ennyi az okom erre, engem ugyan nem idegesítettél fel. -
Jacky #996 Azokat küldi el akik picsáznak stb. Én is elküldeném őket. -
Jacky #995 Na, na, nyugi. Nincs semmi baj Vata hozzászólásával. És bizony igazat mondott az első verziójában. Én vagyok rá az élő példa. -
Nandusz #994 ikszdé --->(szmájli)
mi a helyzet papa...elgurult a gyógyszered? -
extramagascsaj #993 ennek én is örülök -
#992 Menj má' innen fiam, milyen tapasztalatod van neked, eeeee?
Cukorfalat...(szmájli)
Olvasd el az előző kommentemet. -
#991 Nem fogok...bazzeg...ne legyen má' mindenki ilyen kis üntyülüm püntyülüm anyámasszony katonája...most komolyan....mért kell minden apró kis savazást felvenni...?
Egyébként topiknyitónak javaslom, hogy ne küldjön el mindenkit csípőből a f@szba, meg nem kell minden csávót azonnal lehurrogni, aki neki nem tetsző véleménynek ad hangot, ezzel lehet a legkönnyebben tönkrevágni a topikot.
Tudjuk, hogy Te vagy a házigazda, de nem biztos, hogy jó ötlet ezzel visszaélni...
Ez csak egy javaslat volt, remélem nem haragszol meg, de már elég régóta járok ide...de ha megharagszol, az sem baj. Tegyek ide sok szmájlit? :) -
Etelkozi Vata #990 Statisztikám nincs. Véleményem van. Valamint modorom és neveltetésem.
Tehát a 4-ből 3.
Neked viszont ezekből minimum 3 hiányzik... -
n3whous3 #989 -
n3whous3 #988 Gondolom te is ismersz 1-2 millió családot és van statisztikád az ilyenekről. Hülye vagy -.- -
Nandusz #987 Neked feltett szándékod lett topikot rombolni lúzerkém? Gondolom b@ssza a csőrödet más ember értékelhető véleménye/élettapasztalata erről a témáról mi?
-
Jacky #986 Fejtsd már ki a hosszabb verziót lécci! Érdekelne. Van sejtésem, de azért jobb biztosat tudni. -
n3whous3 #985 Hát ha olyan gyűlölködést fogsz te is szítani, mint itt egyesek, akkor jah. Szóval -
#984 Ne aggódj édesem, azokba is beírtam már h pics@ :) -
n3whous3 #983 Már nem volt erőm végigolvasni mindent, mi ez a gyűlölködés? Nemrég még egy halom dologban egyet értettünk, most meg...
És nem minden 17 éves alatti csaj keresi a bajt. Bnőmnek volt egy pasija még 1-2 éve, az első. Jobb módúbb volt nálam, de mivel ő meg kijelentette, hogy "jobb is, hogy kiszállt az életéből, mert engem megismert", gondolom még nem is a pénz számított. Mi volt a szakítás oka? A faszi elment egy messzi városba dolgozni és szinte szó nélkül, úgy tűnt el, hogy ő nem is tudta először, hogy mi van.
Lehet, hogy nagyon ritka eset, de érjétek már fel ésszel, hogy mindenre van példa meg ellenpélda és azokból se annyira kevés. Nem kéne feladni azt az elgondolást, amit egyszer még naív korotokban a fejetekbe vettetek, bármi is volt az, mert sikerülhet. Azért kúródik el ez a világ, mert senki nem hisz semmiben. Nem vagyok vallásos, de mindenkinek kell valamiben hinni, a meggyőződés erőt is ad. -
#982 Miattad meg a hozzád hasonlók miatt!
Úgy látom divat lett itt a pics@ szó!
Ki kérte, hogy ide irogassatok?
Van még más 70000 topik! -
#981 :D :D :D Na...hol vannak azok a jó csávók? Hol vannak azok a sukár dzsigolók, akik külsőleg és belsőleg is elfogadhatóak? Elvitte őket a róka? :D
Amindenit má' !!! -
#980 Tudom h nincs közöd hozzá, csak hülyéskedtem. Ennyi erővel bármi más is lehetne különös :)
Jahh,
shootaboy -> Ikrek, 25-30 között
pretorian -> Ikrek, 25-30 között -
Jacky #979 Mivel te is rátettél egy lapáttal a 975-ös hsz-edben, miért csodálkozol? -
Jacky #978 Zorro: Szerinted. Nem kötelező itt lenni. Pápá.
Pretorian: semmi közöm Nanduszhoz, nézd meg lécci mikor regeltem ...
Miért kell utánoznod az okoskát? Te is büntit akarsz?
Kezd elmenni ez a topic egy rossz irányba, mert megjelentek az idióták. -
#977 Felháborító ami itt történik. Egyébként van egy olyan érzésem, hogy ezt a topikot naon-naon hamarosan be fogják zárni... -
#976 lol (?) :D :D :D -
#975 picsa. -
#974 Milyen érdekes...
Jacky -> 35-40 között
Nandusz -> 35-40 között
Felettébb különös...lol(?) -
#973 Nem mintha barki is kenyszeritene hogy olvasd :) -
#972 Hát lehet hogy duplareg meg okoska, de akkor is baromság a topik -
Jacky #971 Na ezt az okoskát kell innen törölni. Sőt, ban-t neki! -
#970 Irogassál csak! Remélem nem sokáig! -
shootaboy #969 Milyen érdekes...
Az ég kék, a fű zöld. -
shootaboy #968 picsa. -
#967 Legfőképpen azért nem törlöm ki, mert ez már a sokadik idióta hsz-ed, tehát nem véletlenűl írtad........Ennyi! -
Nandusz #966 Milyen érdekes..
Regisztráció időpontja: 2007. 05. 21. ----> shootaboy
Regisztráció időpontja: 2007. 05. 22. ----> Narxis
-
#964 Nem törlök ki semmit, égesd csak magad! -
Etelkozi Vata #963 Sziasztok! Érdekes topik, bele-bele olvasgattam, ha már ez a legnépszerűbb, vagy legjobban pörgő...
Ez a főcíme: Ritka rendes fiut találni.
Nyílván a nők gondol(hat)ják így.
Nekem van egy rövid és egy hosszú válaszom erre (az én eddigi tapasztalataim alapján, amúgy 35 éves vagyok, egy néhány kapcsolattal a hátam mögött):
1. Rövid: a nőknek nem kellenek a rendes fiúk, főleg nem hosszú távra.
2. Hosszú: azt most nem fejtem ki. -
#962 A házigazda legyen szíves kitörölni, ne lásssák, hogy ilyen benga vok. Kösszencs. -
#961 Sráj, nem direkte volt.
Szortam le egy kis kukoricát a sarokba, azon fog térdepelni 1 órát.