8043

A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
  • extramagascsaj
    hát bizony ez így van
  • n3whous3
    Ez nem igaz, én is így gondoltam. Nincs sok normális férfi, igaz? Ők meg azonnal csalódnak valakiben, akivel kezdődne ismerkedés és hagyják a dolgot. Barátnőm tavaly nyáron találkozott talán 5-6 pasival és mindegyiket hagyta 1-2 randi után, mert "bunkók voltak". Aztán eltelt kb fél év és jöttem én. Nem tudom, hogy milyen értelemben voltak bunkók, de mivel tudom, hogy én milyen vagyok és engem imád, ezért ki tudom következtetni. Normális csajok elvannak magukban sokáig és lehet nem is látod őket discoban/máshol, mert lefoglalják magukat, ha épp már eleget próbálkoztak.

Nem mind persze, de tudok még pár ilyet.
  • extramagascsaj
    nem feltétlenül...
    vannak akik magasra teszik a lécet...és ezért nincsen párjuk
  • BEAST #1038
    Gondoltam erre is, de amilyen iranyba valtozik a vilag, lehet jobb is a "tronorokosnek" ha meg sem szuletik :/
  • Jacky
    Én is csalódtam már, elég keményet is, mégse adtam fel és tovább keresek. Szerintem ez a jó hozzáállás.
    Ezt akár Beastnek is címezhettem volna vagy gabónak.
  • Etelkozi Vata
    Tévedtél (főleg a becenevem eredete miatt, aminek az árpádsávos zászlóhoz, meg általában a szélsőjobbhoz sem nincsen semmi köze).
    Tehát várom a bocsánatkérést. A prejudikációért is, valamint a lehülyézésért is, még akkor is, ha véletlenül nem nekem szántad, bár lehet, hogy mégis...
  • Kovács legény
    csakaztán nehogy túlságosan hozzászokjál és egyedül öregedsz meg trónörökös nélkül:)
  • BEAST #1034
    nem :) de meg mindig megvan az eros fuggosegem xd
  • BEAST #1033
    Valahogy igy vagyok en is, vannak mas celjaim az eletben amit el szeretnek erni, a lo nincs jo a szamar is megoldas nem erdekel, tokeletes meg ugy sincs ... inkabb arra koncentralok amit el is erhetek :)
  • Jacky
    Na pont ez a fő baj, hogy más jön be neki, mint aki hozzá illene. Ebből nem sül ki semmi jó.
  • gabo91
    Persze de a normális lányok ugyis foglaltak.
    A többi, vagy izetlen vagy két naponta váltogat... hát szvsz az nem kapcsolat... nem sok értelmét látom annak....
    És a többség ezt csinálja.
    "A nők olyanok mint a parkoló. A jobb mind foglalt, ami meg szabad, az mind vagy rokkant, vagy fizetős..."
  • n3whous3
    Van, akinek saját korabeli kell. Egyébként meg mutasd meg, hogy érett vagy és kész.

Ami meg hibája az embereknek valószínűleg az az, hogy egyből kell nekik valami/valaki. Jól gondolom? Ott a probléma abban, hogy "normális csajt keresek", hogy itt közületek mindenki 1-2 nap alatt megszerezte a csajt, akit akart. Az a lány, aki beadja a derekát ennyi idő alatt, azt más is majd könnyen elcsábítja.

Amiatt, hogy mindenkibe belement ez a "majdnem rögtön azonnal" dolog, megszokják azt, hogy "jobb" a gyorsaság, ezért aztán egy hirtelen "csoda" (álompasi/álomcsaj első látásra) egyből túljár az eszükön és elcsábítja őket.
  • Jacky
    Jaj Beast, te különleges vagy, tudjuk!
    Off Játszol még L2-t vazze? Off end
  • Kovács legény
    nem ismerlek, de nekem is van olyan barátom, aki csalódott már jópárszor és elég régóta úgy van vele hogy leszarja a nőket, ő nem fog lépni semmit az ügy érdekében. De tudom,hogy neki sem tetszik a helyzet, csak egyszerűen belfáradt a csalódása
  • extramagascsaj
    bizony....csakhát akkor meg ne várja, h a szájába repül a sültgalamb
    ráadásul ő ilyen visszafogott, szoldíabb csajszi...kedves,aranyos,okos...de neki is általában a vagányabb-nem hozzávaló- pasik jöttek be...így nem sok esélye van,h párt talál...
  • BEAST #1026
    megis jol elvagyok igy ;p
  • gabo91
    na igen előre nem lehet tudni, hogy milyen lesz a kapcsolat. Lehet, hogy akiről azt gondolod, hogy megfogtad az isten lábát... két nap után menekülsz tőle...
    vagy ő tőled :)
  • Kovács legény
    vannak akik álomvilágban élnek, vagy csak nincs elég bátorságuk nyitni más felé és emögé bújnak
  • extramagascsaj
    a Te helyzeted más, de azért járj bulizni sztem, mert vannak azért normális gondolkodású lányok....
  • gabo91
    Én se járok sehova se, nem nagyon ismerkedem... xd
    Pofon egyszerű oka van...
    17,5 évesen hány éves nőt lehet szerezni? 12-13 talán 14 de már necces az is
    izetlen kis picsákbol nem kérek... 17év felett azért talán már más a nők gondolkozása stb. de hát azoknál esélytelen a dolog mert 99% az életkor alapján dönt...
  • Jacky
    Én erre csak azt tudom mondani, hogy egyedül lenni tuti nem jó.
    A másik verziót még nem próbáltam, a ló nincs szamár is jót.
    De néha kiderül egy kapcsolatban is, hogy az elsőre "lónak" gondolt pár, inkább csak "szamár"
    Lol, ez még rímel is!
  • n3whous3
    :OOOoo

képt :D
  • gabo91
    lehet, hogy meleg...
    vicet félretéve, lehet érte pár csalódás aztán inkább a munkájával probál sikeres lenni...
    vagy elvan igy egyedül
    vagy csak nem talál megfelelő nőt magának
  • extramagascsaj
    nekem is van ilyen barátnőm...
    21éves, lassan 22...még életében nem csókolózott, nem jár bulizni,nem ismerkedik...arra vár,h a nagy Ő házhoz megy...az ilyennel nem sok mindent lehet kezdeni...
  • gabo91
    100%-ig igazad van.

Most lényegtelen, hogy férfi vagy nőröl van szó. Ha olyant keresel aki megfelel neked, és tényleg tudod szeretni stb. hát lehet, hogy nem találsz vagy rohadt nehezen...
    van aki inkább "ló nincs szamár is jó" elv alapján keres olyant akit éppen megkap aztán majd ha jön jobb akkor csere... van aki meg keres és vár...
    kérdés, hogy melyik a jobb...
    váltogatni a bizonytalant, vagy egyedül lenni és várni?
  • Jacky
    Van egy kollégám. 35 éves srác, rendes, mégsincs barátnője. Munkamániás. De valahogy nem ismerkedik, nem hozzák lázba a nők (pedig normális e téren), inkább a fölös energiáit a munkába öli.
    Na ezzel mit lehet kezdeni?
  • Jacky
    Na, mostmár akkor flame off, újra kezdjünk koncentrálni a témára!
  • Rita79
    Nem akarom törölni, hadd lássák a moderátorok is, hogy ezek mit alkottak itt.
    Majd ők döntenek a sorsukról.
  • Jacky
    Szerinted az hol normális, hogy pics@-nak nevezik a topic indítóját? Meg baromságnak a topicot. És teljesen más dolgokról írnak ide "zöld a fű, meg kék az ég" stb.
    Én már rég töröltem volna az össze hsz-üket, Rita helyében.
  • Rita79
    Te nem is fogod meglátni az értelmét, mert neked még egyetlen normális beszólásod nem volt, csak a pocskondiázás.
    Ezek után mit is vársz tőlem?
  • n3whous3
    Jólvan, visszavonom... Csak ezen is felidegesedtem, hozzá nem szóltam egy rossz szót se és erre leszól az első pillanatban. Gondoltam így 50-50.
  • n3whous3
    OK, kicsit túlléptem a célon, de a lényeg az lett volna, hogy: ha valaki csak szűk körben szerzett tapasztalatot, az nem feltétlenül az igazat látja. Én se vagyok tapasztalt, de logikus, hogy van több társadalmi meg szociális réteg, ahol más dolgok érvényesülnek.

Egyik csaj ismerős ugye rocker, nem szólom le a stílust meg semmi, de alap náluk már az ivászat is. Legalábbis nagyobb arányban, mint esetleg másoknál. Nem biztos persze, csak ez is egy példa. Meg stb...
  • Pretorian
    Na jó, nem erőlködöm...nem látom értelmét....XD
    Bébi, az előző két oldalon legalább 3 embernek szóltál be, olyanoknak, akik tök normális hangnemben írtak.
  • Jacky
    Ezt most nem értem, miért pont őt cseszegeted? A neve miatt? És ha én azt mondom neked, hogy ez itt egy magyar fórum, miért angol a nickneved??
    És írok valamit, hogy mert felületes vagy biztos és nemtörődöm, de bocs, ha tévedek?
    Na ez kb. most olyan lett volna, mint amit te írtál.
  • Pretorian
    Jól vagyok mucika. Veled mi van? Gyerek, asszony? (szmájli)
    Bolt jól megy? XD
  • Jacky
    Ez az egy-két mondatod azért nem volt ám szép: "Gondolom te is ismersz 1-2 millió családot és van statisztikád az ilyenekről. Hülye vagy -.- "

Többet vártam tőled. Remélem belátod, hogy hibáztál, mert akkor még fejlődőképes vagy.
  • Rita79
    Nekem a számomra nem szimpatikus vélemény is vélemény, ezért nyitottam a topikot.
    Nem a trágárkodni akaró emberek miatt.
    Arra ott van a gumiszoba! Tehát, aki továbbra sem tud értelmeset hozzászólni annak:
  • n3whous3
    Neved alapján meg valamiért az az érzésem, hogy Árpád-sávos zászló volt a jeled még az óvodában is, szóval nem is adok az ilyen embereknek a véleményére. HA tévednék, akkor bocsánat, mindenesetre nem nyitok flémet ebből sem, szóval intézheted nekem a válaszokat, én nem szólok vissza,
  • Mirk
    ték
  • Jacky
    Biztos, hogy a 988-as hsz-edet jó helyre címezted? Merthogy Etelközinek ment válaszul.