8043
A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
-
n3whous3 #1081 Sokkal meggyőzőbb dolog a nők szemében az, ha látszik rajtunk az, hogy jó a kedvünk meg elégedettek vagyunk... És ha szar a kedv, ha nem, ezt jó mutatni inkább, mint a búskomor valónkat, mert azt nem szereti senki. Már ha számít nektek, hogy ilyenkor ki mit gondol rólatok vagy úgy általában... -
#1080 ja hát mondjuk nem erre montam, hogy kicsiben
ugy kicsiben, hogy nem kell hozzá pár nonap pár hét.
állt minden pofára esés után elég fura vagyok...
hangulatfüggő a dolog
egyiknap el sajnáltatom magam a problémák végett, stb. másik nap leszarom a dolgokat, köv nap meg hogy hát van más nő is rajta kivül stb.
egyébként pár hét, hogy ill. honét számolod... elég szerintem az is ha nincs köztetek semmi csak jóban vagytok és hetekig szivatják a fejed a végén meg pofán röhögnek -
#1079 Jo persze tulzok en is, de azert el tudom rontani par ember napjat mar csak azzal ha ramneznek, hat meg ha meg is szolalok :d ... de nem szandekosan teszem, csak en ilyen vagyok, ha szar a kedvem nem mosolygok. -
#1078 ugyan ez, csak kisebben...
-
n3whous3 #1077 Mondjuk valahogy így lennék én is, ha... -
n3whous3 #1076 Ez az amit nem szabad. -
#1075 hatooo, akkor lehet jobb is ha nem talalok "majdnemtokeletes" part, a par hetes/honapos kapcsolat utan is honapokon at arad belolem a negativ eletkedv, ilyenkor jobb is engem messzire elkerulni, nem egy haver/barat(no) fordult el tolem amikor eppen vilagfajdalmam volt :o -
#1074 na igen...
vakít, és butit a szerelem...
volt már rá példa, hogy nem hallgattam olyanra aki barát volt, hogy csak roszat akar, a végén pedeig se csaj se barát...
nem szabad kockáztatni, de ugyanakkor veszélyes is mert bármikor hátba szúrhatnak...
mind1 itt megint hogy férfi vagy nő kockáztat-e -
#1073 :(
de azért nem mindegyik ilyen -
n3whous3 #1072 Nem szabad elfelejteni, hogy akármennyi gond is van egy kapcsolatban, ha még mindig ott van valami köztük, ami miatt egymáshoz tartoznak, akkor... akkor még mindig van remény. Akármennyire is elkúrt a dolog. Fene tudja, reálisabb, ha ilyenkor szakítás van, de az ember már csak ilyen. -
#1071 Pofára lehet esni évek múltán is, csak akkor nagyobbat koppan az ember.
Ha egy pár hónapos kapcsolat után csalódsz, azt hamarabb kihevered, mint egy több éves kapcsolatot. -
#1070 Hát nem volt olyan tökéletes, sőt épp mélyponton voltak... de öszevesznek kibékülnek ... mindig durvább a dolog picit hoszabb tart az öszeveszés de a csaj ugyis mindig megbocsájt és faintos minden...
ez már papucsság... szoval ezért kell(ene) hagyni
Meg ez már az eröltetett kategoria, és igen lehet jönni azzal hogy de már X év telt el. Y idő mulva meg azért nem fognak szakitani mert X+Y idő telt már el... vagyis akármi lehet az időre mindig lehet hivatkozni, de picit ha viszagondolnának a dolgokra hogy az X időből menyi volt ami problémanélkül ment rendesen... és menyi volt eröltetve...
-
#1069 Ez már megint egy értelmes reakció volt!
Isten hozott! -
n3whous3 #1068 Neked meg kuss a neved. -
n3whous3 #1067 Igenis kell vele foglalkozni, amíg rózsaszín a felhő, addig kell keresni a hibát, racionálisan nézni a dolgot és ha nem megy a hiba keresés, vagy csak épphogy találtál valamit... akkor lehet megnyugodni (részben). -
extramagascsaj #1066 ez szép és jó...csak ilyenkor lehet nagyot pofára esni... -
extramagascsaj #1065 igaz -
n3whous3 #1064 Igaz, de ez nagyobb kockázati tényező, akkor is. -
#1063 -
extramagascsaj #1062 sztem soha semmire sincs garancia...akárhogy jöttök össze,akármi van köztetek... -
n3whous3 #1061 Ja értem. Hát nekem is volt ilyen, nem is szabad foglalkozni az ilyennel.
Már csak azért sem, mert ha el tudod csábítani, közben meg esetleg tudod, hogy mennyire szereti a másikat, akkor logikus, hogy nem "jó" csaj, mert el tudtad csábítani... Aztán majd egyszer valaki megjátssza veled ugyanezt. Persze ha nagyon nem akar már menni a kapcsolat kettőjük közt, akkor lehet próbálkozni, de ezek se váltak be egy ismerősnek se, nekem se. -
#1060 Na ez tök igaz. Nekem pl az uccsó barátnőm szó nélkül lelépett és még el is vitt töllem 250 ezret. Ezek után van a francnak kedve nőzni.... -
#1059 Nem a hibák véget mondták...
Megismertem, elég jól, és nem volt hiba... (még talán... de csak talán az életkor sem lett volna gond, fél ével idősebb)
az egyetlen bibi a dologban, hogy nem volt egyedül... és ezt az elejétől kezdve tudtam...
na ez ami öngyilkos akció mégis belemegyek mindig az ilyenekbe...
"látod az uton a tehénszart mégis belehajtasz a kocsival ... és csodákszol ha mocskos a kocsi..." -
#1058 Szerintem, ha valakibe beleestél, akkor ne azon gondolkozz, hogy mi lehet a bibi benne, hanem add át magad a SZERELEMNEK! -
extramagascsaj #1057 szerencséd volt -
n3whous3 #1056 Ha beleestél valakibe egyből, akkor keresd benne a hibát azon nyomban. Ha valakit meg csak megismertél és kezded megkedvelni, ott logikusan nem kell, mert már KEZDED MEGISMERNI, ha nem vagy teljesen oda érte, átlátsz még egy ideig a hibán. -
n3whous3 #1055 Hát lol, grat tényleg :) -
#1054 akkor tedd össze a két kezed, meg a két lábadat is...
te vagy az a 0.00000000000000000001%-ék kivétel -
#1053 hát nem kell nekem cimlaplány...
mindenki máshogy néz ki rákell nézni azt eldöntöd, hogy good vagy nem good enyi. de igen sokszor van hogy valakire elöször mondod hogy nem good megismered aztán mégiscsak good...
am. mondták már azt is nekem, hogy az a bajom nem tudom kibe szabad belesni...
-
Fbn Lx #1052 na igen, ezt ebben az esetben el is ismerem.
főleg, mert ráadásul olyan is vagyok, aki a kisujját sem mozdítja... ő talált meg engem :D -
n3whous3 #1051 Mákos vagy akkor. -
Fbn Lx #1050 nekem ilyen hozzáállással van, és szeressük egymást -.- -
n3whous3 #1049 Én fel se tudom sorolni, hogy zsinórban hányszor volt olyan pofára esésem, hogy semmi se volt a dologból. Sőt még volt olyan is, ahol húzta halasztotta a dolgokat a csaj, mert gondolta jó lesz egy kis tartalék pasi is... Szüneteltetni lehet, de feladni soha nem szabad. Máshogy kell nekiállni legközelebb. Jó külső nálad egyébként mit jelent? Lehet, hogy kicsi az a tartomány, amire vonatkozik és így tényleg gond lesz :) Nem mondom azt, hogy megváltozhat az ember és majd megtanulja, hogy hogyan tetszen neki egyik-másik csaj, aki alapból nem, de valahogy mégis lehet nyitottabb szemmel járni. Lehet meglátsz egy alapból szolíd csajban valamit, ami nagyon megfog téged. Engem is levett a lábamról pár nagyon modell szépségű csaj, de általában azok miatt voltam oda úgy igazából, akikben egy megfogalmazhatatlan dolog volt, ami nagyon tetszett.
Szerintem mindenkiben benne van ez a vágy, hogy olyan csajt találjon, aki nem hogy szép, hanem inkább van benne valami... -
extramagascsaj #1048 na ilyen hozzáállással nem lesz soha senkid! -
#1047 Hát ... lehet...
de van egy min szint ami alá azért nem kéne súlyedni...
Elég ha öszinte, nem vágja át a fejem, meg magát adja... jó azért külső is számit...xd kinél nem
ha nagyritkán vmit tennék ügy érdekében akkor is csak csalodás van... akkor minek törjem magam?
szar egyedül, de ha meg problémás minden eset, akkor ugyis csak problémát okoz, streszt kelt meg további kedvet is elveszi az egésztől meg mindentől...
ha meg ritkán ismerkedik vki akkor ugyis jobban érinti egy egy pofára esés, még vki 5 perc alatt túlteszi magát rajta adig én mondjuk egy hónap alatt...(csak viszonyitási alap)
-
n3whous3 #1046 Köszönöm -
Etelkozi Vata #1045 Elfogadva. -
#1044 Ha lenne tron, lenne örökös is ...
(akkor nem okozna problémát neki nőt találni) -
n3whous3 #1043 Még mindig no1. a topik a listán ahogy látom, lassan rekord lesz :D -
n3whous3 #1042 És kérek is bocsánatot, mert nem szeretem a gyűlölködés :)