8043
A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
-
#1123 De ha átk**ja a fejed, akkor miért csesztetne, amikor rég kirúgtad? :D -
#1122 ték :) -
Jacky #1121 -
#1120 Kicsit bután fogalmaztad meg a mondanivalódat, de valami ilyesmi a helyzet.
Mikor átk**ja a fejed, egyértelmű hogy nem leszel túl jó paszban, de csak azért is ba**at hogy miért vagy ilyen, meg mert peszimuzmus stb. meg mert seminek se tudunk örülni...
-
#1119 Jaj, félreírtam, ha nem rendes, akkor kell dobni! -
#1118 Látod mit csinálsz? És még te mondod, hogy én kötekszem!
Egy értelmes hsz-ed nincs, mióta beszabadultál ide. -
#1117 ha pont egyszerre küldik akkor az egyik megy a levesbe amásik meg duplázodik -
#1116 Ezért kell "megtapasztalni" őket először. Aztán ha rendes akkor dobni kell :D -
#1115 Köszi az infót! Ilyet még nem láttam. -
Jacky #1114 Ahogy mondod. Én se tudom egy lányról, hogy rendes-e, amíg nem tapasztalom (vagy az ellenkezőjét ugye). -
#1113 amúgyis honnan tudhatná hogy nem tetszik neki amig nem nézte meg?:) -
Jacky #1112 Nandusz, ne azért nézd meg mert "alapfilm" hanem azért mert marhajó. Ajánlom neked. -
#1111 másnak a hszét nullázta -
#1110 a linket teszed [flash][ /flash] tag-ek közé. így copyztam ki, lol, mert nálam egy nagy üres semmi van -
#1109 OFF pont ma írta vki másik fórumban hogy zárójellel működik.. -
#1108 Kétszer egymás után jött ki ugyanaz a hsz-ed, ezért töröltem.
Írd be mégegyszer. -
#1106 (flash)http://youtube.com/watch?v=EHLfMTRIDUU(/flash) -
extramagascsaj #1105 én csak a kettőt láttam -
#1104 hát, látatlanban nehéz beleszeretni bárkibe, én inkább szolíd vitageneráló kötekedésnek nevezném amit csinálunk -
n3whous3 #1103 Azt se tudom mi az. -
n3whous3 #1102 Valakinek kiütöttem a hsz-ét :-| -
#1101 1ébként a Torrente is alapfilm minden rendes fiúnak, ha már itt tartunk :D -
#1099 Te figyelj már egy picikét, meg a haverod is torrente!
Itt nem én vagyok a téma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vagy belémszerettetek?
Olyanok vagytok, mint az óvodások! Aki tetszik nektek, azzal kikezdtek.
Tipikus eset! -
Nandusz #1098 Szarok az alap filmekre, azt nézek ami nekem jön be, nem az alapokat. -
#1097 Ford Fairlane alap film valjuk be, meg azt is hogy Nagy Fero dob a filmen egy hatalmasat:D -
#1096 tudjuk hogy nincs "partnered" :D -
#1095 hadd viccelődjön már. rossz fényben tünteted fel magad, senki nem szereti a fapapucsokat -
#1094 Már megint itt vagy?
Azt hittem átmentél "viccelődni" egy másik topikba!
-
n3whous3 #1093 [csak vicc] -
n3whous3 #1092 :D -
n3whous3 #1091 "Aki a Ford Fairlane kalandjait látta, sikeres ember nem lehet" -
#1090 kultuszfilm -
#1089 Kedvencem amikor BASZOGAT a csaj hogy bazmeg te szar alak ne legyen már mindig rossz kedved. Elmegy a csaj és kivirulok. -
n3whous3 #1088 Akkor meg adj esélyt annak, hogy felvidítson valami és akkor nem ok nélkül lesz jobb kedved. -
Nandusz #1087 Én se láttam a filmet, mindenesetre a beszólásod überbrutál tajparaszt volt. -
n3whous3 #1086 helószia -
#1085 viccelszbolondozol -
#1084 Na, megjelent "Mrs Nemértem a poént, mert nem láttam a filmet".
A Ford Fairlane-ből idéztem, de nem is akarok ilyen nőt magamnak, mint te, akinek mindent el kell magyarázni és nem tud nevetni vagy egyszerűen átsiklani dolgok felett. Szerencsére vannak olyanok, akik gyorsan veszik a lapot, sőt, ráraknak egy lapáttal. Azok az igazi nők! -
#1083 De akkor megint eljutunk oda hogy szinhazosdizunk, mert megjatszuk hogy jo kedvunk van amikor nincs :d ... persze erre lehet mondani hogy akkor ne varjam el hogy kedveljenek, nem is varom el. :) -
Jacky #1082 Ez így van. Társkeresőben is többen írnak egy mosolygós képpel rendelkező srácnak mint annak aki világfájdalmas vagy éppen semleges képet tesz fel magáról.