8043
A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
-
n3whous3 #1163 Meg úgy általában persze, csak az ilyen helyek szoktak a söpredéknek a gyülekezője lenni. Nem söpredékkel van tele, nem akarok általánosítani, de aki szar, annak mindig ott a helye. -
n3whous3 #1162 Ne mondd, hogy nem láttál már discoban jópár elvetemült undorító fejet. Kikérem magamnak, hogy egy szinten említsenek minden hímivarút... -
#1161 Az meg a másik... minden egyforma, de azéé nem mindegy melyik. -
n3whous3 #1160 Neked meg szerintem az igényeid nagyok, mert kurvára nem igaz, amit mondasz. Nem a legmenőbb diszkós picsákat kell hajkurászni és meglátod, hogy majd kellesz a többi csajnak -.- -
retek683 #1159 a nők azt mongyák minden férfi egyforma :):) akkor csak az nem értem miért válogatnak? egyébként hogy a fenébe lesz egy ien hülye téma az elsők közt:) -
#1158 pff loáltopig.
Loál az is amikor, amikor a csajok azért sírnak mert nem találnak rendes pasit. Hát baze, mert pont a nem rendeset keresitek!
A legtöbb csajnak, a kigyúrt, ragyásképű, tarajos keményfiúk kellenek, amik ugye pont nem a "rendesek". Akkor meg mit kell sírni? Olyan mintha azt akarnád, hogy egy farkas legyen "cuki" kis öleb...
Vagy hogy a kocka legyen gömb :D -
#1157 -
n3whous3 #1156 :D -
#1155 Ezt meg el is hiszem, talan ... 14 evesen a 15 szorszallal legalabb nem lesz problemad, de gyurjal kicsit kulturara is. -
#1154 én kurvarendesvagyokám -
n3whous3 #1153 jah -
extramagascsaj #1152 na ez már loller -
#1151 Ha nem emlékszel rá, akkor nem is lehet olyan lényeges.
Egyébként tényleg törlődött mind a kettő egyszerre. Sorry! -
Fbn Lx #1150 bazze, ez el van tévedve :D
na, de ennek a csajnak se rám van szüksége.
"180+++++", és "izmos, de legyen Rambo"
akkor ezek szerint csak rambó 180 centi fölötti verziója jó neki?
Sylvester Stallone elég alacsony ember :C
de bazz ez odatesz :D majd fogom neki számolgatni a szőrszálakat a mellkasomon, ha kibújik a tizenhatodik akkor kihúzgálom :D
hülye picsa -
n3whous3 #1149 Hasszelhóf egy részeg paraszt. -
n3whous3 #1148 ok -
#1147 térjünk vissza a mellkasszőr témára
-
#1146 mert ilyenkor a hsz szama is megegyezik, ha az egyiket torlod megy a masik is -
n3whous3 #1145 -
n3whous3 #1144 Miért nem lehetett volna csak az egyiket törölni? A f*szom se emlékszik már mi volt... -
#1143 én is szerencsére :) -
#1142 én is -
#1141 kár hogy 4 oldalt dob ki a nevére a kereső. ezek után kiváncsi lennék hogy néz ki ez az idióta... -
#1140 de nem tette hozzá hogy ér e borotválni?:D (áááááá najo inkább kiestem ennél a pontnál:D ) -
#1139 okés, így okés -
#1138 és megszámolja -
#1137 "A mellen max. 15 szor"
baszki...az oké hogy ne legyen szőrös, de számmal behatárolja mennyi lehet -
#1136 Lol, naszóval. Hozzáfűzésként írtam, hogy akinél gond van, annál lehet, hogy ez a topik nyitja fel a szemét, mert ráeszmél a vakságára. Aki normális azzal nincs gond, szal hülyén fogalmaztam.. :) -
#1135 Mivan? -
extramagascsaj #1134 ilyen az élet -.-
nem mindig szép és jó -
#1133 Aki normálisan elvan egymással, őket nem egy ilyen topik fogja megzavarni.... -
#1132 én azért így nem sarkítanék. :) -
#1131 -
#1130 Érdekes látni, hogy idő közben mennyire elszabadultak a primitív gyerekes indulatok, és hogy mennyire nem sikerül kezelni azokat.
És aki itt nem tudja kezelni a dolgot, az a párkapcsolatában sem fogja tudni mikor az élet a kicsit sötétebb oldalát is megmutatja.
És már látni amint a korábban egymást faló szerelmesek japán bárddal kergetik egymást... -
#1129 anyós nem mindíg baj, csak lakjon pont annyira messze, hogy ne zavarjon:) -
#1128 mert pl csak forgat -
#1127 Ezekből a pontokból az 1,4,5-ös szimpatikus. -
#1126 Én igazán örülök, hogy neked már van. Én eddig csak a fő szempontokig jutottam:
1. Nőtlen
2. Árva gyerek
3. Nem baj, ha néma
Ezek előnye: se feleség, se anyós és vissza se pofázik.
4. Egyben legfontosabb: Nem kell, hogy eltartson, de ne kelljen eltartanom.
5. Ha mégse néma, lehessen vele beszélgetni is. Mert az agyilag hátrányos helyzetűek akár született, akár alkoholos áztatás következménye nem tartoznak a vágyálmaim közé. -
#1125 Szőke herceg fehér lovon?
Ébredj fel kislány, mert a kezed belelóg a bilibe.... (vagy hogy volt a Sub Bass Monster-es szöveg? ) -
#1124 Egyre inkább emlékeztet a topik arra az iwiw-es topikra, amit Ferenczi Katalin nevű, rendkívül intelligens és jó képességű hölgy nyitott annak idején a site-on. :)
A címe ez volt, szó szerint:
Ez lehet hulyen fog hangzani, de teljes komoly...Van egy ertelemes magyar legenyke valahol,aki ertelmes, kedves, magas es nem hazas...etc...
A topik leírása pedig ez, szó szerint:
A eltetelek:Magas legalabb 180+++++, izmos, de legyen Rambo. Lehet kis hasa, de ne legyen Lagzi Lajcsi. Intelligens, jol tajekozodott, de legyen Einstein vagy MR "en mindig mindent jobban tudok"...es ne csak a focit kelljen allandoan bamulni. Apolt (szeru), ne legyenek 10 forintos nagysagu sarga pattanasai, amik kiabalnak, hogy nyomjal kiii!
Ne legyen szoros hatu ill. mellu. A mellen max. 15 szor.szep fogak, kez, fenek es lab a legfontosabbak.
Humorerzek se art ha van.
A kort szukitem ezen a rostan nem hiszem, hogy sokan fennmaradnak...
:D XD