8043

A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
  • n3whous3
    Meg úgy általában persze, csak az ilyen helyek szoktak a söpredéknek a gyülekezője lenni. Nem söpredékkel van tele, nem akarok általánosítani, de aki szar, annak mindig ott a helye.
  • n3whous3
    Ne mondd, hogy nem láttál már discoban jópár elvetemült undorító fejet. Kikérem magamnak, hogy egy szinten említsenek minden hímivarút...
  • Sanyix
    Az meg a másik... minden egyforma, de azéé nem mindegy melyik.
  • n3whous3
    Neked meg szerintem az igényeid nagyok, mert kurvára nem igaz, amit mondasz. Nem a legmenőbb diszkós picsákat kell hajkurászni és meglátod, hogy majd kellesz a többi csajnak -.-
  • retek683
    a nők azt mongyák minden férfi egyforma :):) akkor csak az nem értem miért válogatnak? egyébként hogy a fenébe lesz egy ien hülye téma az elsők közt:)
  • Sanyix
    pff loáltopig.

Loál az is amikor, amikor a csajok azért sírnak mert nem találnak rendes pasit. Hát baze, mert pont a nem rendeset keresitek!
    A legtöbb csajnak, a kigyúrt, ragyásképű, tarajos keményfiúk kellenek, amik ugye pont nem a "rendesek". Akkor meg mit kell sírni? Olyan mintha azt akarnád, hogy egy farkas legyen "cuki" kis öleb...
    Vagy hogy a kocka legyen gömb :D
  • bardocz
  • n3whous3
    :D
  • BEAST #1155
    Ezt meg el is hiszem, talan ... 14 evesen a 15 szorszallal legalabb nem lesz problemad, de gyurjal kicsit kulturara is.
  • bardocz
    én kurvarendesvagyokám
  • n3whous3
    jah
  • extramagascsaj
    na ez már loller
  • Rita79
    Ha nem emlékszel rá, akkor nem is lehet olyan lényeges.
    Egyébként tényleg törlődött mind a kettő egyszerre. Sorry!
  • Fbn Lx
    bazze, ez el van tévedve :D
    na, de ennek a csajnak se rám van szüksége.
    "180+++++", és "izmos, de legyen Rambo"
    akkor ezek szerint csak rambó 180 centi fölötti verziója jó neki?
    Sylvester Stallone elég alacsony ember :C

de bazz ez odatesz :D majd fogom neki számolgatni a szőrszálakat a mellkasomon, ha kibújik a tizenhatodik akkor kihúzgálom :D
    hülye picsa
  • n3whous3
    Hasszelhóf egy részeg paraszt.
  • n3whous3
    ok
  • zorrobomber
    térjünk vissza a mellkasszőr témára
  • BEAST #1146
    mert ilyenkor a hsz szama is megegyezik, ha az egyiket torlod megy a masik is
  • n3whous3
  • n3whous3
    Miért nem lehetett volna csak az egyiket törölni? A f*szom se emlékszik már mi volt...
  • Zetorg
    én is szerencsére :)
  • zorrobomber
    én is
  • Zetorg
    kár hogy 4 oldalt dob ki a nevére a kereső. ezek után kiváncsi lennék hogy néz ki ez az idióta...
  • _Atti_
    de nem tette hozzá hogy ér e borotválni?:D (áááááá najo inkább kiestem ennél a pontnál:D )
  • salsoul
    okés, így okés
  • ThisZip
    és megszámolja
  • Zetorg
    "A mellen max. 15 szor"

baszki...az oké hogy ne legyen szőrös, de számmal behatárolja mennyi lehet
  • ThisZip
    Lol, naszóval. Hozzáfűzésként írtam, hogy akinél gond van, annál lehet, hogy ez a topik nyitja fel a szemét, mert ráeszmél a vakságára. Aki normális azzal nincs gond, szal hülyén fogalmaztam.. :)
  • salsoul
    Mivan?
  • extramagascsaj
    ilyen az élet -.-
    nem mindig szép és jó
  • ThisZip
    Aki normálisan elvan egymással, őket nem egy ilyen topik fogja megzavarni....
  • zorrobomber
    én azért így nem sarkítanék. :)
  • ThisZip
  • salsoul
    Érdekes látni, hogy idő közben mennyire elszabadultak a primitív gyerekes indulatok, és hogy mennyire nem sikerül kezelni azokat.

És aki itt nem tudja kezelni a dolgot, az a párkapcsolatában sem fogja tudni mikor az élet a kicsit sötétebb oldalát is megmutatja.

És már látni amint a korábban egymást faló szerelmesek japán bárddal kergetik egymást...
  • Kovács legény
    anyós nem mindíg baj, csak lakjon pont annyira messze, hogy ne zavarjon:)
  • zorrobomber
    mert pl csak forgat
  • Rita79
    Ezekből a pontokból az 1,4,5-ös szimpatikus.
  • NessieGraf
    Én igazán örülök, hogy neked már van. Én eddig csak a fő szempontokig jutottam:

1. Nőtlen
    2. Árva gyerek
    3. Nem baj, ha néma

Ezek előnye: se feleség, se anyós és vissza se pofázik.

4. Egyben legfontosabb: Nem kell, hogy eltartson, de ne kelljen eltartanom.

5. Ha mégse néma, lehessen vele beszélgetni is. Mert az agyilag hátrányos helyzetűek akár született, akár alkoholos áztatás következménye nem tartoznak a vágyálmaim közé.
  • ThisZip
    Szőke herceg fehér lovon?
    Ébredj fel kislány, mert a kezed belelóg a bilibe.... (vagy hogy volt a Sub Bass Monster-es szöveg? )
  • Pretorian
    Egyre inkább emlékeztet a topik arra az iwiw-es topikra, amit Ferenczi Katalin nevű, rendkívül intelligens és jó képességű hölgy nyitott annak idején a site-on. :)

A címe ez volt, szó szerint:

Ez lehet hulyen fog hangzani, de teljes komoly...Van egy ertelemes magyar legenyke valahol,aki ertelmes, kedves, magas es nem hazas...etc...

A topik leírása pedig ez, szó szerint:

A eltetelek:Magas legalabb 180+++++, izmos, de legyen Rambo. Lehet kis hasa, de ne legyen Lagzi Lajcsi. Intelligens, jol tajekozodott, de legyen Einstein vagy MR "en mindig mindent jobban tudok"...es ne csak a focit kelljen allandoan bamulni. Apolt (szeru), ne legyenek 10 forintos nagysagu sarga pattanasai, amik kiabalnak, hogy nyomjal kiii!
    Ne legyen szoros hatu ill. mellu. A mellen max. 15 szor.szep fogak, kez, fenek es lab a legfontosabbak.
    Humorerzek se art ha van.
    A kort szukitem ezen a rostan nem hiszem, hogy sokan fennmaradnak...

:D XD