8043
A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
-
#1203 akkor az én életem nem hétköznapi /ööö barátoközti/
örülök is, hogy ez kiderült (^_^) -
#1202 Szerintem diszkóban semmiképpen sem, hacsak nem egy tipikus diszkópatkányt fogsz ki magadnak, mert ha igen, akkor az minden hétvégén péntek, szombaton megy majd rázni a barátnőivel.
Az internetes társkeresőkön nem feltétlenűl zsákbamacska mindenki. Ki lehet fogni normális embereket is, például a szomszédom ott ismerkedett meg a vőlegényével.
Egyesek a BKV-n való ismerkedésre esküsznek. Lehet választani. -
#1201 Ez egy sorozat, pontosabban a Barátok közt, ami hétköznapi, életszerű helyzeteket mutat be, tehát nem egy film.
A másik meg az, hogy én ezt a dolgot csak felvetettem, de nem értek vele egyet. -
#1200 Szerinted az ami egy filmben van egyenlő azzal ami az életben van?
Ha igen akkor csak egy másik filmet kéne kikölcsönöznöd a videótékából... -
dzsozefo #1199 Rendes fiút hol is kell keresni tehát...
Sok lehetséges hely van közhelyek, nem is a helyen van a hangsúly hanem a lányokon, és ugyanigy a fiúkon!
- szórakozóhely, pubok, koncik (nyáron ;) ) és internetestárskeresők
- hol nem? ( összeverődött bandás utcai járosok..) herotom van tőlük valahogy. Társkeresőneten hát... utobbi időbe az is fejvadász stilusba megy pontokra :) ha érted! Gyűjtőhely lett nah...
A lényeg amit akartam, irni és mondani a következő! Nem a hely a lényeg hanem hogy egy lány és egy fiú mennyire nyitott... Rendes fiúk és Rossz fiúk is vannak.. Esélyt kell adni az életbe mindenkinek és másnak, tehát ismerkedni kell 1000-rel. Ártani nem árt ugy gondolom, ++ tapasztalatod lesz, és tudsz majd következtetéseket levonni.
Soha nem szabad közel engedni valakit pár nap óra után, csók.. bármi ilyesmi, húzni halasztani kell, amig rájössz h neked az az ember hiányzik pusztán a jelenléte és utána lesz teljes a kapcsolat, és megismered szépen lassan, és rájössz h neked való vagy nem.
Ennyi körülbelül :) -
#1198 És rendes lányt hol? -
#1197 én nem vagyok rendes de van lóvé szarásig -
#1196 Mind a két válasz tanulságos lehet.
Tehát hol érdemes keresni rendes fiút és hol nem? -
#1195 hogy hol nem lehet találni vagy hogy hol lehet? -
Jacky #1194 Poénnak jó, de manapság normális hely is kevés van. -
#1193 Tehát, mivel a topik címe: "ritka rendes fiút találni", várom a választ továbbra is arra, hogy hol? -
#1192 tömören:) -
#1191 -
Nandusz #1190 Pl.: Templom, könyvtár, kukorica morzsolás a szomszédokkal, fonóba járás, kimenni a földekre kapálni hátha ott is ragad az emberre a koszon kívül valami. -
#1189 És melyek ezek a "normális" helyek?
Kifejtenéd bővebben? -
#1188 lehet csak "normális" helyekre kell járni:) -
#1187 Neked vannak túlnyomórészt normális ismerőseid. Manapság nagyon nehéz megismerkedni rendes fazonokkal. -
#1186 Elég nagy fasság felé vette az irányt a topik
férfiba és nőbe is vannak nyomorékok, rendesek és gyökerek.
Ha keres az ember megtalálja egy idő után a hozzá illőt, nincs mit túlragozni ezen.
Persze vannak aranyásók de nem ez a jellemző, vagy csak nekem vannak túlnyomó részt normális ismerőseim... -
#1185 Tegnap este néztem egy nagyon népszerű sorozatot a tévében.
Az volt a lényeg benne, hogy az egyik csaj azzal a szöveggel hívta el a magányos barátnőjét diszkóba, hogy ott biztos van egy pár bróker vagy gyáros, akikkel jó lenne összejönni.
Már kezdem én is azt hinni, hogy ma már tényleg csak a pénz számít a csajok túlnyomó többségénél.
Sajnálom a munkásruhás férfinépet.
-
Jacky #1184 Volt egy-két elszállása, de már rendbe jött
Anyósnál lakni a lehető legrosszabb dolog a világon. Részben ezért ment tönkre egy kapcsolatom. -
#1183 Pedig newhouse teljesen normális, sőt... Legalábbis az itteni hsz-eiből itélve... -
#1182 Nem szerettem én se ezt a családi kibeszélősdit soha. Különösen akkor zavart, amikor kedves hozzátartozóknak fele valóságról se volt elképzelésük, és úgy beszéltek mindenfélét a hátunk mögött. Anyámnak volt kedvenc szokása, hogy még számon is kérte, amit ők találtak ki. -
Fbn Lx #1181 néha én is így érzem.
talán nem vagyok elég buta ahhoz, hogy az alja dolgokat igazán élvezzem :/ -
#1180 nálunk barátommal rosszabbak voltak a kapcs elején a szülők.. ők hamarabb ismerték egymást (az ő szülei az enyémekkel) mint mi ketten, így mikor elkezdtünk talizni meg amikor össze is jöttünk folyamatosan mentek a hántunk mögötti kibeszélések...
onnan tom apám gyenge volt, mindent bevallott:D:D -
#1179 Olyan messzit én még nem találtam!
És amikor kedves apósom nősülési mániája következtében volt egyszerre három anyósom (egy igazi, kettő mű, de mindhárom beleszólt) úgy döntöttem: az árvagyerek jobb. -
#1178 természetesen idézőjelben értve az elszégyelled magad... -
#1177 vagy csak elszégyelled magad h te ide már "túlöreg" vagy (a 12-13 évesek közt...) -
#1176 akkor én inkább lennék ők mint te -
Fbn Lx #1175 persze, ez mindenhol így van.
de tudom mi a poén az egészben?
az, hogy ezek az emberek ennek ellenére felhőtlenül boldogok, és még a semmire is elégedettebbek, mint mi a saját életeinkre. -
#1174 17 felett is vannak bőven nagyarcú emberek... Sőt, talán akkorra nyílik ki igazán a csipa egyeseknél. -
n3whous3 #1173 Jah, KELL az egó, csak nem annyira, hogy elszálljon a fejed :D -
#1172 hát igen
bár lehet hogy akit mi röhögünk, az meg minket röhögne ki...
de tény, hogy vannak partyarcok... aztán a fiatalok többsége (17 alattra gondol) hát iszonyatosan nagy önbizalommal és egoval rendelkeznek...
gondolom ugy egésséges ha van valamenyi azért, de túlzásba se kellene esni... -
n3whous3 #1171 Mutassak képet a helyi diszkó felhozataláról? Nem csak úgy mondtam azt a dolgot :DDD Olyan fejek vannak, hogy vagy elborzadsz, vagy szétröhögöd az agyadat. -
#1170 én rendes srác vagyok de csak toppmodellekkel...^^ mert am egyszerűen nem tudok olyan nővel rendes lenni aki most szökött a kör-ből×Ð -
#1169 mivan itt? vissza fog esni a topik.... -
#1168 -
#1167 ja hát azokat jobb kerülni inkább...
egyik nap te, másiknap már más... fő a változatoság az ilyeneknél...
és ha edig ezt csinálta edig is ezt fogja...
az meg ha valaki azt nézi, hogy most két hajszálam nem jól áll, onét egy kis zselé hiányzik stb. akkor adios...
ha reggel felkelek akkor se lesz rajta zselé, én teszem rá elvileg...
vagy csak akkor kell neki az illető ha már bevan lőve a haja?
meg mondjuk az se komplett akinek gáz a munkásruha, akkor mehet odébb...
nem napot lopunk hanem szoktunk dolgozni is, de ha valakinek ez gond hát tartsa el magát...
vagy nem?
(na jó aztán vannak ám olyan kis sakkfigurák akik felveszik a munkásruhát játszák az agyukat hogy megszakadnak a munkába azt közbe szart se csinálnak csak feszengenek... )
mondjuk csajt azért még nem röhögtem ki mert takaritot vagy fözőt, az inkább gáz ha nem csinál semmit se... egy ideig szülőkön élősködik aztán meg majd valaki máson...
az ilyen kis plázacicákat kell megröptetni... kihajítani mint macskát szarni... (sorry a hasonlatért) -
#1166 Nem tűnt fel hogy a legtöbb csajnak, függetlenül attól hogy mennyire menő diszkós picsa ezek kellenek? Legalábbis egy ideig. Van pár csaj aki nem ilyen, de ritka, és nem is azok sírnak ilyenek miatt.
Egyszerűen az basz fel, hogy ők akarják így, és sírnak miatta, amit ők akarnak. -
#1165 Benned csalódtam -.-
A többi topikban egy teljesen jó arcnak tűntél, da attól amit itt irogatsz lassan nem tudok gépelni. Ragad a nyál :S -
extramagascsaj #1164 újabb értelmetlen vita van kibontakozóban