8043

A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
  • n3whous3
    :DDDDDDDDdddd
  • n3whous3
    Most ez komoly? Mikor ovis voltam, talán ha 1 emberre emlékszem, aki kicsit deviáns volt, de ez mára már általános?... Nem semmi.
  • yakisha
    am már úton vok.. most kb egy házzal arrébb költözök a nyárra..
  • yakisha
    jó mondjuk elég világvége hangulatúra sikeredett, de értitek mire akarok kilyukadni remélem..:S
  • yakisha
    am tudod mi a legdurvább?? anyám ovónő, és állandóan arról panaszkodik, h egyre több már az oviban is a magatartásbajos gyerek.. már ott rugdossák, verik, sőt szemem köpik egymást a gyerekek.. és miért? mert ezt látják otthon.. de nem ez a lényeg most. hanem h ha ezek a gyerekek ienek már az oviban, mi lesz velük mire tinédzserek lesznek??
    tömeggyilkos pszichopaták v mi?? és akkor csodálkozunk mi a 12-14 éveseken..:S
  • n3whous3
    pontossssssan :D
  • Rita79
    Jaja! A mai fiatalok..........
  • yakisha
    meg lehet h rossz környéken lakom.. bár bárhol el akartunk menni discoba, mindig voltak ien "nagylányok" meg "nagyfiúk"...

el kéne költözni??
  • Rita79
    Helyes kis logod van! Olyan férfias
  • yakisha
    igaz igaz
  • n3whous3
    Nem az az elszomorító, hanem az, hogy a 11-14-es osztály ugyanazt műveli, amit egy 17-18...
  • n3whous3
    Ha valaki vevő a másikra, akkor nem lehet megzavarni. Főleg egy férfit szerintem nem. Nő esetleg elutasít előbb, de a férfiak kihasználják az alkalmat egy beszélgetésre, főleg ha senkijük sincs.

Disco-ról meg annyit, hogy rossz helyen laksz, itt a környéken nem engedik be a nagyon fiatalokat, bár itt is van néha 14-15 éves elárasztódás, de nagyon ritka. És sok a 25+-os is.
  • yakisha
    hát nem is tom.. könyvtár?? ki szereti ha olvasás v tanulás közben megy oda hozzá vki h "hello szia xy vok.." ?! elég idegesítő tud az iesmi lenni..:S disco annyiban kizárt, h manapság már téyleg kevés oan disco van ahova nem 11-14 évesek járnak:S:S és ez elég elszomorító...
  • n3whous3
    :D
  • n3whous3
    Hol lehet találni normális pasit? Discoban nem gyakran, mert ledönti a kedvét a sok hülye látványa. Könyvtárban se feltétlenül, de inkább.

Nem tom elképzelni igazából milyen helyeken, talán itt-ott a városban 1-2 haver társaságában lézengve. Meg Interneten. Ennyi.
  • Z
    Kicsit lassan, de rájöttem, miért halt ki a rendeslányok topik...
  • Jacky
    Talán mert nem keres?
  • kisgabo
    szmálji...

egyébként létezik... haveromnak nincs 8 éve barátnője, valaki kiderithetné az okát. lehetőleg leány.
  • Rita79
    Fejléc!
  • kisgabo
    akkor, most nincs hapsid?

fórumon, diskóban elég necces az ügy.
  • Rita79
    0-99-ig!
  • kisgabo
    mien korosztályban?
  • Rita79
    Itt valamit nagyon félreértettek!
    Én azt írtam, hogy az a véleményem, hogy ritka rendes fiút találni.
    Tehát LEHET, csak ritka!
    Nem azt írtam, hogy lehetetlen!!!!!!!!!!
  • Daffit
    Egyébként én ritka rendes vagyok.
  • Rita79
    Ügyi vagy!
  • Daffit
    Ezt a párodnak is megmondtad?
  • dzsozefo
    megvan... hát
  • Rita79
  • Jacky
    Ha picit is ügyes vagy, találsz róla
  • dzsozefo
    hihi... legalább jó csajszi vagy? Annak tartod magad? :) Küldesz képet nekem? :DDD
  • Rita79
    És akkor mi van?
    Attól még mindig az a véleményem, hogy ritka rendes fiút találni.
  • ThisZip
  • dzsozefo
    Rita, te párkapcsolatba élsz... akkor miért izgat ez a téma?
  • Rita79
    Nagy Móka Miki vagy te Nandusz!
    Tehát illik rád Vizes #13 hsz-ének egy jellemvonása a tökéletes férfiről.
  • dzsozefo
    Tükör? Elborzadsz.. :) Az életbe kell gyakorolni! Oda kell állni és mondani, majd rájössz mi jön be a csajoknak! ennyi ;) lesznek témáid amiket előtudod venni, és nem leszel unalmas, nem teszed fel 2x ugyan azt a kérdést, és ha figyelsz rá amit mond vissza tudsz kérdezni ami újabb témát szül. ennyi
  • Rita79
  • Rita79
    A végén azért jól kimagyaráztad magad!
  • Nandusz
    Hanem tükör előtt...olyan ez mint a lég gitározás.
  • dzsozefo
    mi a fontosabb a tv vagy a reális élet? Igy is elég szomorú mennyi sok kocka, dadogo ember van... Bárhol lehet ismerkedni csak tudni kell dumálni és levenni a lányt a lábáról... tehát megdumálni kell ;) azt meg gyakorolni kell, de nem a gép előtt!
  • ThisZip
    JAJJJ, NE! Barátok közt? Hétköznapi, életszerű helyzetek??!! Az a lényege, hogy egyik családnál hülyüljön be vki és kavarja a kakit, míg a másiknál kibékülés van és minden happy.... Mutterom szokta hangosan hallgatni a TV-t, és csak ez megy....