8043
A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
-
n3whous3 #1243 :DDDDDDDDdddd -
n3whous3 #1242 Most ez komoly? Mikor ovis voltam, talán ha 1 emberre emlékszem, aki kicsit deviáns volt, de ez mára már általános?... Nem semmi. -
#1241 am már úton vok.. most kb egy házzal arrébb költözök a nyárra.. -
#1240 jó mondjuk elég világvége hangulatúra sikeredett, de értitek mire akarok kilyukadni remélem..:S -
#1239 am tudod mi a legdurvább?? anyám ovónő, és állandóan arról panaszkodik, h egyre több már az oviban is a magatartásbajos gyerek.. már ott rugdossák, verik, sőt szemem köpik egymást a gyerekek.. és miért? mert ezt látják otthon.. de nem ez a lényeg most. hanem h ha ezek a gyerekek ienek már az oviban, mi lesz velük mire tinédzserek lesznek??
tömeggyilkos pszichopaták v mi?? és akkor csodálkozunk mi a 12-14 éveseken..:S -
n3whous3 #1238 pontossssssan :D -
#1237 Jaja! A mai fiatalok.......... -
#1236 meg lehet h rossz környéken lakom.. bár bárhol el akartunk menni discoba, mindig voltak ien "nagylányok" meg "nagyfiúk"...
el kéne költözni?? -
#1235 Helyes kis logod van! Olyan férfias -
#1234 igaz igaz -
n3whous3 #1233 Nem az az elszomorító, hanem az, hogy a 11-14-es osztály ugyanazt műveli, amit egy 17-18... -
n3whous3 #1232 Ha valaki vevő a másikra, akkor nem lehet megzavarni. Főleg egy férfit szerintem nem. Nő esetleg elutasít előbb, de a férfiak kihasználják az alkalmat egy beszélgetésre, főleg ha senkijük sincs.
Disco-ról meg annyit, hogy rossz helyen laksz, itt a környéken nem engedik be a nagyon fiatalokat, bár itt is van néha 14-15 éves elárasztódás, de nagyon ritka. És sok a 25+-os is. -
#1231 hát nem is tom.. könyvtár?? ki szereti ha olvasás v tanulás közben megy oda hozzá vki h "hello szia xy vok.." ?! elég idegesítő tud az iesmi lenni..:S disco annyiban kizárt, h manapság már téyleg kevés oan disco van ahova nem 11-14 évesek járnak:S:S és ez elég elszomorító... -
n3whous3 #1230 :D -
n3whous3 #1229 Hol lehet találni normális pasit? Discoban nem gyakran, mert ledönti a kedvét a sok hülye látványa. Könyvtárban se feltétlenül, de inkább.
Nem tom elképzelni igazából milyen helyeken, talán itt-ott a városban 1-2 haver társaságában lézengve. Meg Interneten. Ennyi. -
#1228 Kicsit lassan, de rájöttem, miért halt ki a rendeslányok topik... -
Jacky #1227 Talán mert nem keres? -
#1226 szmálji...
egyébként létezik... haveromnak nincs 8 éve barátnője, valaki kiderithetné az okát. lehetőleg leány. -
#1225 Fejléc! -
#1224 akkor, most nincs hapsid?
fórumon, diskóban elég necces az ügy. -
#1223 0-99-ig! -
#1222 mien korosztályban? -
#1221 Itt valamit nagyon félreértettek!
Én azt írtam, hogy az a véleményem, hogy ritka rendes fiút találni.
Tehát LEHET, csak ritka!
Nem azt írtam, hogy lehetetlen!!!!!!!!!! -
#1220 Egyébként én ritka rendes vagyok. -
#1219 Ügyi vagy! -
#1218 Ezt a párodnak is megmondtad? -
dzsozefo #1217 megvan... hát -
#1216 -
Jacky #1215 Ha picit is ügyes vagy, találsz róla -
dzsozefo #1214 hihi... legalább jó csajszi vagy? Annak tartod magad? :) Küldesz képet nekem? :DDD -
#1213 És akkor mi van?
Attól még mindig az a véleményem, hogy ritka rendes fiút találni. -
#1212 -
dzsozefo #1211 Rita, te párkapcsolatba élsz... akkor miért izgat ez a téma? -
#1210 Nagy Móka Miki vagy te Nandusz!
Tehát illik rád Vizes #13 hsz-ének egy jellemvonása a tökéletes férfiről. -
dzsozefo #1209 Tükör? Elborzadsz.. :) Az életbe kell gyakorolni! Oda kell állni és mondani, majd rájössz mi jön be a csajoknak! ennyi ;) lesznek témáid amiket előtudod venni, és nem leszel unalmas, nem teszed fel 2x ugyan azt a kérdést, és ha figyelsz rá amit mond vissza tudsz kérdezni ami újabb témát szül. ennyi -
#1208 -
#1207 A végén azért jól kimagyaráztad magad! -
Nandusz #1206 Hanem tükör előtt...olyan ez mint a lég gitározás. -
dzsozefo #1205 mi a fontosabb a tv vagy a reális élet? Igy is elég szomorú mennyi sok kocka, dadogo ember van... Bárhol lehet ismerkedni csak tudni kell dumálni és levenni a lányt a lábáról... tehát megdumálni kell ;) azt meg gyakorolni kell, de nem a gép előtt! -
#1204 JAJJJ, NE! Barátok közt? Hétköznapi, életszerű helyzetek??!! Az a lényege, hogy egyik családnál hülyüljön be vki és kavarja a kakit, míg a másiknál kibékülés van és minden happy.... Mutterom szokta hangosan hallgatni a TV-t, és csak ez megy....