8043

A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
  • Rita79
    Akkor szálljon le!
  • ThisZip
    ellenőr, akkor ha azon a vonalon fogok vonatozni akkor nem veszek jegyet, hátha összefutunk, dehát Rita drága én vagyok az! az SG.hu-ról!
  • Rita79
    Most is a bakterházból írogatok.
  • Rita79
    Nem-nem!
    Vasutas!
  • Rita79
    Azta!!!!! Gratula!
    Akkor lesz kitől kérdezni, ha lesz valami programozási problémánk.
  • ThisZip
    kamionos
  • Kovács legény
    fuvarozó?:D
  • Kovács legény
    én a böriből írok és magányos vagyok:'(
  • Rita79
    Százhalombatta + Budapest + Szob
  • n3whous3
    SZTE TTIK Programtervező Matematikus, ha már itt tartunk :D
  • Rita79
    Leborultam a székről a röhögéstől, a fönököm meg bejött, hogy mi van?
  • Rita79
    Rohadt jó ez a topik. Halálra röhögöm magam. Nagyon jókat írtok.
  • n3whous3
  • Nandusz
    Én az USA-ból, New Haven-ból írok a YALE egyetem részecske és magfizikai kutató intézetéből. (atomfizikus :D)
  • n3whous3
    Ki hova valósi egyébként? Én Békés megye + Csongrád megye (tanulás :D)
  • ThisZip
    Nem olyanokat néztem... az volt a gond, hogy a "nem-olyanokból" voltak nagyon kevesen... PM elküldheted, h hol ismerted meg a barátnődet... :D :)
  • salsoul
    Focus Terasz (Budapest, Aréna Plaza)
  • Rita79
    Sajnos nem. Hacukában max egy talponállóba.
  • n3whous3
    60 ezer forintos lefestékezett látszatú márkás farmerban simán.
  • Nandusz
    Akkor oda munkás hacukában be se lehet menni?
  • n3whous3
    Márpedig lófaszt lehet találni discoban, nem normális kapcsolatot. Egy kivétel pl. tesóm meg bnője, azt se tudom már hány éve vannak együtt és tényleg egymásnak valók, de ez nem gyakori.
  • n3whous3
    Ha olyanokat nézel, akik... akkor jóhogy. Én jópár rendes csajt megismertem már neten, meg ahogy írtam is, barátnőmet is innen.
  • Rita79
    A Rio kérlekszépen a gazdag ficsúrok és a plázacicák gyülekezőhelye.
  • ThisZip
    Rio?
  • Rita79
    Akkor melyikbe?
  • Nandusz
    Na nem mintha azzal valami baj is lenne. Bár nem tudom, hogy a hsz-em melyik részéből vontad le ezt a következtetést, de igazából nincs is jelentősége, mivel nem magamra értettem a leírtakat. Csak úgy általánosságban. Java részt kényelmi szempontokat soroltam fel, nem önbizalom hiányból fakadó és azt kiküszöbölő előnyöket.
  • ThisZip
    Kis ideig voltam netes társkeresőn. Tömören annyit, hogy ugyanolyan vagy még rosszabb a helyzet, mint egy diszkóban......
  • salsoul
    Sokkal jobban jársz ha inkább kikalapálod az önbizalmad
  • Nandusz
    Tény, hogy az ismerkedéshez kell egy bizonyos környezet, ami alkalmas arra, hogy a megfelelő szitut megteremtse.
    Bárhogy is van, de nekem is rá kellett jönnöm, hogy ma már a netes ismerkedés a legkézenfekvőbb, legkényelmesebb ismerkedési forma. Rengeteg előnye van: pl.
    - kiküszöbölhető az elutasításból származó kudarcélmény.
    - kevés "befektetéssel" lehet próbálkozni (nem kell nagy hajcihőt keríteni annak, hogy megszólítsunk valakit).
    - egyszerre, egy időben több lehetőség közül válogathat az ember.
    De még lehetne sorolni.
    Valóban baj az, hogy napjainkban nagyon le van redukálva azon non-virtuális ismerkedési helyeknek a száma, ahol az ugyanolyan, vagy akár különböző ideológiájú emberek is össze tudnák boronálni az sorsukat.
  • salsoul
    Vagy nem az e-klub-ba vagy a Sensation-be kel menni...
  • gameplusz
    Én nem ismerkedni járok diszkóba, hanem szórakozni...
  • Rita79
    Látod ez van akkor, ha nem olvasol vissza.
    Ezt már kitárgyaltuk.
  • salsoul
    Rita számodra mi tesz egy férfit belsőleg és külsőleg is elfogadhatóvá?

És hogy látod?, mi tesz Téged egy férfi számára belsőleg és külsőleg is elfogadhatóvá?
  • yakisha
    mondjuk mi jól elkanyarodtunk az eredeti témától..:P:D
  • Casillas
    [nem olvas vissza, csak beleugat]

egyáltalán nem ritka a rendes fiú, csak a csajok 99%-a inkább a nem rendesekre bukik, még akkor is ha egy rendes és egy nemrendes tökugyanolyan tulajdonságokkal áll szemben egymással, aztán meg siránkoznak hogy jaj-jaj.
  • yakisha
    bocsi félreértettél :), nem azt mondtam h nem az óvónő feladata a nevelés, neki is persze, de ha a szülő nem törődik a gyerekkel akkor az óvónő se tud vele mit csinálni, mert ienkorban a gyerek elsősorban a szüleire hallgat, és ha otthon ezt látja, nem érdekli, h mit mond az óvónő..
  • Rita79
    Igazad van. Diszkóba manapság már csak rongyrázni mennek az emberek. Ha nincs rajtad a legmenőbb cucc, már ki is néznek.
    És ott tényleg csak a lóvéra mennek a csajok. Egy-két fiú ismerősöm mesélte, hogy direkt hazudnak, hogy milyen autóval jöttek, mert tuti, hogy a lány első 10 mondatában benne van ez a kérdés.
    Na de a fiúk sem táncolni mennek oda, hanem skalpokat szerezni.
    Szóval diszkós ismerkedés kizárva!
  • n3whous3
    Félig van igazuk, mert az óvónőknek is kellene nevelniük őket, de a szülőké a legtöbb felelősség...
  • yakisha
    hát ma már oanokat csinálnak h csak lesek miket mesél anya.. pl: nem tetszik neki a másik, odamegy belerúg.. v ha egy másik ép az ő játékával játszana szintén odamegy és megtépi.. meg ienek.. volt h anyáékat rugták meg és mikor mondták a szülőknek, azok annyit mondtak, h hát az ovoda dolga nevelni a gyereket..
    na mondom kössz..
  • NessieGraf
    Nálad a pont! Bárhol lehet, de előbb megismerkedni kell, a többi csak azután.

Kedvenc mondásaim egyike: Mi az ellenszere az első látásra való szerelemnek? Nézd meg mégegyszer!

#1237 Mai fiatalok? Olyanok mindig voltak. De én nem szeretnék most fiatal lenni. Kihaltak a legjobb helyek. Egyetemi klubok pl. ahol volt hely dumálni, tv-t nézni, csocsó, billiárd és még koncert is ugyanakkor, ugyanott. Mindenki dönthetett, a szórakozás, ismerkedés melyik formáját választja. A diszkóval a legnagyobb bajok: túl hangos ismerkedéshez és túl sok olyan jár oda, akiknek csak a rongyrázás fontos.