8043
A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
-
#1323 Egy hétig tartott az eddigi leghosszabb 'kapcsolatom', és semmilyen szintem nem vágyom párkapcsolatra. Sőt, ha belegondolok miket vonhat maga után, kiráz a hideg. Viszont az eléggé zavar, hogy emiatt kezdek valamiféle furcsaságá válni mások szemében. Kb. 20 éves koromig a kutyának sem tűnt fel ezirányú érdektelenségem, így túl a 25.-en sajnos egyre nagyobb visszhangot vált ki akaratlanul is a dolog. Akik pedig csak felületesen ismernek mind buziznak a hátam mögött... -
#1322 No comment! -
n3whous3 #1321 Csak azért ilyenek veled, mert eléggé érdekes megnyilvánulásaid vannak néha. Mint aki tényleg most is keresi... -
n3whous3 #1320 Csak kompromittáló vicc volt :)
Egyébként lehet, hogy életkor független, amit mondasz, de ha emberből vagy és mondjuk pár éve nincs már senkid, akkor ne mondd azt, hogy nem vágysz arra, hogy valaki szeressen. Sokaknak pl. a szex a lényeg, meg az anyagi lét minden jó oldala. Engem rohadtul nem ez hajt, hanem az az érzés, amit akkor érzek, amikor látom, hogy SZERET valaki. Nem úgy, mint egy barát vagy egy szülő. Mindent megér nekem ez az egész. -
#1319 Azért közöltem ezt, mert egy jó páran az én magánéletemmel kezdtek foglalkozni, meg kérdezősködni. Így talán nem kell folyton magyarázkodnom, csak minden 500. hsz-ben.
Tehát: ritka rendes fiút találni, de nem lehetetlen. Nekem sikerült egy ilyen ritka példányt kifognom.
Ennyi! -
#1318 Igy vagy a kérdés költői, vagy nem igaz a kijelentés hogy normális.
Vagy a büszkeség / képmutatás rendkivül szép megnyilvánulása ? :D Megkérdőjelezni a rendes fiu létezését, talán nincs is ilyen, de azért közli hogy neki van :D -
#1317 Ez annak a lánynak a tipikus esete, akinek akkor kellesz, amikor neked már ő nem. -
#1316 26 éves vagyok... nem hiszem, hogy életkor függő, amit írtam. -
#1315 elmultam 12, de en sem ertem -
n3whous3 #1314 (közel sem, de testvérszakok :-wwwwwwwwwwwwwwww) -
n3whous3 #1313 Majdnem 1 kutya :-|||| -
#1312 Mondhatni durva sztori, de szerintem ez is a tipikus női gondolkodás, hogy találjuk ki mire gondol. Persze ha mellétrafálunk, akkor mi vagyunk a hibásak. A mi a baj kérdésre, meg "semmi" a válasz... -
#1311 Ez esetben a topic elérte célját, a válasz igen. :| -
#1310 Mérnökinfós vagyok. :| -
#1309 Csak most veszem észre a fejlécet: /A házigazdának van partnere! Normális!/ -
n3whous3 #1308 Majd ha nem 12 éves leszel, hanem több, akkor meg tudod. -
#1307 Mi a fenének mindenáron társat keresni? Érthetetlen. -
n3whous3 #1306 Te is, mit röhögsz :-| -
n3whous3 #1305 Ez egy HP. Ennyi. -
#1304 Ahhahha. :D -
#1303 Viszonylag fiatalkori(13-14) plátói szerelmemmel ált. jól kijöttem, igazán szép lány volt. 3szor vallottam neki kvázi szerelmet kb 3 év alatt, 2szer nemet mondott, 3adjára azt mondta gondolkozik, majd engem 1 hét után elkábított a fiatalos hév és ágyba bújtam egy másik kevésbé vonzó leánykával. Erre amaz megsértődött. Püff neki. Plátói szerelem lánykától elsodort az élet, majd jóval később összefutottunk egy mókás kacagós többnapos banzáj keretein belül. Az egyik átbulizott éjszaka végén derült égből villámcsapás, megcsókolt. Egye fene, együtt aludtunk, a komolyabb dolgokat már elháritotta. Felkelés után megint. Elmentem, és elkönyveltem hogy HPcsa, nem foglalkozok vele, nem fogja elbaszni a kvázi nyaralásom, próbáltam jól érezni magam, nem éreztettem vele szemben semmit. 1 nap után odajön, és lehord mekkora gyerekes vagyok, amiért nem szóltam hozzá aznap. Nem bánom hogy így történtek a dolgok, sokat tanultam belőle, de milyen hülye szöveg ez már?? -
#1302 Mi az hogy gyerekes?? Á, ez eszembe juttat egy szuper sztorit. -
#1301 bántja a szememet a fény, meg mindig szomorú vagyok igy nem fogok felfelé nézni... különben is nézz a lábad elé mindig.... :) -
#1300 nah azért ez sem igaz teljesen.
szórakozóhelyek, jah, mondjuk nem olyan helyre kell menni ahol 14éves gizda csávók szétszívva keménykednek a 14éves szűszqrvákkal (pl. bank,e-klub)
-
#1299 Én egy különös egyén vagyok. Engem az összhatás fog meg. Nincsenek kimondott dolgok, amiknek meg kell, hogy feleljen az általam kiválasztott.
Talán csak annyi, hogy talpig férfi legyen, mert a gyerekes fiúktól kiráz a hideg.
Azt meg, hogy engem mi tesz elfogadhatóvá, arról azt kell megkérdezni, aki már elfogadott. -
Nandusz #1298 Na ezt próbáltam a korábbi hsz-emmel is érzékeltetni, hogy az ismerkedési felület mára nagyon szűk lett. Kizárólag szórakozóhelyeken általános, holott a hétköznapokban is meg lehetne találni a módját. Csak hát globálisan degenerálódik a világ és ezt a folyamatot lehetetlen megfordítani. -
#1297 minek több, annyi van amennyi kell. Ha ismerkedni szeretnék amit nem szeretnék akkor sem az utcán szólitanék le vadidegeneket.
Egy faluban még oké hogy az ember beszél mindenkivel a zöldségesnél, de egy városban ahol 2-3millió ember van napközben...
-
#1296 Rita számodra mi tesz egy férfit belsőleg és külsőleg is elfogadhatóvá?
Valamint hogy látod?, mi tesz Téged egy férfi számára belsőleg és külsőleg is elfogadhatóvá? -
#1295 Nekem is. És? De lehetne sokkal több is... -
#1294 spec én a közlekedés folyamán leszarom a többi embert, hozzám se szóljon senki, nem ismerem, nem érdekel és ehez is tartsa magát mindenki.
Mégis vannak normális haverjaim,barátaim és barátnőm. -
#1293 az aszfaltpásztázó tekintet a kedvencem -
#1292 Wow!
Itt mindenki diplomás csak én vagyok szegény munkás? -
#1291 Egyébként úgy is könnyebb lenne rendeset találni, ha nem úgy mennének az utcán/tömegközlekedésen az emberek, hogy némán néznek magukelé, és morcos képet vágnak, hanem mondjuk beszélgetnek (régebben jellemző volt ilyen, most is van pár ilyen ember, de ritka), és nem érdektelen mindenki mindenkivel. -
n3whous3 #1290 (Y) -
#1289 ha már itt tartunk: győri. És Szegedi Tudományegyetem (környezettudományi szak) :P -
n3whous3 #1288 Mert valószínűleg nem ugyanaz a tészta. -
n3whous3 #1287 A programozó okájés vizsgáddal te ne szóld le azt, hogy milyen az oktatás az SZTE-n, talán majd ha egyszer lesz kedved, nézz be... -
#1286 Ha nem tanulta suli mellett akkor nem, mert egyetem tömény faszságot tanítanak csak :) -
#1285 szeressük az egyenruhás nőket:) -