8043
A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
-
#1363 Ebben biztos nem fogok veled egyetérteni. Ez balgaság.
Még jó, hogy az emberiség csak kis százalékban gondolkozik így, mint te.
De tiszteletben tartom az elméletedet, mert látom erről az útról már nem lehet téged eltántorítani. -
#1362 Ez bonyolultabb ennél, nem teljesen igaz rám, hogy nincsenenk fantaziáim, de az már igaz, hogy ezeket nem igyekszem (sőt inkább kerülöm) megvalósítani, és így 0 a szexuális életem.
Valaki más írta írta, hogy hormon alultermelés, ilyen problémám sincs.
Rita: szerintem manapság inkább a nem-szaporodás lenne az emberiség kötelessége, tudod, lassan már túl a 6,2-n... -
#1361 lehetőség: hormonok befolyása nélkül lehet szabadon dönteni -
#1360 cozombolis - várok még arra a lányra
sajna én nem tudok ilyen rímeket faragni :( -
#1359 Akkor sem értem, mert azért még egy kapcsolatot ki lehet alakítani egy olyannal, akinek talán szintén ez a gondja.
Gondolom nőben is van ilyen.
És én úgy hallottam az okosoktól, hogy az ember társas lény vagy mi?! -
#1358 Az aláírásodból kitűnik valamiféle csalódottság.........?
Ha jól látom, akkor csak azt tudom tanácsolni, hogy próbálj túllépni rajta, mert én szentül hiszem, hogy minden zsák megtalálja a foltját, vagy fordítva. -
Fbn Lx #1357 b@szhatod az elméletedet, ha egyszerűen vannak emberek, akiknek valamiféle "hormon-alultermelése" van.
még mindig jobb, mint egyéb genetikai betegségek, mert nem érzi az ember negatív hatását. -
#1356 Na akkor látod érdemes volt megnyitni a topikot. Ha a lányok nincsenek is tisztában a dolgokkal te legalább tisztábban látsz...
Te most már látod mindegyik oldalt.
Nem akarok senkit se megbántani, de tény hogy a mai világban a nők kegyetlenebbek mint a férfiak. Most mindegy, hogy barátságról vagy miről van szó.
(meg aztán jóval több nő kefél pénzért, mint férfi)
Nem tudom milyen volt régen, most ez van. -
#1355 Ámen! -
#1354 Én nem írtam arról hogy szexuális vonzalmam nincs.
Nem másik hozzászólásra akart ez menni?
Ha nem akkor folytatom. -
n3whous3 #1353 De békén is lehet ám őt hagyni. Miért ne lehetne aszexuális? Esetleg majd tesz valami jót a világnak, dolgozik, stb. -
n3whous3 #1352 De figyi már: az egy dolog, hogy SZEXUÁLIS vonzalmad nincs, de ne mondd már, hogy más érzelmi SE! Vagy tényleg? Érzem magamon is, hogy ketté van válva ez a két dolog és nem 1 dolog működteti bennem azt, hogy "szexet akarok barátnőmmel" és azt, hogy "szeretem őt, mert boldoggá tesz". Együtt a kettő meg szuper persze :)) -
#1351 Ne haragudj, hogy ezt mondom, de ez nem társadalmi nyomás, hanem egy elvárható viselkedés egy nőtől is meg egy férfitől is, hogy kapcsolatot alakítson ki a másik nemmel és családot alapítson.
Aki nem így viselkedik, arról joggal gondolhatják, hogy valami bibi van.
Ha senki nem kezdene senkivel, akkor már rég kihalt volna a Föld. -
#1350 Egyedüli problémám a társadalmi nyomás a 'normális' viselkedésre, ezen kívül semmi bajom. Ez viszont elég zavaró sajnos. -
#1349 Tudod vannak az érzéki vágyak amik arra hivatotak, hogy az eszüket nem használókat tőrbe csalja és jól megleckéztesse.
És sokszor a nők iránti vonzalom sem több mint az érzéki vágyak játszadozása az emberrel.
És egy jó kapcsolathoz az érzéki vágy (mely másra soha sem gondol) az egyik legrosszabb fundamentum.
És a fentiek miatt én felülvizsgálom a nők felé érzett vonzalmam alapját. -
#1348 Nem voltak rossz tapasztalataim. Ha tényleg érdekel a téma, akkor az idézett wiki-s szócikkről nyílik az AVEN weblapja, ott már tényleg elég sok info van. -
Fbn Lx #1347 mert rossz tapasztalataid voltak eddig....
én is ismerek ilyen embert.
50 fölött van, és tai chi-zik :D -
#1346 Hűha! Ez angolul van!
Sz@r lehet neked! -
#1345 Lehet, hogy kicsit félreérthetően fogalmaztam. Én inkább ebbe a kategóriába esnék. -
#1344 Teljesen rosszul. -
#1343 Hát úgy látszik. -
n3whous3 #1342 Náluk, mert a férfiak nagy részének úgy látszik nem is kell "kapcsolat". -
#1341 Mivel eddig azt hittem, hogy ez a normális kapcsolat ügy a lányoknak okoz nagyobb problémát. -
#1340 Milyen érdekes dolgok?
Soha nem gondoltam volna, hogy ennyi fiúnak nem volt még normális kapcsolata. Mégiscsak érdemes volt megnyitni ezt a topikot. -
#1339 Benned egy költő veszett el! Ez szép vers! -
#1338 Nekem még nem is volt igazán. Durva, de a mai világ képes ilyet is produkálni. -
#1337 Látás alapján LELKI vonzalom??? Én vagyok csak olyan gyökér, hogy ezt nem értem? -
#1336 de azért fel kellett falni az öt tábla csokit hogy eljuss ehhez a gondolatmenethez :D -
#1335 :) jó szöveg...
a lányeget le is írtad. valahogy igy kellene nekem is dönteni -
#1334 a VIP-es időben caciló medve volt...
most vmi maszat
on:
amúgy én asszem
várok még arra a lányra
ki a szívemet megbabonázza
ki a lelkemet annyira érti
ahogy én élek ő úgy akar élni... -
#1333 de ott az aranyigazság, ezek után akár zárható is lenne a topik. -
#1332 Mi ez a logo? -
Én mikor meglátok egy jó nőt és vonzalmat kezdek érezni mindig megkérdezem magamban, hogy na salsoul bácsi mennyi az önös biológiai vonzalom és mennyi az emberi, lelki vonzalom abban amit érzel.
És ha a biológiai több akkor eszembe jut, hogy mi történt legutóbb mikor csokira kiéhezve felfaltam 5 tábla csokit... És továbblépek... -
#1330 asszem jogsit kérek a szülinapomra -
#1329 Ez nagyon gáz!
Még jó, hogy nem találkoztam vele az úton. -
#1328 Jut eszembe.
Ritka rendes tankot találni -
#1327 Itt ellentétes vélemények ütköznek egymással. Tehát a válasz lehet igen is meg nem is.
Akinek összejött az éppen azt mondja, hogy igen, akinek nem, az természetesen azt fogja szajkózni, hogy nem. -
n3whous3 #1326 Hát vannak ilyen emberek is. -
#1325 Hááááááááááááááát! -
#1324 De igazábol akkor nemvárhatsz a fejlécbeli kérdésre nemleges választ..az ciki lenne ha itt erre jutnánk, nem? :D
"példány" ..ez mesél azért:D