8043
A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
-
#1487 Megrögzött magányosoknak:
"Az a másodperc, amikor igazán szeretünk, életünk egyetlen valóságos pillanata. A többi nem az. A többi boldogtalan varázslat. Őrület. Teli félelemmel és szomjúsággal. Mi persze éppen fordítva gondoljuk. Mi azt hisszük, hogy az a "valóság", amikor egyedül, kővé dermedt, magányos lélekkel élünk. Valóság a hétköznap, a közöny, az egoizmus, az én, az enyém, a pénzkereset. Valóság a tévé, a robot, a rohanás, a vásárlás, az aszfalt, a "senkihez sincs közöm" életérzése. És a szerelemről véljük, hogy káprázat, mámor. Amikor valóban szeretünk, mondják ránk az emberek, hogy "Te el vagy varázsolva, öregem! Te megőrültél!" - miközben egy tévedhetetlen hang lelkünk mélyéről azt mondja: "Itt akarok maradni, mert mindig ide vágytam! Itt akarok élni, örökké!" Amikor szeretjük egymást: kijózanodunk. Felébredünk. Életünk valóságos állapota az, amikor szeretünk. Ezt a csodát rendszerint akkor érjük el, amikor föladjuk a görcsös önvédelmünket, és elkezdünk egymásban, egymásért élni." -
#1486 Attól még, hogy eltitkolod az érzelmeidet, azért még léteznek! -
#1485 A csalódottaknak:
"Senki sem érdemli meg a könnyeidet, aki pedig megérdemli, az nem fog sírásra késztetni." -
#1484 abban azért igaza van, hogy annyit változott a társadalom, a világ, hogy pusztán az érzelmekre hagyatkozni nem feltétlenül kifizetődő. -
#1483 ......és lehetőleg minél elöbb haljanak meg, mert sokan vagyunk, meg ne egyenek, mert fogy, stb....
Ezt már te sem gondolhatod komolyan. -
#1482 Amúgy a #1474-el csak arra akartam rávilágítani, hogy ha valakinek gondjai vannak a párkapcsolataival, akkor ne magát hibáztassa kizárólag, ill. a másikat, hanem lássa, hogy egy olyan társadalomban élünk, ami már eléggé idegen attól a biológiai felépítésünktől, amilyenre az evolúció formált minket. Ebből egyébként számtalan más probléma is adódik, nem csak párkapcsolatiak. Pl. mozgáshiányos életmód, elhízás, céltalanságérzet, stb. ezek a gondok legalább akkora tömegeket érintenek, mint a párkapcsolatiak. Nem árt tudni mi van a háttérben, szerintem egy elég jó előadás a támában: itt. -
#1481 Nah
2ember találkozik:
egyik verzió hogy nincs szerelem, csak tetszik a másik, szimpatikus, stb. ez vagy véget ér vagy szerelemmé átalakul
másik verzió első látásra hú meg ha, ami nem szerelem ,csak egy fellángolás és tutira elmúlik idővel, vagy szakítás lesz a vége vagy megbarátkozik az érzéssel és kialakul a szerelem szépen
Az idővel jött szerelem sokkal stabilabb és jobb kapcsolatot eredményez mint az első látásra beleestem és rajongok érte érzés.
És igaz, hogy ahogy összeköltözik 2ember megváltozik a kapcsolat, sokkal jobb elmélyül, vagy teljesen kiidegelik egymást:) -
#1480 És milyen igaza lenne, kevés feleslegesebb, és károsabb dolog van, mint az autóverseny. Amúgy tőlem mindenki azzal, és olyan kapcsolatot alakít ki, amilyet csak akar (csak ne szaporodjanak nyakló nélkül!). -
n3whous3 #1479 Tudod engem kurvára nem érdekel az, hogy mennyire is irracionális szeretni valakit. Mert jó és kész. Sajnállak, hogy neked ilyenben részed nem lesz... -
Fbn Lx #1478 de a legtöbb dologról egy kívülálló csak hülyeséget tud prédikálni, és bírálni tud, mint szemlélő.
Az, akinek vannak álmai és vágyai, és aki fölött az érzései uralkodnak, az egy ember.
buta dolog valakit azért kioktatni, mert vágyakozik, és az érzéseinek enged. Ha valaki ezt már nem tudja megélni és mégérteni, onnantól lesz fásult, és képtelen igazán átélni az életet.
Az ilyen emberek nekem ne prédikáljanak, hogy rosszul csinálom, hogy egy olyan lányért, aki engem is szeret, mindent megadok =)
Ha te ezt soha nem leszel képes átélni, az viszont a te dolgod. De ez legalább annyira fárasztó, mintha egy jogsival nem rendelkező 15 éves magyarázná az autóversenyzőknek, hogy az egész egy értelmetlen szar. -
#1477 Pedig ez elég egyértelmű. Általában az emberek elöször elkezdenek járni egymással és közben ismerik meg a másikat, aztán vagy szerelem lesz belőle vagy szakítás.
Évekig nem barátkozhatsz valakivel, hogy aztán el tudd dönteni, hogy akarsz-e tőle többet vagy sem.
Ez minden ismerkedésben benne van. Meg aztán van egy ilyen mondás is:
Igazából együtt lakva lehet a legjobban kiismerni a másikat. -
#1476 Sok dolgot csak egy kívülálló tud reálisan szemlélni... -
Fbn Lx #1475 nem élvezni a szerelmet amikor van rá lehetőséged butaság.
az mond ilyeneket, akinek még soha nem volt benne része igazán. Az pedig nem tud érdemben hozzászólni a témához :) -
#1474 A szerelem, egy irracionális vonzódás egy konkrét egyénhez. Azért alakult ki, mert 100ezer évvel ezelőtt a különböző emberi populációk csak rövid ideig érintkeztek egymással, viszont ilyen rövid idő alatt kellett kiválasztani azt a partnert, akivel utána egy szülőpárt alkottak 10+ évre, ill. az egyik fél elhagyta az eredeti populációját... Hát egy ilyen döntéshez nem ártott némi biokémiai megtámogatás. A mai társadalomban erre hagyatkozni... több mint naivitás. -
#1473 ? -
#1472 Ha nem tetszik akkor költözhetsz Amerikába nyugodtan -
#1471 Am. egy újabb dolog amit nem értek nőkel kapcsolatban.
Ugyebár akkor jó a kapcsolat ha nem csak biológiai...
igen, de ahoz hogy megismerjünk egy lányt meg kell ismerni, ránézésre nem megy...
viszont a nők meg azon siránkoznak, hogy a férfiak mindig többet akarnak barátságnál stb.
de hát ha nem ismered meg a lányt, akkor nem tudod milyen... előre nem lehet tudni...
szeretni valakit... ez olyan dolog hogy azért szereted amilyen, valami megfogott benne... nem pedig az, hogy ő ilyen majd hozzászokom meg elfogadom ilyennek...
ebből egy két dolgot lelehet szűrni... de inkább nem mondok semmit... -
#1470 lol még midig itt jársz???? -
#1469 Nem omlana összes egy folymatos, de lassú fogyás mellett. -
#1468 Élelmezésről volt szó, ehhez annak semmi köze. -
#1467 És azzal mi a baj, ha eltűnik a 'magyarság' (azért az idézőjel, mert már kb 1000 éve eltűnt, mindenki tudja, h magyarul beszélő szlávok és germánok alkotják azt, amit ma magyarságnak nevezünk -> kultúrális, és nem genetiakai közösség vagyunk)? Globális szinten az is hasznos. Ezen a 19. században feltalált nemzetállamokban való gondolkodáson ideje lenne már túllépni... kb. semmit nem mondanak a mai világról. -
#1465 Törölve -
n3whous3 #1464 Töröld, reklám -
#1463 Igen, látom népszerűsíted rendesen. -
#1462 Ez most hogy jön ide?
Vagy minden topikba belinkeled? -
n3whous3 #1460 Hú azta, volt egy kis off? :D -
#1459 arra van egy másik topic.. -
#1458 nemtudom de én ellentmondanék a topik nevével mert nehezebb jó nőt találni mint pasit... -
#1457 hy mindenki -
#1456 Haverom egyik dumája ismeretlenekhez: Hello! De szép vagy! Ezzel el is indítja a dumálást. -
#1455 Nemtom, de én uccán akkor sem szólítanék le egy nőt, ha beleélveznék a gatyámba első látásra! Nem én! -
#1454 Biztos jó szöveg, csak nem érteni ezt a mágyárt. -
#1453 Kiváncsi vagyok ezek közül melyik megoldást fogja választani Jacky. -
#1452 Vagy csak odalejtessz és megkéred, hogy ne bámuljon már téged ilyen feltűnően, mer kínos... :D -
#1451 "Hello! Hiszel a szerelemben első látásra vagy sétáljak el előtted mégegyszer?" -
#1450 Amugy vigyázni kell ám, elkezdesz vigyorogni neki aztán megszólal lehet fejvesztve menekülsz...
van jópár olyan csaj aki jól néz ki meg ránézésre normális csajnak tűnik, de meg ne szólaljon...
Egyik nap jöttem haza, és buszmegálóban állt egy csaj, jól is nézett ki meg olyan kis aranyos normálisnak nézett ki... jött egy ismerőse megszólalt a csaj.... pff
persze mindenki káromkodik meg beszél bután, de alapból talán nem anyira...
hát ez csak káromkodni tudott meg aztán az egész beszédstílus minden... ááá iszonyat
(be is dugtam inkább a headsettet xd) -
#1449 Mutasd be Deák Ferinek és haverjának, Szent Istvánnak.. -
#1448 Mondjuk nálam inkább az szokott bejönni, hogy "A húsodat megegyem te shukar cshájé, hászmurukár de szép szemeid vannak hajjakmeg temeráf! Eljössz-é velem a táncházba egyem a szívedet kekuráftemuj sáváringebugyogá?" -
#1447 Én elkezdeném nézni, de nem prosztó módon, hanem csak finoman, szerelmesen, meg hülyén vigyorognék közben. Aztán ha mosolyog, akkor sínen vok, ha nem, akkor meg... -
#1446 Ezt azért lehet finomabban is:
"Szia. Nagyon hasonlítasz egy jó barátnőmre, CSAK te még nála is két klasszissal szebb vagy. Dugunk?" :D