8043
A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
-
#1527 Igazad van, nem bunkónak kell lenni. A közönséges sem jó, inkább az érdektelenség lenne a legjobb szó. És abban is igazad van, hogy csak kapcsolat elején hatásos taktika. -
#1526 Ha egy nő elviseli azt, hogy bunkó vele a barátja, akkor ott valami más tényező is közrejátszik. (A pasinak van pénze, hatalma, stb....) -
#1525 Hát ezt se mondtam...
ha bunkó valaki akkor az a baj...
ha valaki normálisan bánik velük, nem kell nyalizni meg játszani a fejünket elég ha csak normálisan beszélünk velük stb. akkor röhtön öszebarátkoztok és vége a dolognak...
:(
játszani a fejemet valahogy nem szeretem... ez van...
Egyébként pedig tapasztaltam már nem egyszer, hogy inkább a bunkó állat kelett nekik...
volt olyan is aki zsarolta a lányt mindig, amikor az elakarta hagyni... csaj meg pár nap után vagy egy két hét után uyis megbocsájtott neki... -
#1524 Már már azt hiszem, hogy maga Dr. House kommentel köztünk... -
#1523 Ebben van valami igazság. De a közönségessé válás és a bunkóskodás nem ugyanaz.
Egyébként ez meg max. a kapcsolat kezdetekor hatásos taktika. -
#1522 én rendes vagyok :) -
#1521 Van ebben is igazság. Ha egy nőnek udvarolsz, akkor az ok, de egyébként lehet, hogy nem akar semmit. Ha utánna hirtelen felhagysz az udvarlással és közönségessé válasz, akkor rádöbbenek, hogy mégis kellesz. Mindig az kell, amit nem lehet megkapni. -
#1520 Hát pedig van benne igazság... -
#1519 most offolom magam mekk dolgozni..
majd este leszek.. -
#1518 csak annak aki megérdemli a nő szerint... -
#1517 de nem mindenkinek.. -
#1516 Na neeeeeeeee!
Már megint ez a "csak akkor lehetünk jók a nőknél, ha taplók vagyunk velük" szöveg! LOL -
#1515 A jóbarát kategória is jó, mert találhatsz valakit a barátnői közül is. -
#1514 aha... csak ezzel az a gond, hogy ilyenkor mondják, hogy "jóba lettünk" aztán ha valamit akarsz akkor meg kiröhögnek...
meg mondják, közben meg mégse érdekli őket...
inkább foglalkoznak az életkorral, hogy minél idősebb legyen a férfi mint ezekel a dolgokkal...
meg aztán, ha nem rugsz bele nem alázod meg, nem használod ki, nem vagy bunkó vele akkor egyből "jóba vagytok" aztán átpakol a jóbarát kategoriába... onnét meg nincs kiút...
-
#1513 Azonnal bezárják, mert "rasszista" :) -
#1512 A nő lényege pedig pont a tetszeni akarás... -
#1511 Fejezzük be ezt a világnépességgel való foglalkozást, mert ez nem az a topic. Biztos van rá megfelelő, de ha nincs kell nyitni egyet. Én biztos ott leszek. -
#1510 nem kértem h tetszen az ahogy leírtam, csak annyit reméltem megérted amit mondok.. -
#1509 Nem egészen erre gondoltam.
Ha valakit megismersz, lehet hogy most nem akarsz tőle semit se, de idővel megismeed és megváltozik róla a véleményed stb.
én ilyen esetre gondoltam...
viszont a nők meg ezen kivannak (ill többség) akadva, mert ha valakit megismertek az már nekik barát aztán ne akarjon többet...
-
#1508 ha visszaesik a magyar népesség 7 millióra, akkor már nem lesz semmi egyensúly... ugyanis a magyar kissebbség lesz, a 7ből 6 millió familiárisan hiperpigmentált egyén lesz. -
#1507 off
Nem vagyok rasszista, sőt. Minden amit ide írok az én véleményem, nem másoké (nem vagyok szektás sem). Az afrika kijelentésemmel azt akartam mondani, hogy gyűlölöm a buta embereket, ott pedig sok van.
/off
yakhisa: az aszexualitás nem azt jelenti, hogy nem érez semmit, se fizikai sem szellemi vonzódást, csupán a szex nem olyan fontos, mint a nagy átlagnak. -
#1506 Volt már ilyen, de nem törlöm, mert akkor megy mind a kettő a levesbe, mert egy szám alatt vannak.
Állítólag ilyenkor valakinek kiütöd a hsz-ét, mert pont egyszerre küldtétek el és ezért jelenik meg 2x ugyanaz. -
#1505 Nehéz elnézni, pláne, hogy lány vagy, így még visszatetszőbb a dolog:( -
#1504 óó kérem elnézését póriasságom miatt..
-
#1503 de miért 2-szer... -
#1502 Egyébként voltam már szerelmes (2-szer) Wikipadia aszexualitás szócikk, sok hasonló tévhitet eloszlat. De fenntartom, hogy az emberek túl angy jelentőséget tulajdonítanak a szerelemnek, ill. hogy hajlamosak minden kis érzelmecsként szerelemnek elkönyvelni. -
#1501 Nem egy idézet, hanem valakinek a frappáns megfogalmazása az ideális kapcsolatról. -
#1500 látod , h felesleges.. amíg át nem éli nem fogja megérteni, amit itt sokan magyaráznak neki... -
#1499 Hol szóltam én le bárkinek is az érzelmeit?? (talán egy helyen, amikor azt mondtam, hogy a nőknek a gyerek utáni vágyukat sokkal racionálisabban kéne kezelniük, ennek pedig 0 köze vana szerelemhez). Ilyen 'fikázol' szintre pedig nem kívánok lesüllyedni... -
#1498 Azoknak, akik nem hisznek a szerelemben:
"A szerelem az élet nagy ajándéka, és aki nem nyújtja ki utána a kezét, az sohasem élte az életet a maga teljes módján."
(Erskine)
"A szerelem nem egy, hanem az egyetlen lehetőség, hogy boldogok legyünk."
(Francoise Sagan)
-
#1497 sajnálni tudlak amiért még nem élted át azt az érzést, amit jelen pillanatban fikázol..
és igaz h kivülálló néha jobban lát dolgokat, és jobban tud megítélni, de nem ebben a témában..
szal amíg nem voltál igazán szerelmes senkibe,addig ne szóld le lehetőleg mások érzéseit, mert nem tudod h mit is fikázol valójában.. -
#1496 'Afrikát is leigáznám' kösz, de az ilyen keresztény-rasszista ideológiák nálam kimerítik a szekta fogalmát. -
#1495 annak tűnik:S -
#1494 Ezt idézted valakitől? -
#1493 Ez nem szekta. De ha nem, hát nem. Ennyi. -
#1492 A hsz-eidből ez jön le. Legalábbis nekem. -
#1491 A ritka rendes fiú pedig ilyen:
Legyél olyan, akivel jó együtt lenni, aki hiányzik, ha nem látom!
Legyél olyan, aki szeret, és ezt anélkül is érzem, hogy kimondanád!
Legyél olyan, aki megfogja a kezem, és ha kell, elengedi, ha úgy jobb!
Legyél olyan, akit mindig kívánok, akivel jó a vasárnapi reggeli a teraszon, vagy az ágyban! Aki örül annak, aminek én is örülök, és bíztat, ha szomorú vagyok!
Legyél olyan, akit tisztelhetek, akiért tűzbe mennék!
Legyél az, aki a vidámságot, a nevetést, az összetartozást jelenti számomra!
Legyél az, akiért mindent megteszek, de aki mellett nem érzem magam megkötve!
Legyünk egymásnak az, akit akkor is szeretünk, ha valamit rosszul csinál a másik, vagy épp rossz napja van, akit elfogadunk minden hibájával együtt! Legyél az, aki meg tud bocsátani, ha elbotlom!
Legyél az, és ígérem én is az leszek!
-
#1490 Minden embernek vannak érzelnei, és én nem is titkolom el őket, nem is értem honnan vetted ezt. -
#1489 Kösz, de nem vagyok szektás. -
#1488 Én ezt ajánlom: A. J. Christian