8043

A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
  • bagdadigiliszta
    Rita a moderátor, nem hinném, h magát kimoderálta...:D:D Közben rájöttem, h nem erőltetem eztz az arany témát, mert a végén valami buta kislány nekiesik a csoklítmennek az egyik bulin, és ki tudja hol áll meg:P:D
  • vizilou
    szerintem Kustánci Lia aranyosabb mint Bódi Sylvi. Remélem vele is lehet majd csikicsokizni:))
  • vadvagyok
    Szerintem ki lett moderálva. Biztos belinkelt vmit. Ez a csokifaszi hogy jött elő?
  • kicsikacsa23
    Most rita miért írod ezt? vagy ki lett moderálva? Vagy mi van?
  • bagdadigiliszta
    Akkor ha leeszem róla a csokit, aranyat találok?:D
  • Rita79
    Szintén reklám miatt törölve!
  • Rita79
    Törölve reklám miatt!
  • Z
    Én arra gondoltam, hogy csak annak lehetnek nagy elképzelései, aki maga is nagymenő helyről jött?

Aki nem rózsadombi, annak legyen elég egy átlagos lakás? És aki meg egy szegény megye kis falvában nőtt fel, annak legyen elég egy viskó? Ezt nem értem. A tehetősek közül nem kevesen szegényekként, vagy átlagos életszínvonalon kezdték az életüket.
  • kiskapucska
    2008.10.18.: Mosonmagyaróvár, Ott leszünk, ráteszünk.
  • mopsar
    köszi az infót
  • ThisZip
    Nem tudom, hogy mennyire ismered Budapestet. Észak-Budán van egy olyan rész amit Rózsadombnak neveznek. Hatalmas villákból áll, sok drága kocsival, bekamerázva.

Gondolom Rita arra gondolt, hogy ha gazdag környékről jönne, akkor magának is egy drága házat szeretne.
  • mopsar
    sziasztok!
    na, az tök jó, és milyen stílusú bulik ezek? :) banklájk? vagy szabadtéri?
  • eatmerr
    Tényleg? Ennek utánanézek akkor :D
  • vintage
    Az ország több pontján is lesz buli.. Azt hiszem hogy most hétvégén is:D
  • mirakon
    Megnyaldosnám a srácot itt ott :)
    Nem tudjátok hogy milyen buliban lehetne vele találkozni?
  • zinnat
    ehh :D az tuti hogy ő rendes fiú, falják is a nők...
    most nevetni kell
  • Z
    "A plussz poén még a dologban, hogy a srác sem a Rózsadombról jött, tehát nem tudom mi ez a nagyzolási vágy?" --- csak én nem látom az összefüggést?
  • eatmerr
    Az jó pasiknak arany szíve, és csoki teste van:)
  • Dick Riddick
    Lehet bármekkora a veszekedés, méregből egy dolgot soha nem ejtenék ki a számon. Azt hogy nem szeretem. Ezt csak egyszer kell kimondani.
    Részemről ennyi.
  • salsoul
    #3444 → Ha bármiben eltérünk a valóságtól amiben benne élünk, bármi megtörténhet. Lehet hogy a csaj soha nem találkozott volna a mostani párjával stb.

#3453 → Legalább megmarad a pénz.

A valódi szeretet meg nem olyan, hogy egyszer szeretlek [mert most épp olyanom van], egyszer meg nem szeretlek [mert most épp olyanom van].

Nincs mit tovább ragozni ezen.
    A másik felet - mint már páran említették valóban - érdemes lenne meghallgatni.

Továbbá kérdés, hogy csak ez az egy téma problémás vagy van más is amire a fickó ilyen "szeretet megvonással" reagál.
  • Jacky
    Ez azt jelenti az én olvasatomban, hogy nagyon makacs, akaratos a srác. Ahogy mondtad az elején még, ha nem úgy van ahogy ő elképzeli, akkor már nem jó semmi.

Ha így kijelenti, hogy akkor nem vesz semmilyen lakást, mégis hova fog fejlődni ez a kapcsolat? Szerintem sehova.
    Nincs túl sok jövője ennek.
    VESZTEGETI A LÁNY AZ IDEJÉT!
  • Jacky
    Én se adnám el a helyében anyukám "szeme-fénye telkét".
    Na még az hiányozna. Inkább elviszem őt welnesselni meg ilyenek, hálából és tiszteletből, szeretetből.
    Jól teszi, hogy nem adja el.

Én se értem mi ez hogy mindenképpen új építésű kell. Az jóval drágább ám, mint a használt lakás. És ott még olyan problémák is felmerülhetnek/kiderülhetnek ami a használtnál nem.

OFF:
    Én már beszereztem a lakást, csak gyermekeim anyja hiányzik. Jössz Rita?
  • Rita79
    És amikor ezt a tényt közölte a fiúval, akkor azt a választ kapta a csaj, hogy "jó, akkor nem veszek semmilyen lakást!"
    Na, ehhez mit szóltok?
  • Rita79
    Meg még az is röhejes, hogy a pasi szerint egy gyerek csak egy új építésű lakásban nőhet fel????????????
    LOL
    Régen nem is voltak ilyenek, mégis szépen felnőttünk.
    Manapság is a családok többségének nemhogy új lakásra, de használtra sincs pénzük.
    A plussz poén még a dologban, hogy a srác sem a Rózsadombról jött, tehát nem tudom mi ez a nagyzolási vágy?
  • Rita79
    Tényleg elég "perdöntő", hogy ketten ugyanazt mondtátok.
  • Rita79
    A lánynak lesz telke, beszéltem vele, esze ágában sincs eladni.
  • Jacky
    Inkább az a kérdés, mi lesz ha a lánynak már nem lesz telke!
  • Jacky
    Új csajt keresne?
  • Jacky
    Vagy már be se engedi a lakásba..
    Merthogy tuti csak az ő nevén lesz ...
  • Jacky
    Épp ezt mondtam, hogy a srácnak csak a pénz miatt van szüksége a lányra, nekem eddig ez jött le abból amit írtál.

Elképzelhető, hogy az alábbi eset történne: Srác zsarolja a csajt, csaj eladja a telket. Srác megveszi a jó lakást, hitel nélkül, csaj pénzével megtámogatva. Beköltöznek, elkezdi szekálni, végül kiüldözi a lakásból. Jó esetben szép lassan visszaadja a lóvét, de ezzel semmit se fog érni a csaj. Hiszen anyukája életének fontos része, a telek elveszett már.
    A srácot is elveszti.
    Ott marad semmi nélkül, lehet hogy gyerekkel.
    Na nézd csak, Nessie is ezt mondta a 3431-ben. Ha már ennyire eltérő felfogású emberek ugyanazt mondják, lehet benne valami
  • Rita79
    Így még kerekebb a történet.
  • Rita79
    Még egy kérdésem van: mi lenne, ha a csajnak nem lenne telke????????
  • Nandusz
    Na...csak ragadt rád valami az egyetemen.
  • Jacky
    Az igaz, hogy kéne ismerni a fiú álláspontját is. "Hallgattassék meg a másik fél is!"
  • Rita79
    Nanduszkám, azt azért kifelejtettem a történetből, hogy a fiúnak vannak extra lakás igényei, amihez ugye kellene a lánynak a lóvéja.
    A csaj megelégedne egy elérhető, olcsóbb lakással is.
    Én úgy gondolom, hogy ha a fiú olyan lakásban akar élni, amit nem tud a saját pénzéből megteremteni, akkor ne a lánytól várjon megoldást, hanem vállaljon be hitelt vagy elégedjen meg egy olyan kéglivel, amire neki is telik.
  • Jacky
    OFF
    Hát bírónak tényleg nem lennék jó, abba is hagytam a jogi tanulmányaimat annó, nem államvizsgáztam le a jogi karon, pedig végignyomtam 4 évet (1 év felmentésem volt, beszámítással).
    A végére rájöttem, hogy nem nekem való.

Jó lennék diktátornak, maradjunk annyiban
  • Nandusz
    Valószínű így van, ahogy te mondod, hisz azért te személyesen is ismered őket, de gondolom azért nálad is közrejátszik a barátnőd melletti szolidaritás.
  • Rita79
    "Viszont az a tény, hogy a lány krízis helyzetbe került a srác szándékai miatt, az mindenképpen óriási intő jel a kapcsolat folytatásának megkérdőjelezésére."

Ez elég érdekes számomra, amit írtál!?
    Szegény lányt krízis helyzetbe hozta a srác szándéka, tehát szerinted nem az a megoldás, hogy a fiú nem hozza továbbra is krízis helyzetbe, hanem az, hogy szakítsanak?
    Ha a fiú szeretné a lányt és látná, hogy a lánynak ez mekkora problémát okoz amit kér tőle, akkor nem akaratoskodna tovább, hanem megoldaná anélkül a dolgot, hogy a lányt nyomás alá helyezné továbbra is.
  • Z
    "Jacky, mindenesetre te nem vagy egy született bíró típus, annyi szent" --- pont, hogy de! Mint a valóságban...szigorú, de igazságtalan!
  • Nandusz
    Na épp erről beszélek, hogy az elmondottakból ítélve.
    Nem célom védeni a srácot, félre ne érts, mindenesetre egyelőre csak a lány szemszögéből látjuk a dolgokat. Lehet ha a srác barátját olvasnánk itt, akkor máshogy ítélnénk.
    Egyetlen egy tényt szabad csak egyértelműen megállapítani a tudomásunkra juttatott szitu alapján, mégpedig, hogy valami nagy feszültség van kettejük között. Minden további megállapítás puszta ítélkezés (pejoratív tartalmú, akár az egyik, akár a másik félt hozzuk ki áldozatnak).
    Erre mondtam, hogy jobb lenne megismerni jobban a helyzetet (valaki más is említette itt ezt korábban) és nem hebrencs, elkapkodott, indulatból jövő módon kimondani olyan ítéleteket, melyeknek lehet nincs is meg a valóság alapjuk.
    Jacky, mindenesetre te nem vagy egy született bíró típus, annyi szent