Ritka rendes fiút találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
merazvagy!😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

salsoul
én ezzel maximálisan tisztában vagyok

mikor a házasságról beszéltünk akkor sem engedtek a rószaszín látószögbõl

és rögtön bunkó életellenes meg milyen is még?... várjál... igen földönkívüli, érzéketlen stb jelzõkkel lettem illetve.
Sir Quno Jedi
Tiszta sor. De nem biztos, hogy szükségem van egy ennyire kiismerhetetlen, pillanatnyi érzelemhullámzásában sorsokat és életeket, talmi üveggyöngyért felrúgó "IZÉ"-re, ami az általad leírt tipikus nõként fogható fel. Szal. term. igazad van, de épp ezért van nekem is a saját szempontomból. 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Mit nõ ki?!??!? Az Isten szerelmére, itt felnõtt emberekrõl beszélünk tudtommal és nem gyerekekrõl?! Azt már nem lehet kinõni csak úgy.

HTS s3rg1nh00
és itt rontod el,a nõk nem igazán hallgatnak az észérveikre,hanem az érzéseiket helyezik elõtérbe.ezért van az h.hiába is próbálnád észérvvel bizonyítani,milyen jó pasi vagy...lehet jön valaki aki megajándékozza a szívét egy képpel,amihez valamiért jó emlék kapcsolódik a lányban(tipikusan szeretik mondjuk a naplementét,vagy a csillagok bámulását...esetleg egy kedvenc virággal teli rétet),máris kukába dobna téged miatta.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

salsoul
Jacky.

Tegyük fel egy lányka azt mondja neked, hogy akaratod ellenére vagy feleségül veszed és gyerekeket csinálsz neki és élete végéig ellátod vagy kinnyifantja magát.

Mit teszel?
Sir Quno Jedi
Szoktam volt tükröbe nézni. Nekem simán megy, tiszta a lelkiismeretem. A cinikusság nem bûn, de a többi sem. Idõvel ha eleget taposnak és ütnek, az ember már nem lesz olyan burokbanszületett hepiazélet fanatista. Szvsz.

gabo91
Persze, mindennek megvan az oka, annak is, hogy miért lett olyan hogy jutott odáig hogy zsarolásal probálja megtartani magának a másikat. Bárkibõl lehet boldog ember és bárkibõl lehet depressziós is.
Mindenkinek az adott helyzete szablya meg a véleményét is. Nem kell megsajnálni az ilyeneket, de beléjük se kell rugni, pszichológus majd segít (vagy nem).

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

Mindenki változik, pár év múlva egy mostani "érzelmi zsaroló" teljesen normális emberré is válhat, mert kinövi.
De akkor se fogok "kötelet adni a kezébe"!
Lehet hogy megteszi. Mert nem olyan amilyennek gondolod és esetleg komolyan gondolta. Tudom, ti felvállalnátok a kockázatot, mert leszarjátok a másikat. Én meg nem.
salsoul
Így van.

Az ember vagy magától változik, mert változni akar saját döntés miatt,

vagy az elsõ adandó alkalommal visszaesik.
Süt a hsz-eitekbõl, hogy mennyire cinikusak vagytok. Nem látjátok magatokat egy tükörben? Ideje volna belenézni.

Ha máshogy viselkednének, mint ahogy írták, akkor minek írnak ide ilyeneket? Mert attól lesznek nagyfiúk? Nem valótlanságokat kell ide írni.

Nem is rólad írtam eredetileg, csak becsatlakoztál melléjük menetközben..
Sir Quno Jedi
Túl sok a HA. A pszichológus nem ad neked új jellemet és nem is tudja megváltoztatni a személyiséged (már ha van). Ez tipikus szemforgató farizeus hozzállás, hogy majd jól meggyógyítják a "szakemberek". Ilyen nincs, ezt jobb is elfelejteni. A dilidokik nem Istenek (nagyon nem). CSAKIS magadtól gyógyulhatsz meg. De ez már egy másik téma...

Ezzel sem értek egyet. Még lehet belõle normális ember, ha pszichológustól segítséget kap vagy idõsebb lesz.
Az a legszomorúbb, hogy ilyeneket magyaráznom kell egyáltalán nektek.
Sir Quno Jedi
Nos egyrészt akihez az ember érzelmileg erõsen kötõdik, azzal nehéz ám érzéketlennek és cinikusnak lenni, ergó õk is másképp viselkednének adott helyzetben. Másrészt viszont azt meg én tudom nehezen elképzelni, hogy érzelmileg kötõdnék egy ENNYIRE hülye és agyhalott zombihoz. Érted?!

salsoul
Az elsõ mondatodat most nem nagyon értem mire mondod, vagy mit mondasz vele.

A második részhez:
Csernus mondott egy jó dolgot:
vannak a nõ-nemû emberek és vannak a nõk
meg vannak a hím-nemû emberek és vannak a férfiak
Nem arról beszélek, hogy hagyjuk magunkat érzelmileg zsarolni! Én se hagynám magam. De nem állnék hozzá ilyen cinikusan mint ti! Ez a marhanagy különbség köztünk.
Nem szeretem az érzéketlen, cinikus, önzõ és pesszimista embereket mint salsoul és kocsisgabor9999. Sajnálatos, hogy ilyenek egyáltalán léteznek.
Sir Quno Jedi
Pontosan. Ha tiszteletben tartod õt, akkor hagyod, hogy meghaljon, hiszen õ ezt választotta. Elõtte persze felhívhatod a figyelmét a "logikáján" tátongó kontinensnyi résekre, de a többi az õ dolga, nem állhatsz mellette 7x24órán át õrt...

salsoul
Nem kívánom én senki halálát, és az öngyilkossággal sem értek egyet.
Ha egy nõ az amlített dologgal jönne hozzám elmagyaráznám, hogy miért nem jó ötlet amit tervez.
Ezt vagy megérti vagy ...

... ha továbbra is elrettenthetetlenül ragaszkodik tervéhez, hát rajta.

Tiszteletbe tartom ezt a döntését is.
gabo91
<#taps><#taps>

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Sir Quno Jedi
Õõõõ, aki energiavámpír, az vagy menjen és keressen magának másik áldozatot, akit lehúzhat magához a mocsárba, vagy tényleg jobb ha távozik az élõk sorából (is). Amúgy az ilyeneknek csak a szájuk nagy, nem olyan könnyû ám meghalni...

Nem, azért mert egy másik ember halálát kívánod! Még mindig nem érted kocsisgáborral együtt?
Sir Quno Jedi
Akikrõl írsz, azok nem ütik meg az emberréválás alapmércéjét szvsz. A lány azért nem, mert hülye, befolyásolható és igénytelen, a pasi meg szimplán egy kis gennygóc.

Mi lenne, ha EMBEREKRÕL beszélgetnénk?! 😄

gabo91
Örülj neki, én gyenge vagyok és befolyásolható... örülnék ha nem ilyen lennék...

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

gabo91
Igen szerintem érzéketlen vagy és buta, DE nem vagy hülye hogy tönkre tedd magad más miatt, és gyenge sem hogy zsaroljanak. Ilyen szituációban jó döntést nem lehet hozni, mindenképpen vesztesz valamit. Mérlegelés kérdése.
Jó ez igy tényleg buta, hogy kötelet adnál a kezébe, gondolom azt akarod kifejezni, ha ezt mondaná megmondanád neki hogy "nem érdekel mit csinálsz". Igy mégis finomabb.

Nem rég ejtettek pofára akkor pont egy eféle dolog miatt történt ez. A lány folyton veszekedett a gyerekkel, buta volt vele a srác mindig, ha szakitani akart a csaj a gyerek elkezdte zsarolni. Nem megy el vizsgázni, (23 éves, csaj 18) tönkre teszi a saját életét, véget vet életének stb. közben fetrengett a földön és hányt. Ezt kb havonta kétszer eljátszották, sokadik alkalom után betelt a pohár. Lány értelmes (volt akkor még) berágott rá és szakitott vele, elvolt egy 2-3 hétig aztán mégiscsak megsajnálta (gyerek persze csak átakarta vágni mert ugyanugy elment vizsgázni, leszarta a lányt) meg persze közeledett a nyaralás idõpontja igy kibékült vele aztán mentek nyaralni...

NessieGraf
Olyan dolgokat próbálsz elérni, amirõl azt hiszik, teszik. Ezért soha nem fog nekik hiányozni egyik sem.

Más:

Ezen iszonyúan ledöbbentem: ez a színvonal hihetetlen számomra, hogy vonzó lehet. Ezután beszéljünk arról, mi a nõ fogalma.

http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info

salsoul
Azért mert rajtam nem fog az érzelmi zsarolás?
Sir Quno Jedi
midenkinek vannak érzései imho

Akinek érzései sincsenek, távolról sem nevezhetõ rendes fiúnak. Nem is értem, hogy te és a hozzád hasonlók mit keresnek itt egyáltalán, ebben a topicban?
30Dani
egy szó: pyx

thank you for helping us help you help us all

salsoul
Köszönöm,
de én az életemet nem hagyom tönremenni más hülyesége miatt.

Sajnos az emberek 90% érzelmi parazita, érzelmi roncs.
És inkább ezért tart ott Mo ahol.
Gratulálok neked is. Az ilyenek miatt tart ott Mo. ahol tart.
salsoul
Én is kötelet adnék neki.
salsoul
Sok itt a vakság, az elvakultság, és az elvi fenntartás.
A ragaszkodás maja tarka varázslatához.

De sebaj.
Válás, szakítás, sírás, szenvedés és fájdalmak közben azoknak akiknek kell majd jusson eszébe az pár gondolat amit itt a beteg életellenes földönkívüliek mondtak...
Elég szegényes lehet a lelki életed.
Hát akkor még néhány büntipont nem ártana. Mondjuk annyi, hogy elérjen egy bant ..
Dick Riddick
A büntipontok nem a két szép szeméért vannak ám! <#nevetes1>

\"Heroes never die. They just reload.\"

gabo91
seria-n te modi voltál, itt meg topikromboló?

Ha nekem azt mondaná egy csaj hogy megöli magát ha szakítok vele: kötelet adnék a kezébe xDDDD

Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!

gabo91
Kérdés az mit takar az a "rendes" jelzõ?

gabo91
Ebbõl is látszik, hogy a nõk mindent leszarnak... igénytelenek elvannak ezekszerint szarban mocsokban is, utánna meg "szaral" hemperegnek...
ugye?

A nõk olyanok mint a parkoló, az összes jó foglalt, a többi meg rokkant vagy fizetõs...

jhetedikj
Ilyen ostobaságot se halottam még.<#idiota>

Persze egy nõnek is vannak eszközei amivel rá vehet minket pár dologra,de ez mégse azt jeleni,hogy õ irányít.

anno 1987

tigeroo
az 1 dolog hogy ugat a kutya de lehet hogy a szuka mondja meg neki hogy mikor ;D
jhetedikj
Csak végtelen türelem szükségeltetik hozzá és nagyon jó emberismeret,normális pasiból egy nõ se tud bohócot csinálni. Az én véleményem,hogy a férfi hordja a nadrágot. A tyúkólban ha nem a kakasok kukorékolnának reggelente ott nem lenne rend.

anno 1987

jhetedikj
Ez erõsen csajfüggõ is,mert neki ezt egybõl észre kell vennie vagy legalább feltételeznie.😊

Ha most itt lenne elõttem egy csaj,hát nem is tudom mit csinálnék,bár lehet nem is ez lenne az elsõ amit bebizonyítok neki.😄

anno 1987

soulhunter
elõbb utobb minden rendes és normális pasibol kihozzák a nõk az állatot... ez a nõk vérében van, nekünk meg még nem találták fel erre az ellenszert 😊

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

Rita79
Kérdés: hogy bizonyítod be egy lánynak, hogy te rendes vagy?
De komolyan!

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

jhetedikj
Majd a csajoknak bizonyítok,ha nem baj. 😉

anno 1987

tigeroo
mindenki azthiszi magáról hogy rendes😊
jhetedikj
Én ritka,rendes vagyok,de tényleg! Csak a ritka,rendes lányt nem találom.

( Ha megvan el is veszem.😊 )

anno 1987

Dick Riddick
Ne menj át te is személyeskedésbe, nincs rá szükség.
Lenyugodtak a hangulatok, nem kell megint rászállni senkire.
Nem ellene vagyunk, én sem ismerem az életben, és úgy látom te sem.
Ha hozzá akarsz szólni a témához, tedd meg, ha pedig nem, akkor ne írj.

\"Heroes never die. They just reload.\"