8043

A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
  • Anonymusx
    #8043
    És szeretsz női ruhába bújni is?
  • Slinky Cyle
    #8042
    akkor jó..azt hittem már valami fura szörny vagyok
  • qetuol
    #8041
    nem.
  • Slinky Cyle
    #8040
    ritkán lehet rendes fiút találni, vagy ritka rendes fiút akarsz találni?

    én fiú vagyok de nem úgy gondolok magamra mint egy férfi..sőt a többi fiúval ellentétben én nem is akarok férfias lenni.. meg egyáltalán, nem is érzem úgy, hogy nekem valamelyik nembe kéne skatujáznom magam.

    Nem érzem úgy hogy valamelyik nemhez tartoznék..
    igaz hogy farkam van, de vannak női érzéseim is.. fura nem?
  • Mondeo19
    #8039
    Hol vagytok lányok? :)
  • Mondeo19
    #8038
    Én rendes fiú vagyok :P
  • chhaya #8037
    De ő is tudja, hogy ez így van, és megdicsért, hogy ügyesen csinálom. :D
  • IXEMGabeo
    #8036
    chhaya azért mondja ezt, mert ugyanezt megcsinálta a párjával:P saját tapasztalata xD
  • gercse
    #8035
    És fordítva ;)
  • chhaya #8034
    Az okos nő eléri, hogy minden úgy történjen, ahogyan ő akarja, és a férfi meg legyen róla győződve, hogy az ő ötlete volt és büszke is legyen magára.

    A végén pedig mindenki elégedett, dominancia ide vagy oda. :)
  • IXEMGabeo
    #8033
    Mind, mind attól függ ki milyen élethelyzetben van. Ezt jól látod a dominancia szerintem is a pénzkereséssel függ össze, csak ott, mondjuk, ha a nő hordja a nadrágot a legtöbb férfi szarul érzi magát, hogy fordított a felállás és kiszolgáltatva érzi magát. Ez a Mi lenne, ha és a mit szólnál hozzá kérdések mögé nehezebb belátni és észrevenni azt, hogy ez egy parancs lenne vagy utasítás, mert leginkább ez egy felvetés, ami inkább az egyenlőséget hozza előtérbe. Te is erre próbáltál törekedni...
  • narumon
    #8032
    Nem, én ezt abban látom, hogy csúnya szóval ki adja ki a parancsot. Ha a nő a domináns akkor is ő fogja kiadni feladatnak, hogy drágám, te olyan jól tudod a nyaralást megszervezni légyszíves tedd meg, és valószínűleg bármi olyan kérdés felmerül - pl szállás - azt megbeszéli intézés előtt a "főnökkel". Ezzel szemben ez nálunk pl úgy nézett ki, hogy mondtam asszonnynak, hogy mit szólna hozzá ha Malajziába mennénk ekkor meg akkor. Mivel tudott arra az időre szabit venni a többit már elintéztem én. Szerintem egyébként a dominancia összefügg a pénzkereséssel is. Amíg én sokkal többet keresek addig valószínűleg a dominancia is nálam van. Bár lehet, hogy ez mélyebbre nyúlik, ha valaki dominánsabb az eleve olyan stílusú, hogy jobb pozíciókba kerül talán. Legalábbis most hirtelen eszembe jutott barát ahol a nő a domináns, ott pl a srác igazából szereti, hogy bemegy a megszokott munkahelyre, eltelik a napja és nem kell gondolkodni meg okoskodni. Amikor meg lett volna lehetőség előre lépni, de volt benne rizikó akkor azt sem vállalta. Náluk a nő olyan, hogy egyre jobb beosztásba kerül a munkahelyén, ha kell akkor tanul érte, ha kell akkor "helyezkedik", ha rizikót kell vállalni akkor mérlegel és ha olyan akkor bevállalja. Pont mint nálunk én. Viszont egy ilyen nővel nekem halál lenne az életem (egy szint ugye), vagy totálisan kioltanánk egymást vagy megölnénk egymást. Az én párom viszont egy kutató ennek megfelelő habitussal, és bár ő is vezető beosztásban van (még az is lehet, hogy a munkahelyén domináns), de itthon ez máshogy alakul. Jó hosszú beírás lett már megint :)
  • IXEMGabeo
    #8031
    jól értem a dominánsabb kifejezés alatt azt érted, hogy az egyik fél valamiben határozottabb a másiknál. Ilyen alapon rengeteg olyan dolog van, amiben nem biztos, hogy csak az egyik nem felé billeg a mérleg, lehet mondjuk a nő jobb a pénz beosztásában a férfi pedig jobb abban, hogy megszervezzen egy utazást és abban intézkedjen.
  • gercse
    #8030
    Persze, hogy értem :)

    Ez már az együttéléskor létrejövő összhangon alapszik. A napi rutin, a szokások kialakulása, a közös élet megszervezése és kialakítása, nos azt hiszem távol van még tőlünk (rendes fiúk és lányok után kajtatóktól :) ) ez a szakasz.

    Nem véletlen szokás mondani, hogy lakva ismerszik meg az ember :)

  • narumon
    #8029
    Ja ezzel egyetértek teljes mértékben.
    Én arra gondoltam amikor kioltják egymást ez a totális: Mit csináljunk szívem?
    - Mindegy, amit te szeretnél!
    - Én azt szeretném amit te!
    - Akkor menjünk el sétálni!
    - És merre menjünk?
    - Amerre szeretnél

    grrrrr
    A felek közül meg mindegy ki a dominánsabb, nagyon jó barátainknál pl a hölgy az. Ez alatt nem a paraszt én megmondom a frankót csajra kell gondlni, hanem egyszerűen ő az aki jobban be tudja osztani a pénzt és a barátom ( a párja) ezt be is látja és rá is hagyja. Ha asszony azt mondja, hogy ezt meg azt most nem engedhetjük meg akkor nem veszik meg. Vagy pl ugyanitt nyilván a hölgy felel jobban a baráti kapcsolatokra, ő szervezi le, hogy mikor hova mennek, (meg lehet persze vétózni, de ő az aki lebeszéli, hogy drágám, jövő hét szombaton narumonékhoz megyünk ebédre úgy készülj. A párja meg bólint, hogy rendben.) ő intézi az ajándékokat stb stb.
    Nálunk én vagyok a domináns ez annyiból más, hogy nálunk is a párom intézi az ajándékokat, de nem úgy, hogy jön, hogy elintéztem, hanem szól, hogy ennek meg annak ajándék kéne és erre meg arra gondolt, én meg jóváhagyom (vagy nem :D), és utána történik a beszerzés. Vagy a programoknél a párom nem leszervezi a jövőhét szombatot hanem szól, hogy vérpistáék átjönnének szombaton az nekem akkor jó-e mert akkor lebeszéli. Szerintem ezek kis különbségek de valójában óriási különbség.
    No hátha így érthetőbb, hogy miről beszéltem :)
  • gercse
    #8028
    Azt mondom, hogy legyen egy közös cél a kapcsolatban, illetve ne csak egy, hanem mindig legyenek elérendő célok, amiért mindketten ugyanúgy küzdenek, és támogatják is egymást benne. Ilyen szempontból legyen egyenlő a két fél.

    Valamint az érzelmi részére gondoltam elsősorban.
    Az nem lesz soha jó kapcsolat például, ahol az egyik fél "teper", jobban akarja, mint a másik. Nem azt mondom, hogy egyezzenek az érzések, sosem fognak, de a maguk szintjén mindketten érezzék, hogy "igen, ez most olyan, amit akarok, amit mindig is szerettem volna".
  • narumon
    #8027
    Most nem tudom lehet, hogy félre értelek de szerintem ez nem jó. Az egyik fél (mindegy melyik) legyen dominánsabb. Ez alatt nem azt értem, hogy a másik fogadjon el tőle minden döntést. A kapcsolatban legyenek egyenlők, de ez nem függ össze a dominanciával. Amikor tök egyenlő két pár azt tapasztalatom szerint rossz nézni, mert vagy teljesen kioltják egymást, vagy tutyimutyi az egész kapcsolat.
  • narumon
    #8026
    Én kaptam már ilyet (na jó nem buszon), a következő kukába kidobtam.
  • gercse
    #8025
    Ez így van rendjén (lenne rendjén)

    Csak néhány (?) nő igényli az irányítást, az "uralmat", mert az férfias(?).
    Van benne valami, és vannak helyzetek, amikor kell is ez, de alapvetően nem így kell működnie. Alá-fölérendeltségnek nem volna szabad kialakulnia.
  • crazyduck
    #8024
    akkor ne bolygassuk,bocsi :)

    rendes fiú,rendes fiú...merre vagy? :D
  • IXEMGabeo
    #8023
    ez privát téma:) pár emberrel már ezt megbeszéltem, de, ha érdekel elmondom
  • crazyduck
    #8022
    és akkor mivel volt gond? Ha szeretnél róla beszélni,természetesen.
  • IXEMGabeo
    #8021
    én is egyenlőségre törekszem. Sosem szerettem az egyik ember a másik fölé nő elméletet...

    Exemmel nagyon egy húron pendültünk és tulajdonképp egyikünk se dominált a másik felett legalább is így vettem észre. Igyekeztem úgy alakítani a dolgokat, h csak egyszerűen és lazán beszéljük meg a dolgokat, teret is hagytunk egymásnak szóval ezzel a részével nem volt gond.
  • gercse
    #8020
    Ez részünkről is így van, ha lehet általánosítani.
    Összhang (karrier és kapcsolat) nélkül nem működik.
  • crazyduck
    #8019
    Az jutott még eszembe,hogy (nem szeretnék általánosítani)de a tapasztalataim alapján a karrierista fiúkkal nem jövök ki jól. Teljesítmény függők.Minden téren!Persze attól még lehet rendes fiú,csak ez a típus nem nekem való. Ebből már tanultam és nem ilyen rendes srácot keresnék.
  • gercse
    #8018
    Meg ha én itt vagyok ezzel a gondolkodással, akkor miért ne lehetne más is, aki hasonló(an hülye :D).
  • gercse
    #8017
    Igen, elég valószínű, hogy nehezen jön össze két ilyen ember, én is ezt tapasztalom, de azért törekszem, hogy sikerüljön.
  • crazyduck
    #8016
    Ez nekem nagyon utópisztikus :)
    valamelyik fél akkor is dominánsabb egy kicsit,ha akarod ha nem. Nekem ez a tapasztalatom.
  • Informatikus
    #8015
    :)
  • chhaya #8014
    Jaaa... azt ki ne díjazná. :)
  • gercse
    #8013
    Nem, pont, hogy nem vagyok, én sem :)
    Ez benne a lényeg.

    Egyik fél se irányítson, együtt érjék el "azt", ne akarja egyik fél sem jobban, ne vezesse egyik sem a másikat, közösen tűzzék ki, és érjék el. Persze ez így leírva és elképzelve nem nehéz, de miért lenne lehetetlen?

    Olyasvalakivel akarok élni, aki hasonlóan gondolkodik az élet ezen apró tortaszeletjéről legalább. Az egész torta jó ízéhez ez ugyan kevés, de ha mindketten komolyan gondoljuk, akkor az kezdetnek jó :)
  • crazyduck
    #8012
    Nem így értettem :D
    A "kinézett magának" érzésre.
  • Molnibalage
    #8011
    Volt már rá példa. Nem a középkorban vagyunk és a férfiak sem gondolatolvasók... Szóval...
  • chhaya #8010
    Mit? "Ha már kinézett, akkor összejönni" az első szembejövő sráccal, aki leszólít? Nanemá...
  • crazyduck
    #8009
    "ha kinéztél akkor nem bánom" :D
    Kívánom,hogy megtapasztald,mert mi nők ezt érezzük mindig.
  • crazyduck
    #8008
    ezek szerint te irányító típus vagy ezért nem jön be az olyan lány,szerintem :D
  • IXEMGabeo
    #8007
    akkor engem egyetlen nő nem fog kiválasztani:)

    Egyrészt keveset járok emberek közé, másrészt pedig ahol voltam engem levegőnek néztek konkrétan. Mindig is...

    Aztán nem nagyon volt olyan aki meg tetszett volna így nem is kezdeményeztem. Aztán most ott vagyok, hogy totál megszoktam az egyedüllétet és nem zavar, csak néha szexhiány van, de az meg csillapítható tudod:)

    Egyébként a kérdésre válaszolva, meglepődnék, nem hinném el, ahogy gercse is írta utána kell járni, hogy a nőnemű illető miért keres és aztán jutnék el arra a pontra h rendben, ha kinéztél akkor nem bánom:D
  • chopin42
    #8006
    milyen is neked a "rendes srác"?
  • gercse
    #8005
    Régen azt gondoltam, milyen jó, ha a nő kezdeményez, akkor valamivel biztosan megfoghattam, tehát jól indul az egész.
    Viszont amelyik nő kezdeményez, általában nem véletlen teszi, vagyis az indíttatás "jön neki".

    Nem szeretek általánosítani, de aki kezdeményez, az általában irányító típus is, szereti a kezében tartani a dolgokat. Nekem viszont nem zsánerem az ilyen nő, hogy csúnyán fejezzem ki magam.

    Egy minta a több millióból, leadva :D
  • crazyduck
    #8004
    De ha egyszer úgy is "a nő választ"?! :)