422
Szeretettel várom azok hozzászólásait akik oknélkül kaptak bűntetőpontot, vagy egyéb igazságtalanság érte őket mélyentisztelt moderátorainktól!
  • zeli
    bannernak:

emlékezetem szerint én sem kaptam még.
  • Shiwo
    én még nem kaptam, remélem ezután sem fogok :) de az feltünt, hogy nincs egységes büntetési alap, vagy ha van, én nem látok benne logikát..szóval ha egy modnak rossz kedve van, akkor valami kicsinység miatt is kioszt 5öt, néha meg dúrva dolgokért adnak 1et.. és ugyanazon dologért is lehet, hogy az egyik semmit nem ad, a másik meg elküld a bannamákra..kissé kaotikusnak és öntörvényünek tűnik ez a számomra
  • Lord Nomak
    Fura módon engem az ittlétem alatt egyszer sem talált el egy pont sem, lehet mert nem adtam okot rá, hm érdekes.
    Kb ez az egyetlen fórum ahol azért a moderek a normális kategóriába tartoznak és nem szórják a pontokat, viszont nem is hanyagolják el a topicokat meg a felhasználókat.
  • Count Adyn
    Nekem 4+ év alatt egyet se sikerült kapnom:) De azért tartok egy perces néma csendet a névtelen áldozatok emlékéért.
  • Csirke4
    Én kaptam ST-től mert teszteltem az új csetett kicsit flood módban! 1 hét bant. :C
    AZ ST MONNYONLE!!!!!!!!!444444444444négynégynégynégy

Deltopic lesz.
    A csontjaimban érzem.
  • shad0w
    én nem túl sokszor kaptam büntipontot, de egy alkalommal összejött az 5: az első kettő azt hiszem spammelésért járt, a további 3 pedig azért, mert megkérdeztem, hogy miért kaptam a korábbiakat. emlékeim szerint borg volt aki ezt eljátszotta velem, különösebben nem viselt meg, de akkor azért bosszantott picit :)

meg lehet amúgy nézni valahol ilyen régebbieket, h ki mikor hol miért kapott? mert nem esküdnék meg rá, h az én esetem tökéletesen így történt, és most kíváncsi lettem :)
  • bertino
    felszólalni... SGn... :DDDDDDDD

hidd el csak időpocsékolás.
  • Dragooon #14
    "De kérek mindenkit, ha igazságtalanság érte itt jelezze."

és ha mondjuk jelzem, mi lesz?
    :(
  • Beast Machine
    "Pár napig nem szólok hozzá a topikhoz, mert van egy dolog amit ki kell hevernem."

Ennyire megviselt az a 3 büntipont?
  • Beast Machine
    fordított pszichológia rulez :)
  • csgery
    De úgy kérjen segítséget, hogy nézzen körbe..

én is nyitottam Windows Mobile 5 nek topikot, kiderült hogy volt... hátvégülis az kicsit furavolt h senkinemkap semit, ln kaptam 3 at, de mind a hanyagságom miatt, mert nem néztem körbe...
  • NEOreg3
    az sg miatt elvesztettem a fél karomat
  • Narxis
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Vaxi
    Az sg áldozatai azok, akik segítséget kérnek, és 120 kretén fasz anyázza le őket, hogy elfért volna itt meg itt. Merthogy ők már 1 éve regeltek ide. hűha. Büntipontot meg ilyenért nem adnak, csak jogosan, szal..
  • passatgt
    engem egyszer 1 hétre bannoltak azért, mert az mondtam, nem kérek büntit

hát kaptam
  • balcsipisti
    Pár napig nem szólok hozzá a topikhoz, mert van egy dolog amit ki kell hevernem.
    De kérek mindenkit, ha igazságtalanság érte itt jelezze.

• csgery
    Humanista topik, ez a topik... nemvagy egy kicsit lázadó egyén?

Egyébként én csak annyit mondok, hogy ok nélkül senki sem kap büntetőpontot... kíváncsi vagyok, vajon hány embernek lesz még ilyen gondja.
  • hunbasser
    mikor készül el az sglazadocrew.com?
  • Vegas
    hihi
  • balcsipisti
    Gondolom nem vagyok egyedül, szólaljunk fel az igazságtalanság ellen!