422
Szeretettel várom azok hozzászólásait akik oknélkül kaptak bűntetőpontot, vagy egyéb igazságtalanság érte őket mélyentisztelt moderátorainktól!
  • desigo
    kedves szolíd xD

[pont most éri el szerencsére a 2-es arányt]
  • Sadist
    Mondjuk igaz, vannak faszabb modok is :)
  • Dj Faustus #59
    És most gyújtsunk egy gyertyát, hullajtsunk el pár könnyet az SG áldozatainak emlékére (a sapkádat/kalapodat vedd le, úgy illik), és mormoljunk el egy imát (ki-ki felekezete szerint)/igyunk meg egy sört (ha nem hiszünk egy vallásban se)/írjunk x-et (többet is ha emók vagyunk - juj bocs ez általánosítás, kirekesztés, non-humánus beállítottság - mindjárt jön az ombudsman - csapok is gyorsan a számra). Emlékük örökké szívünkben él.

És idézzük föl a gaz, háborús bűnös moderátorok emlékét, akik ha katonai bíróság, sortűz elé nem is de a pokol kénköves tornácára fognak kerülni, és ott fogják őket tüzes vasakkal gyötörni. Az Isten irgalmazzon nekik.

[Poénkodást abbahagy]
  • Balumann
    Én csak annyit fűznék hozzá ehhez a témához, hogy a moderátorok is emberek, és az érzelmi állapotaik nyilván befolyásolják a büntipontok osztásának mennyiségét :) De az, hogy a forum így működik,ilyen rendezetten az nekik köszönhető. Az életben is nagyon sok igazságtalanság van, nem ezek az apróságok azok amiért fel kellene szólalni (bárcsak ezek lennének a problémák)! :)

Én még nem kaptam bűntipontot, törekszem mindig a szabályok betartására.
    Remélem nem lesz alkalmunk megtapasztalni, hogy milyen lenne ez a forum ilyen moderátorok nélkül... az biztos, hogy nem olyan ahol normális üzeneteket lehetne olvasni.
  • 30Dani
    m@nt@ :CCCCCCCCCCCCC
  • Carlos HUN
    majd felrakom a videodat amikor lefejeznek seggfej...
    hogy birják az emberek más halálát megnézni ez valami hihetetlen
  • magus
    hirtelen arra asszociáltam, hogy hány ember ment mentálisan tönkre az évek során az sg-n, de csak vmi háromszögek miatt nyílt a topic : /
  • zeli
    Ehhez annyit fűznék hozzá, hogy rendben van, hogy segítségre szorul az egyén, és erre egy fórum alkalmas, hogy segítséget kérjen, mivel sokan járnak ide, de egy problémának mi értelme külön topikot nyitni? Vannak általános segítségkérő topikok minden alfórumban, amik ki vannak emelve felül ugyanúgy, mint a Moderátor figyelmébe topikok. A rendszer meg is kérdezi, hogy rákerestél-e az adott témára, amilyet nyitni szeretnél, hogy létezik-e már olyan.
  • kopa1
    Pheel 1 db büntetőpontot adott neked.
    Indoklás:
    "Voltam zárás előtt"
    Kaptál zárás után.

Borg 2 db büntetőpontot adott neked.
    Indoklás:
    idiota topik nyitása

Loál János 5 db büntetőpontot adott neked.
    Indoklás:
    Lefejezős videó linkelése.

Öszvisz eddig 8 volt! Mikor jön a permban?
  • Dj Faustus #52
    "Teljesen felesleges itt ban-olni meg ilyenek, szabad reg van, annyi felhasználó neved lehet ahány e-mail címet tudsz csinálni."
    Hm, készítettél már fórummotort?
    Adminisztráltál már ilyesmit?
    Vetted már fel a harcot blogban túlterjeszkedő spamáradat ellen?

Ha ezekre igen a válasz, akkor nem mondanál ilyesmit.
    Sajnos mindig vannak "károkozók", "megtévelyedők", "viccelődő kedvű egyének" - akik ellen valamilyen úton fel kell lépni (ha nem így lenne, a fórumot tönkretennék a spamek, az esetleges biztonsági réseket kihasználó egyének, és örökös szócsatákat váltók).
    Mivel az automata "programok" keveset érnek e téren, az emberre van szükség. Emberre, aki szubjektív. Emberre, akinek lehet rossz napja. Emberre, aki a saját szabad idejét áldozza fel (pénzt ezért nem kap), azért hogy a fórum működőképes legyen.

És valljuk be őszintén - itt rendesen teszik a dolgukat (találkoztam már olyan fórummal, bloggal, ahol nem). Természetesen belekerülnek a szórásba páran olyanok is, akiknek vitathatóak a büntethetőségének a mértéke (nem 2-t érdemel hanem 1-et...) - de ez kis százalék.
    Nem tetszenek, hogy szabályok vannak? Készíts anarchista rendszerű fórumot: nincs regisztráció, mindenki azt szól be amit akar, azt spammel amit akar, olyan tartalmat rak fől amit akar. Meglátjuk életképes lesz-e, túllépi az sg látogatottságát. ;)
  • zmeor
    Az sg áldozatai azok, akik segítséget kérnek, és 120 kretén fasz anyázza le őket, hogy elfért volna itt meg itt. Merthogy ők már 1 éve regeltek ide.---------ez igaz-------------------------------------------------
    persze azért nem hiába van a pop-up ablak.. de vannak akik hobbit űznek abból hogy segítségkérésre beszóljanak
  • zmeor
    ez azt jelenti hogy ha a rendes életben találkoznál vele akkor egy olyan embert ismernél meg, aki érvényesülni képtelen, "nyuszi" , abszolút antiszoc. De valahol neki is hiányzik az hogy beleköthessen másba, uralkodjon valakik felett... látatlanban persze. nehezen hiszem el hogy ha *odaállna a büntetett elé akkor ugyanilyen "mókásan-kacagósan-alázóan" el tudná regélni a problémáját. röviden ennyit takar.

* természetesen nem lehet ilyet kérni.. ez egy fórum. ez van.
  • zeli
    Jah, te kaptál bant a nemmeredért :DD
  • Sadist
    Azért az utolsó mondaton felkacarintottam :D
  • zmeor
    ez is csak azt bizonyítaná hogy igazunk van. :D
  • Mirk
    Akkor most elmondom a lényeget, mert látom kissé tudatlanul álltál neki ennek az sg dolognak. Senki se kért rá hogy idegyere, nem hiányoltunk. De ha már itt vagy betartod a szabályokat. Mert azok vannak. Moderátorok vannak akik bannolnak, ha okot adsz rá. Ennyi. Ha egy mod véletlenül beletipor a lelkivilágodba akkor... hoppá akkor nem történik semmi. Nem őket kell fikázni meg felszólalni, leszólni, beszólni. Menj el, nem fognak hiányolni. De amíg itt vagy élj azzal a tudattal, hogy talán egy napon egy nálad fiatalabb, való életben érvényesülni képtelen ember aki itt éli ki a beteljesülési vágyait(ez mit akar jelenteni egyébként) és királykodik, egy nap egy ilyen ember bannolni fog. Hát szörnyű kilátások.
  • bertino
    biztos most is a háttérből figyelik a topicot, minnyá betelik egyiknél a pohár ^^
    aztán lesz close -.-
  • zmeor
    igaz, csak nem kéne játszani az agyukat...
  • kemszi2
    jaja egyetértek.
  • zeli
    De azért mégis valami rend nem árt, mert moderálás nélkül káosz lenne; a bannolás már csak a reklámozók, spammerek miatt is jó.
  • zmeor
    teljesen felesleges, hogy itt játszák az agyukat a "moderátorok" mintha ők lennének az istenek.. aztán még kiderül sokkal fiatalabbak mint egyes fórumozók és még ők osszák az észt. Tipikus olyan emberek akik a való életben nem tudnak érvényesülni és itt élik ki a beteljesülési vágyaikat és királykodnak.
    Teljesen felesleges itt ban-olni meg ilyenek, szabad reg van, annyi felhasználó neved lehet ahány e-mail címet tudsz csinálni.
    véleményem ennyi
  • Sadist
  • 5c0rp330n
    ezaz, éljen a demokrácia, szólaljunk fel itt is, lázadjunk.
    humanizálódjunk, védjük meg az ártatlan, igazságtalanul és teljesen indokolatlanul beskatulyázott afromagyarokat és legyünk igazi eu-s világpolgárok.
  • Cat #38
    a büntipontlista nyilvános, nézegesd kedvedre:

http://www.sg.hu/buntetopontlista.php
  • Mirk
    Cím alapján nekem meg az a kép ugrott be, hogy ül a faszi az sg előtt, már 2 hete étlen szomjan, mer nem bír elszakadni a gumiszobától meg a sok lágszorotol, aztán végelgyengülésben meghal.

nem kaptam még, de nem is adtam rá okot, ez nagyon jó taktika, ajánlom mindenki figyelmébe
  • Dj Faustus #36
    Kedves Pisti,
    már elmondtam az általad nyitott fórumban is, de itt is megteszem: ha olyan topikot (ami ráadásul eléggé politika-szagú - ami ezen a fórumon ellenjavallt) nyitsz, ami az emberekben az általuk tapasztaltak, a tényekkel alátámasztható indokok ismerete ellenérzést vált ki (értsd ezen a topik tárgyáról eléggé hevesen értekeznek; a topik tárgyát képező emberekről a topik hozzászólóinak 99%-a eléggé negatív élménye van, ezért nem éppen kellemes szavakkal diskurálnak), akkor ne csodálkozz.
    Másrészt ha egy topikban egy aláírásgyűjtésre buzdító honlapot reklámozol - ami ebben a fórumban ellenjavallt - ugyancsak ne csodálkozz.

Pont ide vonatkozik - a kissé technikailag elavult, de mondanivalóját tekintve örök érvényű netikett egyik bekezdése:
    - Legalább egy, de inkább két hónapig olvasd az adott levelezési listát ill. hírcsoportot mielőtt postázol valamit. Ez hozzásegít az adott csoport kultúrjának megismeréséhez. (Fordító megjegyzése: ez a tanulás idő jelentősen csökkenthető a lista/csoport archívum és a megfelelő FAQ tanulmányozásával. Ez utóbbit mindenképpen olvasd el, mielőtt postáznál bármit is!)

Illetve:
    - Hirdetni csak és kizárólag az arra hivatott csoportokban és levelezési listákban szabad! Ez is egy példája annak, hogy célszerű ismerned azt a közönséget, aki majd írásodat olvassa. A kéretlen hirdetés - ami nem tartozik egy adott csoport/lista témakörébe - valószínű következménye: rengeteg durva válaszlevél. (Fordító megjegyzése: semmiképpen se nyilvánosan válaszoljál, hiszen már ez is reklám. Hatékonyabb, ha a feladó rendszergazdáinál panaszkodsz.

Ja és a moderátorokat ne hibáztasd:
    - Ne hibáztasd a rendszeradminisztrátort az adott rendszer felhasználóinak viselkedése miatt.

Forrás: Magyar Netikett

Szóval summa-summárum: fiatal korodra, és a fórumozási tapasztalatlanságodra tekintettel azt javaslom, hogy gondold meg mielőtt - a jelen országban, a jelen politikai/gazdasági/mentálhigiénés/szociális helyzetben - ilyesfajta topikokat nyitsz. Mert bár - szép dolog amit szeretnél - de jelen helyzetben nem eszközölhető - és erről nem a fórumozókat is alkotó népesség tehet (arról sem ők tehetnek, hogy dühösek a felmerült téma kapcsán).
  • desigo
    1 dbot kaptam összesen
    azt is jogtalanul...

miután Borg ezt belátta le is mondott
  • bertino
    nem csak számodra, ez nagyrészt így is van, ahogy leírtad.
  • R0zs0máK
    Én örök bann-t is kaptam már a régi regemre...pedig kb. a lap indulása ittvagyok...beszéltem is sedóájz-al, dehát lelkes büntipontszóró ő :))
  • mrzoltan
    pfff,ennek semmi értelme;nekem is 8 körül van de volt 1 pár amit nem nagyon értek.
  • toysoldier
    jólvan pisti szólaljunk.

[felszólalt]

na jólvan mostmár menjünk aludni, késő van.
  • Fido4life
    én egyszer kaptam 1 hét bant mert beírtam a moderátor topikba hogy kérek 1 büntipontot, de aztán a chaten megszavazták hogy vonják vissza. azóta nem hülyülök ilyen spammeléssel
  • Jano
  • Beast Machine
    ja, jön az SG és levadássza a gyanútlan júzereket :D
  • akyyy
    Cicero
  • NeverwinterKING
    nekem 8 van és mind a 8at meg érdemeltem... én nem hiszek abba h ok nélkül kapsz büntit...
  • karajjj
    énis valami ilyenre asszociáltam :AD:S_:FSsa
  • Fbn Lx
    és balcsipisti újra támad!
  • Fbn Lx
    címből ítélve már arra gondoltam, hogy azokért, akik az SG-ért adták életüket :D
  • Csirke4
    Preztízst is figyelembe veszik.