Mégis visszatér Ripley?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A könybõl van vagy 8 még szép hogy másról szól ill.1,2,3 ua.
Bármelyik könyvet 1 jó rendezõ csinálná kaszálna!
Jöhetne egy predi 3 is.Weaver legalább 5 éve mondta hogy lesz folyt.úgyhogy nem zárkózott el a folytatástól!
Lehetnek vagy 16 évesek, azt se tudják ki az a Ripley...
Alien 1,2,3 über jók :-)

Az a baj,hogy nem a kor szellemével nézitek :-)

NA de mind1 minndig az a jó ami csillog-villog és ez így is van rendjén, szüleink is fikázták a 40-50-60-as években készült "gagyi" filmeket...

A régi filmekhez egy életérzés kell

Én kiváncsian várom, de tuti bukás lesz, nincs olyan téma amivel újjást hozhatnának.
én csak a 4-et láttam végig, szóval kurvára nem értettem mi van és ki hogyan került oda. haver elmondása szerint a könyvek teljesen másról szólnak, talán egy 3. alienes sorozatban már azokról lesz szó.
60 évesen is játszhat fõszerepet, de az utómunkák akkor sokba lesznek a súdiónak.

Inkább nézitek azt az eszetlen és agyatlan és ötlettelen AvP sorozatot????

Legalább az Alien sorozat Tényleg jó volt (mind a 4 része)...

Szerintem ez is jó lesz!
Nem kotelezo megnezni....
Isten ments, hogy megint Ripley.. el se megyek megnézni
Running#14 - maximálisan egyetértek veled.<#eljen>

Egy hím méhecske buzdító szavai: "Szorgos népünk gy?zni fog, 'cause HERE I am!"

A 5. részben végre eljuthatnánk oda, hogy nem csak 1-2 ember 1-2 alien ellen, hanem igazi, csata jellegû harcok legyenek. Mindig is ezt tartottam negatívumként! Az 1.-ben még elment, de pl a 2.ban lehettek volna nagyobb "harcok" is.

A második a kedvencem. Harmadik nem tetszett. A negyedik meg a feléig kurva jó, aztán az a fehér-ember-alien micsoda,... na az nem kellett volna bele. De a feléig nagyon jó a 4 rész.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

"A 60 éves színésznõ nyilatkozata szerint ugyanis szívesen szerepelne az ötödik Alien filmben..."

Mint kinek a nagymamája?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Miert utlegelne mankoval?? Õ egy klon nem ember ugye es barmikor ujra klonozhato ha mar itt tartunk.
pfffff

Ki nem szarja le a Visztát?

Running
elsõ = régen biztos jó volt, nekem unalmas már
második = máig élvezhetõ, kiváló film
harmadik = bugyuta sztorival megáldott, felhájpolt lószar
negyedik = kritikán aluli tömegcikk

Lehetne egy ötödik rész, hátha megmentenék a sztorit valahogy.

"a masodik egy sima akciofilm"<#wow2>

Az elso resz mestermu, harmadik resz igen jo (plane a moziba nem kerult rendezoi valtozat), a masodik egy sima akciofilm, a negyedik pedig kritikan aluli. Ridley Scottot viszont megkozeliteni sem tudta egyik sem, o mas kategoria.
Bocsi az elõzõ "W B"-nek ment
Ezt ugye nem gondoltad komolyan!!!!!?????<#wow1><#ejnye1>
a AvP filmek még mindig jobbak mint az alien 4... azok még legalább viszonylag hûek az eredeti történethez

Jajj! Persze. Hogyne. Egész biztosan. Ha te mondod.

Nothing to say

izé... a AvP filmek még mindig jobbak mint az alien 4... azok még legalább viszonylag hûek az eredeti történethez.

már látom... Alien 5 Ripley mankóval ütlegeli az alienek fejét...

Az AVP filmeket minden jóérzésû Alien-rajongó megtagadja, így pedig okafogyottá válik az AVP filmekre hivatkozva értelmetlennek találni egy újabb Aliens-filmet. Szerintem egy jó forgatókönyvvel és jó rendezõvel el lehetne feledtetni azt a két ballépést, amelyet hozzá nem értõ kóklerek eszkábáltak össze.

Nothing to say

Kicsit idos mar, de ugye ezt a film ipar bebizonyitotta mar, hogy nem szamit.
En orulnek neki.😊
Volt már ilyenre példa, hogy szívesen eljátszaná ez ezt meg azt a szerepet, és lássatok csodát.
Weaver kisasszony is megzörgette a harasztot hátha elkezd fújni a szél.

Háááááááát..... nem is tudom. Sigourney W. jól nézett ki még a negyedik Alien-ben is, de annak is már 11 éve. Azért örülnék neki, de ennek én nem sok esélyét, értelmét látom, pont az AVPR miatt. De azért jó lenne.
Így rohad szét a filmipar...
Rage47
pfuj milyen kép😄
Most nem azért, de attól, hogy Sigourney azt mondja, hogy szívesen szerepelne az 5-ben, ha azt egy tehetséges rendezõ rendezné, nem garantált, hogy lesz is, ez kb. a Jóbarátok-mozifilm cikkjével egyenlõ színvonalú.