Mégis visszatér Ripley?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A könybõl van vagy 8 még szép hogy másról szól ill.1,2,3 ua.
Bármelyik könyvet 1 jó rendezõ csinálná kaszálna!
Jöhetne egy predi 3 is.Weaver legalább 5 éve mondta hogy lesz folyt.úgyhogy nem zárkózott el a folytatástól!
Bármelyik könyvet 1 jó rendezõ csinálná kaszálna!
Jöhetne egy predi 3 is.Weaver legalább 5 éve mondta hogy lesz folyt.úgyhogy nem zárkózott el a folytatástól!
Lehetnek vagy 16 évesek, azt se tudják ki az a Ripley...
Alien 1,2,3 über jók :-)
Az a baj,hogy nem a kor szellemével nézitek :-)
NA de mind1 minndig az a jó ami csillog-villog és ez így is van rendjén, szüleink is fikázták a 40-50-60-as években készült "gagyi" filmeket...
A régi filmekhez egy életérzés kell
Én kiváncsian várom, de tuti bukás lesz, nincs olyan téma amivel újjást hozhatnának.
Az a baj,hogy nem a kor szellemével nézitek :-)
NA de mind1 minndig az a jó ami csillog-villog és ez így is van rendjén, szüleink is fikázták a 40-50-60-as években készült "gagyi" filmeket...
A régi filmekhez egy életérzés kell
Én kiváncsian várom, de tuti bukás lesz, nincs olyan téma amivel újjást hozhatnának.
én csak a 4-et láttam végig, szóval kurvára nem értettem mi van és ki hogyan került oda. haver elmondása szerint a könyvek teljesen másról szólnak, talán egy 3. alienes sorozatban már azokról lesz szó.
60 évesen is játszhat fõszerepet, de az utómunkák akkor sokba lesznek a súdiónak.
60 évesen is játszhat fõszerepet, de az utómunkák akkor sokba lesznek a súdiónak.
Inkább nézitek azt az eszetlen és agyatlan és ötlettelen AvP sorozatot????
Legalább az Alien sorozat Tényleg jó volt (mind a 4 része)...
Szerintem ez is jó lesz!
Legalább az Alien sorozat Tényleg jó volt (mind a 4 része)...
Szerintem ez is jó lesz!
Nem kotelezo megnezni....
Isten ments, hogy megint Ripley.. el se megyek megnézni
Running#14 - maximálisan egyetértek veled.<#eljen>#eljen>
Running#14 - maximálisan egyetértek veled.<#eljen>#eljen>
Egy hím méhecske buzdító szavai: "Szorgos népünk gy?zni fog, 'cause HERE I am!"
A 5. részben végre eljuthatnánk oda, hogy nem csak 1-2 ember 1-2 alien ellen, hanem igazi, csata jellegû harcok legyenek. Mindig is ezt tartottam negatívumként! Az 1.-ben még elment, de pl a 2.ban lehettek volna nagyobb "harcok" is.
A második a kedvencem. Harmadik nem tetszett. A negyedik meg a feléig kurva jó, aztán az a fehér-ember-alien micsoda,... na az nem kellett volna bele. De a feléig nagyon jó a 4 rész.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
"A 60 éves színésznõ nyilatkozata szerint ugyanis szívesen szerepelne az ötödik Alien filmben..."
Mint kinek a nagymamája?
Mint kinek a nagymamája?
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Miert utlegelne mankoval?? Õ egy klon nem ember ugye es barmikor ujra klonozhato ha mar itt tartunk.
pfffff
Ki nem szarja le a Visztát?
elsõ = régen biztos jó volt, nekem unalmas már
második = máig élvezhetõ, kiváló film
harmadik = bugyuta sztorival megáldott, felhájpolt lószar
negyedik = kritikán aluli tömegcikk
Lehetne egy ötödik rész, hátha megmentenék a sztorit valahogy.
második = máig élvezhetõ, kiváló film
harmadik = bugyuta sztorival megáldott, felhájpolt lószar
negyedik = kritikán aluli tömegcikk
Lehetne egy ötödik rész, hátha megmentenék a sztorit valahogy.
"a masodik egy sima akciofilm"<#wow2>#wow2>
Az elso resz mestermu, harmadik resz igen jo (plane a moziba nem kerult rendezoi valtozat), a masodik egy sima akciofilm, a negyedik pedig kritikan aluli. Ridley Scottot viszont megkozeliteni sem tudta egyik sem, o mas kategoria.
Bocsi az elõzõ "W B"-nek ment
Ezt ugye nem gondoltad komolyan!!!!!?????<#wow1>#wow1><#ejnye1>#ejnye1>
a AvP filmek még mindig jobbak mint az alien 4... azok még legalább viszonylag hûek az eredeti történethez
Jajj! Persze. Hogyne. Egész biztosan. Ha te mondod.
Jajj! Persze. Hogyne. Egész biztosan. Ha te mondod.
Nothing to say
izé... a AvP filmek még mindig jobbak mint az alien 4... azok még legalább viszonylag hûek az eredeti történethez.
már látom... Alien 5 Ripley mankóval ütlegeli az alienek fejét...
már látom... Alien 5 Ripley mankóval ütlegeli az alienek fejét...
Az AVP filmeket minden jóérzésû Alien-rajongó megtagadja, így pedig okafogyottá válik az AVP filmekre hivatkozva értelmetlennek találni egy újabb Aliens-filmet. Szerintem egy jó forgatókönyvvel és jó rendezõvel el lehetne feledtetni azt a két ballépést, amelyet hozzá nem értõ kóklerek eszkábáltak össze.
Nothing to say
Kicsit idos mar, de ugye ezt a film ipar bebizonyitotta mar, hogy nem szamit.
En orulnek neki.😊
En orulnek neki.😊
Volt már ilyenre példa, hogy szívesen eljátszaná ez ezt meg azt a szerepet, és lássatok csodát.
Weaver kisasszony is megzörgette a harasztot hátha elkezd fújni a szél.
Weaver kisasszony is megzörgette a harasztot hátha elkezd fújni a szél.
Háááááááát..... nem is tudom. Sigourney W. jól nézett ki még a negyedik Alien-ben is, de annak is már 11 éve. Azért örülnék neki, de ennek én nem sok esélyét, értelmét látom, pont az AVPR miatt. De azért jó lenne.
Így rohad szét a filmipar...
Most nem azért, de attól, hogy Sigourney azt mondja, hogy szívesen szerepelne az 5-ben, ha azt egy tehetséges rendezõ rendezné, nem garantált, hogy lesz is, ez kb. a Jóbarátok-mozifilm cikkjével egyenlõ színvonalú.