26
  • Samanoske
    A könyből van vagy 8 még szép hogy másról szól ill.1,2,3 ua.
    Bármelyik könyvet 1 jó rendező csinálná kaszálna!
    Jöhetne egy predi 3 is.Weaver legalább 5 éve mondta hogy lesz folyt.úgyhogy nem zárkózott el a folytatástól!
  • Zoliz
    Lehetnek vagy 16 évesek, azt se tudják ki az a Ripley...
  • nikiherceg
    Alien 1,2,3 über jók :-)

Az a baj,hogy nem a kor szellemével nézitek :-)

NA de mind1 minndig az a jó ami csillog-villog és ez így is van rendjén, szüleink is fikázták a 40-50-60-as években készült "gagyi" filmeket...

A régi filmekhez egy életérzés kell

Én kiváncsian várom, de tuti bukás lesz, nincs olyan téma amivel újjást hozhatnának.
  • torcipepe
    én csak a 4-et láttam végig, szóval kurvára nem értettem mi van és ki hogyan került oda. haver elmondása szerint a könyvek teljesen másról szólnak, talán egy 3. alienes sorozatban már azokról lesz szó.
    60 évesen is játszhat főszerepet, de az utómunkák akkor sokba lesznek a súdiónak.
  • Lipi1980
    Inkább nézitek azt az eszetlen és agyatlan és ötlettelen AvP sorozatot????

Legalább az Alien sorozat Tényleg jó volt (mind a 4 része)...

Szerintem ez is jó lesz!
  • bmw
    Nem kotelezo megnezni....
  • SirBubu
    Isten ments, hogy megint Ripley.. el se megyek megnézni
    Running#14 - maximálisan egyetértek veled.
  • debut12
    A 5. részben végre eljuthatnánk oda, hogy nem csak 1-2 ember 1-2 alien ellen, hanem igazi, csata jellegű harcok legyenek. Mindig is ezt tartottam negatívumként! Az 1.-ben még elment, de pl a 2.ban lehettek volna nagyobb "harcok" is.
  • Hoz_Hun
    A második a kedvencem. Harmadik nem tetszett. A negyedik meg a feléig kurva jó, aztán az a fehér-ember-alien micsoda,... na az nem kellett volna bele. De a feléig nagyon jó a 4 rész.
  • Hoz_Hun
    "A 60 éves színésznő nyilatkozata szerint ugyanis szívesen szerepelne az ötödik Alien filmben..."

Mint kinek a nagymamája?
  • bmw
    Miert utlegelne mankoval?? Ő egy klon nem ember ugye es barmikor ujra klonozhato ha mar itt tartunk.
  • arrakistor
    pfffff
  • Running
    első = régen biztos jó volt, nekem unalmas már
    második = máig élvezhető, kiváló film
    harmadik = bugyuta sztorival megáldott, felhájpolt lószar
    negyedik = kritikán aluli tömegcikk

Lehetne egy ötödik rész, hátha megmentenék a sztorit valahogy.
  • pauly
    "a masodik egy sima akciofilm"
  • fixpont
    Az elso resz mestermu, harmadik resz igen jo (plane a moziba nem kerult rendezoi valtozat), a masodik egy sima akciofilm, a negyedik pedig kritikan aluli. Ridley Scottot viszont megkozeliteni sem tudta egyik sem, o mas kategoria.
  • silentb
    Bocsi az előző "W B"-nek ment
  • silentb
    Ezt ugye nem gondoltad komolyan!!!!!?????
  • Yutani
    a AvP filmek még mindig jobbak mint az alien 4... azok még legalább viszonylag hűek az eredeti történethez

Jajj! Persze. Hogyne. Egész biztosan. Ha te mondod.
  • W B
    izé... a AvP filmek még mindig jobbak mint az alien 4... azok még legalább viszonylag hűek az eredeti történethez.

már látom... Alien 5 Ripley mankóval ütlegeli az alienek fejét...
  • Yutani
    Az AVP filmeket minden jóérzésű Alien-rajongó megtagadja, így pedig okafogyottá válik az AVP filmekre hivatkozva értelmetlennek találni egy újabb Aliens-filmet. Szerintem egy jó forgatókönyvvel és jó rendezővel el lehetne feledtetni azt a két ballépést, amelyet hozzá nem értő kóklerek eszkábáltak össze.
  • bmw
    Kicsit idos mar, de ugye ezt a film ipar bebizonyitotta mar, hogy nem szamit.
    En orulnek neki.:)
  • xen
    Volt már ilyenre példa, hogy szívesen eljátszaná ez ezt meg azt a szerepet, és lássatok csodát.
    Weaver kisasszony is megzörgette a harasztot hátha elkezd fújni a szél.
  • scagnetti
    Háááááááát..... nem is tudom. Sigourney W. jól nézett ki még a negyedik Alien-ben is, de annak is már 11 éve. Azért örülnék neki, de ennek én nem sok esélyét, értelmét látom, pont az AVPR miatt. De azért jó lenne.
  • Quantumleap
    Így rohad szét a filmipar...
  • Rage47
    pfuj milyen kép:D
  • sugarman
    Most nem azért, de attól, hogy Sigourney azt mondja, hogy szívesen szerepelne az 5-ben, ha azt egy tehetséges rendező rendezné, nem garantált, hogy lesz is, ez kb. a Jóbarátok-mozifilm cikkjével egyenlő színvonalú.