26
-
Samanoske #26 A könyből van vagy 8 még szép hogy másról szól ill.1,2,3 ua.
Bármelyik könyvet 1 jó rendező csinálná kaszálna!
Jöhetne egy predi 3 is.Weaver legalább 5 éve mondta hogy lesz folyt.úgyhogy nem zárkózott el a folytatástól! -
Zoliz #25 Lehetnek vagy 16 évesek, azt se tudják ki az a Ripley... -
nikiherceg #24 Alien 1,2,3 über jók :-)
Az a baj,hogy nem a kor szellemével nézitek :-)
NA de mind1 minndig az a jó ami csillog-villog és ez így is van rendjén, szüleink is fikázták a 40-50-60-as években készült "gagyi" filmeket...
A régi filmekhez egy életérzés kell
Én kiváncsian várom, de tuti bukás lesz, nincs olyan téma amivel újjást hozhatnának. -
torcipepe #23 én csak a 4-et láttam végig, szóval kurvára nem értettem mi van és ki hogyan került oda. haver elmondása szerint a könyvek teljesen másról szólnak, talán egy 3. alienes sorozatban már azokról lesz szó.
60 évesen is játszhat főszerepet, de az utómunkák akkor sokba lesznek a súdiónak. -
Lipi1980 #22 Inkább nézitek azt az eszetlen és agyatlan és ötlettelen AvP sorozatot????
Legalább az Alien sorozat Tényleg jó volt (mind a 4 része)...
Szerintem ez is jó lesz! -
bmw #21 Nem kotelezo megnezni.... -
SirBubu #20 Isten ments, hogy megint Ripley.. el se megyek megnézni
Running#14 - maximálisan egyetértek veled. -
debut12 #19 A 5. részben végre eljuthatnánk oda, hogy nem csak 1-2 ember 1-2 alien ellen, hanem igazi, csata jellegű harcok legyenek. Mindig is ezt tartottam negatívumként! Az 1.-ben még elment, de pl a 2.ban lehettek volna nagyobb "harcok" is. -
Hoz_Hun #18 A második a kedvencem. Harmadik nem tetszett. A negyedik meg a feléig kurva jó, aztán az a fehér-ember-alien micsoda,... na az nem kellett volna bele. De a feléig nagyon jó a 4 rész. -
Hoz_Hun #17 "A 60 éves színésznő nyilatkozata szerint ugyanis szívesen szerepelne az ötödik Alien filmben..."
Mint kinek a nagymamája? -
bmw #16 Miert utlegelne mankoval?? Ő egy klon nem ember ugye es barmikor ujra klonozhato ha mar itt tartunk. -
arrakistor #15 pfffff -
#14 első = régen biztos jó volt, nekem unalmas már
második = máig élvezhető, kiváló film
harmadik = bugyuta sztorival megáldott, felhájpolt lószar
negyedik = kritikán aluli tömegcikk
Lehetne egy ötödik rész, hátha megmentenék a sztorit valahogy. -
pauly #13 "a masodik egy sima akciofilm" -
fixpont #12 Az elso resz mestermu, harmadik resz igen jo (plane a moziba nem kerult rendezoi valtozat), a masodik egy sima akciofilm, a negyedik pedig kritikan aluli. Ridley Scottot viszont megkozeliteni sem tudta egyik sem, o mas kategoria. -
silentb #11 Bocsi az előző "W B"-nek ment -
silentb #10 Ezt ugye nem gondoltad komolyan!!!!!????? -
Yutani #9 a AvP filmek még mindig jobbak mint az alien 4... azok még legalább viszonylag hűek az eredeti történethez
Jajj! Persze. Hogyne. Egész biztosan. Ha te mondod. -
W B #8 izé... a AvP filmek még mindig jobbak mint az alien 4... azok még legalább viszonylag hűek az eredeti történethez.
már látom... Alien 5 Ripley mankóval ütlegeli az alienek fejét... -
Yutani #7 Az AVP filmeket minden jóérzésű Alien-rajongó megtagadja, így pedig okafogyottá válik az AVP filmekre hivatkozva értelmetlennek találni egy újabb Aliens-filmet. Szerintem egy jó forgatókönyvvel és jó rendezővel el lehetne feledtetni azt a két ballépést, amelyet hozzá nem értő kóklerek eszkábáltak össze. -
bmw #6 Kicsit idos mar, de ugye ezt a film ipar bebizonyitotta mar, hogy nem szamit.
En orulnek neki.:) -
xen #5 Volt már ilyenre példa, hogy szívesen eljátszaná ez ezt meg azt a szerepet, és lássatok csodát.
Weaver kisasszony is megzörgette a harasztot hátha elkezd fújni a szél. -
scagnetti #4 Háááááááát..... nem is tudom. Sigourney W. jól nézett ki még a negyedik Alien-ben is, de annak is már 11 éve. Azért örülnék neki, de ennek én nem sok esélyét, értelmét látom, pont az AVPR miatt. De azért jó lenne. -
Quantumleap #3 Így rohad szét a filmipar... -
#2 pfuj milyen kép:D -
sugarman #1 Most nem azért, de attól, hogy Sigourney azt mondja, hogy szívesen szerepelne az 5-ben, ha azt egy tehetséges rendező rendezné, nem garantált, hogy lesz is, ez kb. a Jóbarátok-mozifilm cikkjével egyenlő színvonalú.