Még időben távozott Bill Gates?

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Abban mindenképpen hogy stabilabb,és nem fagy le olyan könnyen mint az XP.
a LOL-t inkább Rád mondanám 😄 majd ha kijön pár nagyobb javító-csomag akkor talán több gépre rakom fel de így nincs értelme ^^
Narxis
Miben jobb?

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

mousee
Milyen tekintetben? Sebességben pl? Betöltési idõben? Vagy inkább másképp fogalmazok: Hatékonyabb valamiben az XP-nél? Szerény tapasztalataim szerint nem. Sõt, bõven alulmarad. Lassabb, kiforratlanabb. Majd idõvel lehet hogy kijavítgatják, mint anno az XP-t, mert ugyebár megjelenésekor az se volt egy sztár 😊

Na mind1, szerencse, hogy én már nem függök MS-éktõl... 😊

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

DjDano
A Vista jobb mint az XP minden tekintetben! Persze a szemellenzõs emberkék ezt sose fogják elismerni, inkább használnak egy 7 éves oprendszert LOL

ziipp
Kicsit gödörben van az MS, ez látszik, de egy ekkora cég lazán kiheveri, sõt meg se érzi. Majd jön valami vasököl, és helyre tesz pár embert, leépít itt-ott, és minden megy tovább. Bill papa pedig könnyen beszél a pálya szélérõl. 😊

Lehet, hogy meglepõ, de 9% részesedésel (kb. ennyi van Bill Gatesnek az MS-bõl) amikor 14 szint menedzment-el kell elbírkózni... azt jelenti, hogy nem te vagy az úr a házban. Valamit elképzelni, és végrehajtani nem egyenlõ. Fõleg egy 14 szintû menedzment hálózatban ahol semmi sem világos egy embernek. Bill megszokta, hogy mindnet követ és az MS-ben mindent ismer, a mai MS-ben az lehetetlen és ezért még ha elméletileg megvan a befolyás és a hatalom, gyakorlatilag nagyon nehéz vagy lehetetlen a végrehajtás. Bill nem azért dolgozik, hogy dolgozon, õ az eredményekért él, a mai menedzereknek nem fontos az eredmény, fontos nekik, hogy az excel sheet kivan töltve, a gyûlések megvoltak és, hogy a termék pénzt hozzon, és ha oligopólikus vagy monoplolikus a piac akkor mindegy, hogy mennyire szar munkát végeznek a pénz akkor is meglesz. Bill nem ebben a játékban van, a pénz neki fontos de az álmai fontosabbak neki, õ még azok közé tartozik akik álmodnak és nem azok közé akik jönnek lenyúlnak és továbbmennek a következõ lehetõséghez. Bill a kis lehetõségekbõl nagy üzletet csinált, és a modern MBA menedzerek már nem ezt az utat járják, nekik a cél csak a pénz, eredmény nem számít, ha nincs pénz akkor "golden parachute" és már másnap valami más cég vérét szívják. És akármennyire is elképesztõ ezekre nincs sem befolyás sem hatalom ami hatna, legyen az akár Bill Gates is. Fõleg nem 9%-al.

Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan

bertino

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

omfg lol😄
"Bill ezt szerintem látja és mivel nincs már elegendõ hatalma és befolyása, hogy az MS irányát megváltoztasa inkább kiszált."
ugye ezt csak viccnek szántad ("hatalma és befolyása"), és tényleg nem vagy ennyire OSTOBA!

😊 félig vicceltem de néhányszor már leírtam, hogy Bill azért vonult vissza mert már nem volt képes az MS-t az elõrehaladás útján tartani. A Vista is bizonyíték, a Microsoft termékei soha nem voltak tökéletesek, de a Vistáig 100%-ban érvényes volt a fejlõdés, a következõ verzió mindég jobb volt és használhatobb és értékesebb. A Vista esetében ez már nem igaz, ha valahol van is javulás, mint termék nem jobb sõt mondható roszabb is az elõdjénél. Nem beszélve, hogy az MS az utobbi években megduplázodott (foglalkoztatottak száma) és az biztos, hogy ennyi minõséges ember nincs (fõleg ha mások pl. Goolge stb. is halásznak köztük). Szóval Bill egyszer azt mondta (még fiatal volt), hogy "B" embereket nem szabad alkalmazni mert azok általában "C" embereket alkalmaznak és akkor minden véget ér. Azt hiszem észrevette, hogy éppen ez megy az MS-ben jelenleg, és még mindég van sok okos és tehetséges ember de már több az aki nem képes a saját tömegét cipelni. Az MS még sokáig élhet a múlt sikerein, de szerintem ha a jelenlegi úton járnak akkor nem lesz jó vége. Bill ezt szerintem látja és mivel nincs már elegendõ hatalma és befolyása, hogy az MS irányát megváltoztasa inkább kiszált. Persze ez csak az én véleményem 😊

Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan

tiszta csicska ez a bill gates

aki elolvassa fasz

Neki már mindegy. Esetleg azon izgulhat, hogy 2 vagy 3 milliárd dollár osztalékot kap-e?

Ház igen 😊

Most már nem Bill papa a gonosz, hanem Bill papa a hõs. Aki megmondja a frankot.
Kár hogy kicsit elkésett 😄

← ElőzőOldal 3 / 3