132
Minden amit erről a kis járgányról tudni akarsz.
-
#132 UP, van még ennek létjogosultsága?
mondjuk télen nem fázol benne, robogón meg lefagynál
villany moped mondjuk királyság lenne -
ssx22 #131 az az egyetlen egy problémám velük hogy tényleg iszonyatosan zajosak :( meg persze a sebesség :( asszem inkább lerakom a jogsit és veszek egy suzukit -
#130 Nincs. -
ssx22 #129 Neked van mopedautót? -
#128 Az a legmegbízhatóbb! -
ssx22 #127 mért? -
#126 Csak Aixamot. -
ssx22 #125 Néztem de mindegyik veszprémi meg ajkai meg rácalmási :( az a baj hogy nekem legjobban a chatenet media tetszik csak pont annál szarták el hogy vaslemezből csinálták az alját és hamar szétmegy :( pedig tök jól néz ki az a kisautó :)
-
#124 www.hasznaltauto.hu -
ssx22 #123 Nekem is kéne egy ilyen auto, csak az a baj hogy BP-n sehol se lehet kapni :( -
#122 Muszáj állandóan kötözködnöd! -
#121 Amint látod:van. -
#120 Amíg nincs rá jogszabály addig segédmotor ha lesz akkor mopedautó. -
#119 NINCS VITA! -
#118 Szerintem megkérdezel x embert,akkor annak a 90%-a aztmondja rá,hogy valami autó,és max a maradék 1% azt,hogy moped. -
#117 Mopedautó.És akkor mindkettőnknek igaza van.Mert szerintem MOPED szerinted AUTO. -
#116 Majdnem ugyan az,csak könnyebb és kisebb. -
#115 Ez nem AUTÓ! -
#114 Szerintem 14 évesen ne autóval próbálj furikázni :-) -
#113 Itt is megkérdezheted.Erre való a fórum:) -
alexkiri #112 köszi a gyorst választ
Az msn címed nem adnád meg mert még szeretnék tőlleg egyáb dolgokat kérdezni:P -
#111 Elméletileg igen.:D
De ajánlom ezt az oldalt,hogy több információhoz juss.
Link. -
alexkiri #110 Sziasztok!
14 éves vagyok van segédmotoros jogsim!
És akkor most vezethetek mopedautó-t? mert a mopedautó 400-500ccm
Választ előre is köszönöm -
#109 Igen én is tisztában vagyok vele, de ment már előttem traktor is, mindenki dudált rá meg anyázott, nem csoda. Sőt a dabasi lehajtón ment ki előttem a múltkor egy biciklis(!!) úgyhogy én már semmin sem lepődök meg... -
zoolee #108 Norbinak az egyik ismerősömnek is az van, atom egy gép, de valahogy egyre másabbul néz ki.
Poweres:P -
#107 Aprilia SR-t írtál, nem RS-t.
SR robogó, RS más tészta. És az RS sem 30Kw, hanem 30 lóerő. Papíron 21KW egészen pontosan, az pedig 29lóerő. És lehet akármilyen mega-gigabrutál RS125, az sem fog 180-190nél többet menni GPS szerint. óra szerint elképzelhető, de az álatlában csal! -
#106 igen! -
#105 Most boldog vagy? -
#104 GYIK. -
#103 Biztonság:Link.
És egy másik fórumba:"Az Aixam már 20 évvel ezelőtt is megfelelt a törésteszteken, és a baleseti statisztikái is nagyon jók. A karosszéria ugyan műanyag, de egy masszív alumínium bukócső van alatta. Sokkal kevesebben halnak meg mopedautókban, mint amennyi a számarányukból következne.A francia statisztikák szerint 99e közlekedési halálesetből 37e biciklis és motoros halt meg, de csak 165 mopedautós." -
#102 nem kell a tamado szoveg, kiscsillag ;)
nagyon remelem, hogy a jogszabalyok minnel hamarabb meg fognak valtozni, mert ez igy nonszensz a kiskapukkal -.- -
#101 Értem.Úgy látszik neked mindenki hülye,csak te vagy a normális.
Örülhetsz neki! -
#100 Csak itt ilyenk.Máshol van szabályozva de mivel mi EU tagok vagyunk ezért nem kell követni őket.Amúgy 16-tól lehet vezetni más országokba.De itt nincs szabály rá addig akinek van segédmotoros jodija addig úgy meget ahogy egy rendes kis 2 kerekű. -
#99 tokmindegy, hogy csurik-csavarjak a dolgokat... SQJ jol leirja #98ban... ennyi -.-
-
#98 Nalátod:
Ergó segédmotornak nagy, sokat fogyaszt és BAROMIRA drága. Az már csak plusz hülyeség, hogy cserébe még nem is mozgékony és ugyanúgy rohadhatsz vele a dugóban, mint az autósok (ezt nem számítom,mert amúgy a mocisok tolakodása IS szabálytalanság!!!)
Hozzátenném, segédmotoron nem szállíthatsz még több embert, ergó ez is szabálytalan!
ÉS egy kis robival nem fogsz kinyírni egész családokat, de ezzel éppúgy ölsz meg mindenkit egy buszmegállóban, mintha autót vezettél volna, szal. nem a 14 éves hülyegyerekek kezébe való.
A autókra NAGYON komoly környezetvédelmi és biztonsági szablyozások vannak az EU-ban. Ezek betartása nélkül NEM lehet forgalmazni SEM gépjárműveket. A moped"autó" mindezek alól kibújik, egy joghézagra hivatkozva...
Ez az egész mopedautó mizéria csak a jogszabályok kijátszására épül, ezért nem csodálom, hogy ennyit kekeckednek a hatóságok (még ha nincs is ehhez joguk). -
#97 +nincs -
#96 Ebbe az a szívás,hogy még szabályozva.Ja és itt egy bírósági végzés miszerint teljesíti a segédmotoros szabványt.De ez eltérő.Itt a . nálam
Link. -
#95 És az a furcsa,hpgy ezt megveszik.Szóval nem nekem kell panaszkodni hanem lehet menni az Aixamhoz. -
#94 ott a pont! ezt mar akartam mondani :D -
#93 M0-ra ki sem mehetne szvsz., mert tudtommal segédmotorkerékpárral és bicajjal sem mehetsz ki egy ilyen rendű főútra. Ergó rá kell hívni a rendőröket, de minimum melléállni és elküldeni a jó édes anyukájába! Az egy dolog, hogy öngyilkos hajlamai vannak, de másokat ne veszélyeztessen.