2669
Nektek van légpuskátok?
-
#69 link -
Miskolc88 #68 az szokott lenni XD
meg kupakot is jó lőni -
Miskolc88 #67 OFF-ot fejezzétek be plz.
akinek nem inge ne vegye magára. -
#66 céltáblát?, leszursz a földbe egy botot teszel rá egy sörösdobozt és kész:) -
Miskolc88 #65 Pistike007-et hagyjátok,hisz a nevében van hogy PISTIKE :D
am köcsögség állatra lőni.
Én csinálok céltáblát.
netről honnan lehet céltáblát letölteni és kinyomtatni? -
#64 tegyél bele babetta rugot azt erös lesz -
Miskolc88 #63 Megfelel a szabályoknak a légpuskám.
Nem lép túl a határon.
Annyira azért nem kell bika :D
Hétvégén majd jönnek a képek az enyémről,mert nem itthon van.
Mivel panelba lakok.
-
#62 hát ez az sg szinvonal, megszokhattad volna hogy sok 12 éves osztja az észt -
zoolee #61 Jóvizt: D
a 100 ft mögé Írsz még 2 darab 0-t, meg azt megszorzod 2 vel, és akkor úgy rendbenvagyunk. -
#60 Nem tudom mit éreztek ilyenkor, ha valakit fikázni kezdtek.
Írtam én azt hogy lövöm az állatokat? Buzdítottam erre valakit?
Nem.
Akkor meg nem kell lámának lenni. Magatokat szidjátok, mert egyből ugrotok, nem olvastok el rendesen semmit.
Az meg hogy 18 alatti vagyok a profilomon, csak arra jó, hogy az idősebbek leszólhassanak. Ha egy 60 éves írta volna?
Emberek... -
#59 100Ft -
#58 Értettem a viccet:) Nyugi.És én inkább hallgatok,mert olyan profi vagy,hogy onnan kilövöd a szemem ide,és az nem jó:O -
#57 retard filter ON. -
#56 látom nem tudod mi az a vicc,amugy volt már a kezemben légpuska,de sssstssst ne mondjatok el senkinek ezt csak én és a szomszéd srác tudjuk -
zoolee #55 ELadó ha valakit érdekel:
Ez lenn e az. -
#54 Tasco távcsövek?Airsoft-ra használják,és aszem nem is olyan drágák. -
#53 épp távcsövet szeretnék venni a slavia 631-esre, nemtud valaki valami jot és olcson? de nem ilyen piaci kell -
#52 monnyuk elegge szetoffolom(juk) a topikot!
sry^^
inkabb tenyleg johetnenek a kepek, vagy miaszosz :D
[Ned Flanders style]
Es remelem nem gondoljatok komolyan ezeket a nyuzasokat, leloveseket meg egyeb rossz gonosz hasonlo dolgokat! -
#51 Mondd ki, mocskos cigány.. -
#50 én nem mondom ki, nehogy valami kedves ártatlan embernek megsércsem a lelkivilágát, mindenkinek a fantáziájára bizom -
#49 a barna bőrű szó alatt az afro-amerikai -t értetted? -
#48 Látom nem volt még a kezedben igazi fegyver:) -
#47 te miről beszélsz? IQ teszt kéne a regisztrációhoz... -
#46 cseréld le a logód. -
#45 nem a "hulye macska" miatt izgulok... ;)
apropo! ki beszelt itt a kisebbsegrol? (azon kivul, hogy probaljatok beeroltetni a temat, termeszetesen az is problema, de az szerintem nem ide valo tema ;)
termeszetesen 21es hszemben sem irtam veletlenul, hogy "koltoi"... en sem gondolom komolyan... ez amolyan hirtelen felindulas a reszemrol... :] eleg primitiv dolog lenne mindenkit kinyirni, csakmert valamikor fiatal suhanc volt eshogy valamivel kitunjon, elkezd durvulni style ;) -
#44 képeket rakjatok inkább. -
#43 hallod ne a hülye macska után izgulj, inkább azon izguljál nehogy megkéseljen egy barnabörü, az nagyobb probléma mint a macskás téma -
#42 idefigyelj bogaram :D
miert? szerinted egy tinedzser aki MENONEK akar latszani a macskat lelovok legpuskaval styleban... az nem kedvteles? MAR ELEVE ertelmetlen a retorziod is, amit alitottal a 34-ben... macskak enyhen osztonbol cselekszenek... dominancia+terulet stb... ok, oket megertem, allatok!... nade! te valahol civilizalt ember vagyol, nem? maskeppen is lereagalhatnad a 34es hszt... (MEGOLOMKINYIROMMERTAZTTETTE! IQhoz gratulalok!)
-
#41 na elég volt a vitatkozásbol, mindenki más szemszögböl látja a dolgokat -
Fbn Lx #40 bátor gyerek vagy.
Ez rosszabb döntés volt, mint bicskás cigánynak magyarázni :c -
zoolee #39 : D
Amúgy tényleg, egyszer láttam egy retkes ci.ányt macskára lőni, megálltunk mellette, és jól leugattam a szarlámáját.-.-
-
#38 zolee kemény vagy mint a fagyottszar -
Fbn Lx #37 hint!
KI BESZÉLT ITT KEDVTELÉSRŐL "kicsibogar".
ezt már csak te képzelted hozzá a témához. -
zoolee #36 Ehh, ha egyszer megtudom, hogy macskáralőttél gombostűvel vályom ki a szemed. -
#35 na képekt már
nálunk itthon nincs légpuska,vagy ha van akkor nem véletlenül nem tudok rola :-c
cod2be is mindig sniper vagyok szal 200méterről is kikapom a szemedet,beneszójjá- -
Fbn Lx #34 ha a madarak lecsipkedik a termést, nyílván jogos, hogy közéjük lő az ember. Aztán majd megtanulják, vagy nem.
akinek nincs semmi a kertjében, az meg nyílván nem érti meg.
nem tom mit kell ezen felkapni a vizet.
Macskára én sem lőnék alapjáraton, viszont a szomszéd dagadt macskáját, amelyik összeharapgálta és karmolta a miénket, úgy, hogy beledöglött... na azt szintén megnyúztam volna. szal ennyit az együttérzésről meg a nagy állatvédelemről. Vannak szituációk, amikor igenis muszáj :/ -
zoolee #33 Nekem van, asszem egy slavia, de nemtudom.Régi szar.
Meg van egy GAMO AF 10 es légpisztolyom. -
#32 DSA:_D:asD_.asddA_ -
#31 el vagy tevedve kicsibogar...
az hogy te nem tudsz kulonbseget tenni a:
"valaki kedvtelesbol lelo egy macskat, mert most az jo"
vs
"elelmezes+feldolgozas stb" kozott, avval le sem allok vitatkozni!
hint! KEDVTELES! -
#30 Persze, hogy tudok!
Csak szeretem az állatokat.