2669
Nektek van légpuskátok?
-
Miskolc88 #109 108ezerért még nem is "olyan drága" azt hittem ez a fegyver van vagy 200e.
Én is vennék ilyet ha lenne sok pénzem de sajna nincs.
Én Diabolo lőszert szoktam venni,hegyesvégüt vagy tompavégüt.
ezeket használom.- -
F1re #108 am ha kurva sok penzem lenne iet vennek sztem ba..ott joh puska(108.900,-Huf)
+ lehet hozza ien tokot venni :D
meg ez is komoly (HW 35 BLACK SILENCE légpuska) 84 900.-Ft :(
-
F1re #107 :D:D na jah meg kell valasztani hogy mien toltenyt vegyel ez az alap tuning modszer :D pl sport toltenyt csak akkor szabad venni ha papirra losz mert az olyan konnyu meg gyenge hogy az ujjaddal szet tudod nyomni :D
sima flakont atse lovi 1 jobb golyo meg meg a vissza valthatosat is atlovi -
Miskolc88 #106 Ez szerintem brutálfasza,régen is akartam ilyet,COD4 RULZ xD -
Miskolc88 #105 Ilyet találtam most,szerintetek milyen? -
Miskolc88 #104 :D
ja .
nem azt értem a "jó" alatt hogy ELIT távcső kell ami 100% profi,hanem hogy ne állitódjon el mindig.
középkategória.
nem tudom hogy az-e ,nem nagyon értek hozzá. -
#103 ennyiért vegyél lézerkulcstartót meg egy jó erős ragszalagot ;) -
Miskolc88 #102 Tervezek venni egy jó távcsövet rá.
A mostani szinte minden alkalom után elállitodik mivel hogy rázkódik a fegyver ahogy lősz .
és mindig meg kell huzni a csavart és be kell jól állitani h pontos legyen,de ez már rohadt idegesitő.
valami jót nem tudtok ajánlani?
15 Ezer alatt azért. -
Miskolc88 #101 Milyen töltényt használtok?
Amúgy szerintem a 630-as jobb mint a 631-es Slavia. -
#100 elsősorban az emberek szaporodtak túl, és nem csak a városokban (és még nagyobb kártevők is...) -
#99 Airsoftos fegyóval..:P -
#98 nem a légpuskások fogják kiirtani a galambokat nyugi
(bár nagy kártevők és mára túlszaporodtak a városokban szvsz) -
#97 légpuska=/=vérfürdő -
#96 Szegényke, nem tud aludni, édes Istenem! Természetesen az egyetlen megoldás, ha vérfürdőt rendezel a galambok között, ami jó és mindent megold. Ha Bush leköszön, próbálj meg bekerülni helyette a Fehér Házba, nagy hasznodat vennék a krízishelyzetek megoldása terén. -
#95 Nekem 630 is van és 631 is van (Slavia) -
#94 a legdurvább az amikor a varjúról lepattan a szoknyásgolyó DDDDDDDDD: -
pinnacle #93 oké oké, csak így megszűnik az ablakpárkányom... marad a puska:)
-
F1re #92 nekunk is slavia van asszem szoktam vele lovoldozni joh fegyo monnyuk a slavia nagyon joh legpuska marka sztem a legjobb ! akartam multkor venni 1et mert neztem 1 jot csak mar elkurtam a penzem :D mienk mar kicsit megviselt vegig van repedve a tusa :( :) am valamien madarat en is lottem 1x :D sajnaltam de nem birtam ki hogy ne lojem le a farol :D adtam neki 1 headshotot (utanalelkiismeretfurdalasavolt) -
#91 Azért a galamb az más mint egy macska,égebben nálunk is marha idegesítőek voltak a galambok,de megcsinálták a tetőt. -
#90 mosakodas rulz
[/fav off]
noregg -
Fbn Lx #89 00100 * 2 = 200 ft.
rendben vagyunk már? -
Miskolc88 #88 én ismerősömtől vetem ahogy már mondtam.
és megbizható.
-
#87 mások véleménye szerint az új slavia puskák minősége nem kielégítő.
de vigyázni kell mit vesz az ember, mert érdekes fegyver bolt tulajok csinálnak olyat, hogy egyes típusoknak vágnak le a rúgóbol, mert külföldön magassabb a határ 7,5J nél és ha onnan érkezik fegyver akkor ilyen módszerekkel "orvosolják" a problémát, gondolhatjátok mennyit ront ez a minőségen....
-
#86 vigyázz mert legközelebb egy sereg fog jönni. -
Miskolc88 #85 :D
nem ,állatot még nem lőttem le pedig lett volna rá lehetőségem. -
Cat 02 #84 Aztán hirtelen meglöktek hátulról. Bíró úr, ennyi történt ... -
Miskolc88 #83 de én nem azért nem lőttem le mert rámnézett,eleve nem lőttem volna le. -
Phat Smoker #82 te is lehetsz még célkeresztben, olyankor majd gondolj a cicára és pislogj te is szépen ;-) -
Miskolc88 #81 jah :D
Nekem is volt olyan hogy lelőhettem volna egy macskát,már be volt célozva a feje de akkor pont a távcsőbe nézett és nem volt szivem lelőni,de amúgy sem lőttem volna ha rám nem is nézett volna.
-
Cat 02 #80 *híd -
Cat 02 #79 Mi a fax van ? Aki macskát lő annak ott egy hír és ugorjon, ennyi. Nem érdemli meg az életet, kár rá szót pazarolni. -
Phat Smoker #78 szerintem félrenyomtad a válasz üzit ;-) -
#77 Még egy valami és befejezem az offot. Pinnacle 60 fölött van. Neki miért nem szólogattok be?
-
Miskolc88 #76 Én nem vagyok állatvédő amúgy,de szerintem más módszerhez folyamodj inkább.
Jó lövöldözést am ha megveszed.
Milyet veszel?
Mi ismerőstöl vettük Slavia630-as gagyibb fajta távcsővel ellátva 10 ezerért.
Nagyon jól mükődik.
10 Ezer meg egyszerüen szuper ár.
Egyszer néztük a közelben egy vadászboltban hogy mennyi,azt mondták hogy 35 ezer. pfffff -
Phat Smoker #75 humánusabb megoldás: http://www.galambriaszto.hu/
mi az, hogy "állatvédős marhaság" ?
-
Miskolc88 #74 Bérházba laksz?
mert ha igen akkor ne vegyél mert ha esetleg mellélősz akkor egy ablakot fogsz telibeküldeni.
Ne lőjj inkább tegyél ki egy madárijesztőt az ablak elé xD
-
pinnacle #73 Én most akarok venni egyet:) Galambot lőni.
Reggelente (hajnali 5-6) rárepülnek a párkányomra és ott zajonganak, amire felkelek:(
Már volt egy kölcsön légpuskám, azzal már leszedtem jópárat, csak sajnos most visszaszoktak...
De nemsokára veszek egyet aztán indul a vadászszezon.
Jah és aki most jön az állatvédős marhaságával, az próbáljon aludni ezek a dögök mellett:S
-
Miskolc88 #72 Köszi szépen.
70#-Emlékszem rá. Közeli rokonod?
71#Oké,megnézem majd,köszi. -
#71 Remington honlapján is van. -
#70 ehh, sok p.... itt kiakad ha macskára vagy verébre lő:D
rokonomat légpuskával lötték le, hirekbe is benne volt